Tag Archives: Taruhan

titik x

Xpoint Ndadekake Debut Taruhan Olahraga AS Nyedhiyani Geofencing kanggo Sporttrade

Nalika Sporttrade miwiti ijol-ijolan totoan olahraga ing New Jersey minggu kepungkur, uga ditandhani rawuh produk teknologi game anyar liyane.

titik x
titik x
Gambar saka solusi geofencing Xpoint. Perusahaan basis Miami Xpoint Verify nggawe debut ing AS minggu kepungkur nalika Sporttrade ngluncurake ijol-ijolan taruhan olahraga ing New Jersey. (Gambar: Xpoint)

Xpoint debut Xpoint Verify, produk geolocation kanggo operator game dhuwit nyata. Xpoint uga nawakake produk sing padha, sing diarani Xpoint Lite, kanggo perusahaan olahraga fantasi saben dina.

Kita kepincut nggarap Xpoint amarga nggawa inovasi nyata, pengalaman sing sugih saka industri kita lan sing paling penting yaiku rasa kemitraan sing luwih jero tinimbang mung verifikasi lokasi pelanggan, “ujare pangadeg lan CEO Sporttrade Alex Kane ing pratelan. . “Perusahaan kita nuduhake akeh atribut, lan kita loro fokus kanggo ngowahi pasar. Kita seneng duwe Xpoint minangka mitra inti.

Sporttrade lan Xpoint wiwitane ngumumake kemitraan ing Desember kepungkur. Xpoint berbasis Miami bakal terus nyedhiyakake platform geolokasi kanggo Sporttrade nalika ngluncurake ijol-ijolan ing negara liya.

Napa Geofencing Perlu ing AS

Pasar kanggo totoan olahraga legal wis thukul exponentially ing AS wiwit Supreme Court overturned PASPA luwih saka patang taun kepungkur. Nanging, nalika pengadilan ndhuwur negara liwati hukum sing ngalang-alangi paling negara saka legalize totoan olahraga, aturan sajarah ora alamat hukum federal liyane hubungane totoan olahraga – undhang Wire.

Undhang-undhang Wire, liwati ing 1961, nglarang nggunakake piranti komunikasi kanggo nggawe taruhan ing olahraga tengen wates negara. Ing wektu Congress liwati hukum, iki dirancang kanggo target sindikat angkara diatur melu ing rencana totoan ilegal ing saindhenging negara.

Amarga hukum kasebut, sapa wae sing pengin nggunakake buku olahraga sing dilisensi ing negara tartamtu kudu ana ing negara kasebut kanggo ngrampungake transaksi kasebut. Uga tegese exchange totoan olahraga legal ora bisa ngidini perdagangan njupuk Panggonan antarane bettors saka rong negara beda, malah yen bettor dumunung ing negara ngendi olahraga totoan legal.

Panyedhiya geofencing kaya Xpoint nggunakake teknologi kanggo ndeteksi upaya metu saka negara lan conto liyane saka kegiatan penipuan lan ngalangi taruhan kasebut supaya ora diproses.

Xpoint Ngerayakake Prestasi ‘Kesalahan’

Apa sing dipercaya Xpoint bisa ditindakake kanthi layanan geolokasi yaiku nyedhiyakake data kritis marang para klien, kayata Sporttrade, lan mbantu dheweke ngasah produke.

“Sporttrade minangka merek revolusioner, nggawa inovasi nyata lan teknologi taruhan olahraga sing fokus ing pelanggan menyang pasar AS, lan kita bangga dadi bagean saka tim kasebut,” ujare CEO Xpoint lan Co-Founder Marvin Sanderson ing statement. “Pengumuman iki menehi tandha tonggak sejarah liyane kanggo Xpoint, lan bakal dadi akselerasi luwih cepet kanggo akuisisi pelanggan anyar, ndhukung target pertumbuhan, lan mbantu kita terus ngowahi pasar.”

Xpoint didegaké ing 2019. Ing awal taun iki, perusahaan kasebut ngumumake wis entuk investasi saka Courtside Ventures lan Bettor Capital. Persetujuan pendanaan samesthine bakal mbantu Xpoint tuwuh, ing njero lan ing luar negeri, minangka panyedhiya teknologi game online.

