casino stocks

Wild Wild West bakal nutup lan mbangun maneh, ujare Red Rock

dikirim ing: September 2, 2022, 07:15h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 07:15

Red Rock Resorts (NASDAQ: RRR) ngandika dina iki bakal nutup Wild Wild West Gambling Hall & Hotel lan bakal kabongkar ing nunggu pembangunan maneh mangsa.

Alam liar
Wild Wild West Gambling Hall & Hotel ing Las Vegas. Pamilik Red Rock ujar manawa bakal nutup papan kasebut lan mbangun maneh. (Gambar: Las Vegas Sun)

Wild Wild West, sing ana ing persimpangan I-15 lan Tropicana, ngilangi game meja ing taun 2020 amarga pandemi koronavirus. Panjaluk winates nyebabake Red Rock ngevaluasi maneh masa depan papan kasebut.

Ing memorandum kanggo karyawan dina, ngandika Presiden Station Casinos Scott Kreeger kabeh karyawan Wild Wild West bakal ana peran ing lokasi perusahaan liyane saindhenging Las Vegas Valley.

Saliyane panggonan jenenge ing Summerlin lan Green Valley Ranch ing Henderson, Red Rock makaryakke sawetara situs game ing account Station saindhenging wilayah Las Vegas. Perusahaan uga 10 kasino Wildfire, kalebu pitu ing Henderson, miturut website.

Sajarah Wild Wild West, Gosip

Ngelingi iku ora ing Las Vegas Strip utawa downtown Fremont Street, wis Wild Wild West sajarah menarik lan gosip related.

Sadurunge krisis financial global ing 2008, iki speculated sing Red Rock bisa nguripake property menyang telung casino, telung hotel ajang kanggo saingan utawa ngluwihi CityCenter. Taun mengko, uga dikabarake yen situs kasebut bisa dadi papan kanggo NFL Raiders. Sawetara ahli Las Vegas nuduhake Wild Wild West mbangun reputasi kanggo klien warni, kalebu magnet kanggo buruh ing Profesi paling tuwa ing donya.

Sing bisa uga ora bener, nanging sing ora bisa dibantah yaiku minangka real estate sing terkenal.

Paket pangembangan kaliber iki ora kasedhiya ing Las Vegas, “ujare Kreeger ing pratelan. “Kita bungah kanggo njupuk langkah pisanan iki kanggo reposition properti kanggo pembangunan mangsa.”

Red Rock nambahake 20 hektar ing Wild Wild West dumunung duwe “visibilitas banget lan akses kanggo Interstate 15 lan Las Vegas Strip.” 20 hektar iku bagĂ©an saka 100 sing perusahaan game ing properti, menehi saran ana akeh kamar kanggo Red Rock duweni potensi mbangun resort terpadu luwih njlimet lan mewah ana.

Red Rock Ndadekake Kathah Las Vegas Moves

Kabar saka tutup Wild Wild West lengkap wektu sibuk Las Vegas-related aliran warta saka Red Rock.

Ing Juli, operator announced tuku 126 hektar tanah kidul Strip kanggo $ 172 mayuta-yuta – nambah nyekeli saka tanah sing ora digunakake ing Las Vegas Valley kanggo meh 430 hektar. Perusahaan asring entuk taun utawa dekade real estate sadurunge miwiti proyek anyar.

Sadurunge, perusahaan ujar manawa bakal mateni lan ngrusak Fiesta Henderson, Fiesta Rancho lan Texas Station. Gabungan 107,5 hektar ing ngendi kasino lenggah bakal didol lan panuku sing durung ditemtokake ora bakal bisa mbukak papan game ing properti kasebut.

#Wild #Wild #West #bakal #nutup #lan #mbangun #maneh #ujare #Red #Rock