Tag Archives: taun

Catawba Two Kings

Shohei Ohtani Ndherek Musim MVP Kanthi Taun Apik, Nanging Dheweke Ora Hakim Harun

dikirim ing: September 18, 2022, 04:58h.

Dianyari pungkasan: 18 September 2022, 06:15.

Aaron Judge main ing ngarep run No. 58 lan 59 ing musim sore Minggu ing Milwaukee. Sing luwih nguatake kasus slugger New York Yankees dadi Pemain Paling Berharga (MVP) Liga Amerika ing taun iki. Nanging, Shohei Ohtani, MVP sing dadi raja, durung siyap nyerahake makutha.

Shohei Ohtani
Shohei Ohtani (17) ngubengi pangkalan sawise dheweke ngalahake telung balapan ngarep nglawan Kansas City tanggal 21 Juni Royals ing Stadion Angel. Sanajan kecemerlangan ing lapangan lan ing mound ing musim iki, dheweke isih duwe kesempatan kanggo mbaleni minangka MVP AL musim iki, amarga kampanye bersejarah Harun Judge. (Gambar: Kirby Lee/USA TODAY Sports)

Dina Setu, bintang loro-lorone saka Los Angeles Angels sumunar ing piring lan ing gundukan ing Halos ‘2-1 menang liwat playoff saingan Seattle. Ohtani mbuwang pitung babak saka bal tutup, matesi Mariners kanggo telung stroke lan mlaku nalika mencet wolung. Dheweke uga dadi 1-2 kanthi RBI kaping pindho, mlayu, lan nyetak gol.

Ora ana wong, kajaba Babe Ruth sing legendaris, sing nate nindakake apa sing ditindakake Ohtani ing tingkat liga utama. Pungkasan taun, dheweke entuk 46 home run kanthi OPS (on-base-plus-slugging percentage) saka 0.965 nalika uga nyetak 9-2 minangka pitcher kanthi 3.18 ERA lan 156 serangan ing 130 babak.

Taun iki, 34 homer dheweke kaping papat ing AL, lan 2,43 ERA apik kanggo kaping lima. Dheweke uga kenek 196 hitters, apik kanggo katelu ing AL. Iki minangka tindak lanjut sing nyengsemake kanggo kampanye MVP.

Angels manager interim Phil Nevin, mantan pelatih Yankees, marang Reporters sawise game ana wengi sing kabisan unik Ohtani minangka bat lan picer digawe wong paling terkenal ing baseball. Malah Ohtani katon kesengsem karo apa sing ditindakake ing musim iki.

Aku ora seneng ngritik awak dhewe kanthi cara apa wae,” Ohtani marang wartawan liwat interpreter sawise game. “Siji bab sing bisa dakkandhakake yaiku, sakabèhé, babagan keseimbangan, aku wis musim sing luwih apik ing taun iki tinimbang taun kepungkur.”

Biasane, apa sing ditindakake Ohtani cukup apik kanggo dadi pemain kaping 14 ing sejarah MLB – lan sing pertama wiwit Miguel Cabrera ing 2012 lan 2013 – kanggo menang piala MVP berturut-turut.

Biasane.

Ohtani’s Topping Judge Season

Nanging Hakim ngasilake musim bersejarah dhewe ing taun iki. Loro homer Minggu, bagean saka game 4-kanggo-5, ndadekake dheweke cepet tekan 65 lan ngilangi rekor tim AL lan Yankee 61 sing disetel dening Roger Maris sawetara 61 taun kepungkur.

Dheweke uga mlebu ing dina Minggu sing mimpin AL ing sawetara kategori nyerang utama liyane, kalebu persentase on-base (0.415), persentase slugging (0.687), OPS (1.102), skor 119, lan RBI (123). Rata-rata stroke .312 uga dadi nomer telu ing liga, menehi pukulan njaba ing musim mahkota telung langka. Cabrera duwe sing pungkasan ing taun 2012, lan sing pungkasan sadurunge ing taun 1967.