Post Xpoint Ndadekake US Sports Betting Debut Nyediakake Geofencing kanggo Sporttrade pisanan muncul ing Casino.org.

#Xpoint #Ndadekake #Debut #Taruhan #Olahraga #Nyedhiyani #Geofencing #kanggo #Sporttrade

Bernard Chong

Fokus Penipuan Taruhan Olahraga Brasil Mundhak Nalika Pemain Bal-balan Dituduh Manipulasi

Dikirim ing: September 16, 2022, 01:22h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 04:05.

Pertandhingan bal-balan anyar ing Brasil nyebabake kerusuhan lan bisa nyebabake tuntutan pidana. Penyelidikan saiki aktif, nanging tumindake pemain ing lapangan kasebut nyebabake tuduhan yen mbenakake pertandingan ora bisa dikontrol.

Sul América v Atlético Amazonense AM
Bal kasebut mabur liwat sirah kiper Atlético AM Luiz Antonio. Gelandang Atlético Julio Campos (tengen) nyepak gawangé dhéwé, nuwuhaké pratelan kanggo ndandani pertandhingan. (Gambar: iGaming Brasil)

Awal wulan iki, Sul América ngalahake Atlético Amazonense AM ing Seri B Kejuaraan Amazon Brasil. Nalika pemain Atlético nyetak gol nglawan tim, sing kabeh direkam ing video, weker kasebut mati.

Kadhangkala, pemain bal-balan bisa kanthi ora sengaja nyetak gol dhewe. Nanging, wektu iki ora kaya ngono. Niat lan asil kasebut disengaja, lan siji pemain dipecat.

Sul América unggul 3-1 ing menit pungkasan game nglawan Atlético. Ing wektu iku, gelandang Júlio Campos nandhang kacilakan. Dheweke nampa bal saka kanca tim, nguripake menyang gawang lan murub. Dheweke ngirim bal ngliwati kiper lan menyang mburi gawang.

Prilaku sing ora sportif

Kaping pisanan, pemain alon-alon nanggepi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging asile nyata. Sul América nyetak gol manèh lan bakal dianugerahi kamenangan 4-1.

Dhiskusi sing Campos melu sawetara jenis kedadean match-fixing langsung muncul. Nanging, iku ora bakal dadi kasus rigging asil, amarga ora ana cara Atlético bisa mumbul maneh. Alternatif sing bisa ditindakake yaiku jumlah total gol sing dicetak ing game kasebut.

Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan. Presiden Atlético Henrique Barbosa da Costa ngandhani para wartawan yen dheweke ngomong karo Campos sawise pertandhingan kasebut. Pamuter kasebut nuduhake yen dheweke nesu babagan kinerja umum lan kekalahan tim kasebut. Tumindak kasebut minangka cara kanggo ngeculake rasa frustasi. Nanging dheweke bakal mbayar luwih akeh tinimbang sing bisa dibayangake.

Atlético ngetokake pratelan sing ngukum Campos amarga tumindak sing ora sportif. Iki bakal mbukak prosedur internal kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut.

Sauntara kuwi, presiden Federasi Sepak Bola Amazonas (FAF, kanggo akronim Portugis), Pedro Augusto, nambahake pratelan kasebut. Ing wektu sing padha, mbukak lawang kanggo bantuan saka perusahaan data olahraga kaya Sportradar. Augusto ngandika organisasi nderek kabeh game statistik nanging ora duwe sistem utawa perusahaan kanggo neliti manipulasi bisa.

Nanging, FAF wis nggawa perkara kasebut menyang Pengadilan Olahraga Brasil. Penyelidikan bisa nyebabake tuduhan pidana.

Korupsi ing Olahraga Brasil Ancaman Nyata

Kasus kaya iki saya tambah akeh ing Brasil, lan Polisi Sipil São Paulo saiki lagi nyelidiki kemungkinan-kedadeyan sing bisa didandani. Kacarita wis nampa akeh keluhan saka atlit lan Federasi Bal-balan São Paulo (SPF, kanggo akronim Portugis).

Saiki ana 11 investigasi mbukak sing nglibatake 17 pertandingan bal-balan ing liga sing beda-beda. Media lokal Veja kacarita sing paling saka panyokro bowo related kanggo anggepan sing Bookmaker uga wis ditemtokake kasil saka pertandhingan.

