Tag Archives: Travel

casino stocks

Las Vegas Travel dikarepake tetep nyengsemaken, Analyst ngandika

dikirim ing: September 22, 2022, 02:17h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 02:17h.

Kanggo kabeh Dhiskusi saka inflasi dhuwur lan munggah tarif kapentingan potensial micu kontraksi ekonomi, Las Vegas Strip dikarepake gaya adoh saka diregani ing resesi.

Las Vegas Request
Las Vegas Strip. Siji analis ujar manawa panjaluk kamar ing kana tetep dhuwur. (Gambar: YouTube)

Ing cathetan kanggo klien dina iki, analis Macquarie Chad Beynon nyatakake yen telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 7% ing wulan Agustus, kanthi keuntungan 5% ing Juli lan 3% ing wulan Juni. Ana indikasi sing momentum mbeta liwat menyang sasi, nyilihake support kanggo outlook bullish tenan riset ing pangentukan reged game Strip (GGR).

Asil sing kuat nganti Agustus lan September menehi kapercayan marang perkiraan GGR $631 yuta (+1% YoY) ing Agustus, $2.1bn (+1% YoY) ing 3Q22, lan $8.2bn kanggo 2022 (+15% YoY, + 24% vs 2019),” tulis Beynon.

Luwih ndhukung kasus ekuitas sing berorientasi Strip, Beynon ngakoni manawa kunjungan Las Vegas tetep udakara 9% ing ngisor tingkat 2019, mbuwang saben kunjungan mlaku udakara 40% luwih dhuwur tinimbang tingkat sing katon taun kepungkur sadurunge muncule pandemi koronavirus.

Bullish ing Caesars, MGM, VICI

Ing istilah saham tartamtu, Beynon ngandika Macquarie saka idea Las Vegas Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan VICI Properties (NYSE: VICI).

MGM lan Caesars loro operator paling gedhe ing Strip nalika VICI pemilik paling gedhe ing hub casino US. Operator Bellagio entuk babagan 47% saka revenue saka Strip nalika Caesars entuk 45% saka dodolan saka wilayah kasebut, miturut Beynon.

Iku penting kanggo tesis sing kabeh telung jeneng, utamané MGM lan Caesars, pratandha sing bisnis konvènsi revive. Beynon nyatet long-term mbalek ing bisnis grup lan patemon ana katalis kanggo operator Strip.

Sing cocog karo komentar sing digawe awal minggu iki dening MGM CFO Jonathan Halkyard ing Deutsche Bank 30th Konferensi Keuangan Leveraged Tahunan. Dheweke ujar manawa ana “semangat nyata” kanggo bali menyang konvensi adhep-adhepan lan katon ing pesenan operator, terus nganti 2023.

Catalysts dikarepake Las Vegas liyane

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, tingkat kunjungan Strip tetep kurang saka sadurunge krisis COVID-19, nanging akeh acara marquee sing bakal teka ing Sin City bisa ngganti dadi luwih apik.

“Ing wektu sing luwih dawa, kita bakal weruh bali saka konvènsi sing kuwat lan tanggalan olahraga / acara ing sawetara taun sabanjuré (contone, game turnamen basket Divisi I NCAA Pria, Formula 1, Las Vegas Raiders lan Golden Knights game, lan 2024 Super. Mangkuk). , antarane liyane) kanggo nyedhiyani sawetara tingkat support kanggo Strip GGR lan revenue non-game, “tambah Beynon.

Utamané kanggo lomba F1, kang njupuk Panggonan ing November 2023, kang bisa dadi moneymaker epik kanggo operator Strip lan kutha ing umum. Minangka mung siji conto, MGM dipercaya mbangun tiket lan paket kamar kanggo lomba sing bisa biaya $100.000.

#Las #Vegas #Travel #dikarepake #tetep #nyengsemaken #Analyst #ngandika