Mungkin sing luwih penting, Hakim mlebu dina Minggu kanthi menang 9.2 saka peringkat pengganti (PERANG) musim iki, miturut Referensi Baseball. WAR Ohtani, sing njupuk pitching lan hit ing akun, punika 8.7. Ing FanGraphs, longkangan antarane loro iku luwih akeh, karo Judge ing 9,9 lan Ohtani ing 8,6. Loro-lorone apik tenan, lan gampang loro ndhuwur ing jurusan mangsa iki. Nanging, uga nuduhake sepira regane Hakim kanggo Yankees musim iki.

Faktor liyane sing disenengi Hakim yaiku kasuksesan tim kasebut. Dheweke dadi pemain paling apik ing tim sing mimpin AL East, nalika Angel Ohtani mlebu ing 19 game Minggu ing sangisore 0.500.

Peluang Tengen ing Dhukungan Hakim

Ing paling buku olahraga, Judge punika favorit runaway kanggo menang AL MVP. Ing FanDuel, bintang Yanks saiki kasedhiya ing -6000, tegese taruhan $ 100 bakal ngasilake $ 1,67. BetMGM lan PointsBet nawakake Hakim ing -5000, sing bakal ngasilake $ 2 ing $ 100 taruhan.

Kanggo bettors Nilai, Caesars nawakake Hakim ing -2500.

Minggu kepungkur iki, PointsBet ngumumake bakal mbayar taruhan sing nggawe taruhan ing Hakim.

Mesthi, MVP ora ditemtokake dening statistik. Diputusake dening para pamilih ing pungkasan musim reguler. Dadi, Ohtani isih duwe sawetara minggu kanggo nggegirisi pamilih, sanajan kemungkinan, secara harfiah, katon nglawan.

Nanging kanggo wong-wong sing mikir Ohtani duwe kasempatan , kasedhiya ing +1500 pa FanDuel lan BetMGM.

#Shohei #Ohtani #Ndherek #Musim #MVP #Kanthi #Taun #Apik #Nanging #Dheweke #Ora #Hakim #Harun

casino stocks

Ganjaran Caesars minangka Klub Pemain Paling Top Kanggo Lima Taun berturut-turut

dikirim ing: September 10, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 10 September 2022, 07:38.

Caesars Ganjaran saka Caesars Hiburan maneh njupuk ngarep penghargaan ndhuwur ing kategori “Best Player kang Club” ing USA dina iki 2022 iterasi saka Top 10 penghargaan.

Hadiah Caesar
Caesars Gift Card. Iki ditingkat klub pemain paling apik dening USA Today. (Gambar: Jurnal Bisnis California)

Editor ing 10Best.com, USA dina iki lelungan darmabakti lan unit luang, ranking Caesars Ganjaran minangka program kasetyan casino paling apik kanggo taun kalima saurutan.

Kanthi ganjaran Caesars, pemain bisa entuk lan ngijolake Credits ganjaran ing luwih saka 40 kasino lan resorts donya, kalebu Caesars Palace, Harrah, The Cromwell, The LINQ, Planet Hollywood lan Paris Las Vegas. Keuntungan kalebu diskon tetep ing hotel lan akses pra-sale kanggo acara sing dipilih, uga rega anggota ing sawetara restoran, “ujare. Amerika Serikat Dina iki.

Miturut nomer panggonan, Caesars operator casino paling gedhe ing AS. Nanging anggota saka platform kasetyan sawijining bisa entuk nilai liwat Caesars Sportsbook app lan ing hotel non-game.

Caesars Ganjaran tunjangan, tekan

Caesars Ganjaran wis liwat 65 yuta anggota, nggawe program kasetyan paling gedhe ing industri game.

“Anggota bisa entuk lan ngijolake kridit ing jaringan kanggo pengalaman sing paling dihargai. Anggota Caesars Rewards uga duwe akses menyang keuntungan eksklusif lan tarif anggota ing kabeh tujuan Caesars Rewards, acara mung undhangan, lan pengalaman sepisan ing seumur hidup amarga koleksi olahraga, hiburan, koki selebriti, lan kemitraan lelungan. perusahaan game basis Nevada ngandika ing statement.