Ing salah sawijining conto, Sportradar, sing nyedhiyakake layanan ngawasi FPF, nemokake akeh taruhan ing situs taruhan China. Nang nuduhake yen game bakal mungkasi karo paling telung gol.

Ing wektu iku, iki ora kamungkinan. Nanging, ora suwe, game kasebut entuk gol kaping pindho lan kaping telu ing kahanan sing bisa dipertanyakan.

Umume kasus, paling ora ing São Paulo, kalebu tim cilik saka liga cilik. Nanging, sing ana hubungane karo negara investigasi ngerti yen dhuwit sing nyebar ing bisnis kasebut gedhe banget. Dheweke negesake manawa, ing Brasil mung, taruhan olahraga lepas pantai regane US $ 2,9 milyar, sing bisa nyebabake pemain luwih seneng menehi hasil kanggo tumindak.


#Fokus #Penipuan #Taruhan #Olahraga #Brasil #Mundhak #Nalika #Pemain #Balbalan #Dituduh #Manipulasi

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

New York Casino.org Pandhuan Taruhan Olahraga: Raksasa, Jet Minggu 2

dikirim ing: September 16, 2022, 04:32h.

Dianyari pungkasan ing: 16. September 2022, 04:33h.

Kaya tango lan fox trot, rejeki saka rong tim bal-balan wilayah metropolitan New York beda banget seminggu kepungkur. Pitakonan kanggo Minggu iki yaiku apa rong variasi momentum kasebut terus menyang Minggu 2.


New York Giants mlayu maneh Saquon Barkley (26) mlayu saka lapangan sawise Buta ngalahake Tennessee Titans 21-20 ing Minggu, 11 September, ing Nashville. (Gambar: NJ.com)

The Giants ngginakaken pungkasan dina Minggu nari ing kamar lemari tamu ing Tennessee. Jet quarterback Joe Flacco ngginakaken pungkasan Sunday afternoon nyoba nari metu saka tekan pass rusher, asring ora ana gunane.

Pelatih Giants anyar Brian Daboll minangka roti panggang kutha sawise wani ngowahi konversi 2 poin, ngetutake siji titik nglawan Titans kanthi 1:06 isih. Tim kasebut banjur slamet saka tembakan lapangan sing ora kejawab ing game pungkasan game sing saben Buta percaya bakal apik. Iku mung kanggo nuduhake yen kepungkur iku ing past.

Flacco, Kangge, dipecat kaping telu, kesusu kaping pirang-pirang liyane, lan ora tenan kepekso kanggo tuku nedha bengi kanggo baris nyerang sawise Jets ’24-9 mundhut kanggo Baltimore Ravens. Pelatih Robert Saleh wis ora ngalih menyang senar katelu QB Mike White nalika tim ngenteni Zach Wilson fisik bisa muter.

Dadi nganti planners nyerang ing Staff kepelatihan Jet kanggo golek cara kanggo tuku wektu kanggo Flacco nalika iku ing lapangan, kang ora bakal dawa banget yen bek Nick Chubb lan Kareem Hunt saka Cleveland Browns kontrol wektu milik play. Dheweke bisa nindakake kanthi niru apa sing ditindakake ing pambuka, cepet-cepet gabung karo 187 meter kanthi menang dalan 26-24 nglawan Carolina.

Apa kita waca ing Gambling pasar minggu iki?

Jet wis dipindhah saka +6 kanggo +6 1/2 liwat minggu, lan kira-kira 60 persen ditahan rawuh ing Cleveland, miturut BetMGM. Saklawasé rong pertiga saka ditahan luwih saka 42 1/2, sing aneh amarga Jet mung bisa ngetung sangang poin ing pambuka ing omah lan saiki bakal main ing dalan.

Buta padha disenengi dening 2 sawise baris dibukak ing 2 1/2, lan 60% saka ditahan teka ing Carolina, senadyan status star pitakonan Christian McCaffrey kang mlaku maneh. Tennessee Buta winates Derrick Henry mung 82 meter ing 21 kaleksanane, nalika Saquon Barkley kesusu kanggo 164 meter ing 18 kaleksanane lan nambah 30 meter nampa ing enem receptions.

