Catawba Two Kings

Minnesota Survey Nuduhake 48% Pamilih kamungkinan kanggo bali menyang totoan olahraga resmi

Dianyari: 18 September 2022, 11:46

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 12:22.

Sawetara residents Minnesota ngandika negara ing Great Lakes kudu legalize totoan olahraga. Iku miturut asil survey sing dirilis Minggu dening telung media ing negara kasebut.

Logo Minnesota Twins
Logo tim Minnesota Twins dumunung ing ndhuwur suite lini tengah ing Target Field tim ing Minneapolis. Asil saka jajak pendapat dirilis Sunday nuduhake yen 48% Pamilih Minnesota nliti ndhukung legalizing totoan olahraga. (Gambar: Terry Foote/Wikipedia)

Mason Dixon Polling nganakake survey minggu kepungkur kanggo Radio Umum Minnesota (MPR) Kabariku Minneapolis Star Tribunelan KARE-TV. Ing kono, 48% sing ditliti ujar manawa negara kasebut kudu ngidini taruhan olahraga. Katelu nentang legalisasi, lan 19% ujar manawa ora yakin.

Minnesota iku salah siji saka isih 14 negara sing wis ora legalized totoan olahraga luwih saka patang taun sawise Pengadilan Supreme US ngangkat larangan nalika nyerahke PASPA. Negara kasebut kanthi efektif diubengi dening taruhan olahraga, sanajan North Dakota, South Dakota, lan Wisconsin mung duwe buku olahraga ritel. Iowa wis Sportsbook bata-lan-mortir ing casino lan app online kasedhiya ing saindhenging negara.

Survei kasebut, sing ditindakake dening Mason Dixon, Senin nganti Rebo (12-14 September) lan dianalisis dening APM Research Lab, menehi tanggapan saka 800 pemilih ing negara kasebut lan duwe wates kesalahan plus utawa minus 3,5 poin persentase.

Dewasa enom, Pamilih Indy Paling Ora Ndhukung

Kanthi sawetara pangecualian, jawaban kanggo pitakonan olahraga totoan ana ing sawetara konsisten subgroups ing jajak pendapat.

Setengah saka wong (50-32) nliti ndhukung totoan olahraga. Kanggo wanita, margine yaiku 46-35. Pamilih putih ndhukung konsep kasebut ing tingkat 48-34, dene kelompok minoritas nuduhake dhukungan 51-29. Pinggiran 22-titik kasebut diikat kanggo jurang paling gedhe ing antarane subkelompok sing kadhaptar.

Loro-lorone Demokrat-Buruh-Petani (DLF) lan Partai Republik nuduhake dhukungan sing kuat. DLF Pamilih ndhukung legalization saka totoan olahraga dening pa wates 53-31, lan 50% Pamilih GOP pengin olahraga totoan mungsuh 31% sing ora.

Nanging jajak pendapat uga nuduhake yen ora kabeh subgroups banget ndhukung totoan olahraga, kang ngageti.

Saka sudut geografis, residents Southern Minnesota dipérang merata ing 39-39 ing pitakonan, lan Pamilih sawijining mung ndhukung legalization dening 40-38 wates.

Pamilih 18 nganti 34 ngasilake jurang paling sempit ing antarane papat umur. Wong diwasa enom, biasane dianggep minangka target demografi kanggo perusahaan taruhan olahraga, milih taruhan olahraga mung kanthi wates 44-41.

Jajak pendapat Minnesota beda banget karo polling ing California wiwit awal wulan iki. Ing survey, kamungkinan Pamilih umur 18 kanggo 44 mung subgroup nuduhake support mayoritas kanggo Proposition 27, inisiatif totoan olahraga online sing sadurunge pamilih ing negara ing November.

Anggota parlemen gagal nggayuh konsensus ing musim semi

Kaya umume negara sing isih durung nyetujoni taruhan olahraga, para anggota parlemen Minnesota wis nggawe undang-undang sing ngupayakake legalisasi kasebut. Iki kalebu tagihan sing diajukake sajrone sesi legislatif taun iki.

Klompok parlemen bipartisan saka House lan Senat ndhukung legalization saka totoan olahraga. Tagihan ing loro kamar bakal ngidini 11 negara suku karo kelas III compacts game mbukak Sportsbooks toko lan partner karo operator online kanggo nawakake totoan statewide.

Nanging, tombol utama antarane kamar kalebu Senat loro racetracks Minnesota kanggo Sportsbooks toko lan akses kanggo kulit online. Anggota parlemen ora bisa ngrampungake bedane sadurunge sesi kasebut rampung ing Mei.

Sidang legislatif taun ngarep diwiwiti tanggal 3 Januari.

#Minnesota #Survey #Nuduhake #Pamilih #kamungkinan #kanggo #bali #menyang #totoan #olahraga #resmi