Bernard Chong

Venetian ing Vegas bakal dadi tuan rumah Mid-States Poker Tour ing September

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 07:31

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 07:31.

Mid-States Poker Tour (MSPT) nggawe babak, siap bali menyang salah siji panggonan favorit. Sabanjure mandeg ing sirkuit punika Venetian ing Las Vegas, teka 3-5. September.

Venetian ing Las Vegas, NV
The Venetian ing Las Vegas, NV ing wayah wengi. resorts Casino sepisan maneh nyepakaké kanggo tuan rumah sawetara turnamen poker. (Gambar: Trip Savvy)

Venetian bakal dadi tuan rumah Acara Utama MSPT, turnamen tuku $ 1,100 kanthi jaminan $ 500,000. Ing acara MSPT padha ing Juni, pemain poker Argentina Federico Roberto dikirim hadiah utama $ 294,327.

Dina 1a lan 1b ditindakake ing tanggal 3 lan 4 September. Banjur, kabeh sing slamet kumpul maneh ing 5 September kanggo main ing meja final. 2.154 pemain melu ing acara kang Roberto wekasanipun menang, sanajan World Series of poker njupuk Panggonan ing wektu sing padha.

MSPT Nggawe Babak

Turnamen Venice sing bakal teka minangka bagéan saka acara tahunan MSPT ing AS. Ana pitung Acara Utama ing seri kasebut, uga sawetara acara tuku $ 360 liyane.

The MSPT Main Event pungkasan ana ing Grand Falls Casino ing Sioux Falls, SD. Ora narik kawigaten akeh wong – mung 503 pemain – nanging duwe hadiah utama $ 104,579. Beau Wilshire saka Shawnee, KS, minangka pemenang gedhe.

Sawise mandheg ing Venesia, MSPT tumuju California. Sycuan Casino Resort in San Diego bakal tuan rumah US poker Championship saka 15-25. September. Acara utama seri kasebut duwe $ 570,000 GTD kanggo pemain.

Sawisé iku, MSPT bakal Firekeepers Casino ing Michigan, ngendi Michigan State poker Championship sijine $ 1 yuta ing meja. Seri kasebut dumadi saka 13-16 Oktober. Sabanjure ing baris liyane mandeg ing South Dakota, ing Silverado Casino ing Deadwood, saka 21-23. Oktober.

Riverside Casino i Iowa nderek saka 27-30. Oktober. MSPT banjur bali menyang Venice kanggo acara liyane saka 1-6 November. Pungkasan, Running Aces Casino ing Columbus bakal dadi tuan rumah Winter Poker Classic Series saka 1-11 Desember.

Venice Enggo bareng yuta

Venetian ora mung mandeg biasa kanggo MSPT. Iku uga ajeg tuan rumah seri dhewe saka turnamen poker, salah siji kang wiwit dina.

Seri DeepStack Extravaganza III bakal mbukak nganti 2 Oktober, kanthi luwih saka $ 3,8 yuta ing kolam renang sing dijamin kasedhiya. Nerangake sawise DeepStack Showdown, sing ditindakake 1-29 Agustus.

Acara perdana yaiku $ 400 NLHE Monster Stack, sing menehi jaminan $ 15.000. Umume acara nawakake jaminan limang angka, nanging sawetara sing luwih dhuwur.

Acara UltimateStack NLHE $ 400 duwe jaminan $ 150,000. Ana uga $1,640 NLHE Stairway to Millions (STM), sing duwe jaminan $100,000. Saka ing kono, acara STM $10,400 nawakake $200,000 GTD.

STM $ 15.800 bakal menehi $ 300.000 lan acara STM $ 26.000 duwe jaminan $ 500.000. Acara gedhe yaiku turnamen STM $ 52,000, sing duwe $ 600,000 ing meja.

#Venetian #ing #Vegas #bakal #dadi #tuan #rumah #MidStates #Poker #Tour #ing #September