Skor Barkley ing konversi 2-titik sing nemtokake game mbantu dheweke entuk penghargaan Pemain Serangan Minggu, lan yardage rush over/under wis disetel mung 77 1/2-mbok menawa amarga dheweke nambah angka kasebut mung sapisan ing pungkasan. 13 game musim iki..

Nanging kaya sing kasebut ing ndhuwur, jaman kepungkur wis kepungkur, lan Barkley ditandatangani nomer loro ing taun 2018 kanthi alesan. Ya, ciloko wis mbatesi dheweke. Nanging dheweke saiki 100% lan ora bakal dadi fokus pertahanan Carolina, sing nyerah 217 yard minggu kepungkur nglawan Cleveland. Panthers duwe pertahanan No. 2nd ing NFL mangsa pungkasan, nanging banjur maneh … kepungkur iku kepungkur.

Nanging, moniker “Same Old Jets” minangka jaman kepungkur sing tetep dadi bagian saka saiki kanggo Gang Green, lan bakal terus diomongake nganti ana owah-owahan gedhe. Miwiti musim kanthi gelandang cadangan sing wis tuwa dikepung lan sawetara operan sing diluncurake ora menehi inspirasi. Kita kudu nyana Jet nggunakake babak pisanan konsep Pick Garrett Wilson, wong anyar saka Ohio State sing dadi No.. 10 ing konsep nanging ana ing lapangan mung setengah saka muter nyerang Jet ‘, nyekel papat liwat kanggo 52 meter.

Kasunyatan statistik sing paling kuciwa penggemar Jets iku Flacco rampung 37 saka 59 nyoba liwat nalika Lamar Jackson mung rampung 19 kanggo Ravens, nanging Jet mung ngatur siji touchdown (karo siji titik ekstra ora kejawab) lan siji goal lapangan. Pelatih kepala Jets Robert Saleh duwe tembung kasar kanggo para penggemar sing ngece tim tuan rumah metu saka lapangan. Sing ora seneng karo wong sing mbuwang dhuwit gedhe kanggo lisensi kursi pribadi, tiket musim, lan bir $15.

Dheweke ana ing papan minggu iki, mula ngarepake dheweke bakal narik sawetara trik saka playbook supaya Brown ngira.

Ora ana Tim Iki Duwe Sajarah Panutup

Cleveland mung 8-9 musim pungkasan nanging dadi 6-3 ing omah. Browns nutupi panyebaran ing mung telung saka sangang game ngarep. (Jet padha 2-5-0 ATS pungkasan mangsa ing dalan).

Buta padha 0-1 ATS minangka favorit ngarep mangsa pungkasan, nalika Panthers 2-4-0 ATS minangka asu werna. Nanging njupuk kabeh nomer kasebut kanthi wiji uyah amarga taun kepungkur ora ana hubungane karo taun iki. Mung takon juara Super Boal Rams, sing kalah karo sisih New York liyane, Buffalo Bills, 31-10 ing pambuka musim Kamis pungkasan.

Buffalo entuk Tennessee Titans ing Senin wengi lan disenengi dening 10.

Raksasa lan Jet muter ing 1pm EDT ing dina Minggu, lan kahanan cuaca bakal optimal. New Yorkers duwe akeh kanggo surak karo Yankees lan Mets loro ing pratelan kanggo judhul World Series, lan wiwitan kamp latihan NBA kurang saka rong minggu adoh.

Dadi Jets lan Giants ora mung muter kanggo pakurmatan, padha muter kanggo relevansi. Kepiye cara nerjemahake apa sing kedadeyan ing dina Minggu isih kudu dideleng.

#York #Casinoorg #Pandhuan #Taruhan #Olahraga #Raksasa #Jet #Minggu

Bernard Chong

Petinju Bingung Ring lan Taruhan Olahraga kanthi nyerah Nalika Perang Diwiwiti

Dikirim ing: 13 September 2022, 07:42.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 07:42.

Mesthine padha karo pertandhingan tinju liyane, nanging siji petinju mbuwang pancing tengen ing kabeh pertandhingan. Pertandhingan pungkasan Jumuah antarane Newfel Ouatah lan Simon Kean bakal duwe penggemar lan olahragawan sing ngobrol nganti pirang-pirang dekade.

