Tag Archives: Tim

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

Bernard Chong

Owner Vegas Golden Knights Eyeing Purchase saka Tim Football Liga Premier

Dikirim ing: 18 September 2022, 07:11.

Dianyari pungkasan ing: 18 September 2022, 07:11.

Nalika tim bal-balan Liga Utama Inggris AFC Bournemouth berjuang kanggo golek pijakan, dheweke bisa uga duwe pemilik anyar. Wong sing mbantu nggawa Hockey es kanggo Vegas, Bill Foley, kabaripun kasengsem ing tuku tim.

Kieffer Moore
Kieffer Moore saka tim bal-balan EPL AFC Bournemouth ing lapangan nalika pertandhingan nglawan Wolverhampton Wanderers ing wulan Agustus. Bill Foley, pemilik saka Vegas Golden Knights, rembugan tuku tim Moore. (Gambar: Getty Images)

Liga Premier minangka salah sawijining liga paling sugih ing donya, kanthi obah mayuta-yuta pound ing jaman saiki. Iki minangka kesempatan pasar sing penting kanggo para pengusaha sing golek investasi anyar, kanthi sawetara tawaran gedhe kaya adol Chelsea sing muncul ing jaman saiki.

Saiki, meh setengah saka tim ing bal-balan Inggris paling dhuwur duwe pamilik ing AS, liwat individu utawa perusahaan. Foley, pemilik mayoritas Vegas Golden Knights, pengin dadi sabanjuré. Dheweke ngrembug kemungkinan kasebut karo pemilik tim saiki, Maxim Demin saka Rusia.

Kicking Things In England

Bournemouth main ing divisi kapisan Inggris, saiki ana ing posisi 12. Minangka dicethakaké dening Sky Sports lan media liyane, Foley wis nuduhake kapentingan kanggo ndarbeni 100% saham ing tim.

Tokoh sing bisa tuku luwih saka € 170 yuta (US $ 170,25 yuta) katon. Iki padha karo jumlah sing dilebokake Demin kanggo tetep ing klub kasebut ing taun 2011. Nanging, iku wis suwe sadurunge negarane mutusake kanggo nyerang Ukraina.

Kepinginan Demin kanggo ngedol Bournemouth ora anyar. Dheweke wis ngrungokake tawaran kanggo adol klub kasebut sajrone taun kepungkur, miturut laporan media. Nanging, ora ana kaliber Foley, wis nyoba kanggo tuku klub.

Bournemouth dipecat manajer Scott Parker wulan kepungkur sawise mung patang penampilan Liga Premier. Rong pertandhingan pungkasan dheweke kalah amarga klub kasebut terus golek manajer anyar.

Panelusuran kasebut ditundha kanthi negosiasi karo Foley. Yen kabeh apik, adol klub Inggris bisa ditindakake sadurunge Piala Dunia Qatar 2022.

Sawetara taun kepungkur, Foley nuduhake minat kanggo entuk saham ing tim Ligue 1 Prancis Olympique Lyon. Kajaba iku, taun kepungkur, dheweke melu diskusi awal karo MLS babagan nggawa tim bal-balan menyang Vegas.

Nanging, kesepakatan kasebut ambruk lan liga saiki ngrembug tawaran eksklusif anyar karo pemilik Aston Villa Wes Edens lan Nassef Sawiris. Yen padha tekan persetujuan, tim anyar bisa dadi Las Vegas Villains.

Nilai liyane kanggo Bournemouth

Bournemouth, sing bubar mlebu operator game Dafabet minangka sponsor utama, bisa entuk manfaat saka keterlibatan Foley. Dheweke wis mbantu Ksatria Emas nambah regane saben taun lan bisa uga nindakake perkara sing padha kanggo Bournemouth.

Tim NHL regane $ 500 yuta ing 2017, miturut Statista. Sing nambahake $ 25 yuta ing taun sabanjure lan $ 5 yuta liyane ing 2019. Sanajan regane rada mudhun ing 2020 (nganti $ 570 yuta), mundhak dadi $ 710 yuta taun kepungkur.

Acara uga bisa dadi asil saka keterlibatan kulawarga Maloof, ngedegaken lan mantan pemilik saka Palm Casino Resort. Kulawarga kasebut duwe 30% Ksatria Emas.

Rembugan antarane Foley lan Demin diarani wis mlebu tahap sing luwih maju. Yen adol entuk lampu ijo saka Liga Premier lan regulator, Foley Demin bisa uga nyerahake kunci sadurunge Piala Dunia taun iki.

#Owner #Vegas #Golden #Knights #Eyeing #Purchase #saka #Tim #Football #Liga #Premier