Tag Archives: turnamen

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Venetian Las Vegas mbatalake loro Turnamen poker pungkasan lan $ 1,1M njamin

dikirim ing: September 19, 2022, 07:06h.

Dianyari pungkasan: 19 September 2022, 07:19.

Venetian Las Vegas mbatalake rong acara pungkasan ing seri “Stairway to Millions” PokerGo akhir minggu iki – ing tengah turnamen – tinimbang resiko kelangan jaminan sing ditanggepi. Seri kasebut janji hadiah $ 2,15 yuta kanggo 12 acara. Nanging mung langgeng 10, ninggalake $ 1,1 yuta njamin ing meja poker.

kamar poker Venice
Venetian mbatalake rong turnamen pungkasan saka PokerGo Series lan $ 1,1 yuta njamin akhir minggu iki. Siji acara dibatalake 20 jam sadurunge dijadwalake diwiwiti, 48 jam sadurunge. (Gambar: Twitter)

Adhedhasar pokernews.com, Turnamen tuku-in $ 25,5K karo $ 500K dijamin ing pot wis dijadwal kanggo Minggu. Pemain sing mbayar dhuwit bakal nampa kursi ing acara tuku-in $ 51K ana, sing duwe jaminan $ 600K. (Seri iki nggunakake format unik ing ngendi kabeh pemain sing ngrampungake dhuwit kanthi otomatis maju menyang acara sabanjure.)

Nanging kedadean loro iku lepat, Pokernews.com kacarita, malah sawise sawetara pemain menang free entri kanggo turnamen Sunday.

Miturut situs poker, wolung acara pisanan kabeh ngluwihi jaminan. Nanging, dina Jumuah pungkasan, turnamen dijamin $ 200K kanthi tuku $ 10.4K mung narik 18 pemain, mula jaminan mudhun $ 20.8K. Banjur acara Sabtu sing dijamin $300K mudhun luwih saka $30K. Dadi nalika Paul Zappella ngalahake Stephen Song kanthi rega $ 124K ing wayah wengi, iki minangka babak final.

Keluhan Twitter Mlebet Kabeh

Dipuntedahaken acara ana, wrote PokerGO ing website: “The Stairway To Millions Originally wis 12 acara ing jadwal, nanging amarga kaputusan digawe dening The Venetian Resort Poker Kamar, loro acara pungkasan dibatalake.” Iki ngluncurake rasa pait Twitter.

“Batal njamin turnamen ing ngendi sampeyan menang satelit ora bisa ditampa,” tweet Adam Hendrix, sing dadi runner up ing Acara No. 9 kanggo $37K.

“Iki sebabe sampeyan nindakake kanthi bener,” tweet Terrance Reid. “@LodgePokerClub isih entuk pers apik sawetara wulan mengko nalika @VenetianPoker (expletive) pemain turnamen maneh.”

Salah siji pisanan utawa pungkasan wektu

Nalika mbatalake acara dijamin ing tengah saka seri turnamen dianggep wangun ala, iku ora aneh. Ing wulan Agustus 2022, Hustler Casino ing LA mbatalake turnamen sing dijamin $ 250K kanthi patang dina game. Casino general manager Shaun Yaple diterangno ing Twitter sing “klub ageng jumangkah kita sawise kita dirilis jadwal kita,” lan iku bakal “luwih apik kanggo regroup lan rencana kanggo mangsa (saka kanggo) metu saka Cliff.”

Ing wulan Juni 2022, Orleans Casino ing Las Vegas mbatalake telung acara multi-penerbangan sing isih ana ing seri poker Summer Open, kalebu siji kanthi jaminan $ 250K. Lan ing Desember 2021, juara poker Johnny Chan’s 88 Social Club ing Houston mbatalake turnamen sing wis direncanakake sadurunge klub kasebut mandhegake operasi amarga salah urus finansial lan masalah bangkrut. (Perdana Sosial mlebu lan nganakake Enchanted Xmas Series ing tanggal sing padha.)

Casino.org ora nampa respon kanggo panjaluk komentar saka Venetian nalika diterbitake.

#Venetian #Las #Vegas #mbatalake #loro #Turnamen #poker #pungkasan #lan #11M #njamin

Bernard Chong

EPT Barcelona nyetel rekor, mundhakaken standar kanggo turnamen poker mangsa

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

European Poker Tour (EPT) bubar mungkasi mandeg ing Barcelona, ​​​​Spanyol, lan asil ngluwihi kabeh pangarepan. Seri turnamen dadi sukses sing acara poker mangsa bakal angel kanggo tindakake.

EPT Barcelona
pemain poker baris munggah ing meja sak iki sasi EPT Barcelona. Seri turnamen kasebut sukses banget, narik akeh peserta. (Gambar: Sport.es)

PokerStars EPT Barcelona seri njupuk Panggonan saka 8-21 Agustus ing Casino Barcelona. Saiki PokerStars wis rampung crunching kabeh nomer, iku cetha kok mandeg penting kanggo demo.