Sejatine kabeh kasino komersial lan suku nawakake program kasetyan customer, nanging Caesars Ganjaran mréntahaké kanggo bettors amarga ombone gedhe saka tekan perusahaan. Ora mung iku operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip, nanging Caesars uga salah siji saka portofolio casino regional paling ekstensif. Sakabèhé, pelanggan bisa entuk Caesars Rewards TCTerms lan kridit undakan ing panggonan ing 17 negara.

“A ekosistem disambungake kebak game, Hospitality, hiburan, Nightlife, dining lan blanja, ana luwih saka 50 tujuan lan sawetara lengkap produk seluler kabeh disambung menyang jaringan Caesars Ganjaran,”Ing perusahaan ditambahake.

Lack Ngageti Las Vegas Presence ing 10Best.com Dhaftar

Nalika Las Vegas minangka Mekkah game AS, perwakilan sakabèhé kutha ing dhaptar klub pemain 10Best.com minuscule.

Njaba Caesars Ganjaran, mung platform kasetyan liyane karo cahya Sin City dhuwur ing dhaftar MGM Ganjaran saka MGM Resorts International. Seminole Wild Card, kang Hard Rock International casino program kasetyan, bisa digunakake ing Mirage Las Vegas minangka suku Seminole dianggo liwat disualekno saka ajang.

Seminole Wild Card iku salah siji saka papat suku casino program kasetyan ing dhaftar. paket hadiah casino komersial liyane ing dhaftar kalebu Live! Urip Casino & Hotel! Ganjaran Star lan Resorts Casino Program Card Hotel.

#Ganjaran #Caesars #minangka #Klub #Pemain #Paling #Top #Kanggo #Lima #Taun #berturutturut

Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Gaming Industry Recovery Swara A taun metu

dikirim ing: September 6, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan: 6 September 2022, 09:04.

industri game Macau ora bakal mbalekake kanggo tingkat bisnis pra-pandemi nganti paling pungkasan 2023 utawa awal 2024, analis anjog fokus ing enclaves casino China ngandika.

Macau Bernstein Vitaly Umansky, revenue casino gambling
Analis game Macau Vitaly Umansky ngomong karo CNBC babagan prospek industri kasino ing 2 September 2022. Umansky yakin kasino Macau ora bakal bisa bali menyang tingkat bisnis pra-pandemi nganti 2024. (Gambar: CNBC)

Vitaly Umansky, Analyst senior ing Global Gaming ing Sanford C. Bernstein, terus CNBC “Squawk Box” dina Jumuah kepungkur kanggo nyatakake pandangan babagan apa sing dadi pusat game paling sugih ing donya sadurunge COVID-19. Nalika pasar game utama liyane, kalebu Las Vegas, wis cepet mumbul maneh saka pandemi lan saiki ngalami bathi game ngluwihi 2019 tingkat, enem operator casino Macau terus goyang.

Pangopènan China babagan kabijakan “nol-COVID” lan ketaatan Macau marang pendekatan respon pandemi sing draconian wis nggawe lalu lintas lintas-wewatesan mlebu lan metu saka Macau meh ora ana. Umansky ora weruh Tambah ing kunjungan menyang kasino Macau nganti lelungan vacation saka daratan lan pasar jaban rangkah tambah Ngartekno.

Iku ora bakal kelakon ing seprapat utawa malah sawetara sasi. Iki minangka pemulihan setaun utawa luwih, lan kita ora bakal bali menyang tingkat pra-COVID nganti pungkasan taun ngarep lan nganti 2024.

“Iki kasunyatane,” ujare Umansky.

Investor Lansiran

Papat saka enem operator casino ing Macau perdagangan publicly ing AS. Saham perusahaan kasebut tetep kurang saka regane 2019.

