casino stocks

VICI Properties Nambah Dividen Luwih saka 8%

Dikirim ing: 8 September 2022, 05:08.

Dianyari pungkasan ing: 8 September 2022, 05:34h.

VICI Properties (NYSE: VICI), pemilik casino paling gedhe US, ngandika dina iki wungu waktu kanggo 39 sen saben bareng, Tambah 8,3% saka tingkat saiki.

Pembayaran dividen sabanjure babagan saham VCI
Caesars Palace ing Las Vegas Strip. Perusahaan nambah deviden 8,3%. (Gambar: CNN)

Pamindhahan nambah mbayari taunan pemilik Caesar Palace kanggo $ 1,56 saben bareng saka $ 1,44. Kapercayan investasi real estate game (REIT) ngasilake 4,31%, utawa luwih saka telung asil dividen ing S&P 500 lan luwih dhuwur tinimbang hasil ing Treasuries 10 taun.

Dividen kasebut bakal dibayar tanggal 6 Oktober 2022 marang para pemegang saham sing wis kadhaptar ing penutupan bisnis tanggal 22 September 2022. miturut statement ditanggepi dening perusahaan basis New York.

VICI nggawe woro-woro sawise nutup pasar AS dina iki. Enggo bareng mudhun 0.24% ana. Nanging nganti 11% saben taun, sing gampang ngluwihi pasar sing luwih jembar, uga indeks FTSE Nareit Equity REITS sing akeh. Indeks mudhun 16.68% taun iki.

Pangowahan rega saham saka VICI Legacy

Investor asring kumpul menyang REITs kanggo dividen lan asil kelas aset ndhuwur rata-rata – sipat sing dibutuhake VICI.

Perusahaan real estate pamisah saka versi lawas saka Caesars Entertainment ing Oktober 2017, lan karo warta deviden dina, Tambah mbayari saiki limang taun. Anggota saka S & P 500, VICI paling gedhe pengalaman pengalaman US lan pemilik dominan saka aset property Las Vegas Strip adiluhung.

Liwat seri saka transaksi anyar, perusahaan ora mung Caesars Palace, nanging uga nduweni Venetian lan meh kabeh panggonan ing Strip dilakokno dening MGM Resorts International (NYSE: MGM). Pengecualian yaiku Bellagio lan Cosmopolitan.

Liwat tuku bubar rampung MGM Wutah Properties, kang rampung ing pungkasan April, nambah VICI meh 41.000 kamar hotel lan 1,2 yuta kothak meter papan game.

VICI saiki duwe aset properti Excalibur, Luxor, Mandalay Bay, MGM Grand, Mirage, New York New York, lan Park MGM, uga kasino regional dilakokno dening MGM Resorts.

Pembayaran dividen sabanjure babagan saham VICI

Investor sing berpengalaman ngerti manawa perusahaan nambah pembayaran biasane apik, luwih penting yen perusahaan duwe sumber daya kanggo nyukupi kewajiban pembayaran saiki lan terus nambah dividen saka wektu.

VICI nandhani kothak kasebut. Liwat akuisisi kasebut lan liya-liyane, REIT nambahake sawetara aliran pendapatan sewa anyar. Sing penting, kontrak perusahaan karo penyewa jangka panjang-asring sepuluh taun utawa luwih-lan nduweni eskalator inflasi. Mung, kesepakatan MGP ngasilake luwih saka $ 1 milyar ing revenue rental anyar kanggo VICI.

Kajaba iku, VICI tetep srakah, nahan kemampuan kanggo menehi hasil gedhe lan cilik. Sasi pungkasan, perusahaan ngandika tuku aset property saka Rocky Gap Casino Resort ing Flinstone, Md. saka Golden Hiburan (NASDAQ: GDEN) kanggo $ 204 mayuta-yuta.

#VICI #Properties #Nambah #Dividen #Luwih #saka