Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Venetian Las Vegas mbatalake loro Turnamen poker pungkasan lan $ 1,1M njamin

dikirim ing: September 19, 2022, 07:06h.

Dianyari pungkasan: 19 September 2022, 07:19.

Venetian Las Vegas mbatalake rong acara pungkasan ing seri “Stairway to Millions” PokerGo akhir minggu iki – ing tengah turnamen – tinimbang resiko kelangan jaminan sing ditanggepi. Seri kasebut janji hadiah $ 2,15 yuta kanggo 12 acara. Nanging mung langgeng 10, ninggalake $ 1,1 yuta njamin ing meja poker.

kamar poker Venice
Venetian mbatalake rong turnamen pungkasan saka PokerGo Series lan $ 1,1 yuta njamin akhir minggu iki. Siji acara dibatalake 20 jam sadurunge dijadwalake diwiwiti, 48 jam sadurunge. (Gambar: Twitter)

Adhedhasar pokernews.com, Turnamen tuku-in $ 25,5K karo $ 500K dijamin ing pot wis dijadwal kanggo Minggu. Pemain sing mbayar dhuwit bakal nampa kursi ing acara tuku-in $ 51K ana, sing duwe jaminan $ 600K. (Seri iki nggunakake format unik ing ngendi kabeh pemain sing ngrampungake dhuwit kanthi otomatis maju menyang acara sabanjure.)

Nanging kedadean loro iku lepat, Pokernews.com kacarita, malah sawise sawetara pemain menang free entri kanggo turnamen Sunday.

Miturut situs poker, wolung acara pisanan kabeh ngluwihi jaminan. Nanging, dina Jumuah pungkasan, turnamen dijamin $ 200K kanthi tuku $ 10.4K mung narik 18 pemain, mula jaminan mudhun $ 20.8K. Banjur acara Sabtu sing dijamin $300K mudhun luwih saka $30K. Dadi nalika Paul Zappella ngalahake Stephen Song kanthi rega $ 124K ing wayah wengi, iki minangka babak final.

Keluhan Twitter Mlebet Kabeh

Dipuntedahaken acara ana, wrote PokerGO ing website: “The Stairway To Millions Originally wis 12 acara ing jadwal, nanging amarga kaputusan digawe dening The Venetian Resort Poker Kamar, loro acara pungkasan dibatalake.” Iki ngluncurake rasa pait Twitter.

“Batal njamin turnamen ing ngendi sampeyan menang satelit ora bisa ditampa,” tweet Adam Hendrix, sing dadi runner up ing Acara No. 9 kanggo $37K.

“Iki sebabe sampeyan nindakake kanthi bener,” tweet Terrance Reid. “@LodgePokerClub isih entuk pers apik sawetara wulan mengko nalika @VenetianPoker (expletive) pemain turnamen maneh.”

Salah siji pisanan utawa pungkasan wektu

Nalika mbatalake acara dijamin ing tengah saka seri turnamen dianggep wangun ala, iku ora aneh. Ing wulan Agustus 2022, Hustler Casino ing LA mbatalake turnamen sing dijamin $ 250K kanthi patang dina game. Casino general manager Shaun Yaple diterangno ing Twitter sing “klub ageng jumangkah kita sawise kita dirilis jadwal kita,” lan iku bakal “luwih apik kanggo regroup lan rencana kanggo mangsa (saka kanggo) metu saka Cliff.”

Ing wulan Juni 2022, Orleans Casino ing Las Vegas mbatalake telung acara multi-penerbangan sing isih ana ing seri poker Summer Open, kalebu siji kanthi jaminan $ 250K. Lan ing Desember 2021, juara poker Johnny Chan’s 88 Social Club ing Houston mbatalake turnamen sing wis direncanakake sadurunge klub kasebut mandhegake operasi amarga salah urus finansial lan masalah bangkrut. (Perdana Sosial mlebu lan nganakake Enchanted Xmas Series ing tanggal sing padha.)

Casino.org ora nampa respon kanggo panjaluk komentar saka Venetian nalika diterbitake.

#Venetian #Las #Vegas #mbatalake #loro #Turnamen #poker #pungkasan #lan #11M #njamin