Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Dugaan Skema Ponzi Taruhan Olahraga Las Vegas njupuk $ 8,5M Saka Korban

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 11:42

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 11:52.

Matthew J. Turnipseede, 49, saka Las Vegas, Nev., Didakwa ana kanggo defrauding 72 investor luwih saka $ 8,5 mayuta-yuta. Turnipseede mbukak rencana Ponzi sing janji investor bali pindho digit liwat totoan olahraga, miturut US Departemen Kehakiman kang Ohio Division Northern District. Dheweke didakwa kanthi 12 tuduhan penipuan kabel lan siji tuduhan penipuan surat.

yuta awis
Warga Las Vegas wis didakwa nganggo skema Ponzi sing nyolong $ 8,5 yuta saka investor. Miturut Departemen Kehakiman AS, bisnis totoan olahraga Matthew Turnipseede minangka penipuan. (Gambar: boydsbets.com)

Skema Ponzi minangka bisnis penipuan sing padha sing nyebabake para korban percaya yen bathi kasebut asale saka kegiatan bisnis sing sah nalika mung gumantung ing dana investor anyar.

Algoritma lan Blues

Saka Maret 2015 nganti Mei 2021, miturut dakwaan Turnipseede, dheweke mbujuk para korban supaya nandur modal ing perusahaan sing diduweni kanthi ngaku yen dheweke nggawe taruhan olahraga sing canggih miturut algoritma sing ngasilake bathi kaping pindho. Jeneng perusahaan kasebut kalebu Edgewize LLC, Moneyline Analytics, lan Moneyline Analytics Cabang Dublin.

Mesthine, ora ana perusahaan kasebut sing wis entuk bathi kaping pindho. Nanging, dheweke didhukung dhuwit investor anyar, sing uga digunakake kanggo mbayar investor sadurunge, golek sumber dana anyar lan dana biaya pribadi. Miturut dakwaan, biaya kasebut kalebu liburan kulawarga menyang Disneyland lan Hawaii, perawatan spa, pambayaran sewa kendaraan lan biaya anggota klub negara.

Aja njupuk menyang akun

Kanggo nglestarekake skema Ponzi, Turnipseede dituduh ngirim email korban kanthi periodik sing ngemot laporan keuangan palsu sing dimaksudake kanggo nuduhake pengembalian investasi sing akeh lan nggunakake perusahaan akuntansi kanggo nggawe formulir IRS adhedhasar angka penipuan sing diwenehake marang perusahaan dening para terdakwa. .

Saben korban nyoba narik sawetara utawa kabeh investasi, miturut dakwaan, terdakwa nggunakake dhuwit saka sumbangan korban liyane kanggo nutupi penarikan kasebut.

Kasus Turnipseede diselidiki dening FBI Cleveland lan dituntut dening Asisten Pengacara AS Erica D. Barnhill lan Brian McDonough.

Skema Ponzi pisanan

Skema Ponzi dijenengi miturut seniman Italia lan pengusaha Charles Ponzi. Ing taun 1920, Ponzi entuk kira-kira $15 yuta sajrone wolung sasi kanggo ngyakinake pemberi utang ing AS lan Kanada yen dheweke bisa nggawe wong sugih kanthi nandur modal ing kupon balesan pos internasional. Ponzi njabat telung setengah taun ing pakunjaran federal kanggo rencana kasebut.

Skema Ponzi modern sing paling misuwur ditindakake dening Bernie Madoff, mantan ketua bursa saham NASDAQ sing ngapusi ewonan investor saka dana pokok $20 milyar sajrone pirang-pirang dekade. Sawise ditahan ing taun 2008, dheweke dihukum penjara 150 taun, lan tiwas ing taun 2021 ing umur 82 taun.

#Dugaan #Skema #Ponzi #Taruhan #Olahraga #Las #Vegas #njupuk #85M #Saka #Korban

Choctaw Casino & Resort – Durant

Bellagio Security Rescued Kirik Nemokake Omah Ngrawat lan Nresnani

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 08:24.

Kirik sing ditulungi saka mobil sing panas ing garasi parkir Bellagio wulan kepungkur saiki duwe omah selawase. Jenenge Dutchess, lan dheweke nampa perawatan kraton.

Petugas LVMPD James Rybacki lan Dutchess
Petugas LVMPD James Rybacki lan Dutchess ngginakaken sawetara wektu kualitas, gambar ndhuwur. Sadurunge Dutchess diselehake ing omah anyar, Rybacki ngunjungi papan perlindungan kewan kanggo ngunjungi Dutchess kanggo pungkasan. (Gambar: Animal Foundation)

A Siberian Husky patang sasi-lawas diadopsi, pejabat dicethakaké minggu iki. Dheweke ajeg digawa mlaku-mlaku dening pemilik anyare. Dheweke uga duwe akeh dolanan kanggo dolanan. Dutchess uga main karo asu liyane ing kulawarga, Tobey.

Petugas Kontrol Kewan Clark County uga mbantu ing Bellagio. Papan perlindungan basis Vegas The Animal Foundation mbantu nyeleh kirik karo kulawarga anyar. Jeneng-jenenge ora dirilis, nanging foto nuduhake wong tuwa loro, anak lanang loro lan wong Walanda sing seneng banget.

Kasus ing Investigation

Iku owah-owahan gedhe saka kahanan kirik sing ngancam nyawa ing 20 Juli. A wong liwat weruh asu dikunci munggah ing Mercedes-Benz diparkir ing langsung suryo srengenge ing Bellagio. Cangkeme ditutupi lakban. Suhu ing mobil wis nyedhaki 108 derajat.

Mobil dipateni. Jendhela diangkat. Ora ana AC. Asu kasebut ora duwe akses menyang panganan utawa banyu.