Newfel Ouatah
Newfel Ouatah tumungkul ing wiwitan pertandhingan tinju anyar. Dheweke nyerah nalika perang diwiwiti, para penggemar lan pemain olahraga sing nesu. (Gambar: Canada Zero Detail)

Ouatah, petinju Prancis, kalah dening TKO. Nanging, dheweke ngrekam tanpa njupuk siji hit. Nalika lonceng wiwitan muni lan loro pejuang metu saka sudhut ing perang diantisipasi kanggo boxer daya, Ouatah ambruk menyang dhengkul.

Ing 16 detik, perang ing Montreal Casino ing Montreal, Kanada, wis rampung. Sanalika wasit ngerteni apa sing kedadeyan, dheweke ngumumake Kean sing menang.

Mung sawetara dina sabanjure Ouatah nerangake yen tumindake dudu upaya kanggo narik kawigaten marang kegagalan keadilan utawa keluwen donya. Ing kontras, seduluré bintang Real Madrid Karim Benzema mung mundur amarga ora duwe asuransi.

Ora Kesempatan kanggo Kamulyan

Iki bakal dadi penyerahan paling kontroversial ing sejarah tinju. Malah Kean bingung lan nyoba ngirim pukulan abot nalika mungsuhe tumungkul. Nanging wasit mlumpat lan nyegah kemungkinan bencana.

Secara logis, protes kasebut nyebar ing jaringan sosial amarga dianggep minangka salah sawijining kegagalan paling gedhe ing sejarah kothak kasebut. Kabeh wong kepengin ngerti apa sing kedadeyan. Tuduhan babagan match-fixing, protes sosial lan liyane muncul.

Mengko, wasit confered karo hakim lan ngumumake yen Ouatah wis nyerah, mungkasi perang. Amarga iki, Prancis kalah dening TKO, miturut laporan pungkasan.

Ouatah, 36 taun, kanthi rekor 23-18 (10 KO), nerangake keputusane ana. Dheweke ujar manawa amarga Federasi Tinju Prancis ora menehi asuransi kesehatan. Ouatah negesake manawa organisasi kasebut nolak panjaluke kanggo jangkoan, meksa dheweke tumindak.

Nanging, cara dheweke nyatakake perkara kasebut salah lan bisa nyebabake akibat sing fatal. Dheweke ora bisa nampa dhuwit lan investigasi bisa nyebabake sanksi utawa penundaan.

Malah luwih elek, Ouatah duwe asuransi. Yen dheweke ngrembug perkara iki karo Eye of The Tiger Management, sing promosi pertempuran, dheweke bakal ngerti manawa nyedhiyakake asuransi kanggo pertempuran gabungan.

Kean 21-1 arep menyang pertandhingan. Saka kamenangan kasebut, 20 ing antarane yaiku KO. Saiki, dheweke bisa tetep karo wong liya sawise keputusan hakim.

Pertarungan gelar paling cendhek sajrone 20 detik, miturut Guinness Book of World Records. Sanajan pertandhingan iki ora ana ing tingkat superioritas kasebut, pertandhingan kasebut bakal tetep didaftar minangka salah sawijining pertandhingan paling cepet.

Upset Sports Bettor

Taruhan olahraga duwe akeh sing kudu ditimbang sadurunge perang. Ouatah lan Kean duwe rekor menang, sanajan Kean luwih konsisten. Ing tangan liyane, Ouatah uga pengalaman liyane ing ring profesional.

Nalika bettors pungkasanipun nggawe pilihan lan lungguh mudhun kanggo nonton perang, padha ora tau ngarep-arep iku rampung supaya cepet. Dheweke uga ora nate ngarepake asil aneh kasebut.

Sportsbooks beda duwe kawicaksanan beda bab carane padha mbayar kanggo acara olahraga mboten umum. Nanging, akeh sing njupuk posisi yen ana sing menang, ana kompetisi. Ing kasus iki, ana, karo Kean entuk TKO, lan sportsbooks kudu mbayar kabeh taruhan menang.

Padha bisa uga ora break bank, sanadyan. Kean duwe kesempatan sing apik kanggo menang. Ndhukung Ouatah minangka underdog mesthi bakal entuk bathi, nanging dheweke nyerah marang awake dhewe lan para pendukunge.

#Petinju #Bingung #Ring #lan #Taruhan #Olahraga #kanthi #nyerah #Nalika #Perang #Diwiwiti

casino stocks

Fanatik bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki, ujare pendiri Rubin

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 11:46.

