Tag Archives: udud

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Udud mungsuh Njaluk Obrolan

dikirim ing: September 23, 2022, 09:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 09:44.

Atlantic City minggu iki dadi tuan rumah 25th Annual East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock.

Atlantic City Casino ngrokok Hard Rock CEASE
Cynthia Hallett, presiden Amerika kanggo Nonsmokers’ Rights, ngandika tanggal 22 September 2022, ing rapat umum casino anti-udud ing Atlantic City. Acara njupuk Panggonan njaba Hard Rock ngendi nang East Coast Gaming Congress dianakaké. (Gambar: AP)

Saben taun kumpul domestik paling gedhe saka profesional industri game njaba Nevada, ECGC ndadekke pemimpin saka industri lan pemerintah kanggo rembugan kawicaksanan lan gagasan. A sawetara topik padha dianggep sak konferensi telung dina rampung dina, nanging siji item utama debat antarane akeh buruh kiwa metu – udud ing casinos njero ruangan.

ECGC wiwitane ngrancang kanggo nggawa loro-lorone obrolan udud casino adhep-adhepan kanggo pisanan wiwit koalisi karyawan game manunggal kanggo nentang maneh udud njero ruangan ing awal Juli 2020.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) wis dilereni soko tugas casino udud ing tengah pandemik COVID-19, nanging nggunakake rokok nganti 25% saka lantai game diijini kanggo nerusake sawise kadaluwarsa pesenan kesehatan darurat.

“Karyawan Casino Marang Efek Smoking” (STOP) isih krungu swara ing ECGC wingi. Groups seeking kanggo mungkasi casino udud crack padha njaba Hard Rock ing Boardwalk ngendi bab 100 wong ngumpul ing udan marang kumelun casino aktif.

Obrolan dibutuhake

ECGC wis ngrancang kanggo tuan rumah debat rokok karo Resorts Casino CEO Hotel Mark Giannantonio nimbali sikap casino sing ngilangke udud ing jero ruangan bakal biaya income lan minangka akeh minangka 2.500 buruh bakal mbayar rega karo karya. Sawise Giannantonio metu saka acara sing dijadwalake luwih saka seminggu sadurunge konferensi kasebut, panitia ECGC ora bisa nemokake pangisi industri kanggo boss Resorts.

Asosiasi Kasino New Jersey (CANJ) mlaku lan ndhelikake, “ujare Peter Naccarelli, dealer game meja Borgata sing dadi ketua CEASE. Associated Press. “Dheweke ora duwe argumentasi logis.”

Argumentasi industri adhedhasar riset sing ditemokaké larangan udud njero ruangan lengkap ing sangang kasino kamungkinan kanggo push revenue game taunan mudhun 25% utawa liyane. Spectrum Gaming Group, sing ngatur ECGC, nganakake review udud CANJ atas jenenge industri.

Nanging, panaliten liyane nemokake manawa larangan ngrokok bisa uga kurang abot. C3 Gaming basis Las Vegas wrote ing Juni sing casino bebas kumelun ing akeh negara liyane outperformed partners udud sawise pandemi.

Dhuwit Luwih saka Urip

Lamont White, bakul liyane ing Borgata sing mbantu mimpin upaya CEASE, ujar manawa industri kasebut ngasilake bathi luwih akeh tinimbang kesehatan.

“‘Kita bakal kelangan dhuwit, lan dhuwit luwih penting saka urip buruh casino.’ Iku kabeh sing diomongake,” ujare White.

Murphy ndhukung nggawe casinos udud-free. Ngandika bakal mlebu undang-undang mungkasi celah casino yen tekan mejo. Nanging Murphy ora mbahas topik kasebut sajrone intine ECGC wingi.

Anggota parlemen New Jersey bubar kumpul maneh saka istirahat musim panas. Loro tagihan sing bakal dipeksa Atlantic City casinos dadi kumelun-free tetep ing saben kamar legislatif. House Bill 2151 lan Senat Bill 264 saben duwe dhukungan bipartisan, nanging wis nganggur kanggo sasi.

#Atlantic #City #Casino #Udud #mungsuh #Njaluk #Obrolan

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Buruh protes udud njero ruangan ing Expo Gaming

Dikirim ing: 21 September 2022, 12:32

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 06:45.