Mantan pemilik ninggalake asu kanggo rong jam nalika arep kanggo casino. Wong liwat kanthi cepet menehi tandha marang keamanan Bellagio. Wong-wong mau meksa mobil mbukak lan nyelehake asu kasebut ing kendaraan ber-AC. Dheweke uga menehi banyu akeh.

Sing duwe pungkasane bali menyang mobil. Dheweke didakwa karo kejahatan, nyiksa asu sing disengaja utawa ala, KSNV kacarita.

Petugas Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) uga ngucapake tembung kasar marang dheweke sawise diunggahake menyang mobil patroli. Dheweke diidentifikasi minangka Raul Carbajal, 50, saka Corona Del Mar, California. Kasusé saiki ditundha ing pengadilan lokal.

Good Wishes kanggo Kirik

Akeh poster media sosial nyatakake keprihatinan babagan asu kasebut. Saiki, wong-wong kuwi ngetokké penghargaan kanggo kabar apik.

Seneng banget Putri wis nemokake kulawarga anyar sing bakal ngurus dheweke. Matur nuwun kanggo ngadopsi dheweke, “tulis She May ing situs Facebook The Animal Foundation.

Uga, Jackie Wylie ngirim, “Yay! Dheweke nggumunake !! Aku ndedonga supaya omah anyar dheweke ditresnani lan dimanjakan saben dina!!”

Stephanie Feinstein nambahake, “Aku ora percaya yen wong isih ninggalake asu ing mobil panas! Aku seneng banget cah wadon ayu iki wis ketemu ngarep maha lan happy ending. Dadi akeh liyane ora. Seneng keluarga anyarmu, Dutches!!!”

“Aku yakin dheweke bakal menehi urip sing pantes. Lan ing sawijining dina dheweke ora bakal ngelingi wektu sing medeni karo wong sing lara! Katresnan dheweke bakal nambani tatu mental sing ditinggalake ing dheweke, “ujare Melanie Treece.

Pangeling kanggo Pet Owners

Kedadean kasebut menehi tandha marang pamilik kewan ing saindenging negoro babagan risiko kewan ana ing kendharaan nalika suhu dhuwur utawa malah anget.

Ing dina sing anget, suhu ing njero kendaraan bisa cepet munggah menyang tingkat mbebayani, “ujare Jessica Simpson, spesialis kebijakan publik ing Humane Society of the United States. Casino.org taun kepungkur.

“Ing dina 85 derajat, contone, suhu ing mobil kanthi jendhela rada mbukak bisa tekan 102 derajat ing 10 menit,” ujare Simpson. “Sawise 30 menit, suhu bakal tekan 120 derajat, lan pet bisa nandhang karusakan organ sing ora bisa didandani, kejang, utawa mati.”

Petugas LVMPD wis nggawe akeh pernyataan babagan risiko panas kewan lan biaya potensial kanggo para pemilik.

#Bellagio #Security #Rescued #Kirik #Nemokake #Omah #Ngrawat #lan #Nresnani

Macau casinos gaming revenue GGR

Las Vegas Casino Union nampa VP Kamala Harris ing MGM Grand

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 02:49h.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 03:05.

Las Vegas casino serikat makili 60.000 buruh industri game tengen Nevada ketemu minggu iki karo Wakil Presiden Kamala Harris kanggo ngrembug sawetara masalah mencet.

Serikat kasino Las Vegas Kamala Harris
Wakil Presiden Kamala Harris ngunjungi pawon ing MGM Grand ing 10. Agustus 2022. Uni Culinary, Las Vegas casino serikat dominan, tuan rumah VP ing mandeg ing Southern Nevada. (Gambar: Culinary Union)

Uni Culinary, afiliasi saka klompok pegawe nasional Unite Kene, sarwa dumadi demo ngarep karo VP ing MGM Grand Las Vegas Hotel lan Casino . Harris njupuk dipikir cedhak carane siji saka resort terpadu paling gedhe ing Strip dadi konco sing pemandangan.

We are pleased kanggo welcome wakil presiden Amerika Serikat. Kita ngundang dheweke nemoni para pekerja perhotelan lan bungah banget dheweke teka. ngandika Ted Pappageorge, sekretaris-treasury saka Uni Culinary.

Harris ana ing kutha kanggo tujuan utama ngomong ing Konvensi Konstitusi Steelworkers 2022, sing dianakake ing MGM Grand Marquee Ballroom. Nalika Harris ora menehi wicara resmi nalika patemon serikat casino, kang ngandika marang steelworkers.

“Nalika upah serikat buruh mundhak, upah saben wong mundhak,” ujare Harris, panyengkuyung serikat buruh, kaya Presiden Joe Biden. “Nalika papan kerja luwih aman, kabeh papan kerja luwih aman. Lan nalika serikat pekerja kuwat, Amerika kuwat.”

Union Casino Dhiskusi Points

Uni Kuliner ngandika Casino.org sing organisasi buruh ngrembug masalah karo wong liya ing negara.

Pejabat Uni ujar manawa lagi ngobrol babagan tingkat tipping dhuwur saka pamrentah federal, ana sing dijaluk Uni Kuliner supaya IRS mudhun.

Tingkat alokasi tip terus dadi 8% sawise nyuda sementara ing tengah pandemik. IRS nganggep tingkat tipping rata-rata 8% ing layanan sit-down ing restoran lan bar. Lan dhuwit kasebut minangka penghasilan kena pajak, para bartender lan pelayan kudu ngajukake pengembalian pajak taunan.

