Tag Archives: Tetep

casino stocks

Las Vegas Travel dikarepake tetep nyengsemaken, Analyst ngandika

dikirim ing: September 22, 2022, 02:17h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 02:17h.

Kanggo kabeh Dhiskusi saka inflasi dhuwur lan munggah tarif kapentingan potensial micu kontraksi ekonomi, Las Vegas Strip dikarepake gaya adoh saka diregani ing resesi.

Las Vegas Request
Las Vegas Strip. Siji analis ujar manawa panjaluk kamar ing kana tetep dhuwur. (Gambar: YouTube)

Ing cathetan kanggo klien dina iki, analis Macquarie Chad Beynon nyatakake yen telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 7% ing wulan Agustus, kanthi keuntungan 5% ing Juli lan 3% ing wulan Juni. Ana indikasi sing momentum mbeta liwat menyang sasi, nyilihake support kanggo outlook bullish tenan riset ing pangentukan reged game Strip (GGR).

Asil sing kuat nganti Agustus lan September menehi kapercayan marang perkiraan GGR $631 yuta (+1% YoY) ing Agustus, $2.1bn (+1% YoY) ing 3Q22, lan $8.2bn kanggo 2022 (+15% YoY, + 24% vs 2019),” tulis Beynon.

Luwih ndhukung kasus ekuitas sing berorientasi Strip, Beynon ngakoni manawa kunjungan Las Vegas tetep udakara 9% ing ngisor tingkat 2019, mbuwang saben kunjungan mlaku udakara 40% luwih dhuwur tinimbang tingkat sing katon taun kepungkur sadurunge muncule pandemi koronavirus.

Bullish ing Caesars, MGM, VICI

Ing istilah saham tartamtu, Beynon ngandika Macquarie saka idea Las Vegas Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), MGM Resorts International (NYSE: MGM) lan VICI Properties (NYSE: VICI).

MGM lan Caesars loro operator paling gedhe ing Strip nalika VICI pemilik paling gedhe ing hub casino US. Operator Bellagio entuk babagan 47% saka revenue saka Strip nalika Caesars entuk 45% saka dodolan saka wilayah kasebut, miturut Beynon.

Iku penting kanggo tesis sing kabeh telung jeneng, utamané MGM lan Caesars, pratandha sing bisnis konvènsi revive. Beynon nyatet long-term mbalek ing bisnis grup lan patemon ana katalis kanggo operator Strip.

Sing cocog karo komentar sing digawe awal minggu iki dening MGM CFO Jonathan Halkyard ing Deutsche Bank 30th Konferensi Keuangan Leveraged Tahunan. Dheweke ujar manawa ana “semangat nyata” kanggo bali menyang konvensi adhep-adhepan lan katon ing pesenan operator, terus nganti 2023.

Catalysts dikarepake Las Vegas liyane

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, tingkat kunjungan Strip tetep kurang saka sadurunge krisis COVID-19, nanging akeh acara marquee sing bakal teka ing Sin City bisa ngganti dadi luwih apik.

“Ing wektu sing luwih dawa, kita bakal weruh bali saka konvènsi sing kuwat lan tanggalan olahraga / acara ing sawetara taun sabanjuré (contone, game turnamen basket Divisi I NCAA Pria, Formula 1, Las Vegas Raiders lan Golden Knights game, lan 2024 Super. Mangkuk). , antarane liyane) kanggo nyedhiyani sawetara tingkat support kanggo Strip GGR lan revenue non-game, “tambah Beynon.

Utamané kanggo lomba F1, kang njupuk Panggonan ing November 2023, kang bisa dadi moneymaker epik kanggo operator Strip lan kutha ing umum. Minangka mung siji conto, MGM dipercaya mbangun tiket lan paket kamar kanggo lomba sing bisa biaya $100.000.

#Las #Vegas #Travel #dikarepake #tetep #nyengsemaken #Analyst #ngandika

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casinos Terus Cut Jobs, minangka Iklim Bisnis Tetep Bad

dikirim ing: September 12, 2022, 12:18h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 12:29h.

Kasino Macau wis nindakake sing paling apik kanggo nyuda pengaruh finansial saka COVID-19 ing tenaga kerja. Nanging kanthi China ngetrapake kabijakan “nol-COVID” lan resor sing meh ora ana urip, PHK terus.