Fanatik – wis suwe dikabarake bakal mlebu bisnis taruhan olahraga – bisa njupuk taruhan ing pungkasan taun iki.

fanatik
Pendhiri fanatik Michael Rubin (tengen) karo Philadelphia 76ers Michael Rubin. Dheweke ujar manawa perusahaan bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki. (Gambar: Ilustrasi olahraga)

Ing wawancara ing Volume karo Colin CowherdPendhiri fanatik Michael Rubin kanthi terang-terangan ujar manawa perusahaan kasebut bisa njupuk taruhan olahraga sadurunge pungkasan taun 2022. Apike, Volume punika podcast presented dening FanDuel, kang operator Sportsbook online paling gedhe ing AS lan saingan mbesuk kanggo Fanatics.

Dadi rumit banget. We rencana kanggo nang ing Sixers ing pungkasan taun iki, “ujare Rubin ing Interview. “Iku apik yen ora konflik. Nalika aku weruh sing nyekel Fanatics, iku langsung dadi kaputusan gampang. ”

Dheweke diarani warta Juni yen dheweke bakal ngilangi kapentingan ing Philadelphia 76ers NBA lan NHL’s New Jersey Devils, sing nyebabake spekulasi Fanatics dadi taruhan olahraga.

More pratandha saka Fanatics nyedhaki totoan olahraga

Komentar Rubin ing podcast Cowherds teka mung sawetara dina sawise udakara 60 postingan proyek muncul ing bagean taruhan lan game ing situs web karir Fanatics. Posisi kalebu penasehat komersial asosiasi, kepatuhan lan peran finansial, teknik, sumber daya manusia lan perdagangan, lan liya-liyane.

Sadurunge, Fanatics narik CEO Matt King saka FanDuel. COO Ari Borod sadurunge dadi peran ing The Action Network lan FanDuel. hiring, antarane liyane, nandheske Fanatics, kang mentas rego ing $ 27 milyar ing pasar pribadi, yakuwi kanggo dadi pemain utama ing ajang olahraga totoan.

Langkah kasebut minangka bagean saka sisih modal manungsa saka persamaan taruhan olahraga ing Fanatics. Paling taun, perusahaan ngajokake sawetara aplikasi paten karo US Patent lan Trademark Office (USPTO) kanggo casinos branded, app totoan seluler lan Sportsbooks.

“Fanatisme minangka kesempatan gedhe. Iki perusahaan sing aku bisa dadi perusahaan paling terkenal ing olahraga . Potensi perusahaan paling terkenal ing teknologi. Aku dikunci lan fokus ing laser, “ujare Rubin marang Cowherd.

Fanatik Njupuk Pandangan Tebih

Siji bab sing jelas: Fanatik njupuk tampilan jangka panjang babagan industri taruhan olahraga. Ing komentar kanggo Cowherd, ngandika Rubin kang views diatur totoan olahraga ing AS minangka “inning kapindho utawa katelu”, prédhiksi wutah kuwat minangka kegiatan dadi saya umum liwat dasawarsa sabanjuré.

Iku echoes pendekatan pragmatic ngedekke saka Fanatics wis dawa Applied kanggo totoan olahraga. Nalika perusahaan kasebut wis diikat karo macem-macem gosip babagan penggabungan lan akuisisi industri, perusahaan kasebut ora nggawe tawaran skala gedhe mung kanggo nambah pelanggan.

Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake. Sawetara Analysts sadurunge wis speculated sing nalika Fanatics pungkasanipun uncalan kupluk menyang ring olahraga totoan, bisa meksa babak anyar marketing lan mbuwang promosi saka pemain diadegaké, duweni potensi jeopardizing untung ing proses.

#Fanatik #bisa #njupuk #taruhan #olahraga #ing #taun #iki #ujare #pendiri #Rubin

Catawba Two Kings

Layanan Streaming Nduwe Pemirsa Nanging Latency Masalah kanggo Taruhan Olahraga

Dianyari: 20/08/2022 11:19

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 11:20.

Juli minangka wulan sing bersejarah amarga Nielsen nglaporake manawa layanan streaming dadi bagean gedhe saka pamirsa ing wulan kasebut. Nanging, eksekutif game utama ngandika ana sing teknologi berkembang isih akeh alasan kanggo nambah yen pengin narik kawigaten bettors olahraga.