Uni Culinary, uga Senator Nevada Catherine Cortez Masto lan Jacky Rosen, loro Demokrat, uga nyuwun IRS kanggo ngurangi tingkat alokasi tip standar kanggo 4-5%. Dheweke ujar manawa tingkat 8% saiki njupuk dhuwit sing dibutuhake saka cek buruh ing tengah-tengah inflasi sing terus-terusan.

Uni uga njaluk Harris mriksa maneh kampanye kanggo mbatesi kenaikan sewa ing North Las Vegas. Klaim kuliner, ekuitas pribadi lan perusahaan real estate entuk komunitas omah lan unit sewa ing tengah pandemik. Wong-wong mau nudhuh perusahaan-perusahaan sing saiki ngunggah-unggahi rega warga kanthi kenaikan sewa sing panas.

“We wis obrolan apik bab tarif alokasi tip IRS dhuwur lan pajak padha nemtokke ing kulawargané makarya, lan babagan omah massive lan nyewa profiteering ing saindhenging negara, utamané kene ing Nevada,”Pappageorge. “Kita njaluk Harris ngadeg karo kita lan ngatasi masalah sing diadhepi kulawarga kerja iki.”

Harris Opportunity 2024

Taruhan politik ora yakin manawa Kamala Harris bakal dadi presiden wanita pertama ing Amerika Serikat liwat pemilihan 2024. Bursa taruhan Smarkets menehi dheweke mung 5% kasempatan kanggo entuk paling ora 270 votes Electoral College sajrone rong taun.

Sanajan ana acara FBI ing omahe Mar-a-Lago Florida minggu iki, mantan Presiden Donald Trump dadi juara ngarep kanthi kemungkinan menang 23% ing taun 2024.

#Las #Vegas #Casino #Union #nampa #Kamala #Harris #ing #MGM #Grand

Macau casinos gaming revenue GGR

Massachussetts Sports Betting dadi hukum, minangka pratandha pamaréntah mantunaken masalah ingkang guyub

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 8:16h.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 08:17.

totoan olahraga Massachusetts resmi legal sawise Gubernur Charlie Baker (tengen) Rebo mlebu kompromi legislatif tekan Senat negara lan House pungkasan sasi.

Massachusetts olahraga totoan Charlie Baker
Gubernur Massachusetts Charlie Baker mengeti sawise mlebu ing budget taun fiskal negara 2023 28. Juli 2022. Baker mlebu ing Massachusetts Bill totoan olahraga liwati dening legislatif minggu iki. (Gambar: State House News Service)

US Supreme Court marang negara daya kanggo mutusaké hukum dhewe ing totoan olahraga liwat kaputusan Mei 2018. Nanging njupuk Massachusetts legislatif luwih saka patang taun kanggo mutusaké carane Persemakmuran bakal ngatur gambling kuwi.

Senat negara lan Dewan Perwakilan wis ngliwati tagihan taruhan olahraga sing saingan. Sawise deadlock legislatif, Komite Konferensi Olahraga Betting khusus dibentuk kanggo mutusake masalah beda. Panitia kasebut nggayuh tujuan kasebut nalika legislatif ditundha kanggo 2022.

Baker, pengacara Massachusetts dangu kanggo ngidini totoan olahraga lan nggabungake luwih saka 30 negara liyane sing wis rampung, matur nuwun marang legislator nalika mlebu resolusi dadi hukum.

We appreciate pengabdian lan mantunaken masalah ingkang guyub ditampilake dening Legislatif ing prakara iki, lan kita ngarep-arep kanggo support karya Komisi Gaming Massachusetts (MGC) ing implementasine tanggung jawab saka hukum ing sawetara sasi sabanjuré, “ujare gubernur.

Nalika totoan olahraga resmi legal ing Massachusetts, iku bakal njupuk sawetara wektu sadurunge taruhan diijini pisanan diselehake. MGC kudu ngembangake lan ngetrapake peraturan anyar kanggo ngatur taruhan olahraga, banjur ngirim lan mriksa aplikasi taruhan olahraga sadurunge menehi hak istimewa kasebut kanggo kepentingan sing cocog, sadurunge taruhan legal pisanan bisa ditindakake.

Watesan College

Debat gedhe antarane senator negara ing sarujuk kompromi karo Bill totoan olahraga House masalah olahraga College.

Akeh senator nyatakake uneg-uneg saka pimpinan universitas sing ngidini sportsbooks kanggo totohan ing atletik College bakal nggawe atlit College ing resiko gedhe diangkah dening wong begalan saka muter. Pemimpin House ngandika ngelawan bener, minangka ora kalebu olahraga College bakal terus nang ing game NCAA karo bandar judi lemah ngendi prilaku pidana kuwi luwih kamungkinan saka ing lingkungan diatur.

Ing lemah umum ditemokaké dening panitia legislatif gabungan njogo ban ing College totoan olahraga nglibatno sekolah basis negara. Nanging Sportsbooks bakal bisa kanggo kurban rintangan ing kabeh College olahraga sing ora kelakon ing Persemakmuran anggere acara ora kalebu Massachusetts College utawa universitas.

Nanging bakal ana kesempatan kanggo pembuangan Boston College kanggo nggawe taruhan legal ing Eagles.

Massachusetts olahraga totoan kompromi ngidini oddsmakers kalebu Massachusetts colleges ing rangking sak turnamen kayata NCAA Maret Madness. Bebaya iki uga ditrapake kanggo turnamen konferensi, nanging game bowling bal-balan College dilarang kajaba Playoffs College Football papat tim.

Kasino, Racetrack, Online

Tagihan totoan olahraga Massachusetts menehi wewenang MGC kanggo ngetokake telung kategori lisensi.

Telu kasino komersial negara – Encore Boston Harbour, MGM Springfield, lan Plainridge Park – saben nduweni hak kanggo buku olahraga bata-lan-mortir. Casinos uga bakal diijini kanggo operate totoan olahraga online liwat partners pihak katelu.