Luwih saka 60 acara kalebu EPT lan Estrellas Poker Tour (ESPT) bebarengan ing Casino Barcelona. Saperangan cathetan anyar muncul minangka asil, karo pemain poker anyar nambahake jeneng ing dhaftar juara eksklusif.

Mundhakaken Standard ing Live poker

Acara PokerStars Live paling gedhe sing ana ing Minggu Million Live ing King’s Casino i Rozvadov, Republik Ceko. Iki disetel ing 2017, nalika acara kasebut nyathet 5.045 entri. Nanging, Acara Utama ESPT € 1,100 narik akeh 6,313 kanggo nggawe kolam renang hadiah luwih saka € 6 yuta (US $ 5,98 yuta).

Akibaté, 938 pemain kabeh nampa awis; jumlah paling cilik € 1.820 (US $ 1.813). Rick van Bruggen saka Walanda minangka pemenang sing luwih gedhe, nanging kanthong € 600.000 (US $ 598.080). Sing paling menang nganti saiki mung $20.000.

Inggris poker pro Jack Sinclair teka ing kaloro ing acara, njupuk ngarep € 377.120 (US $ 375.913). Sawetara dina sabanjure, dheweke rampung kaping 78 ing Acara Utama EPT € 5,300, nambah € 20,480 liyane (US $ 20,416). Wiwit wiwitan taun, dheweke wis ngunggahake luwih saka $ 500,000 ing aksi turnamen langsung, miturut Hendon Mob.

Acara Utama EPT lan Urusan Internasional

Acara Utama EPT minangka acara gedhe liyane. Iki narik kawigaten 2,294 entri – sawetara sing mlebu gratis liwat acara satelit – sing mbantu nggawe kolam renang hadiah € 11,125,900 (US $ 11,19 yuta).

Rekor EPT Main Event sadurungé kanggo partisipasi ana 1.988, disetel ing 2018. Kajaba iku, turnamen paling anyar uga nyuwil rekor paling akeh negara sing melu, narik pemain saka 78. Ing 2019, 75 negara diwakili.

Giuliano Bendinelli dadi juara EPT Main Event sawise ngalahake wong Prancis Jimmy Guerrero ing pertandhingan pungkasan. Nanging, ngadhepi pertandhingan kasebut, ora mungkin, amarga Bendinelli mung duwe siji wuta gedhe.

Nanging, dheweke bisa nyingkirake, entuk gaji € 1,49 yuta (US $ 1,48 yuta). Guerrero njupuk ngarep € 1,25 yuta (US $ 1,24 mayuta-yuta) kanggo efforts . Kajaba iku, finalis 328 kabeh njupuk dhuwit paling ora € 5,907 (US $ 5,890).

Francisco Benitez saka Uruguay mbantu nempatake negarane ing peta poker nalika EPT Barcelona. Dheweke menangake rong acara, turnamen € 10K Mystery Bounty lan € 25K High Roller. Kanggo loro, dheweke kanthong € 570.000 (US $ 568.461).

Mikita Badziakouski uga tampil apik. Sawise ilang hadiah utama ing EPT Monte Carlo Main Event awal taun iki, Belarusian poker pro dikirim EPT Barcelona € 100.000 Super High Roller. Iki minangka mbaleni prestasi sing padha wiwit taun 2018.

Ana uga reguler liyane sing ora mlebu ing Acara Utama. Lucas Silva Rocha saka Brasil nindakake kanthi apik, nyekel posisi 14. Nanging, Maria Lampropulos, Benjamin Pollak, Timothy Adams lan liya-liyane padha ora begja.

EPT Acara Mbangun Steam

Seri EPT taun iki sukses banget. COVID-19 meksa mandheg kanggo turnamen, nanging seri iki nuduhake pentinge.

Pisanan mandeg ing demo King kang Casino . Ing kana, Acara Utama narik kawigaten 1,190 lan menehi dhuwit luwih saka € 5,77 yuta (US $ 5,76 yuta). Salajengipun, EPT Monte Carlo mbuktekaken sukses ageng. Acara Utama nampilake 1,073 entri sing nyebarake luwih saka € 5,2 yuta (US $ 5,18 yuta).

Perhentian EPT sabanjure yaiku London. Hippodrome Casino bakal tuan rumah seri saka 18-28. Oktober, karo € 5.300 Main Event njupuk Panggonan 22-28. Oktober.

Acara EPT pungkasan kanggo 2022 bali menyang King’s Casino ing Rozvadov saka 7-18 Desember. Acara Utama € 5,300 dijadwalake tanggal 12-18 Desember.

#EPT #Barcelona #nyetel #rekor #mundhakaken #standar #kanggo #turnamen #poker #mangsa