Tag Archives: York

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

New York Casino.org Pandhuan Taruhan Olahraga: Raksasa, Jet Minggu 2

dikirim ing: September 16, 2022, 04:32h.

Dianyari pungkasan ing: 16. September 2022, 04:33h.

Kaya tango lan fox trot, rejeki saka rong tim bal-balan wilayah metropolitan New York beda banget seminggu kepungkur. Pitakonan kanggo Minggu iki yaiku apa rong variasi momentum kasebut terus menyang Minggu 2.


New York Giants mlayu maneh Saquon Barkley (26) mlayu saka lapangan sawise Buta ngalahake Tennessee Titans 21-20 ing Minggu, 11 September, ing Nashville. (Gambar: NJ.com)

The Giants ngginakaken pungkasan dina Minggu nari ing kamar lemari tamu ing Tennessee. Jet quarterback Joe Flacco ngginakaken pungkasan Sunday afternoon nyoba nari metu saka tekan pass rusher, asring ora ana gunane.

Pelatih Giants anyar Brian Daboll minangka roti panggang kutha sawise wani ngowahi konversi 2 poin, ngetutake siji titik nglawan Titans kanthi 1:06 isih. Tim kasebut banjur slamet saka tembakan lapangan sing ora kejawab ing game pungkasan game sing saben Buta percaya bakal apik. Iku mung kanggo nuduhake yen kepungkur iku ing past.

Flacco, Kangge, dipecat kaping telu, kesusu kaping pirang-pirang liyane, lan ora tenan kepekso kanggo tuku nedha bengi kanggo baris nyerang sawise Jets ’24-9 mundhut kanggo Baltimore Ravens. Pelatih Robert Saleh wis ora ngalih menyang senar katelu QB Mike White nalika tim ngenteni Zach Wilson fisik bisa muter.

Dadi nganti planners nyerang ing Staff kepelatihan Jet kanggo golek cara kanggo tuku wektu kanggo Flacco nalika iku ing lapangan, kang ora bakal dawa banget yen bek Nick Chubb lan Kareem Hunt saka Cleveland Browns kontrol wektu milik play. Dheweke bisa nindakake kanthi niru apa sing ditindakake ing pambuka, cepet-cepet gabung karo 187 meter kanthi menang dalan 26-24 nglawan Carolina.

Apa kita waca ing Gambling pasar minggu iki?

Jet wis dipindhah saka +6 kanggo +6 1/2 liwat minggu, lan kira-kira 60 persen ditahan rawuh ing Cleveland, miturut BetMGM. Saklawasé rong pertiga saka ditahan luwih saka 42 1/2, sing aneh amarga Jet mung bisa ngetung sangang poin ing pambuka ing omah lan saiki bakal main ing dalan.

Buta padha disenengi dening 2 sawise baris dibukak ing 2 1/2, lan 60% saka ditahan teka ing Carolina, senadyan status star pitakonan Christian McCaffrey kang mlaku maneh. Tennessee Buta winates Derrick Henry mung 82 meter ing 21 kaleksanane, nalika Saquon Barkley kesusu kanggo 164 meter ing 18 kaleksanane lan nambah 30 meter nampa ing enem receptions.

Skor Barkley ing konversi 2-titik sing nemtokake game mbantu dheweke entuk penghargaan Pemain Serangan Minggu, lan yardage rush over/under wis disetel mung 77 1/2-mbok menawa amarga dheweke nambah angka kasebut mung sapisan ing pungkasan. 13 game musim iki..

Nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, jaman kepungkur wis kepungkur, lan Barkley ditandatangani nomer loro ing taun 2018 kanthi alesan. Ya, ciloko wis mbatesi dheweke. Nanging dheweke saiki 100% lan ora bakal dadi fokus pertahanan Carolina, sing nyerah 217 yard minggu kepungkur nglawan Cleveland. Panthers duwe pertahanan No. 2nd ing NFL mangsa pungkasan, nanging banjur maneh … kepungkur iku kepungkur.