Loro balapan jaran negara uga layak kanggo totoan olahraga urip, nanging ora duwe hak istimewa seluler. Akhire, kategori katelu saka totoan olahraga kanggo operasi rampung remot. Perusahaan kaya DraftKings lan FanDuel bakal bisa njaluk lisensi buku olahraga online tanpa kudu nyambung menyang kasino.

Massachusetts bakal pajak penghasilan taruhan olahraga langsung 12,5% lan penghasilan seluler 15%.

#Massachussetts #Sports #Betting #dadi #hukum #minangka #pratandha #pamaréntah #mantunaken #masalah #ingkang #guyub

Catawba Two Kings

Caesars, EBCI Holdings Partners ing $ 650M Virginia Casino Project

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 02:32.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 02:32.

Caesars Entertainment announced ana sing nalika padha nggawe temonan minggu iki kanggo ngrancang Caesars Virginia casino in Danville, Va., bakal nindakake karo partners ing $ 650 yuta project pembangunan.

Caesars Virginia
A Rendering Caesars Virginia, $ 650 yuta casino resort in Danville, Va. Rebo, perusahaan sing berbasis ing Las Vegas ngumumake yen EBCI Holdings bakal nandur modal jumlah sing ora dingerteni ing usaha patungan kasebut. (Gambar: Caesars Entertainment)

ECBI Holdings, game lan komersial Hospitality basis perusahaan nyekeli didegaké dening Eastern Band saka Cherokee India (ECBI), wis resmi mlebu minangka investor ing project.

A investor lokal, sing ora dijenengi ing woro-woro Caesars ‘, uga duwe saham ing project. Pengumuman kasebut uga ora nyebutake jumlah kontribusi EBCI Holdings kanggo pangembangan kasebut.

Danville, dumunung ing garis negara North Carolina, punika 40 mil lor Greensboro, NC, lan 50 mil lor Durham, NC.

Sawetara proyek ing proyek wis diwiwiti amarga kru wis miwiti kerja pembongkaran bangunan sing dadi bagean saka pabrik tekstil. Caesars nyimpen telung cerobong asep khas sing minangka bagean saka kompleks pabrik bersejarah lan rencana kanggo nggabungake minangka unsur desain resort casino sing bakal dibukak ing pungkasan 2024.

“Koleksi macem-macem tujuan Caesars ing saindenging AS sinonim karo layanan sing ora ana tandhingane, keuntungan sing nyengsemake liwat program kesetiaan Caesars Rewards, bakat hiburan superstar, lan keunggulan kuliner,” ujare Presiden lan COO Caesars Anthony Carano ing pratelan. “Kita bakal nggawa kurban fenomena padha kanggo wilayah Danville kanggo wong seneng.”

Caesars, EBCI kang dangu Gaming Partner

Keterlibatan ECBI ora kaget. Pimpinan suku wis ngrembug babagan kemungkinan gabung karo Caesars ing proyek ing pungkasan taun 2020.

Kemitraan antarane Caesars lan EBCI bali luwih saka 20 karo perusahaan game basis Vegas Las loro kasino Harrah kanggo suku basis North Carolina.

Kajaba iku, EBCI Holdings tuku Caesars Southern Indiana saka perusahaan kasebut ing Desember 2020 kanthi rega $ 250 yuta. Minangka bagéan saka persetujuan, diijini Caesars perusahaan kanggo makaryakke jeneng liwat persetujuan lisènsi long-term.

Pemimpin suku njupuk langkah sawise Catawba Bangsa wiwit makarya ing casino suku ing Kings Mountain, NC. Sumelang sing casino bisa Cut revenue sing Harrah loro casinos generate kanggo suku, padha digawe EBCI Holdings kanggo operate casino lan pembangunan liyane.

Upaya iki minangka kesempatan penting kanggo bangsa lan rakyat kita, “ujare Principal EBCI Richard Sneed ing pratelan. “We are seneng nggedhekake kemitraan dawa-ngadeg lan sukses karo Caesars Entertainment kanggo berkembang resort kelas kapisan sing bakal ditetepake dening kemewahan lan layanan sing tamu Caesars wis ngerti lan nyana.”

Saliyane nandur modal ing properti casino, EBCI Holdings uga wis ditetepake dana ibukutha usaha fokus ing teknologi game.

Sadurunge, Cherokees ngajokaken kanggo mbangun casino ing Bristol, Va., Nanging gaweyan iki ditolak dening pejabat lokal, sing di senengi plans nglibatno Hard Rock International. Hard Rock Project dadi pisanan ing Virginia kanggo mbukak casino sauntara pungkasan sasi.

Babagan Caesars Virginia

Miturut release Caesars, Caesars Virginia bakal kalebu luwih saka 1.300 mesin slot, 85 game table urip, lan 24 game table elektronik. A Sportsbook toko lan kamar poker tema World Series of Poker uga ing plans.

Proyèk iki uga kalebu hotel 500-kamar, spa, komplèks hiburan 2.500 kursi, lan ruang konvensi lan konferensi 40.000 kaki persegi.

#Caesars #EBCI #Holdings #Partners #ing #650M #Virginia #Casino #Project

Catawba Two Kings

Pendidik California, Legislator Top Nglawan Tindakan Olahraga Betting Online

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 08:38.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 08:38.

More pimpinan California wis nentang Proposition 27, amandemen konstitusi ngajokaken sing bakal legalized olahraga online totoan statewide. Rebo, rong klompok sing ana gandhengane karo pendhidhikan ngumumake oposisi kanggo salah siji saka rong aksi totoan olahraga sing digawa sadurunge pamilih California kurang saka telung sasi.

