Tag Archives: wulangan

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Silverton Casino ing Las Vegas Mbukak wulangan putri duyung kanggo cah anom lan diwasa

Dikirim ing: 21 September 2022, 05:31.

Dianyari pungkasan: 21 September 2022, 05:31

Dadi putri duyung ora mung kanggo bocah-bocah lan Daryl Hannah maneh. Silverton Casino ing Las Vegas saiki bakal ngidini sapa sinau carane, umur 7 kanggo diwasa.

Sekolah putri duyung Kasino Silverton
The Silverton Mermaid School menehi siswa karo buntut lan tank gedhe saka iwak nyata kanggo nglangi. Sadurunge mung kasedhiya kanggo bocah cilik, saiki mbukak kanggo remaja lan wong diwasa. (Gambar: silvertoncasino.com)

Silverton dibukak ing 2004 kanthi pertunjukan putri duyung minangka atraksi utama. Putri duyung nglangi ing tank 117.000 galon minangka sulih swara nyritakake alur crita babagan dheweke ora kaya atraksi Fall of Atlantis ing Forum Shops.

Iku nuduhake wis rampung pirang-pirang taun kepungkur. Saiki, putri duyung mung nglangi lan sesambungan karo tamu liwat kaca akuarium kaping telu dina. Kanggo ambegan, dheweke nggunakake alat pernapasan “hookah”.

Sekolah Iwak Palsu

Silverton ngenalake Sekolah Putri Duyung ing 2019, mung kanggo bocah umur 7-12. Iki dihentikan amarga pandemi ditutup lan diluncurake maneh ing April 2022. Saiki, remaja lan wong diwasa uga diidini ing tanggal tartamtu.

Sajrone pengalaman 90-menit, peserta malih dadi putri duyung Silverton lan nglangi ing antarane ewu tank iwak tropis lan sinar (non-mati). Saben sesi kalebu kelas pemanasan, kacamata putri duyung lan buntut (mung nyilih!)

Ora ana piranti napas sing digunakake, amarga kabeh nglangi ditindakake ing cedhak permukaan tangki sing jerone 15 kaki. Kabeh sing dibutuhake peserta yaiku baju renang, andhuk lan katrampilan nglangi sing kuwat.

Mermaid School for Kids dianakaké meh saben dina Setu esuk saka 8:30-10am. Sesi kanggo remaja lan wong diwasa dipilih ing dina Minggu esuk. Bocah-bocah lan remaja entuk gelato kelas pasca perayaan, mimosa diwasa. (Lan Silverton janji ora bakal nyampur!)

Reservasi bisa digawe, paling 24 jam ing advance, ing silvertoncasino.com.

#Silverton #Casino #ing #Las #Vegas #Mbukak #wulangan #putri #duyung #kanggo #cah #anom #lan #diwasa