Tag Archives: tamu

Choctaw Casino & Resort – Durant

Flamingo Las Vegas tamu dinuga strangled, ngrampok dening wong wadon ing hotel

Dikirim ing: 3 Agustus 2022, 09:54.

Dianyari pungkasan ing: 3 Agustus 2022, 09:56h.

Wong wadon dipenjara minggu kepungkur amarga diduga minangka polisi lan ngrampok $ 200 saka wong lanang ing Flamingo Las Vegas. Panjenenganipun nyerang wong lan doyo ing pasuryan nalika ing kamar hotel ing property Las Vegas Strip, polisi ngandika.

Las Vegas Flamingo
Flamingo Las Vegas, gambar ndhuwur. Hotel kasebut minangka lokasi wong wadon sing diduga nyetrum wong lanang nganggo taser lan ngrampok dhuwit. (Gambar: Bloomberg)

Kayla Wingerd, 24 taun, ditahan amarga tuduhan maling, KELAS, stasiun TV lokal, kacarita. Jaksa ora nyamar dadi pejabat umum.

Wingerd dipenjara ana. Dheweke dipesen ing Pusat Penahanan Clark County, lan ditahan nganti Rebo sore. Obligasi disetel ing $ 5,000.

Kedadeyan kasebut kedadeyan tanggal 18 Desember. Wong kasebut ngajak Wingerd menyang kamar hotel.

Flashing Badge

Dheweke diduga nyolong dhuwit lan sawise lunga nuduhake apa sing katon kaya lencana Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD). Iki bisa uga dadi lencana penjaga keamanan.

Dheweke banjur ngelingake wong kasebut “dheweke bisa dipenjara amarga prostitusi ilegal,” KELAS ngandika, nyatakake laporan polisi resmi.

Dheweke menehi saran manawa “yen dheweke ora pengin dipenjara, dheweke kudu ngeculake dheweke tanpa masalah lan njaluk dhuwit,” tambah laporan kasebut.

Wingerd uga diduga kaget dheweke ing pasuryan karo bedhil stun, bisa uga taser, “kaping pirang-pirang sadurunge ninggalake kamar hotel,” laporan ngandika.

Ing Januari, Wingerd marang polisi njaluk wong kanggo $ 200 kanggo “nyumerepi” karo wong, laporan ngandika. Dheweke uga ujar manawa dheweke nyetrum korban amarga dheweke nyoba “njaga aku ing kamar,” tambah laporan kasebut.

Ora jelas kenapa polisi butuh setengah taun kanggo nyekel.

Polisi Metro ujar manawa ana profil online kanggo Wingerd. Dheweke katon ing media sosial.

Sadurunge Casino Nyekel

Ing sasi anyar, wanita wis dipenjara sawise dinuga nyolong iku saka wong ing Las Vegas casino hotel. Saperangan wong lanang padha sedated.

Contone, ing Juni, prostitusi sing diduga nyolong jam tangan Patek Philippe saka wong ing hotel Las Vegas Strip, polisi ngandika. Jam tangan iki diregani watara $100.000. Wong kasebut percaya yen dheweke diobong dening tersangka. Kekarone pisanan ketemu ing bar hotel.

Wong wadon, mengko dikenali minangka Sarah Richards, 32, saka Las Vegas, katon sawise kedadean ing hotel Strip beda dening perwira Metro wadi. Dheweke wiwit ngomong babagan prostitusi marang dheweke, ujare polisi.

Adhedhasar pacelathon, dheweke didakwa karo tuduhan prostitusi, miturut KELAS. Dheweke uga didakwa nyolong lan nyolong gedhe amarga nyolong jam tangan, KELAS ditambahake.

Uga, ing Juni, wong wadon dipenjara ing sambungan karo nyolong $ 90.000 worth saka Kripik casino saka wong. Loro ketoke ketemu ing High Limit Lounge ing Aria Casino Las Vegas. Sadawane wengi, dheweke diduga nyelipake obat-obatan.

Nalika wong sing ora dijenengi banjur tangi ing kamar hotel ing Vdara Hotel & Spa, chip kasebut ilang. Dheweke uga weruh kapsul kosong karo sawetara jinis residu ing cedhak.

Dheweke kelingan yen ing wayah wengi, “kabeh dadi burem” lan dheweke dadi mumet. Polisi Metro banjur nangkep Ebony Bairfield, 40, saka Las Vegas. Bairfield didakwa nyedhiyakake obat-obatan kanggo mbantu nindakake kejahatan, rampokan lan nyolong gedhe, KELAS ngandika.

#Flamingo #Las #Vegas #tamu #dinuga #strangled #ngrampok #dening #wong #wadon #ing #hotel