Bernard Chong

Twitch nanggapi Aliran Gambling Rising Kanthi Janji Pangowahan

Dianyari: 9 Agustus 2022, 12:12

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 12:12.

Artikel paling anyar babagan Bloomberg misrepresenting pribadine Twitch kanggo stream gambling bisa kasil owah-owahan utama. Banjur maneh, adhedhasar rekaman trek Twitch, mbokmenawa ora.

Felix "xQc" Lengyel
Felix “xQc” Lengyel, streamer populer ing Twitch, sajrone livestream anyar. Produksi stream gambling panyipta konten nyebabake masalah kanggo Twitch. (Gambar: Dot Esports)

Felix “xQc” Lengyel, mantan pemain overwatch profesional lan streamer kondhang, iku salah siji saka tokoh tanggung jawab kanggo Tambah ing siaran gambling ing Twitch. Iki ndadekake iku pantes kritik dening sawetara.

Artikel Bloomberg Cecilia D’Anastasio chastises Lengyel kanggo kultus gambling-related. Dheweke nuduh dheweke nggunakake popularitas kanggo ngirim mayuta-yuta dolar menyang Stake kanthi biaya pamirso, sawetara sing ilang puluhan ewu dolar. Nanging, informasi kasebut ora akurat.

Nyengkuyung Narasi Palsu

Amarga dheweke saiki ana ing tengah badai sawise artikel kontroversial, pangripta ngangkat swarane ing aliran anyar. Panjenenganipun dibeberke jumlah kang wis nandur modhal ing totoan lan gambling judhul ing Stake, nanging mbantah statements digawe dening D’Anastasio.

Lengyel nuduhake tabel saka Stake sing nyedhiyakake statistik sejarah taruhan. Dheweke kudu sibuk, wis nang $685 mayuta-yuta. Sajarah nuduhake, ing wektu, 656.375 gambling mau, kang menang 63.057 lan ilang 583.405.

Mesthi, iku kudu nyatet sing nomer iki ora tansah makili jumlah dhuwit kang ngginakaken amarga kalebu winnings. Nanging sing luwih penting yaiku korélasi D’Anastasio antara Lengyel lan Twitch.

Reporter dikonfirmasi sing, ing Mei, Lengyel tanggung jawab kanggo $ 119 yuta ing revenue kanggo Stake. Kajaba iku, D’Anastasio nuduh Lengyel nuduhake kode promo sing ngirim jumlah kasebut menyang platform kasebut.

Lengyel ora kesengsem. Dheweke nuduh wartawan kasebut ngrusak data kanggo nyurung narasi dhewe, nyebataken goroh. Tokoh iku dhewe, lan D’Anastasio ora bisa ngomong pinten, yen ana, Stake bisa ditampa. Kajaba iku, dheweke nyatakake yen dheweke durung nate nggunakake kode promo sing disebutake D’Anastasio.

Karusakan Rampung

Minangka asil saka tuduhan, sing uga mbukak rincian babagan streamer liyane, Twitch kudu ngalih menyang mode kontrol karusakan. Dheweke marang Bloomberg padha nggawe “nyilem jero” menyang aliran gambling lan bakal njupuk tindakan cocok.

Apa tegese ing jangka panjang isih kudu dideleng. Twitch nyatakake yen konten gambling ing platform mung kalebu “fraksi cilik” saka total konten, nanging bakal nindakake apa sing dibutuhake kanggo nyegah “potensi cilaka” kanggo komunitas global.

Iki dudu sepisanan Twitch ngalami kahanan sing padha. Ing Agustus taun pungkasan, announced ban ing nggunakake gambling kode rujukan lan pranala menyang online gambling platform.

Iki minangka jinis kode sing padha karo sing diduga digunakake Lengyel. Nanging, malah D’Anastasio ngakoni ing artikele yen larangan kasebut wis ditrapake wiwit taun kepungkur.

Anggere Twitch ngidini gambling stream, Lengyel bakal terus nggawe konten gambling. Nanging, akeh sing bisa diganti sajrone wektu sing cendhak, lan Twitch bakal dadi pusat sawetara radar sajrone sawetara wulan sabanjure.

#Twitch #nanggapi #Aliran #Gambling #Rising #Kanthi #Janji #Pangowahan