Atlantic City buruh casino nglawan tunjangan udud rokok njero ruangan ing sangang jubin game rencana kanggo nggawe swara krungu. Protests ngrancang sak iki minggu East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock Hotel & Casino .

Atlantic City casino buruh ngrokok
Atlantic City buruh casino sing pengin panggonan makaryo kanggo nggawe kampanye bebas kumelun ing Boardwalk ing April 2022. Anti-udud panyengkuyung rencana kanggo klumpukne minggu iki sak East Coast Gaming Congress. (Gambar: New Jersey 101.5)

Casino.org kacarita minggu kepungkur babagan pembatalan dadakan diskusi sing wis direncanakake ing ECGC. Dhiskusi ana bab legislative efforts ing Trenton kanggo rampung extinguish kumelun njero ruangan saka casinos. Ing 2006 New Jersey Smoke-Free Air undhang, Atlantic City casinos diijini kanggo nunjuk munggah 25% saka papan game kanggo udud njero ruangan.

Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio disetel kanggo katon ing njero ruangan udud meja babak sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September. Nanging Giannantonio narik metu saka acara minggu kepungkur lan ngetokake statement tinimbang. Cathetan kasebut negesake maneh sikap industri game lokal sing nglarang larangan udud sawise pandemi bakal ngancam bathi game, lan bisa uga biaya 2,500 proyek.

Giannantonio ngandika Casino Association of New Jersey, lengen lobbying utama Atlantic City industri game ing Trenton, “wis banget transparent” ing nentang njabut udud njero ruangan saka casinos.

Panggilan Rally

“Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (CEASE)” yaiku panitia aksi politik sing dibentuk nalika udud ing njero ruangan diijini bali menyang kasino ing sekitar 4 Juli 2020. CEASE ngaku anggotane kalebu “ewonan pedagang kasino lan garis ngarep liyane. buruh game “sing pracaya sing padha ora kudu resiko kesehatan kanggo nampa paycheck a.

CEASE coleader Lamont White, sing bakul ing Borgata, disebut mungsuh udud kanggo nyetel njaba East Coast Gaming Congress ana. Putih njaluk panyengkuyung anti-udud kanggo klumpukne bebarengan Boardwalk njaba Hard Rock.

Kanthi anggota parlemen sing bali menyang Trenton sasi iki, buruh casino lan panyengkuyung kasino bebas kumelun nggawe cetha yen ora ana buruh sing bisa nyedhot kumelun wong liya. Bill kanggo nutup celah udud casino lan ngilangke udud nang Atlantic City casinos wis nampa dhukungan saka mayoritas bipartisan ing loro kamar saka house negara uga support saka koalisi sing amba, kalebu United Auto Workers, serikat makili Atlantic City. pedagang kasino.” STOP statement diwenehi kanggo Casino.org maca.

Bill Majelis New Jersey 2151 lan Bill Senat 264 saben duwe dhukungan sing cukup ing antarane kamar legislatif kanggo ngetrapake langkah kasebut. Gubernur Phil Murphy (D) ndhukung uga nggawe casino udud-free.

Nanging pimpinan antarane legislatif Demokrat-kontrol wis dipindhah alon-alon karo owah-owahan aturan potensial minangka serikat casino anjog Atlantic City – Unite kene Local 54 – nglawan larangan udud casino saiki.

Panggantos ora bisa digayuh

ECGC wis diatur lan diprodhuksi dening Spectrum Gaming Group, sawijining riset independen lan tenan consulting peraturan adhedhasar ing New Jersey. Konsultan ujar manawa dheweke ora bisa nemokake pengganti Giannantonio kanggo diskusi udud sajrone wektu sing cendhak. Iku nyebabake meja bunder kaleng.

Cynthia Hallett, sing mimpin kelompok anti-udud nasional “Amerika kanggo Hak-Hak Non-perokok”, ngandika iku “banget matur” sing ora wakil industri gelem defend posisi pro-udud ing forum umum.

Patemon CEASE bakal dianakake ing dina Kamis jam 14:15, sanalika sawise pidato utama Murphy ing Kongres Gaming.

#Atlantic #City #Casino #Buruh #protes #udud #njero #ruangan #ing #Expo #Gaming