Dibandhingake pungkasan Januari 2020, saham Las Vegas Sands mudhun 44%, Wynn Resorts 53% luwih murah, lan Melco Resorts ilang 136% regane. MGM Resorts, kang wis entuk manfaat nemen saka game rekaman ing Las Vegas lan ing sawetara kasino US liyane, mung padhang, minangka rega nuduhake meh 6% luwih dina.

Galaxy Entertainment lan SJM Resorts, loro sing duwe konsesi liyane ing Macau, uga ngalami penurunan kapitalisasi pasar. Saham Galaxy tetep mudhun 16% lan SJM 61% ing ngisor regane Januari 2020.

Umansky menehi saran marang para investor sing nggoleki dhuwit cepet kanggo nggoleki ing papan liya. Nanging kanggo investor sabar, analis Bernstein ndeleng kesempatan.

Minangka investor, sampeyan duwe pilihan kanggo lungguh lan ngenteni, ndeleng data lan terus nonton kunjungan alon-alon. Investor kudu ndeleng kabijakan pemerintah ing China babagan nol-COVID lan nerusake lelungan.

Sing milih ngenteni kahanan operasi sing luwih apik sadurunge nandur modal, Umansky nambah, “bisa uga ilang sawetara bathi.”

Umansky ngandika savvy investor short-term wis digawe dhuwit ing Macau dening tuku lan sade ing stream warta saben minggu lan volatility dhuwur saka papan. Nanging dheweke ngelingake masarakat yen “iki minangka perkara sing angel banget kanggo para investor.”

GGR Tambah

Umansky ujar manawa, nganti China lan Macau ngendhokke watesan wates lan mbusak tes wajib lan karantina, kasino bakal terus goyang.

“Pancen angel banget teka ing Macau,” jelas Umansky. “Meh kabeh gumantung ing nerusake perjalanan.”

Pamriksan game Bernstein kanggo minggu pisanan September ndhukung pratelan Umansky yen luwih akeh wisatawan rekreasi dibutuhake. revenue Gaming kanggo patang dina pisanan ing sasi ana “lemah” miturut makelar, karo casino menang bab $ 11 yuta dina.

Ing September 2019, kasino menang $ 2,7 milyar – utawa udakara $ 90 yuta saben dina.

#Macau #Gaming #Industry #Recovery #Swara #taun #metu

Macau casinos gaming revenue GGR

Bentley the Lion, Mantan Warga MGM, tilar donya ing umur 15 taun

Dikirim ing: 1 September 2022, 12:08.

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 06:30.

Bentley the Lion, salah sawijining mantan kucing ing pertunjukan singa ing MGM Grand ing Las Vegas, tilar donya nalika umur 15 taun.

Bentley the Lion MGM Grand Las Vegas kebon binatang
Bentley the Lion ing iklan lawas kanggo Lion’s Habitat ing MGM Grand. Bentley tilar donya minggu iki nalika umur 15 taun. (Gambar: MGM Resorts)

MGM Grand minangka hotel tunggal paling gedhe ing donya kanthi luwih saka 6.800 kamar. Properti Strip sing apik iki sadurunge dikenal kanthi atraksi habitat singa sing populer ing area kasino sing ngidini pengunjung bisa nyedhaki lan pribadi karo kewan sing otot lan amba.

MGM Grand manggoni Lion Habitat suwene 12 taun. Ing kaca-tertutup, atraksi njero ruangan wowed tamu saka 1999 nganti ditutup ing awal 2012. MGM milih kanggo mbusak fitur singa ing tengah $ 160 yuta renovasi lantai casino utama Resor.

Bentley wis dadi pertandhingan ing MGM Grand sajrone nem taun kepungkur ing Lion Habitat. Bentley dikabarake minangka keturunan Leo, sing dadi singa paling anyar sing digunakake dening Metro-Goldwyn-Mayer Studios kanggo film “bumper”, yaiku istilah teknis kanggo branding / logo studio film sing mlaku sajrone film kasebut. pambukaan kredit.

