Macau casinos gaming revenue GGR

Amerika duwe Pandangan Beda ing Marijuana, Casinos Aja

Dianyari: 11 September 2022, 11:24

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 12:15.

Amerika dibagi babagan panemu babagan pengaruh ganja ing masyarakat.

Las Vegas mariyuana casino gambling mariyuana
Wong sing nyekel mariyuana bebarengan karo Las Vegas Strip ing latar mburi. Amerika duwe pandangan sing nentang nalika mutusake apa mariyuana duwe pengaruh positif utawa negatif ing masyarakat. (Gambar: Shutterstock)

Jajak pendapat Agustus saka Gallup nemokake manawa 49% wong diwasa AS percaya mariyuana sing sah duwe pengaruh positif ing masyarakat, dene 50% ujar manawa konsumsi mariyuana luwih mbebayani. Telung puluh wolu negara saiki ngidini adol ganja kanthi sah, apa kanggo rekreasi, obat-obatan, utawa kombinasi saka loro kasebut.

Kasino, sing melu liyane sing disebut “industri dosa” karo gambling, kudu adoh saka industri ganja. Lan dadi luwih angel, amarga toko ganja sah terus berkembang ing saindenging negara.

Loro-lorone kasino komersial lan suku dibutuhake miturut hukum federal supaya adoh saka mariyuana. Iki amarga Administrasi Penegakan Narkoba AS nyatakake yen mariyuana minangka narkotika Jadwal 1 – klasifikasi sing padha karo heroin lan LSD. Iki ditetepake minangka potensial kanggo penyalahgunaan lan ora duwe aplikasi medis sing sah.

Hukum gambling negara, dipasangake karo peraturan perbankan federal miturut Undhang-undhang Rahasia Bank, mbutuhake kasino komersial supaya ora melu bisnis ganja utawa wong sing gegandhengan. Sajrone 2014 Bank Secrecy undhang Konferensi ing Las Vegas, FBI dadi langkah luwih dening casinos kasurung kanggo nglarang individu sing makarya ing industri mariyuana saka ngetik jubin game sing.

Suku Casino Ora Invulnerable

kasino suku kadhangkala ditawakake leeway peraturan dicokot liyane saka mitra komersial sing, lagi makaryakke ing yurisdiksi Native Amérika daulat. Nanging ora kaya ganja.

Indian Casino Kelas III, kelas sing ngidini casinos suku operate mesin slot lan game table, wis diatur ing Indian Gaming Regulatory Act (IGRA). Dilulusake ing 1988, IGRA nggawe kerangka pemerintah supaya suku-suku sing diakoni federal bisa njamin kamakmuran ekonomi kanthi muter casino gambling ing tanah sing dikuwasani.

IGRA ngidini suku-suku federal mlebu ing kompak game kelas III karo negara inang. Nanging kompak kudu tundhuk karo kabeh “hukum lan peraturan Federal sing ditrapake,” mbutuhake IGRA.

Kemungkinan dekriminalisasi federal tetep dawa, amarga 60 suara ing Senat AS dibutuhake kanggo nyegah filibuster. Sanajan Dewan Perwakilan AS milih decriminalize mariyuana ing wulan April, “Undhang-undhang Reinvestasi lan Penghapusan Kesempatan Ganja” mandheg ing Senat.

Jajak pendapat Gallup nemokake manawa dhukungan mariyuana terus condong menyang Demokrat. Umume Demokrat – 60% – ngandhani Gallup manawa dheweke ndeleng ganja kanthi apik. Mung 34% saka Republik setuju.

Casino lan Cannabis Crossroads

Kanthi mariyuana legal ing sawetara wangun ing negara liyane saka ora, casino luwih cedhak saka tau kanggo industri sing situs game ora bisa tutul. Iki wis dadi masalah regulasi sing gedhe sajrone dekade pungkasan, amarga keamanan kasino, dealer, server, lan buruh sing ngadhepi pelanggan kudu rutin ngevaluasi tamu kanggo keracunan mariyuana.

Sapa wae sing wis mlaku ing Las Vegas Strip bubar ngerti manawa panggunaan mariyuana umum saya akeh. Nalika sacara teknis ilegal, amarga hukum mariyuana Nevada mbatesi konsumsi kanggo omah pribadi lan kamar tunggu mariyuana ing mangsa ngarep, penegak hukum arang nyebutake wong sing nglanggar hukum konsumsi.

#Amerika #duwe #Pandangan #Beda #ing #Marijuana #Casinos #Aja