casino stocks

Tarif Kamar Singapura Soar Minangka acara gedhe bali

Dikirim ing: 18 September 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 01:08.

Kanthi sambutan Singapura bali menyang konferensi investasi utama lan Formula Siji, tarif kamar ing kutha-negara soaring lan keuntungan loro resorts terpadu ana.

Tarif Kamar Singapore
Marina Bay Sands ing Singapura. Tarif kamar ing kana mundhak nalika acara gedhe kasebut bali. (Gambar: Bloomberg)

Tarif kamar ing Marina Bay Sands (MBS) lan Resorts World Sentosa mundhak – ing sawetara kasus nganti $ 2,000 saben wengi lan ngluwihi – sadurunge bali F1 lan SuperReturn confab, ing antarane acara marquee liyane.

SuperReturn mlaku saka 19. September nganti 23. September ing Marina Bay Sands, dilakokno dening Las Vegas Sands (NYSE: LVS).

Acara iki nglumpukake 800+ investor institusional sing fokus ing Asia, manajer dana lan panyedhiya layanan saka sak ndonya menyang jaringan, nindakake bisnis lan ngrembug babagan perkembangan pasar paling anyar, “miturut Visit Singapore.

Konferensi dibatalake ing taun 2020 amarga pandemi koronavirus, nanging kaya sing kedadeyan karo mitra AS, perusahaan Asia lan karyawan pengin bali menyang bisnis kanthi pribadi lan kalebu konferensi lan rapat.

F1 Nambah Tarif Kamar Singapura

F1 bali menyang kutha-negara ana 2. Oktober malah sing mesthi kontribusi kanggo biaya kamar luwih ing MBS, Resorts World Sentosa lan panggonan non-game ing Singapura.

Lomba kasebut minangka salah sawijining acara olah raga taunan utama ing Singapura lan panjaluk pent-up bisa ditindakake ing taun iki sawise ora ana rong taun amarga pandemi. Nambah daya tarik kontes F1, iki minangka balapan wengi, sing populer karo penggemar balap. Iki ora mung acara sing wis meksa prices hotel ing Singapura.

“Adoh saka trek, lineup hiburan kalebu pertunjukan dening Westlife lan Green Day. Jeneng gedhe liyane sing bakal teka ing Singapura ing pungkasan taun iki kalebu Justin Bieber, Maroon Five lan Guns N’ Roses. Bloomberg.

Mbuktekaken potensial balap F1, papan paling murah kanggo rawuh 30 September / Oct. Departure 3 ing Crockfords Tower, kang iku salah siji saka sawetara hotel ing Komplek Resorts World Sentosa, punika $ 2,874 saben wengi, ora kalebu pajak lan ragad.

Singapore Rebounds minangka Rival Lag

Sanajan ora bali menyang tingkat pariwisata lan konvensi 2019, Singapura luwih unggul tinimbang saingan regional, kayata Hong Kong lan Macau. Tanggalan rapat-rapat lan konvènsi tetep cahya ing Hong Kong nalika revenue game reged (GGR) ing Macau ing paling.

Loro wilayah administratif khusus (SAR) kasebut ditahan amarga kabijakan karantina paukuman Partai Komunis China (CCP) lan larangan lelungan sing nggawe kunjungan menyang SAR ora narik kawigaten kanggo wong-wong sing manggon ing daratan China lan negara liya.

Nuduhake ora pengin mbaleni kesalahane China, Singapore njupuk pendekatan beda lan sing entuk manfaat loro perusahaan game operasi ana. Saiki, MBS nggantosi bab setengah saka Nilai pasar Las Vegas Sands nalika gosip saka takeover bubar wis nyebar watara tuwane Resorts World, Genting Singapore. Kanthi rebounding negara kutha, Genting ora bisa didol, miturut analis.

#Tarif #Kamar #Singapura #Soar #Minangka #acara #gedhe #bali