Nanging, moniker “Same Old Jets” minangka jaman kepungkur sing tetep dadi bagian saka saiki kanggo Gang Green, lan bakal terus diomongake nganti ana owah-owahan gedhe. Miwiti musim kanthi gelandang cadangan sing wis tuwa dikepung lan sawetara operan sing diluncurake ora menehi inspirasi. Kita kudu nyana Jet nggunakake babak pisanan konsep Pick Garrett Wilson, wong anyar saka Ohio State sing dadi No.. 10 ing konsep nanging ana ing lapangan mung setengah saka muter nyerang Jet ‘, nyekel papat liwat kanggo 52 meter.

Kasunyatan statistik sing paling kuciwa penggemar Jets iku Flacco rampung 37 saka 59 nyoba liwat nalika Lamar Jackson mung rampung 19 kanggo Ravens, nanging Jet mung ngatur siji touchdown (karo siji titik ekstra ora kejawab) lan siji goal lapangan. Pelatih kepala Jets Robert Saleh duwe tembung kasar kanggo para penggemar sing ngece tim tuan rumah metu saka lapangan. Sing ora seneng karo wong sing mbuwang dhuwit gedhe kanggo lisensi kursi pribadi, tiket musim, lan bir $15.

Dheweke ana ing papan minggu iki, mula ngarepake dheweke bakal narik sawetara trik saka playbook supaya Brown ngira.

Ora ana Tim Iki Duwe Sajarah Panutup

Cleveland mung 8-9 musim pungkasan nanging dadi 6-3 ing omah. Browns nutupi panyebaran ing mung telung saka sangang game ngarep. (Jet padha 2-5-0 ATS pungkasan mangsa ing dalan).

Buta padha 0-1 ATS minangka favorit ngarep mangsa pungkasan, nalika Panthers 2-4-0 ATS minangka asu werna. Nanging njupuk kabeh nomer kasebut kanthi wiji uyah amarga taun kepungkur ora ana hubungane karo taun iki. Mung takon juara Super Boal Rams, sing kalah karo sisih New York liyane, Buffalo Bills, 31-10 ing pambuka musim Kamis pungkasan.

Buffalo entuk Tennessee Titans ing Senin wengi lan disenengi dening 10.

Raksasa lan Jet muter ing 1pm EDT ing dina Minggu, lan kahanan cuaca bakal optimal. New Yorkers duwe akeh kanggo surak karo Yankees lan Mets loro ing pratelan kanggo judhul World Series, lan wiwitan kamp latihan NBA kurang saka rong minggu adoh.

Dadi Jets lan Giants ora mung muter kanggo pakurmatan, padha muter kanggo relevansi. Kepiye cara nerjemahake apa sing kedadeyan ing dina Minggu isih kudu dideleng.

#York #Casinoorg #Pandhuan #Taruhan #Olahraga #Raksasa #Jet #Minggu

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

dikirim ing: September 9, 2022, 07:03h.

Dianyari pungkasan ing: 9 September 2022, 07:03.

Kathah fokus olahraga totoan akhir minggu iki bakal mbukak ing mangsa NFL. Nanging ora kabeh wong sing penggemar NFL, lan kita ora pengin hoopheads mandheg ing tumindak akhir minggu iki.

Eurobasket ’22 saiki mudhun dadi 16 tim, kanthi tataran kalah diwiwiti dina Sabtu ing Berlin. Iki minangka turnamen sing wis ditundha limang taun, lan semangat tim nasional main ing tingkat Olimpiade.

Sapa sing ana ing sisih kiwa? Carane Apik Apa Padha?

Dadi ayo ndeleng 16 game lan menehi sampeyan ide babagan endi sing kudu ditindakake, kajaba taruhan Luka Doncic, Giannis Antetokounmpo, lan Nikola Jokic lan bakal narik perhatian sing paling akeh minangka headliner turnamen.

Kita bakal pindhah ing urutan saka game diputer lan ngendi sampeyan bisa nonton ing New York City.

SABTU:

Turki vs. Prancis: Kita wis marang sing Evan Fournier kanggo turnamen MVP ora idea totoan paling awon ing sajarah gagasan totoan, lan ndadékaké tim ing 15,0 TCTerms saben game, nanging mung 103. ing 3-pointer.

Prancis duwe sejarah lempitan ing game gedhe – utawa paling ora nganti Olimpiade musim panas pungkasan, nalika menang 5-0 sadurunge nyelehake pertandhingan medali emas nglawan Amerika Serikat – nanging uga duwe Rudy Gobert, bebarengan karo level internasional. pengalaman sing ngalahake apa wae sing diduweni dening wong Turki.