Singa ora tau manggon ing MGM Grand nanging diangkut metu lan mlebu dening pawange Keith Evans saben dina. Sawise pertunjukan singa ing MGM Grand ditutup, Evans mindhah atraksi menyang farm cedhak Henderson.

Dina iki, Peternakan Kebiasaan Singa Evans ngidini pengunjung terus ndeleng singa kasebut.

penyakit Bentley

Ing kirim Instagram, Evans nerangake manawa Bentley the Lion bubar lara. Sawise tes awal nuduhake singa kasebut anemia, Bentley ngalami tes tambahan nanging ora bisa urip saka prosedur kasebut. Evans ujar manawa tes sabanjure nuduhake manawa Bentley duwe anemia aplastik, kanker lan leukemia.

“Bentley meh 16 taun, sing kanggo singa geriatrik,” Evans nerangake marang para pengikut lan penggemar Bentley.

We empathize karo akeh sing duwe kenangan apik lan wektu karo Bentley. Bentley bakal terus nyekel papan khusus ing kabeh seri kita, “ujare Evans.

Evans ngandika ing 2011 sing MGM Resorts wis ora ditanggepi bebaya babagan penutupan MGM Grand Lion Habitat.

“Kita kejiret,” ujare Evans Las Vegas Sun ing wektu. “Singa iku logo hotel. Aku ora tau ngerti pikirane perusahaan.”

Senajan singa bebas kanggo ndeleng ing MGM Grand, biaya Evans $ 25 saben wong kanggo tamu metu saka negara mlaku liwat Lion Habit Ranch. Tiket kanggo Nevadans $ 20. Diskon luwih kasedhiya kanggo para senior, militer aktif lan para veteran, responden pisanan, lan siswa. Anak 14 lan ngisor gratis karo wong diwasa mbayar.

Atraksi kewan Strip

Kanggo kulawargané sing ngunjungi Nevada Kidul utawa sapa waé sing pengin ndeleng pertunjukan kewan, Las Vegas wis dijamin.

Taman Rahasia Siegfried lan Roy lan Habitat Dolphin ing Strip ing The Mirage kalebu atraksi kasebut. Pameran kasebut ngidini para tamu bisa ngadhepi lumba-lumba hidung botol, macan putih, singa lan macan tutul.

Mandalay Bay Shark Reef Aquarium nawakake tamu pribadi – sanajan aman – pengalaman karo macem-macem hiu. Saliyane puluhan hiu, atraksi kasebut kalebu luwih saka 2.000 kewan, kalebu pari raksasa, penyu ijo sing kaancam punah, piranha lan komodo.

#Bentley #Lion #Mantan #Warga #MGM #tilar #donya #ing #umur #taun

QB Lamar Jackson

Pratinjau Musim NFL: Peluang Pemain Nyerang ing Taun

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 10:29.

Ing +900, Indianapolis Colts mlayu maneh Jonathan Taylor lan Los Angeles panrima sudhut Rams Cooper Kupp padha headliners kanggo Offensive Player of the Year hardware.


Jonathan Taylor saka Indianapolis Colt (kiwa) Cooper Kupp saka LA Rams (tengen) duwe kesempatan sing padha kanggo Pemain Serangan Musim. (Gambar: Casino.org)

Paling taun, Kupp dijenengi NFL Offensive Player of the Year sawise ngrekam musim reguler sing ndeleng dheweke nyekel 145 bal kanggo 1,947 meter lan 16 touchdowns.

Taylor bakal teka ing musim sing apik sing ndeleng dheweke mlayu luwih saka 1,800 yard ing lemah, nalika nambah 18 gol.

Nomer Taylor terus entuk akeh, sanajan Colts nggawa Matt Ryan dadi gelandang wiwitan anyar tim. Asil sing padha diarepake saka Kupp nalika dheweke mlebu musim kaping pindho karo pemain tengah Rams Matthew Stafford.

