Iowa greyhounds

Zia Park Casino Kidnapping Video Mungkin Ora Apa Iku Katon Kaya

dikirim ing: September 20, 2022, 05:06h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 05:06h.

Video keamanan saka New Mexican wadon ketoke diculik saka Zia Park Casino Hotel Racetrack, cedhak tapel wates karo Texas, saiki lagi dievaluasi dening penyidik.

Zia Park Kab
Video keamanan casino Erica Martinez sadurunge dheweke digabung menyang mobil dening Jonathan Zaragoza, latar ngarep. (Polisi Hobbs)

Ing Kamis, 8 September 2022, polisi nanggapi laporan babagan kemungkinan penculikan ing Taman Zia. 9. September, Departemen Polisi Hobbs ngrilis video sing diwenehake dening kasino.

Katon nuduhake tersangka ngoyak wanita ing parkir casino, nangani dheweke, lan banjur meksa ngemot perak 300 Chrysler menyang dheweke. Wong wadon kasebut kanthi cepet diidentifikasi minangka Erica Martinez, 35 taun saka Hobbs. Sing diduga penculik yaiku Jonathan Zaragoza.

Polisi njaluk bantuan kanggo masyarakat, lan video pengawasan lan gambar saka casino dituduhake ing media sosial.

Kamera Ora Ngapusi

Dina Setu 10 September, petugas kesawang Chrysler perak ing wilayah Carlsbad, 70 mil kidul-kulon Hobbs. Dheweke nemokake Martinez lan Zaragoza ing properti sing cedhak sekitar jam 21.00. Martinez ora tatu.

Polisi Hobbs ngandika ing release media ana sing Martinez lagi diwawancarai lan tuduhan pidana marang Zaragoza nunggu rampung diselidiki.

Nanging polisi saiki mriksa apa acara sing digambarake ing video kasebut bisa disalahake.

Zaragoza durung didakwa karo nyulik, miturut cathetan pengadilan sing dideleng dening The Hobbs News-Sun. Dheweke ditampa ing Pusat Penahanan Eddy County amarga nglanggar masa percobaan ing ukara 2019 kanggo perdagangan meth lan dibebasake dina Rebo.

Dheweke uga nglanggar masa percobaan ing taun 2021 kanthi tuduhan umur baterei kanggo anggota rumah tangga, gangguan komunikasi, lan karusakan properti kanggo anggota rumah tangga, miturut cathetan pengadilan.

Sauntara kuwi, Martinez dicekel kanthi surat perintah sing luar biasa sawise dheweke ora tampil ing pengadilan babagan tuduhan nyopir ing Juli 2022 kanthi lisensi nyopir sing dicurigai. Dheweke wis dibebasake saka pakunjaran lan bakal bali menyang pengadilan tanggal 13 Oktober.

Smoking Gun?

Nanging inti saka kasus kasebut bisa uga ana ing panemuan sing ditindakake ing kasino sajrone diselidiki babagan penculikan sing diduga. Dompet sing diduga ilang Martinez ngemot sawetara kertu ing jenenge, bebarengan karo 226 pil fentanyl.

Penyelidik saiki nggarap teori yen Zaragoza lan Martinez mlayu saka Hobbs kanthi gupuh supaya ora diselidiki lan ditahan, Juru Bicara Departemen Polisi Carlsbad Kapten Jesse Rodriguez. Rodriguez ngandika Kabar-Sun.

Lan apa sing katon kanggo para pengamat minangka penculikan sing nggegirisi bisa uga minangka upaya panik dening salah sawijining penjahat kanggo nglindhungi liyane.

Polisi ujar manawa penyelidikan babagan kedadeyan kasebut isih ditindakake. Video kasebut bisa dideleng ing kaca Facebook Departemen Polisi Hobbs.

#Zia #Park #Casino #Kidnapping #Video #Mungkin #Ora #Apa #Iku #Katon #Kaya