Prancis kalah ing pertandhingan pambuka marang Jerman lan banjur ngalahake Lithuania, Hongaria lan Bosnia-Herzegovina sadurunge diturunake dening Luka Doncic. Turki ngalahake Montenegro, Bulgaria, lan Belgia (dudu Pasukan Pembunuh) lan kalah karo Georgia lan Spanyol. Prancis minangka favorit 8 1/2, sing katon bener, amarga sukses ing game gedhe nalika turnamen kasebut maju. Luwih saka 153 1/2 katon kurang amarga Prancis main gaya NBA uptempo.

Panggonan kanggo Watch: Lucien ing Lower East Side (14 1st Ave.). Ya, tetanggan wis gentrified, nanging pub Prancis tetep cara iku siji utawa rong dasawarsa kepungkur.

Slovenia vs. Belgia: Luka Doncic minangka wong sing dikagumi kabeh, lan Belgia ora bisa nyegah dheweke. Yen pertandhingan iki babagan sapa sing nggawe coklat lan bir sing luwih apik, Belgia bakal menang kanthi longsor. Nanging ora kelakon. Belgia lolos kanthi kamenangan nguciwani nglawan Spanyol ing babak penyisihan, nanging bisa uga tim paling lemah ing level iki lan mung kudu njaga Doncic sajrone rong utawa 2 1/2 perempat amarga iki dibentuk minangka jeblugan. Nalika sampeyan ngadhepi superstud sing bisa nindakake kaya iki …

Ya, wong iku ora kendhali. Dheweke duwe 45 nglawan Prancis, lan Prancis main pertahanan. Belgia, sing dadi unggulan 18 1/2 poin, duwe sawetara kemungkinan. Slovenia minangka juara bertahan Eurobasket, lan Berlin bakal goyang karo wong sing lelungan saka Llubjana.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Pekarna minangka restoran Slovenia 6,4500 kaki persegi ing Upper West Side Manhattan ing pojok 89th lan Amsterdam. Nggawa dompet, ora murah. Padha duwe Pernod absinthe kanggo $ 20 pop. Nanging aja nganti Van Gogh nonton Luka.

Jerman vs. Montenegro: Jerman duwe kaluwihan ngarep ing Berlin, lan Dennis Schroeder wis turnamen nggoleki dening rampung 10 ing TCTerms saben game ing 28,3 (paling pungkasan dheweke nindakake soko tengen sawise nggawe salah siji saka pancasan ala kontrak paling gedhe ing sajarah NBA). Jerman menang 4-1 ing grup paling angel, siji-sijine kekalahan sing entuk wolung poin nglawan Slovenia nalika uga ngalahake Prancis, Lithuania, Bosnia-Herzegovina lan Hongaria. Dheweke ngetung 92,6 poin saben game, nomer telu ing mburi Slovenia lan Serbia, lan dadi unggulan kanthi 11 1/2 poin nglawan sisih Montenegro sing mung ngetung 72,6 poin saben game – mula kurang saka 157 1/2. Kendrick Perry (penjaga TCTerms kewarganegaraan tandhing saka Youngstown State) kudu mbela Schroeder, lan siji-sijine karya cautionary yaiku Jerman mung ngalahake siji tim (Hungaria) kanthi luwih saka 13 poin.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Montenegro Grill, 28-08 34th Street, Astoria, Queens. Napa panggonan iki? Inggih, padha ora duwe menu, nanging ngawula sawetara saka pasugatan Eropah Wétan paling dideleng ing kabeh New York, lan saben New Yorker sing wis tau kanggo Astoria wis ngapusi piyambak. Queens nduweni campuran ètnis paling apik saka limang borough, lan narik kawigaten wong-wong saka pirang-pirang bekas republik Yugoslavia. Amarga padha dudu Serbia, dheweke bisa nampa kekalahan.