Ibukutha Negara California
California State Capitol ing Sacramento. Ing rong dina kepungkur, pejabat saka rong kelompok pendidikan paling dhuwur ing negara lan uga pimpinan legislatif Demokrat lan Republik ngumumake oposisi kanggo Proposisi 27, sing bakal nggawe taruhan olahraga online ing negara kasebut. (Gambar: Museum Capitol)

Iki ngetutake pernyataan sing padha karo pimpinan legislatif saka loro-lorone dina sadurunge.

Federasi Guru California (CFT), sawijining serikat pekerja sing makili luwih saka 120.000 buruh pendhidhikan, lan Asosiasi Administrator Sekolah California (ACSA), sawijining klompok profesional sing makili 17.000 pimpinan pendidikan, nyatakake macem-macem alasan kanggo jabatane.

Presiden CFT Jeff Freitas nyatakake keprihatinan babagan pendanaan kanggo pendidikan ing statement kasebut. Dheweke nambahake yen totoan olahraga bisa “banget gawe ketagihan” kanggo bocah-bocah lan kelompok liyane sing beresiko.

“Prop 27 uga bakal nggawe risiko siswa California amarga gagal nandur modal ing sistem pendidikan negara kita,” ujare Freitas. “Pindhahan iki dadi masalah kanggo California lan sekolah umum kita.”

Prop 27 njaluk 10% tax ing income totoan olahraga. Saka jumlah kasebut, 85% bakal digunakake kanggo program nglawan wong sing ora duwe omah lan ndhukung kesehatan mental. Sisane bakal digunakake kanggo inisiatif pembangunan ekonomi suku. Operator totoan olahraga komersial bakal mbayar $ 100 yuta kanggo lisensi kasebut. Entitas suku uga bisa online kanggo $ 10 yuta. Nanging, dheweke ngadhepi watesan babagan cara menehi label aplikasi kasebut.

CFT gabung karo serikat guru negara liyane, Asosiasi Guru California, kanggo nentang pamindhahan kasebut. Organisasi kasebut, sing makili luwih saka 300.000 pendidik, resmi ngumumake jabatane ing akhir Mei.

Admin Sekolah Wedi Akses Remaja Online

Erin Simon, presiden ACSA, ngandika anggota saka organisasi wis uneg-uneg bab mbabarake anak kanggo game mobile.

“Proposition 27 bakal nguripake meh saben ponsel, laptop lan tablet menyang gambling piranti sing menehi wong enom akses unprecedented gambling ing pucuk driji,”Ngandika. “Komunitas kita kudu fokus kanggo nglindhungi bocah-bocah lan bebaya sing ditimbulake Proposisi 27 kanggo wong enom ora bisa disepelekake.”

Umur legal kanggo totoan olahraga ing California punika 21 yen Pamilih pass 8. November. Nalika ndhaptar akun, buku olahraga sing dilisensi mbutuhake informasi sing mbuktekake identitas sing duwe akun, kalebu umure.

Pimpinan Legislatif Gabung karo Oposisi kanggo Prop 27

Pendidik ora mung siji-sijine sing nglawan inisiatif taruhan olahraga online. Pungkasan dina Selasa, pimpinan Demokrat lan Republik ing loro kamar legislatif negara California ngumumake oposisi kanggo langkah kasebut.

Pernyataan saka Presiden Senat Pro Tempore Toni Atkins (D-San Diego), Ketua DPR Anthony Rendon (D-Lakewood), Pimpinan Senat Republik Scott Wilk (R-Santa Clarita), lan Pimpinan Majelis Republik James Gallagher (R-Tuba City) dirilis dening “Californias for Tribal Sovereignty and Safe Gaming,” organisasi sing didhukung suku sing nentang Prop 27.

The Californian Tribe wis kabukten dadi operator game sing aman lan tanggung jawab ing California, menehi keuntungan kanggo komunitas lan anggotane. ujare Atkin. “Aku ndhukung pamaréntahan suku sing nentang Prop 27 lan ndhukung hak kanggo operate fasilitas game ing tanah sing.”

pemimpin Republican wedi pamindhahan bakal weaken suku, kang makaryakke 62 kasino tengen negara.

“Kita kudu nglindhungi kedaulatan suku lan game ing California,” ujare Gallagher. “Prop 27 ngancam sistem saiki, sing disetujoni dening para pemilih, sing ngidini suku-suku nggunakake tanahe supaya bisa mandhiri lan uga menehi keuntungan sing luar biasa kanggo komunitas sing dilayani.”

Pimpinan legislatif ujar sewulan sawise Dewan Eksekutif Demokrat California milih nglawan langkah kasebut.

Ora ana statement sing nyebutake Proposisi 26, ukuran taruhan olahraga liyane ing kertu suoro. Pamindhahan kasebut bakal ngidini kasino suku lan racetrack sing dilisensi negara nawakake buku olahraga toko ing fasilitas kasebut. Prop 26 uga ngidini casinos suku nawakake roulette lan craps game table.

Umume suku ing negara kasebut nyatakake oposisi marang Prop 27. Nanging, paling ora telung suku cilik wis nyatakake dhukungan kanggo aksi online kasebut.

#Pendidik #California #Legislator #Top #Nglawan #Tindakan #Olahraga #Betting #Online

casino stocks

Stacey Abrams Ndhukung Georgia Casino Sports Betting

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 03:19.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 04:15.

Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams totoan ing kasino lan diatur totoan olahraga minangka bagéan saka bid dheweke kanggo ngalahake gubernur Republik incumbent Brian Kemp.