Buruh kasino Macau sing kerja ing China COVID-19
karyawan MGM Cotai ngawasi tabel baccarat lan bakul. Kasino Macau wis nyuda tenaga kerja, amarga pandemi COVID-19 terus mbatesi dolanan ing pasar game paling sugih ing donya sadurunge 2020. (Gambar: Reuters)

Pungkasan ana, Macau Sensus lan Statistik Service dicethakaké ana sing kekiyatan kerjo industri game terus nolak. Enem operator casino digabungake kanggo makaryakke 53.592 wong ing pungkasan Juni. Iki minangka penurunan 2.3% – utawa 1,247 posisi – saka tally sing dilaporake pungkasan ing pungkasan taun 2021.

Layanan Statistik lan Sensus ngasilake laporan lapangan kerja biennial kanggo industri game.

Kebutuhan Industri Lifeline

Konsesi gambling Macau wis nindakake sethithik kanggo nyenengake pamrentah lokal ing tengah pandemik. Resor kasebut nyedhiyakake lan nyumbang peralatan pelindung pribadi nalika wiwitan COVID-19, lan wiwit ngidini hotel kasebut bisa digunakake minangka fasilitas pengamatan karantina lan medis.

Disaranake supaya PHK ing kabeh biaya, casinos wis ngginakaken puluhan yuta dolar sasi kanggo nahan karyawan minangka akeh sabisa. Kajaba iku, kamar hotel kosong lan lantai game sing sepi.

Laporan proyek game nambahake manawa gaji saben wulan rata-rata kanggo buruh full-time yaiku MOP23,270 (US$2,880) ing wulan Juni 2022. Sing mudhun meh 2% saka 2021.

Agensi pegawe pemerintah ngandika ana kurang saka 20 lowongan kerja ing industri game nalika tally proyek rampung.

“Penurunan tingkat kekosongan nganti cedhak nol nuduhake manawa panjaluk tenaga kerja ing industri game tetep sithik amarga pengaruh pandemik,” ujare Layanan Statistik lan Sensus ing pratelan.

Pendapatan game reged (GGR) tetep ana ing sangisore bisnis pra-pandemi. Ing Agustus, casino ing 2022 wis menang babagan $ 3,57 milyar. Sajrone wolung wulan sing padha ing 2019, GGR ngluwihi luwih saka $24.52 milyar.

‘Zero-COVID’ Ditakoni

Akeh Analysts game Macau-fokus pracaya sing casinos bakal bali kanggo muter cedhak pandemi ing taun teka. Nanging nemtokake pemulihan angel amarga umume gumantung nalika China pungkasane ngilangi “nol-COVID.”

“Zero-COVID” mbutuhake kunci nalika kasus anyar diidentifikasi. Nanging iki minangka konsep sing ora lestari, ujare William Kirby, profesor Studi Cina ing Universitas Harvard.

Ora ana sing diarani ‘nol-COVID’. Nalika varian Omicron nyebar menyang ibukutha China, Beijing, pitakonane dudu apa, nanging kapan lan kepiye, China bakal miwiti ‘urip karo COVID-19’ tinimbang terus ngetrapake kunci tanpa wates, “ Kirby nulis ing op-ed Juni diterbitake ing ngelmu.

Kirby percaya yen China kudu nyingkirake “nol-COVID,” lan ana pangarep-arep bakal ana ing sawetara wulan. Profesor kasebut ujar “Pengasingan China minangka ancaman kanggo awake dhewe lan kerugian kanggo jagad iki.”

“Penghormatan jero China kanggo ilmu pengetahuan isih mbukak kesempatan kanggo kolaborasi sing luwih apik karo Kulon babagan COVID-19 lan pandemi ing mangsa ngarep,” pungkas Kirby.

Nalika revenue game Macau wis mbalekake mung watara 18% saka 2019 tingkat, kasino ing Filipina lan Singapura mbalekake mungguh 79% lan 68% saka bisnis pra-pandemi.

#Macau #Casinos #Terus #Cut #Jobs #minangka #Iklim #Bisnis #Tetep #Bad

Catawba Two Kings

New York Online Sports Betting Tetep Kuwat Sajrone Summer Sluggish

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 06:54.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:25h.

Kanggo pisanan, pasar totoan olahraga online New York gagal kanggo generate $ 1 milyar nangani kanggo sasi. bettors Empire State nang $ 800,8 yuta kanggo Juli, miturut Komisi Gaming negara,.