Spanyol vs. Lithuania: Kudu dadi game paling apik ing dina. Loro tim kasebut minangka kekuwatan Eropa sing langgeng, lan Jonas Valanciunas kudu dadi pemain sing paling dominan, amarga Spanyol ora duwe pusat kanggo nandhingi dheweke. Spanyol wis menang telung rapat pungkasan antarane tim, nanging karo skuad sing dadi ancaman medali perennial ing Piala Donya lan Olimpiade. JV rata-rata 18,4 poin lan 11,4 rebound, lan Lithuania main Lazarus sawise kalah ing telung game pisanan. Dheweke dadi unggulan 5 1/2 nglawan tim Spanyol sing main ing babak grup luwih gampang lan bisa kalah karo Belgia. Yen sampeyan wis melu turnamen basket Eropa (lan Olimpiade) sing nglibatake tim nasional nganti pirang-pirang taun, sampeyan wis ngerti manawa wong Lithuania mesthi muncul kanthi ngadeg ing pungkasan. Valanciunas lan Domantas Sabonis makili mbok menawa paling apik NBA siji-loro stroke kanggo tim iki. Spanyol katon ora ana tandhingane.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Ya, New York duwe bar Lithuania. Iki ana ing wilayah Queens sing rame, lan dheweke bakal nemokake cara kanggo main game iki ing televisi nalika ngladeni bir Sudbvry lan Lugelis lan Koldunia, sajian kaya pangsit sing nggabungake kentang lan daging babi lan disuguhake karo krim sing ora nguntungke. ora nyedhot. Dumunung ing 71-22 Myrtle A = ajang ing bagean Glendale ing Queens. Wong-wong Spanyol, sing ngerti babagan semangat penggemar hoops Lithuania, mesthine ora bakal melu.

MINGGU:

POLANDIA vs. UKRAINE:

Dina 2 Babak 16 diwiwiti kanthi rong satelit bekas Soviet iki diputer, lan wilayah metropolitan wis akeh Ukrainians lan Polandia sing bisa mbayangno, akeh wong klempakan ing Brooklyn – sanadyan Ukrainians ora buyar minangka akeh wis mlayu saka tanah air. padha amarga perang. Ora ana tim sing duwe kekuwatan basket tradisional, lan loro-lorone rampung 3-2 ing grup sing rada ringkih ing babak pambuka. Polandia kalah 27 nglawan Serbia lan 30 nglawan Finlandia, dene Ukraina kalah 20 saka Yunani nanging mung 5 saka Kroasia. Garis kasebut Ukrainia – 3 1/2, sing katon cilik banget. Polandia ora dadi apik, lan babak 16 tansah kalebu siji utawa loro tim sing seneng ana. Kita bakal ngindhari godaan kanggo njlèntrèhaké siji iki minangka imbang nalika nerangake ayu wadon saka saben negara loro iki. Ukraina nduweni pemain paling apik Svi Mykhailiuk. Mesthine pertandingan sing cedhak.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Wiwit kuping karo Rusia wiwit, New Yorkers kumpul menyang Ukrainia restaurant Veselka ing East Village. Nanging disaranake Polandia lawas bisa ing pojok 6th Street antarane Avenue A lan First Avenue, Cherry Tavern, amarga padha duwe meja blumbang lan isih duwe istimewa padha wis $ 20 karo: Tequila lan Tecate kanggo $ 5.

Sawetara Game Luwih Apik Tinimbang Liyane

FINLAND vs. KROATIA: Kroasia nduweni pesisir sing luwih apik, kajaba sampeyan seneng nonton paus lan aliran es. Kroasia uga nduweni sejarah basket sing luwih sugih, sanajan Finlandia wis misuwur amarga semangate wong akeh sing teka ing game kasebut, lan amarga kepinteran Lauri Markkanen, sing bubar didol menyang Utah ing kesepakatan Donovan Mitchell. Finland kalah 30 kanggo Serbia ing tataran grup, lan Markannen kaping papat ing skor 24,8 TCTerms saben game, lan tim Utah Bojan Bogdanovic, kawolu karo 18,4 ppg. Iki kudu dadi adu tembak antarane wong loro, lan amarga Kroasia duwe papat pemain ing NBA saiki utawa kanthi pengalaman NBA, Finlandia kudu finnuto nalika iki rampung. Pitakonan iku apa padha bakal nutupi panyebaran 5 1/2 titik. Papat saka limang game blumbang padha mutusaké 5 TCTerms utawa kurang.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Selo Restaurant ing 33-05 Broadway ing bagean Astoria Queens omahé Medvedgrad Zlatni Medved Pilsner saka Kroasia bebarengan karo Dva Klasa, Croatian HefeWeissen. Finland ora duwe bar ing NY. Taun kepungkur padha nindakake ing East Harlem, nanging dina iku wis suwe.