Logo TNF NFL
Wiwit wulan ngarep, umume paket NFL Thursday Night Ball bakal urip ing Amazon Prime. Nanging, wektu tundha feed streaming bakal dadi tantangan kanggo sing pengin nggawe taruhan ing game. (Gambar: NFLonPrime/Twitter)

YouTube, Hulu, Amazon Prime lan layanan online liyane nyathet 34.8% pamirsa ing wulan kepungkur. TV kabel narik kawigaten 34,4%. Kauntungan layanan streaming kasebut, ujare Nielsen, asale saka pamirsa sing melu acara kaya Stranger Things. Angka kasebut uga nuduhake acara olahraga sing luwih sithik ing wulan kasebut.

Wiwit Juli 2021 nganti Maret, saham sing dipikolehi dening piranti streaming antara 27.7% dadi 29.7%. Wiwit April, layanan streaming wis mangan timbal kabel lan pungkasane ngluwihi.

Kanthi miwiti maneh kuliah lan bal-balan profesional ing sawetara minggu sing bakal teka, ora mesthi manawa layanan streaming bakal tetep ing ndhuwur. Olahraga, sing menarik, bisa uga duwe peran amarga wulan ngarep dadi debut paket bal-balan Kamis Malam eksklusif Amazon Prime.

Layanan streaming bakal dadi siji-sijine cara kanggo nonton 15 game primetime, lan paket kasebut diwiwiti ing Minggu 2 musim NFL. Barisan Perdana kalebu sawetara tim populer, kayata Kepala Kota Kansas, Pittsburgh Steelers, Tampa Bay Buccaneers, New England Patriots, lan Dallas Cowboys.

Lan wiwit taun ngarep, luwih akeh pertandhingan bal-balan kuliah bakal disiarake liwat layanan streaming. Kesepakatan TV Big Ten Conference bubar ditandatangani karo Fox, CBS, lan NBC kalebu sawetara game konferensi sing bakal ditayangake ing layanan streaming Peacock NBC.

Apa iku Latency?

Nalika game bakal narik kawigaten mayuta-yuta pamirso, kalebu pamirso ing 20 negara lan District of Columbia ngendi totoan olahraga online legal, negara saiki teknologi streaming tegese pembuangan nonton game bisa 45 detik utawa luwih konco tumindak saiki.

Adhedhasar Jinis Media, wektu tundha dawa, disebut latensi, disebabake dening cara video lan audio dijupuk lan diproses kanggo ndeleng online. Kanggo sing nonton nganggo kabel utawa TV sing dipasang ing sepasang kuping kelinci lawas, wektu tundha kurang saka 10 detik.

Kanggo akeh sing nonton game kasebut, masalah latensi pancen ora luwih saka masalah cilik, nanging kanggo wong kaya aku sing seneng tweet sajrone game, bisa dadi angel kanggo ngindhari babagan game gedhe sadurunge sampeyan bisa nonton.

Masalah sing padha uga mengaruhi taruhan olahraga sing seneng nggawe taruhan ing game.

Masalah ‘Kritis’ kanggo Diatasi

Ing seri tweets ana wengi, nanggapi kanggo TechCrunch Ing artikel babagan nomer Neilsen, Chief Commercial Officer FanDuel Mike Raffensperger ngakoni layanan streaming minangka masa depan televisi, nanging latensi ndadekake luwih tantangan kanggo sing pengin taruhan ing game utawa asil drive saiki.

Taruhan langsung wis udakara udakara 50% taruhan olahraga ing AS lan jumlah iki bakal tuwuh. tweet Raffensperger. “Amarga luwih akeh wong nonton olahraga langsung liwat streaming, industri kudu ngatasi masalah streaming lag.”

Akeh ing industri totoan olahraga nyana taruhan ing game dominasi pangsa pasar luwih gedhe ing taun teka. Sing nyebabake kapentingan ing operator anyar kayata Betr, sing fokus operasi ing taruhan ing game, lan ijol-ijolan totoan olahraga, kayata Sporttrade sing bakal ngidini bettors kanggo perdagangan posisi ing game nalika maju.