New York City
Pemandangan Lower Manhattan nalika srengenge srengenge saka Jembatan Manhattan ing New York City. negara New York kacarita olahraga online pisanan totoan saben wulan kurang saka $ 1 milyar ing Juli, nanging negara isih ing trek kanggo adoh ngluwihi tax revenue saka totoan online taun fiskal. (Gambar: jonbilous/Adobe Stock Images)

Nomer kasebut ora nyebabake keprihatinan ing pasar AS sing diatur paling gedhe. Kanthi NFL lan bal-balan kuliah durung diwiwiti lan NBA wis rampung musim ing wulan Juni, Juli dadi wulan paling entheng babagan konten taruhan sing narik kawigaten para bettors. Lan nalika ana akeh game MLB kasedhiya ing buku olahraga, ing tengah sasi All-Star break tegese ana dina karo sethitik utawa ora kesempatan totoan kasedhiya.

Nanging, sanajan nangani mudhun luwih saka $ 250 yuta kurang saka total Juni, operator totoan olahraga online New York isih ngasilake revenue game reged luwih (GGR) ing Juli. GGR $73.3 yuta kanggo Juli luwih saka $900,000 luwih dhuwur tinimbang tally Juni.

Kanthi pajak GGR 51%, New York nampa $ 37,4 yuta ing pendhidhikan umum wulan kepungkur.

FanDuel ndadékaké kabeh operator, njupuk $ 347,7 yuta ing taruhan lan nglaporake $ 39 yuta ing GGR. DraftKings njupuk $ 213,5 yuta ing taruhan lan menang $ 15,8 yuta. Caesars Sportsbook rampung Juli karo $ 118,2 yuta ing tawaran lan $ 8,7 yuta ing GGR.

New York Luwih Ahead Saka Proyeksi Taun Iki

New York isih luwih dhisik tinimbang perkiraan anggaran babagan pendapatan pajak kanggo taun fiskal. Sajrone patang wulan pisanan taun fiskal 2022-23, negara kasebut wis ngumpulake pajak $183.4 yuta.

Pejabat anggaran negara ngira $357 yuta kanggo taun fiskal saiki, lan $465 yuta ing fiskal 2023-24.

Kanthi buku olahraga sing duwe musim lengkap kuliah lan bal-balan profesional kanggo taun fiskal iki, bisa uga New York bakal ngilangi pajak taruhan olahraga $ 500 yuta. Iki minangka tandha negara ora ngarep-arep nganti taun fiskal 2024-25.

Nomer lan garis wektu kanthi jelas nuduhake manawa model New York wis sukses nggayuh kasenengan taruhan olahraga lan terus nggedhekake potensial. Komisi Gaming State New York (NYSGC) Executive Director Robert Williams ngandika ing statement pungkasan Sasi.

Wiwit totoan seluler urip ing New York 8. Januari, $ 9,34 milyar wis wagered liwat sangang operator online NYSGC-disetujoni. Wis $ 680,5 yuta ing GGR kanggo Sportsbooks, karo $ 347 yuta diklumpukake ing pajak dening negara.

Ekonomi Suram Bisa Ngaruhi Dhiskusi Pajak Taruhan Olahraga

Pajak 51% wis dadi masalah sing angel kanggo operator sanajan sadurunge taruhan olahraga online urip ing New York. Mantan Gubernur Andrew Cuomo negesake tarif pajak paling sethithik 50% nalika negosiasi anggaran negara karo anggota parlemen taun kepungkur.

Senajan sawetara anggota parlemen wis nyoba kanggo rework tax wiwit Cuomo mudhun saka kantor taun kepungkur, Hochul wis disebut-sebut noto saiki minangka crita sukses kanggo negara. Bebarengan, kantor gubernur minggu kepungkur ngetokake sawetara kabar sing bisa nggawe dheweke lan pejabat liyane mikir kaping pindho babagan ngedhunake tarif pajak.

Kanthi ekonomi ing downturn anyar, Administrasi Hochul ngrilis nganyari seprapat menyang Rencana Anggaran Ditetepake negara ana pungkasan. Amarga prospek ekonomi sing luwih ringkih, pejabat anggaran New York wis ngethok prakiraan penghasilan pajak penghasilan pribadi sing bakal ditampa negara ing taun-taun sing bakal teka. Laporan anyar prédhiksi nyuda luwih saka $ 3 milyar ing pendapatan pajak penghasilan pribadi kanggo taun fiskal 2023-24, nyuda $ 5.1 milyar lan $ 5.7 milyar ing rong taun sabanjure, lan $ 8.4 milyar luwih murah tinimbang ramalan kanggo 2026-27.

Negara saiki ngira kekurangan anggaran taunan saka $ 3.6 milyar ing 24-25 nganti $ 6.2 milyar ing 26-27.

#York #Online #Sports #Betting #Tetep #Kuwat #Sajrone #Summer #Sluggish