Serbia vs. Italia: FIBA ​​tansah loro game paling apik kanggo pungkasan, lan siji iki bakal nglawan bal-balan NFL lan kanthi mangkono mung bakal tarik hard hard intine. Pertandhingan iki minangka kesempatan kanggo ndeleng Nikola Jokic duwe kesempatan kanggo ngalahake boom 47 poin Doncic wiwit sawetara dina kepungkur, sanajan Jokic dudu pencetak gol sing rata ing urat sing padha karo Doncic. Mlaku menyang Babak 16, dheweke entuk rata-rata 19,6 poin, apik kanggo nomer enem, 6,6 rebound (kapat) lan 4,4 assist (ka-20). Dheweke bakal main nglawan tim Italia sing menang 3-2 ing pertandhingan grup kanthi kekalahan saka Yunani lan Ukraina, lan dheweke kalah Dainlo Gallinari kanthi cedera lutut. Akibaté, baris paling gedhé katelu saka game babak kalah: 10 1/2 TCTerms. Serbia ora kalah (5-0) lan wis menang saben game kanthi paling sethithik 11 poin, lan kita mikir yen garis iki kudu luwih dhuwur.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: The East Village ing dina Minggu yaiku wong-wong sing kelangan dicampur karo sampah planet, lan restoran Kafana ing Avenue C minangka papan sing apik kanggo panggang lan teater kutha, utamane karo gelombang kejahatan anyar, ing New York sing mbantu Alphabet. Kutha bali menyang oyod minangka papan sing kudu sampeyan lakoni yen sampeyan pengin nyelehake urip ing tangan sampeyan.

Yunani vs. Republik Ceko: Iki bakal dadi kesempatan pisanan Giannis Antetokounmpo kanggo nambah apa sing ditindakake Doncic ing wayah wengi, lan dheweke mesthi ngluwihi 45 poin nglawan mungsuh sing mesthine wis overmatched banget. Ceko maju kanthi ngalahake Israel ing pertandhingan pungkasan, nanging rampung kanthi skor 2-3 lan entuk manfaat saka Eropa kanthi udakara 12 tim sing apik lan papat liyane sing bisa maju supaya panitia duwe wolung game kalah nalika Babak 16 diwiwiti. Garis katon kurang: 12 1/2. Banjur maneh, wong Yunani kadhangkala cenderung banget percaya diri. Nanging, sing siji iki mung kudu tetep kompetitif sajrone wektu sing cendhak, ngidini para pamirsa ngelingi bal-balan luwih awal tinimbang sing bisa dadi game sing luwih kompetitif ing wektu iki.

Panggonan sing paling apik kanggo nonton: Taverna Kyclades, 33-07 Ditmars Blvd. Astoria, Ratu. Iki bagean saka Queens kebak Yunani Tavernas, lan sampeyan bisa Sejatine Pick sing pengin lan ora kuciwa. Nemokake siji karo TV disetel kanggo game iki bisa dadi angel, nanging elinga yen game bisa dideleng ing ESPN +, sing bisa stream menyang telpon. Wong Yunani ing restoran iki ora bakal kepikiran yen sampeyan main game iki. Swasana ing lingkungan iki santai banget lan ora pretentious.


#York #Nawakake #Screening #Khusus #kanggo #Eurobasket #Final

Iowa greyhounds

Atlantic City Investasi ing Cleanup Kupeng New York Casino Ancaman

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 07:38.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 07:38h.

Pejabat Atlantic City bakal ngompa $ 5 yuta kanggo nggawe sistem kamera keamanan ing saindenging kutha, Atlantic City Press laporan.

Marty cilik
Walikota Atlantic City Marty Small Sr announced Tambah ing awis kanggo coffers kutha bakal digunakake kanggo nambah keamanan ing kutha resort gisik. (Gambar: Philadelphia Inquirer)

Walikota Marty Small Sr ngandika ing konferensi warta ana sing cendhak, push cetha ing pendanaan negara bakal ngidini kutha kanggo nambah 250 kamera menyang jaringan sing wis ana.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) ngandika ana sing kutha bakal duwe windfall pa $ 16,8 mayuta-yuta kiwa saka budget negara taun pungkasan.