Ora kaya penghargaan Pemain Paling Berharga, Pemain Offensive of the Year menang kanthi macem-macem posisi sajrone pirang-pirang taun. Nalika MVP durung dimenangake dening non-quarterback sajrone sepuluh taun, pemain nyerang taun iki durung dimenangake dening quarterback wiwit Patrick Mahomes nggawa hardware ing taun 2018.

Deebo Samuel, Derrick Henry (+1200)

Loro pemain sing kadhaptar ing +1200 kanggo menang penghargaan yaiku panampa / panyengkuyung Deebo Samuel saka San Francisco 49ers lan bek Derrick Henry saka Tennessee Titans.

Henry, sing menang penghargaan kasebut mung rong taun kepungkur, bali saka musim cedera sing taun kepungkur mung main wolung game. Samuel njeblug taun kepungkur amarga kesalahan Niners, nalika pelatih kepala Kyle Shanahan nemokake cara sing luwih kreatif kanggo nggunakake umpan balik / sudhut.

Samuel mimpin liga ing meter saben reception taun pungkasan ing 18,2 meter saben nyekel nalika uga nyetak wolung gol, kombinasi sampeyan ora kerep ndeleng ing NFL.

Davante Adams (+1400), Justin Jefferson (+1600)

Ing +1400 lan +1600 mungguh, terus Davante Adams saka Las Vegas Raiders lan Justin Jefferson saka Minnesota Vikings dhaftar panrima sudhut looking kanggo tindakake ing HBS Kupp saka taun pungkasan.

Adams ana ing musim pisanan adoh saka Green Bay lan lunga saka Aaron Rodgers menyang Derek Carr minangka pemain tengah. Dadi regresi potensial kanggo panampa superstar bisa uga ana ing kertu.

Minangka adoh minangka Jefferson, ngetik taun katelu ing liga, kang wis mangsa 1.400 meter lan liwat 1.600 meter nampa ing sabuk.

Christian McCaffrey, Nick Chubb (+2000)

Loro-lorone mlayu maneh Christian McCaffrey saka Carolina Panthers lan Nick Chubb bali saka Cleveland Browns ana ing sepuluh favorit kanggo menang penghargaan.

McCaffrey wis Angker dening bug bundhas rong taun kepungkur, main ing total sepuluh game, nalika Chubb terus jaran ing backfield Browns, wis racked munggah telung mangsa 1.000 meter langsung ing lemah.

karakter liyane

Sawetara quarterbacks sing kudu dipikirake kanggo Pemain Offensive of the Year yaiku Patrick Mahomes saka Kepala Kota Kansas ing +1800, Josh Allen saka Buffalo Bills ing +2200, Lamar Jackson saka Baltimore Ravens, uga ing +2200, lan Justin Herbert saka Los Angeles Chargers ing + 2500.

#Pratinjau #Musim #NFL #Peluang #Pemain #Nyerang #ing #Taun

casino stocks

Fanatik bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki, ujare pendiri Rubin

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 11:46.

Fanatik – wis suwe dikabarake bakal mlebu bisnis taruhan olahraga – bisa njupuk taruhan ing pungkasan taun iki.

fanatik
Pendhiri fanatik Michael Rubin (tengen) karo Philadelphia 76ers Michael Rubin. Dheweke ujar manawa perusahaan bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki. (Gambar: Ilustrasi olahraga)

Ing wawancara ing Volume karo Colin CowherdPendhiri fanatik Michael Rubin kanthi terang-terangan ujar manawa perusahaan kasebut bisa njupuk taruhan olahraga sadurunge pungkasan taun 2022. Apike, Volume punika podcast presented dening FanDuel, kang operator Sportsbook online paling gedhe ing AS lan saingan mbesuk kanggo Fanatics.

Dadi rumit banget. We rencana kanggo nang ing Sixers ing pungkasan taun iki, “ujare Rubin ing Interview. “Iku apik yen ora konflik. Nalika aku weruh sing nyekel Fanatics, iku langsung dadi kaputusan gampang. ”

Dheweke diarani warta Juni yen dheweke bakal ngilangi kapentingan ing Philadelphia 76ers NBA lan NHL’s New Jersey Devils, sing nyebabake spekulasi Fanatics dadi taruhan olahraga.