Stacey Abrams
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing mandeg kampanye anyar. Dheweke luwih seneng nggawa kasino lan totoan olahraga menyang negara. (Gambar: Bloomberg)

Ana, Abrams ngandika yen kapilih, kang bakal pengaruh revenue pemerintah saka game kanggo nggedhekake akses kanggo pendidikan sing luwih dhuwur kanggo Georgian cah anom njaga rata-rata “C” lan ndhuwur.

Proyèk sinau sing potensial kanggo milyar ana ing impact ekonomi, dana sing ora mung bakal mbiayai upaya kita kanggo ngisi lan nggedhekake beasiswa HOPE nanging uga bakal menehi Georgia kesempatan ekonomi anyar sing bisa tuwuh proyek lan nggawe ekonomi kita kuwat kanggo kabeh wong. ngandika, kacarita Jurnal Konstitusi Atlanta.

Georgia duwe lotre. Nanging ngluwihi, negara wis dawa gantos wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Gambit Gambit sing menarik dening Abrams

Abrams ngetutake jajak pendapat pendapat lan golek cara kanggo urip maneh kampanye sadurunge Dina Pemilihan tanggal 8 November. Ing 85 saka 100 asil, Kemp ngalahake penantange, miturut firma riset politik FiveThirtyEight. Dheweke ngalahake Abrams kanthi tipis ing taun 2018.

Nanging, dhukungan kanggo ekspansi game ing Georgia minangka salah sawijining cara Abrams bisa misah saka Kemp. Gubernur Georgia wis sajarah dawa nglawan kasino lan totoan olahraga. Nanging ana dhukungan bipartisan kanggo inisiatif kasebut ing antarane anggota Majelis Umum lan Senat. Pamilih uga seneng nambah casino lan totoan olahraga, sanajan ana support liyane kanggo mantan.

Proses Georgia kanggo liberalisasi opsi game padha karo negara liyane. Anggota parlemen kudu ngowahi konstitusi negara lan banjur ngirim pitakonan menyang pamilih kanthi bentuk inisiatif suara. Rong pertiga anggota DPR lan Senat negara kudu nyetujoni amandemen kasebut sadurunge masalah kasebut bisa diputusake dening para pamilih, tegese dhukungan bipartisan dibutuhake.

Biaya lotre mbiayai program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi nggawe kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Manual sing akrab

Abrams pitching casino lan olahraga totoan minangka revenue generator apa-apa anyar. Iki minangka taktik paling ora siji calon gubernur Demokrat profil dhuwur liyane ngadhepi perang sing angel kanggo ngusir incumbent Republik sing ditugasake.

Ing April, Texas Demokrat Robert “Beto” O’Rourke ngandika bakal nimbang gawe rencana kanggo nggawa kasino lan olahraga totoan kanggo negara. Kaya Georgia, Texas wis lotre lan sajarah dawa nglawan game casino.

Minangka negara paling gedhe kaloro, Texas akeh katon minangka angsa emas untapped dening operator resort lan sportsbooks terpadu. Kanggo perusahaan sportsbook, Georgia minangka pasar sing diidam-idam amarga karemenan populasi kanggo olahraga kuliah. Ana uga sawetara tim olahraga profesional Atlanta lan kasunyatan manawa ora ana negara tetanggan sing ngidini taruhan olahraga seluler.

#Stacey #Abrams #Ndhukung #Georgia #Casino #Sports #Betting

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Sapphire Las Vegas Strip Club Nggoleki Lisensi Video Poker Gaming

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 12:48

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 01:41h.

Sapphire Las Vegas, klub Strip paling gedhé dhéwé-proclaimed ing donya, ngupaya lisensi game negara lan persetujuan kabupaten kanggo operate mesin poker video bar-top.

Hiburan diwasa paling gedhe saka klub Sapphire Las Vegas wong kang
Sapphire Las Vegas, ing wengi pra-pandemi. Klub Gentlemen, sing bisnise mudhun 25% amarga COVID, ngupaya nyisihake 1,000 saka 71,000 kaki persegi kanggo video poker. (Gambar: lasvegasweekly.com)

Klub kasebut wis ngalami penyusutan pandemi lan golek sumber penghasilan liyane. Nanging, miturut Las Vegas Review-Journal, Lisensi ngadhepi sawetara resistance saka Komisioner Clark County.

Tumindak ing Papan Omben-omben lan Lisensi, komisaris milih kanthi bulat ing 2 Agustus kanggo tundha mutusake apa bakal nyetujoni lisensi Sapphire nganti paling ora Oktober. Wektu tundha iki supaya luwih kasebut kanthi teliti, nimbang apa kanggo menehi pangecualian kanggo 43-Arige aturan sing mbutuhake 250-mlaku misahake antarane bisnis mesin slot lan hiburan diwasa.

Pangecualian iki dibutuhake kanggo menehi lisensi game kanggo klub Strip. Komisaris diprentahake mung kanggo menehi yen dheweke mutusake yen lisensi game ora bakal mengaruhi “kesehatan, safety lan kesejahteraan” karyawan bisnis utawa pelanggan.

Karawitan Tari Ora Kebak Maneh

Sapphire wis nyuda 25% ing kira-kira 500,000 pelanggan taunan amarga kerugian COVID-19, miturut RJ. Klub Strip minangka salah sawijining bisnis pungkasan sing diidini mbukak maneh sawise mati pandemi sing diwajibake negara ing taun 2020.

Kanggo menehi ganti rugi, pemilik kadhaptar klub, SHAC LLC, ngajokake aplikasi lisensi game winates karo Papan Kontrol Gaming Nevada ing Juni. Ngidini maksimal 15 mesin slot minangka jinis lisensi sing biasane digoleki ing toko lan toko lan tavern.

Sapphire ngusulake kanggo nginstal rolas mesin poker ing 1.000 meter persegi ing klub 71.000 meter persegi, metu saka hiburan diwasa.