Uga ing kertu $ 3,6 yuta kanggo peralatan anyar kanggo karya umum, kayata sweeper werna, nalika liyane $ 2 yuta earmarked kanggo revamping lumahing Boardwalk. A luwih $ 1 yuta bakal digunakake kanggo ngluwihi Boardwalk saka Caspian Avenue kanggo Gardner kang Basin, ngandika Cilik.

Masalah Gambar

Kabar teka ing wektu nalika pejabat kutha lan operator casino padha looking kanggo nambah gambar kutha ing pasuryan saka kompetisi impending saka New York.

sektor casino Atlantic City wis berjuang wiwit dina nalika wis monopoli ing kabeh East Coast. budget negara New York kanggo 2023 fitur proses kanggo menehi telung lisensi casino ing sisih ngisor saka negara, loro kang kamungkinan dumunung ing New York City, lan lonceng weker muni.

Atlantic City tansah gumantung ing pariwisata saka New York. Kangge, sawetara Analysts pracaya pasar game lor-wétan wis kebak.

Murphy ngandika ana cara paling apik kanggo fend mati kompetisi anyar saka New York City kanggo nambah pengalaman Atlantic City nyedhiyani pengunjung.

“Investasi ing budget taun iki lan support State anyar liyane cetha yen kita ndhukung lan Nilai Atlantic City, lan bakal terus karya karo pimpinan kutha kanggo bantuan masyarakat iki makmur,”Panjenenganipun nambah.

‘Revitalisasi Kota’

Ing taun anyar, operator casino wis vokal bab lack wikan saka investasi ing kutha. Padha argue sing ora negara, kutha, utawa Casino Reinvestment Development Authority nindakake cukup kanggo nambah persepsi saka kutha resort gisik.

Joe Lupo, presiden Hard Rock, bubar ngandika sing casino efforts kanggo mbangun fasilitas non-game kanggo reinvent Atlantic City minangka tujuan kulawarga-loropaken padha hampered dening politisi cubluk.

Bangunan kita ora bisa diubengi dening pecandu narkoba lan PSK, lampu kudu bisa, Boardwalk kudu didandani, pantai kudu diisi ulang, “ujare Lupo. “Ana akeh karya sing kudu ditindakake ing kutha … Kita kudu nyegerake kutha, amarga iki durung rampung sadurunge.”

New Jersey saiki melu perang legal karo Atlantic County babagan owah-owahan ing skema PILOT. Iki pembayaran sing casinos kanggo negara ing lieu saka pajak.

Negara wis mréntahaké hakim Pengadilan Tinggi New Jersey kang nerak perjanjian 2018 karo Atlantic County nalika ngganti aturan ing pembayaran PILOT.

Judge Michael Blee mrentah ing Juli sing kabupaten kudu mbayar luwih saka $ 22 mayuta-yuta redistribusi pembayaran PILOT saka negara.

#Atlantic #City #Investasi #ing #Cleanup #Kupeng #York #Casino #Ancaman

Catawba Two Kings

New York Online Sports Betting Tetep Kuwat Sajrone Summer Sluggish

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 06:54.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:25h.

Kanggo pisanan, pasar totoan olahraga online New York gagal kanggo generate $ 1 milyar nangani kanggo sasi. bettors Empire State nang $ 800,8 yuta kanggo Juli, miturut Komisi Gaming negara,.

New York City
Pemandangan Lower Manhattan nalika srengenge srengenge saka Jembatan Manhattan ing New York City. negara New York kacarita olahraga online pisanan totoan saben wulan kurang saka $ 1 milyar ing Juli, nanging negara isih ing trek kanggo adoh ngluwihi tax revenue saka totoan online taun fiskal. (Gambar: jonbilous/Adobe Stock Images)

Nomer kasebut ora nyebabake keprihatinan ing pasar AS sing diatur paling gedhe. Kanthi NFL lan bal-balan kuliah durung diwiwiti lan NBA wis rampung musim ing wulan Juni, Juli dadi wulan paling entheng babagan konten taruhan sing narik kawigaten para bettors. Lan nalika ana akeh game MLB kasedhiya ing buku olahraga, ing tengah sasi All-Star break tegese ana dina karo sethitik utawa ora kesempatan totoan kasedhiya.