More pratandha saka Fanatics nyedhaki totoan olahraga

Komentar Rubin ing podcast Cowherds teka mung sawetara dina sawise udakara 60 postingan proyek muncul ing bagean taruhan lan game ing situs web karir Fanatics. Posisi kalebu penasehat komersial asosiasi, kepatuhan lan peran finansial, teknik, sumber daya manusia lan perdagangan, lan liya-liyane.

Sadurunge, Fanatics narik CEO Matt King saka FanDuel. COO Ari Borod sadurunge dadi peran ing The Action Network lan FanDuel. hiring, antarane liyane, nandheske Fanatics, kang mentas rego ing $ 27 milyar ing pasar pribadi, yakuwi kanggo dadi pemain utama ing ajang olahraga totoan.

Langkah kasebut minangka bagean saka sisih modal manungsa saka persamaan taruhan olahraga ing Fanatics. Paling taun, perusahaan ngajokake sawetara aplikasi paten karo US Patent lan Trademark Office (USPTO) kanggo casinos branded, app totoan seluler lan Sportsbooks.

“Fanatisme minangka kesempatan gedhe. Iki perusahaan sing aku bisa dadi perusahaan paling terkenal ing olahraga . Potensi perusahaan paling terkenal ing teknologi. Aku dikunci lan fokus ing laser, “ujare Rubin marang Cowherd.

Fanatik Njupuk Pandangan Tebih

Siji bab sing jelas: Fanatik njupuk tampilan jangka panjang babagan industri taruhan olahraga. Ing komentar kanggo Cowherd, ngandika Rubin kang views diatur totoan olahraga ing AS minangka “inning kapindho utawa katelu”, prédhiksi wutah kuwat minangka kegiatan dadi saya umum liwat dasawarsa sabanjuré.

Iku echoes pendekatan pragmatic ngedekke saka Fanatics wis dawa Applied kanggo totoan olahraga. Nalika perusahaan kasebut wis diikat karo macem-macem gosip babagan penggabungan lan akuisisi industri, perusahaan kasebut ora nggawe tawaran skala gedhe mung kanggo nambah pelanggan.

Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake. Sawetara Analysts sadurunge wis speculated sing nalika Fanatics pungkasanipun uncalan kupluk menyang ring olahraga totoan, bisa meksa babak anyar marketing lan mbuwang promosi saka pemain diadegaké, duweni potensi jeopardizing untung ing proses.

#Fanatik #bisa #njupuk #taruhan #olahraga #ing #taun #iki #ujare #pendiri #Rubin

Macau casinos gaming revenue GGR

Crown Sydney Opens in a new window Casino Saklawasé rong taun sawise Originally ngrancang

Dikirim ing: 9 Agustus 2022, 12:05.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 07:50.

Crown Sydney resmi Resor game. Iki sawise properti Barangaroo miwiti operasi meja ing tujuan AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) dina Senin, 8 Agustus.

Crown Sydney Crown Resorts Australia Casino
CEO Crown Sydney Simon McGrath mbukak kamar casino VIP properti kanggo tamu pisanan ana 8. Agustus 2022. Resor New South Wales dipeksa kanggo nundha mbukak casino meh rong taun sawise pejabat pemerintah rampung sing perusahaan tiyang sepah, Crown Resorts. wis ditutup. ora cocog kanggo nindakake operasi game nganti ngalami owah-owahan perusahaan utama. (Gambar: Crown Resorts)

Billionaire James Packer, pangadeg lan mantan ketua Crown Resorts, digawe iku salah siji saka tujuan urip kanggo mbukak casino ing Sydney, kang ambisi karir almarhum rama Kerry Packer. Nanging nganti pirang-pirang dekade, kasugihan lan hubungan politik kulawarga Packer ora bisa ngrampungake kesepakatan.