Virginia Valentine, presiden Nevada Resorts Association, marang Komisioner sing dheweke ngangap sing lisènsi bisa nyetel precedent kanggo game lisènsi ing klub Strip liyane. Dheweke ujar manawa tren kasebut bakal duwe “konsekuensi sing ora disengaja.” Nanging, lisensi game winates kanggo slot sadurunge wis diwènèhaké kanggo loro klub lanang wilayah Las Vegas liyane: Club Platinum lan Play It Again Sam.

Waterfall Proof Load ing Pangkuan Sapphire

Nanging beban kanggo mbuktekake kaslametan tiba ing Sapphire, miturut Komisioner Clark County Jim Gibson.

Pandanganku yaiku ana dhasar dhasar sing wicaksana sing kudu misahake panggunaan kasebut, “ujare ing rapat komisioner 2 Agustus. “Muga-muga nalika kita maju … dheweke bisa ngatasi keprihatinan kasebut, amarga aku mikir yen dheweke kudu nggawa bal, kanthi efektif ora mung ora ala kanggo kita, nanging apik kanggo nggawe pangecualian iki.”

minangka RJ nuduhake, putra Gibson, Brin Gibson, kepala Papan Control Gaming, kang bakal krungu panjalukan Sapphire kanggo lisensi.

Sapphire wis dianakaké lisensi kabaret hiburan wiwit 2003. David Brown, pengacara makili SHAC LLC, marang Komisioner sing klub punika “bisnis terhormat” karo “hubungan kerja luar biasa” karo Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas.

Dheweke udur sing lisensi game bakal nerjemahake menyang liyane pengawasan kanggo klub minangka agen Gaming Control Board saiki ajeg mriksa operasi.

#Sapphire #Las #Vegas #Strip #Club #Nggoleki #Lisensi #Video #Poker #Gaming

Bernard Chong

Wong Mlayu Udan ing Kamboja Mati Sajrone Serangan Polisi ing Illegal Gambling

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 08:00.

Dianyari pungkasan ing: 10. Agustus 2022, 08:00.

Sawetara dina kepungkur, polisi Kamboja nyerang apa sing ditemtokake minangka toko taruhan online ilegal kanggo adu jago. Dheweke saiki kudu mangsuli kenapa dheweke mateni wong, wong sing ora salah lan kepala desa lokal sing ndhelik mung kanggo metu saka udan.

Polisi militer Kamboja
Kepala Polisi Nasional Kamboja Neth Savoeun, kiwa, lan Komandan Polisi Militer Nasional Sao Sokha, tengen, ing Kementerian Dalam Negeri ing Phnom Penh, Kamboja, ing taun 2018. Sao, saiki dadi kepala polisi militer, nyelidiki matine sawijining wong tanpa senjata sak polisi ilegal gambling gropyokan. (Gambar: VOA Kamboja)

Soung Dorn minangka wakil kepala desa Rong ing provinsi Kampong Thom. Asia Free Radio (RFA) kacarita dheweke ngungsi ing warung sawise rapat dina Minggu. Nalika ing kana, polisi militer Kamboja ngluncurake serangan.

Sajrone serangan kasebut, paling ora ana siji perwira nundukake Soung kanthi nyepetake lengen ing tenggorokan wong kasebut. Sanajan wong liya ing toko nyoba muni weker, Soung dadi biru banjur mandheg ambegan. Polisi janji bakal nindakake penyelidikan.

Family Wants Jawaban

Pati Soung ora nyebabake kerusuhan ing Kamboja kaya kematian sing ana gandhengane karo polisi liyane ing papan liya. Nanging, bisa uga ora dingerteni yen ora amarga putrine, Nearadey Din. Dheweke nerbitake kedadeyan kasebut ing Facebook sadurunge nguripake RFA kanggo eksposur tambahan.

Ing kirim Facebook, Nearadey lobi kanggo intervensi saka tingkat paling dhuwur ing pamrentah Kamboja. Dheweke ngajak Perdana Menteri Hun Sen, uga Komisi Hak Asasi Manusia Kamboja, supaya tumindak.

Sing mbokmenawa ora bakal kelakon, sanajan dheweke bakal ngawasi kahanan kasebut kanthi rapet. Kepala polisi militer, Jenderal Sao Sokha, lagi nyelidiki perkara kasebut lan kabare wis nundha pejabat sing terlibat.

Sao, mantan pengawal perdana menteri lan mantan komandan Polisi Militer Nasional, uga ngandhani media lokal yen dheweke nggawe komisi kanggo nyelidiki kematian kasebut. Nanging, ambane investigasi bisa dipertanyakan. Koroner nyathet tiwase Soung amarga serangan jantung.

Nearadey nolak penilaian kasebut, kanthi alesan manawa bapake sehat. Dheweke nyatakake yen dheweke ora duwe riwayat penyakit jantung utawa tandha-tandha liyane yen dheweke nandhang masalah kesehatan.

Kamboja Ngadhepi Masa Depan sing Ora Stabil

Illegal gambling tetep masalah ing Kamboja. Ing sawijining wektu, kutha kaya Sihanoukville, sing saiki ora bisa dikontrol, bakal dadi “bab sabanjure” ing game global.

Nanging, sanalika konstruksi anyar diwiwiti ing 2017, mandheg rong taun sabanjure. Sihanoukville lan liya-liyane kaya iku weruh influx massive saka investor Cina, kabeh poised kanggo nyilem menyang popularitas akeh saka online gambling .

Dheweke wiwit mbangun pusat perbelanjaan, kantor, apartemen, lan liya-liyane kanggo ndhukung pertumbuhan. Ing taun 2019, investasi asing $ 1.7 milyar, umume saka China, teka.