Nanging, sanajan nangani mudhun luwih saka $ 250 yuta kurang saka total Juni, operator totoan olahraga online New York isih ngasilake revenue game reged luwih (GGR) ing Juli. GGR $73.3 yuta kanggo Juli luwih saka $900,000 luwih dhuwur tinimbang tally Juni.

Kanthi pajak GGR 51%, New York nampa $ 37,4 yuta ing pendhidhikan umum wulan kepungkur.

FanDuel ndadékaké kabeh operator, njupuk $ 347,7 yuta ing taruhan lan nglaporake $ 39 yuta ing GGR. DraftKings njupuk $ 213,5 yuta ing taruhan lan menang $ 15,8 yuta. Caesars Sportsbook rampung Juli karo $ 118,2 yuta ing tawaran lan $ 8,7 yuta ing GGR.

New York Luwih Ahead Saka Proyeksi Taun Iki

New York isih luwih dhisik tinimbang perkiraan anggaran babagan pendapatan pajak kanggo taun fiskal. Sajrone patang wulan pisanan taun fiskal 2022-23, negara kasebut wis ngumpulake pajak $183.4 yuta.

Pejabat anggaran negara ngira $357 yuta kanggo taun fiskal saiki, lan $465 yuta ing fiskal 2023-24.

Kanthi buku olahraga sing duwe musim lengkap kuliah lan bal-balan profesional kanggo taun fiskal iki, bisa uga New York bakal ngilangi pajak taruhan olahraga $ 500 yuta. Iki minangka tandha negara ora ngarep-arep nganti taun fiskal 2024-25.

Nomer lan garis wektu kanthi jelas nuduhake manawa model New York wis sukses nggayuh kasenengan taruhan olahraga lan terus nggedhekake potensial. Komisi Gaming State New York (NYSGC) Executive Director Robert Williams ngandika ing statement pungkasan Sasi.

Wiwit totoan seluler urip ing New York 8. Januari, $ 9,34 milyar wis wagered liwat sangang operator online NYSGC-disetujoni. Wis $ 680,5 yuta ing GGR kanggo Sportsbooks, karo $ 347 yuta diklumpukake ing pajak dening negara.

Ekonomi Suram Bisa Ngaruhi Dhiskusi Pajak Taruhan Olahraga

Pajak 51% wis dadi masalah sing angel kanggo operator sanajan sadurunge taruhan olahraga online urip ing New York. Mantan Gubernur Andrew Cuomo negesake tarif pajak paling sethithik 50% nalika negosiasi anggaran negara karo anggota parlemen taun kepungkur.

Senajan sawetara anggota parlemen wis nyoba kanggo rework tax wiwit Cuomo mudhun saka kantor taun kepungkur, Hochul wis disebut-sebut noto saiki minangka crita sukses kanggo negara. Bebarengan, kantor gubernur minggu kepungkur ngetokake sawetara kabar sing bisa nggawe dheweke lan pejabat liyane mikir kaping pindho babagan ngedhunake tarif pajak.

Kanthi ekonomi ing downturn anyar, Administrasi Hochul ngrilis nganyari seprapat menyang Rencana Anggaran Ditetepake negara ana pungkasan. Amarga prospek ekonomi sing luwih ringkih, pejabat anggaran New York wis ngethok prakiraan penghasilan pajak penghasilan pribadi sing bakal ditampa negara ing taun-taun sing bakal teka. Laporan anyar prédhiksi nyuda luwih saka $ 3 milyar ing pendapatan pajak penghasilan pribadi kanggo taun fiskal 2023-24, nyuda $ 5.1 milyar lan $ 5.7 milyar ing rong taun sabanjure, lan $ 8.4 milyar luwih murah tinimbang ramalan kanggo 2026-27.

Negara saiki ngira kekurangan anggaran taunan saka $ 3.6 milyar ing 24-25 nganti $ 6.2 milyar ing 26-27.

#York #Online #Sports #Betting #Tetep #Kuwat #Sajrone #Summer #Sluggish