Sing diganti ing Juni 2016, nalika New South Wales (NSW) pungkasanipun sarujuk kanggo ngetokake lisensi game komersial kapindho kanggo Packer enom lan kekaisaran Crown Resorts. Syarat konsesi yaiku saingan game Star Entertainment, sing duwe lan ngoperasikake The Star Sydney ing Pyrmont, bakal njaga monopoli mesin slot nganti 2041.

Crown menang liwat pejabat NSW ing Bukak project Barangaroo kang penting non-game minangka game. Resor terpadu dirancang minangka hotel kemewahan lan VIP casino resort, nanging uga Komplek omah upscale karo sawetara saka sudhut fasilitas sing caters kanggo residents paling sugih kutha kang.

Nanging skandal nyerang Crown Resorts sadurunge pambukaan Crown Sydney ing Desember 2020, nyebabake pambukaan kasino VIP mandheg.

Investigation Mbukak Regulatory Shortfalls

New South Wales investigating Crown Resorts nduweni hak kanggo nyekeli lisensi casino ing negara Australia sawise panyokro bowo metu sing rekaman trek perusahaan ing nyegah Melbourne lan Perth casino digunakake kanggo launder dhuwit ora sakabehe mencorong.

Dikenal minangka Inquiry Bergin, diselidiki dening mantan Kehakiman NSW Supreme Court Patricia Bergin rampung sing Crown asring katon cara liyane nalika nerangake jaringan pidana miturut omongane uwong sing ngunjungi kasino kanggo tujuan illicit. Penyelidikan uga nemokake manawa Crown Melbourne lan Crown Perth melu klompok junket VIP sing duwe kawruh babagan hubungane karo kejahatan terorganisir ing Asia.

Crown Resorts kanthi jelas nggampangake pencucian dhuwit, nyedhiyakake staf kanggo risiko ditahan ing yurisdiksi manca, lan ngupayakake hubungan komersial karo individu sing ana hubungane karo kejahatan terorganisir. Bergin nulis ing ringkesan. “Iku cetha sing ngubungake kuwi bakal nggawe pelamar banget ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing New South Wales.”

Bergin mutusake manawa Crown kudu mrikso tata kelola perusahaan sadurunge NSW ngidini perusahaan duwe hak istimewa game. Perusahaan setuju karo macem-macem kahanan sing ditindakake dening penyelidikan.

About 16 sasi mengko, Crown Sydney ing Juni ditanggepi konsesi game sauntara kanggo kamar game VIP sawijining. Casino dibukak wingi karo watara 160 game table lan 70 versi elektronik saka baccarat, blackjack, roulette lan re populer re casino format Tabel.

Lisensi Bersyarat

Crown Sydney casino lisènsi dianakaké dening Crown Resorts punika kalonggaran sauntara, minangka negara Aussie plans a terus ngawasi operasi game maju. Yen regulator nemtokake manawa kamar game VIP mlaku kanthi lancar tanpa kekurangan peraturan, kasino bakal entuk lisensi casino tanpa syarat ing sawetara taun sabanjuré utawa ing 2024.

“Ing pengawasan saka Independent Liquor & Gaming Authority (ILGA) saka NSW, Crown wis dibangun maneh model game saka lemah munggah, tegesé owah-owahan struktural jero watara governance, ngukur anti-dhuwit laundering lan budaya perusahaan,” ngandika Philip Crawford, ILGA kursi..

Amarga kabutuhan kanggo mirsani owah-owahan ing operasi uga mesthekake owah-owahan sing ditempelake ing bisnis, panguwasa bakal nimbang persetujuan selaras Crown nganti pungkasan periode playing kondisional, kang bisa tahan antarane 18 sasi lan rong taun. Crawford nerangake.

VIP Casino ing Crown Sydney mung mbukak kanggo residents property, tamu hotel lan anggota casino. Saben patron disetujoni diwatesi gambling kanggo munggah 12 jam saben dina lan 48 jam saben minggu.

#Crown #Sydney #Opens #window #Casino #Saklawasé #rong #taun #sawise #Originally #ngrancang