China ora seneng, meksa Kamboja kanggo mungkasi online gambling . Sing makarya uga. Dumadakan, kabeh infrastruktur wiwit ambruk. Nanging, akeh investor sing ngetokaké kabeh sing diduweni menyang Kamboja.

Akibaté, ing 2020, investasi manca ing Kamboja kurang saka sepuluh taun sadurunge, miturut Bank Dunia. Nekat kanggo nggawe urip minangka kutha garing, sawetara investor nguripake ilegal gambling . Ana liyane sing melu, mesthi, sing melu mung amarga padha seneng tumindak kriminal.

Saiki, korupsi dadi cara urip ing panggonan kaya Sihanoukville. Sing duwe dhuwit ngulu tanah lan real estate saka pemilik kanggo dhuwit dolar.

Nanging, ora ana hubungane karo real estate kapan wae. Ora mungkin investor asing bakal bali maneh, utamane amarga iklim saiki.

Pamaréntah ngandika iku kokain mudhun ing ilegal gambling lan aktivitas ilegal liyane. Nanging, sawetara analis mikir yen iki minangka tantangan sing ora bisa diatasi kanthi akeh alangan.

#Wong #Mlayu #Udan #ing #Kamboja #Mati #Sajrone #Serangan #Polisi #ing #Illegal #Gambling

Choctaw Casino & Resort – Durant

Penuntut Las Vegas pengin ngeksekusi terdakwa ing pembunuhan mudo

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 03:34.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 03:34.

Wong loro sing didakwa karo pirang-pirang perampokan lan tembak-menembak ing Las Vegas Strip sing fatal ing Las Vegas Strip, miturut laporan kasebut. Las Vegas Review-Journal. Kantor jaksa distrik Clark County ngajokake dokumen minggu kepungkur ing pengadilan kanggo mbukak dalan kanggo eksekusi wong-wong mau yen padha ketemu guilty saka angkara.

Jessani Carter, kiwa, lan Jordan Ruby, ing foto cangkir
Jessani Carter, kiwa, lan Jordan Ruby, ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Loro-lorone padha dipenjara ing biaya Rajapati sawise shooting lan rampokan ing Las Vegas Strip. (Gambar: LVMPD)

Ing wulan Februari, Jessani Carter, 20, lan Jordan Ruby, 18, loro saka California, didakwa ing 13 tuduhan. Antarane tuduhan marang wong loro kasebut yaiku rong tuduhan pembunuhan kanthi senjata mateni korban sing umure 60 taun utawa luwih.

Upaya mateni, rampog bersenjata, nyoba rampog, lan konspirasi yaiku sawetara, KELASstasiun TV lokal, ngandika.

Wakil Kepala Jaksa Distrik Marc DiGiacomo lan Jaksa Distrik Steve Wolfson ora nemtokake sebabe dheweke njaluk paukuman pati kanggo jumlah pembunuhan.

Pengamat Lugu

Bukti bakal nuduhake manawa loro terdakwa teka ing Las Vegas ing dina paling sibuk ing taun kanggo ‘nggawe dhuwit’ kanthi ngrampok wong ing koridor wisata, “tulis DiGiacomo ing dokumen pengadilan ana. Review-Jurnal kacarita.

“Sajrone tumindak ‘nggawe dhuwit’, loro terdakwa mateni wong loro sing ora salah nalika njupuk dhuwit lan / utawa properti.”

Carter lan Ruby tetep ditahan ing Pusat Penahanan Clark County. Ora ana jaminan sing disetel. Pasangan kasebut sabanjure bakal katon ing pengadilan tanggal 25 Agustus. Dheweke durung diadili ing pengadilan.

Penuntut nyatakake yen sajrone rong dina, para terdakwa melu perampokan limang. Dheweke ana ing garasi parkir ing kasino lan ing mall Fashion Show.

Biasane wong loro kuwi nyopir BMW menyang garasi. Padha nggoleki korban rampokan, banjur siji tersangka metu saka kendaraan, polisi ngandika. Dheweke nyedhaki korban, nuding bedhil lan ngrampok, tambah polisi.

rampokan njupuk Panggonan ing Wynn Las Vegas. Mengko, ing Fashion Show mall, cedhak ngendi Clarice Yamaguchi, 66, saka Hawaii tiwas fatal, miturut Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD).

Banjur, ing Sahara Las Vegas, maling nyoba nyolong tas ransel saka buruh ing kana. Para bandit uga nembak karyawan kasebut.

Diterusake karo rampokan Stasiun Istana ing garasi parkir. Ing rampokan liyane ing garasi sing padha, Hyo Sup Um, 60 taun, tatu. Dheweke banjur seda. Dompete dicolong.

Sawetara rampokan kejiret ing video pengawasan. Bukti liyane bisa uga kalebu senjata api Glock 9mm.

Wiwit paukuman pati dibalekake ing 1977, Nevada wis ngeksekusi 12 narapidana, miturut Koalisi Nevada Menentang Hukuman Mati (NCADP).

Nanging Nevada ora ngeksekusi terdakwa luwih saka 16 taun, ujare Presiden NCADP Nancy Hart. Sacara nasional, akeh terdakwa sing dihukum mati liwat proses banding sing ekstensif lan larang.

Carter Ngandika Dheweke Ora Rampok

Carter, sajrone wawancara karo Review-Jurnal, nolak kaluputan ing angkara. Carter ngaku yen polisi LVMPD nyekel “wong sing salah.”

Dheweke ngandhani koran yen dheweke yakin bakal dibebasake saka pakunjaran. Dheweke luwih ngakoni minangka “platinum” gambler ing resort Strip.

#Penuntut #Las #Vegas #pengin #ngeksekusi #terdakwa #ing #pembunuhan #mudo