Iowa greyhounds

Tuduh Wynn’s Pelecehan Ora Bisa Gunakake Nickname, Aturan Hakim

Dikirim ing: 12 Agustus 2022, 11:29

Dianyari pungkasan: 12 Agustus 2022, 11:42.

A hakim Federal ing Nevada wis maneh dhawuh sing sangang karyawan Wynn Las Vegas wadon kudu mbukak jeneng yen cilik jawatan seksual marang Steve Wynn bakal nerusake.

Steve Wynn
Steve Wynn, ing ndhuwur, rawuh ing acara ing Los Angeles ing 2015. Telung taun sawisé, dheweke ninggalake industri game ing sangisore mega sawise dituduh tumindak seksual. Dheweke mbantah tuduhan kasebut. (Gambar: Getty)

Wanita kasebut, kabeh manikur utawa seniman dandanan ing Wynn Las Vegas, nuntut Wynn ing Maret 2019 kanthi jeneng samaran “Judy Doe 1-9.”

Para penggugat njaluk anonim amarga wedi karo tuntutan hukum sing bisa dibales saka Wynn, lan amarga pengaruh sing bisa diganggu masarakat ing urip lan karir.

Tuduhan Wynn babagan pelecehan seksual kalebu “sentuhan fisik sing ora cocog,” “nyabut” [plaintiff’s] tangan lan meksa dheweke pijet ing cedhak alat kelamin nalika manikur utawa pedikur, “lan” takon pitakonan seksual sing ora cocog,” antara liya. Ora ana tuduhan pelecehan seksual.

Wynn ninggalake industri gambling ing méga ing 2018 sawise a Jurnal Wall Street Artikel kasebut nuduh dheweke nindakake “pola tumindak seksual sing wis pirang-pirang dekade” marang staf wanita. Dheweke wis mbantah tuduhan kasebut.

Kahanan Mirunggan

Sistem kaadilan AS nduweni preferensi standar kanggo keterbukaan. Pihak mung diijini nggunakake jeneng samaran ing kahanan sing luar biasa. Ditetepake nalika kerahasiaan identitas partai perlu kanggo nglindhungi individu saka gangguan, ciloko, dipoyoki, utawa isin pribadi.

Pengadilan distrik nolak kasus kasebut ing Juli 2020 nalika hakim mutusake manawa tuntutan kasebut ora duwe rincian lan pertahanan sing ora cukup. Dheweke uga ujar manawa wanita kasebut gagal mbela keputusane kanggo tetep anonim.

Nanging Pengadilan Banding Sirkuit Kesembilan mbatalake ing November 2021, mutusake manawa wanita kudu diwenehi kesempatan kanggo menehi informasi luwih lengkap.

Dina Selasa, Hakim Hakim AS Cam Ferenbach mutusake manawa para penggugat “ora nemoni beban sing dibutuhake dening hukum” supaya tetep anonim.

“Gerakan #MeToo nuduhake jagad yen wong sing kuwat, biasane wong lanang, nyalahake kekuwatane lan nindakake kekerasan marang wanita,” tulis Fenerbach.

Akeh wong sing misuwur iki wis ilang akeh kekuwatane amarga paseksen umum sing wani saka wong sing slamet sing maju. tambah hakim. “Umume wong sing slamet iki nggunakake jeneng dhewe lan menehi risiko kredibilitas dhewe.”

“Wedi penggugat babagan pelecehan, ciloko, ejekan utawa isin pribadi ing kasus iki dituduhake dening kabeh korban pelecehan seksual sing ana ing kahanan sing padha lan ora luar biasa,” sambunge. “Kapentingan penggugat kanggo tetep anonim luwih akeh tinimbang prasangka umum.”

Setelan Reporter

Wynn uga digugat dening Angela Limcaco, mantan manager saka Wynn Las Vegas Salon. Dheweke ngaku nyebul singsot babagan tumindak salah Wynn sing miturut omongane uwong 15 taun ago, nanging iki intimidated menyang kasepen.

Limcaco ngandika marang Manajemen casino senior ing 2005 sing Wynn wis seksual nyerang lan impregnated siji karyawan ing salon. Pakaryan wanita sing ora dijenengi kasebut tiba-tiba dihentikan, lan dheweke dibayar dhuwit $ 7,5 yuta sing didhelikake, miturut tuntutan hukum.

Orane ganjaran mengko dikonfirmasi dening Komisi Gaming Massachusetts diselidiki. Wynn ngandika yen ketemu karo wong wadon sing ora dijenengi iku consensual.

#Tuduh #Wynns #Pelecehan #Ora #Bisa #Gunakake #Nickname #Aturan #Hakim