Raffensperger ora mung ngatasi masalah latensi. Nanging nganti saiki, kabeh obrolan online fokus ing lingkungan saiki.

“Ora ana sing menehi solusi sing sregep ing kene, nanging perusahaan sing ngerteni luwih dhisik bakal dadi pemenang nalika gaya iki metu,” tambah Raffensperger.


#Layanan #Streaming #Nduwe #Pemirsa #Nanging #Latency #Masalah #kanggo #Taruhan #Olahraga

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Dugaan Skema Ponzi Taruhan Olahraga Las Vegas njupuk $ 8,5M Saka Korban

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 11:42

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 11:52.

Matthew J. Turnipseede, 49, saka Las Vegas, Nev., Didakwa ana kanggo defrauding 72 investor luwih saka $ 8,5 mayuta-yuta. Turnipseede mbukak rencana Ponzi sing janji investor bali pindho digit liwat totoan olahraga, miturut US Departemen Kehakiman kang Ohio Division Northern District. Dheweke didakwa kanthi 12 tuduhan penipuan kabel lan siji tuduhan penipuan surat.

yuta awis
Warga Las Vegas wis didakwa nganggo skema Ponzi sing nyolong $ 8,5 yuta saka investor. Miturut Departemen Kehakiman AS, bisnis totoan olahraga Matthew Turnipseede minangka penipuan. (Gambar: boydsbets.com)

Skema Ponzi minangka bisnis penipuan sing padha sing nyebabake para korban percaya yen bathi kasebut asale saka kegiatan bisnis sing sah nalika mung gumantung ing dana investor anyar.

Algoritma lan Blues

Saka Maret 2015 nganti Mei 2021, miturut dakwaan Turnipseede, dheweke mbujuk para korban supaya nandur modal ing perusahaan sing diduweni kanthi ngaku yen dheweke nggawe taruhan olahraga sing canggih miturut algoritma sing ngasilake bathi kaping pindho. Jeneng perusahaan kasebut kalebu Edgewize LLC, Moneyline Analytics, lan Moneyline Analytics Cabang Dublin.

Mesthine, ora ana perusahaan kasebut sing wis entuk bathi kaping pindho. Nanging, dheweke didhukung dhuwit investor anyar, sing uga digunakake kanggo mbayar investor sadurunge, golek sumber dana anyar lan dana biaya pribadi. Miturut dakwaan, biaya kasebut kalebu liburan kulawarga menyang Disneyland lan Hawaii, perawatan spa, pambayaran sewa kendaraan lan biaya anggota klub negara.

Aja njupuk menyang akun

Kanggo nglestarekake skema Ponzi, Turnipseede dituduh ngirim email korban kanthi periodik sing ngemot laporan keuangan palsu sing dimaksudake kanggo nuduhake pengembalian investasi sing akeh lan nggunakake perusahaan akuntansi kanggo nggawe formulir IRS adhedhasar angka penipuan sing diwenehake marang perusahaan dening para terdakwa. .

Saben korban nyoba narik sawetara utawa kabeh investasi, miturut dakwaan, terdakwa nggunakake dhuwit saka sumbangan korban liyane kanggo nutupi penarikan kasebut.

Kasus Turnipseede diselidiki dening FBI Cleveland lan dituntut dening Asisten Pengacara AS Erica D. Barnhill lan Brian McDonough.

Skema Ponzi pisanan

Skema Ponzi dijenengi miturut seniman Italia lan pengusaha Charles Ponzi. Ing taun 1920, Ponzi entuk kira-kira $15 yuta sajrone wolung sasi kanggo ngyakinake pemberi utang ing AS lan Kanada yen dheweke bisa nggawe wong sugih kanthi nandur modal ing kupon balesan pos internasional. Ponzi njabat telung setengah taun ing pakunjaran federal kanggo rencana kasebut.

Skema Ponzi modern sing paling misuwur ditindakake dening Bernie Madoff, mantan ketua bursa saham NASDAQ sing ngapusi ewonan investor saka dana pokok $20 milyar sajrone pirang-pirang dekade. Sawise ditahan ing taun 2008, dheweke dihukum penjara 150 taun, lan tiwas ing taun 2021 ing umur 82 taun.

#Dugaan #Skema #Ponzi #Taruhan #Olahraga #Las #Vegas #njupuk #85M #Saka #Korban