Tag Archives: Takeover

casino stocks

Hiburan Inspirasi Mungkin Perlu Tambah Penawaran Takeover Kanggo AGS

Dikirim ing: 16 Agustus 2022, 10:35.

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 10:35.

Sampeyan bisa uga Inspired Entertainment (NASDAQ: INSE) nguber AGS (NYSE: AGS) ora dadi hasil sing sampurna, nanging uga ana pangertèn sing ngusulake tawaran kanggo mesin slot.

AGS
Slides saka presentasi investor AGS 2019. Analis ujar manawa Inspired bisa dipeksa ngunggahake tawaran pengambilalihan kanggo perusahaan kasebut. (Gambar: AGS)

Iku sentimen analis Stifel Jeffrey Stantial sing, ing cathetan kanggo klien saiki, nylidiki loro skenario. Nalika Inspired durung resmi ngonfirmasi yen wis nyedhak AGS, kabar kasebut bubar minggu kepungkur kanthi target sabanjure ngumumake yen dheweke nampa lan nolak proposal pengambilalihan kabeh awis $ 10 saben saham.

Stantial ngandika macem-macem faktor bisa nggawe angel kanggo Inspirasi kanggo segel menehi hasil, sanajan AGS dikonfirmasi iku ing rembugan karo panuku potensial.

Sakabèhé, kita rumangsa investor ragu-ragu yen kesepakatan bakal digayuh, amarga kapasitas utang INSE, risiko pendanaan, ROI sing bakal teka kanggo perbaikan operasional AGS, lan riwayat dagang luwih saka $ 18 / saham, “tulis analis Stifel.

Nalika titik babagan dagang ing ndhuwur $18 relevan, saham AGS paling dhuwur 52 minggu yaiku $10.45 lan durung ditutup ing ndhuwur sajrone telung taun.

Pertimbangan Apollo, Penawaran Bisa Didandani

Minangka Stantial nyatakake, akeh sukses tawaran Inspired kanggo AGS bisa mudhun menyang rega Apollo Global Management (NYSE: APO) gelem nampa.

Ing pungkasan kuartal kaping pindho, raksasa ekuitas swasta duwe 8,2 yuta saham produsen peralatan game, utawa 22,08% saham sing luar biasa. Iku luwih saka kaping pindho jumlah sing dikontrol dening investor institusi paling gedhe nomer loro, sing nuduhake Apollo bisa duwe pengaruh sing cukup yen AGS dituku utawa tetep mandiri. Perusahaan ekuitas swasta uga ngontrol rong kursi papan AGS.

“Nalika kita setuju manawa kemungkinan kasebut ditumpuk kanggo kesepakatan potensial, ing pungkasan kita bali menyang pengaruh Apollo ing keputusan sing nyorot kadewasan relatif (~ 9 taun) investasi,” tambah Stansial. “Nganggep INSE / AGS tekan kesepakatan, kita bisa ndeleng rega tuku pungkasan sing nglayang ing cedhak ~ $ 13 / saham sing diwenehi pengaruh PF sing bisa diatur, lan ambang bali kanggo para pemegang saham utama AGS.”

Penawaran $ 13 saben saham durung digawe umum lan bakal meh tikel kaping pindho saka rega penutupan AGS ing 11 Agustus – dina sadurunge kabar akuisisi kasebut pisanan dilaporake.

Evaluasi Motivasi Inspirasi

Kapentingan inspirasi ing AGS bisa dingerteni. Pelamar ora duwe akeh cahya ndhuwur-line kanggo AS lan siklus upgrade slot bisa dawa, duweni potensi nyediakake support kanggo tesis AGS. Kajaba iku, akeh pelanggan AGS casinos regional lan suku karo basis customer manut sing bisa uga ora kena pengaruh dening resesi.

Kajaba iku, analis nyathet yen perkawinan kasebut bakal nambah penghasilan saben saham Inspired lan nambah aliran awis gratis. Nanging, ana bagean obah babagan nggawa pesta AGS / Inspirasi menyang altar.

“Tambahake basis pemegang saham sing uga percaya ing crita jangka panjang lan dislokasi regane, lan kita ngarep-arep pilihan manajemen yaiku kanggo ndeleng upaya sing terus ditindakake,” ujare Stantial. “Nanging, kita nyathet posisi CEO INSE tetep ora diisi sawise budhal saka pendiri ing 2018, kanthi tanggung jawab dibagi antarane Ketua, COO, CFO, lan CSO. Iki bisa menehi saran opsional babagan manajemen AGS gabung karo perusahaan pro-forma.

#Hiburan #Inspirasi #Mungkin #Perlu #Tambah #Penawaran #Takeover #Kanggo #AGS

casino stocks

Enggo bareng AGS Soar On Reports Of Entertainment-Inspirasi Takeover Offers

dikirim ing: 12 Agustus 2022, 04:18h.

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 04:18h.

Produsen piranti AGS (NYSE: AGS) gampang dadi salah sawijining saham game sing paling apik ing dina Jumuah, mundhak 25,25% volume sing kira-kira kaping wolu rata-rata saben dina ing laporan Inspired Entertainment (NASDAQ:INSE) kanggo ndarbeni perusahaan basis AS. . Las Vegas. mesin slot Edo.

Inspirasi dening AGS
Situs pasar Nasdaq, dhaptar panggonan kanggo Hiburan Inspirasi. Perusahaan kasebut dikabarake bakal menehi $ 10 saben saham menyang AGS. (Gambar: dirasakake)

Sumber sing ora dingerteni sing ngerti babagan perkara kasebut ujar Reuters Inspirasi nawakake awis $10 saben saham menyang AGS, kanthi nilai target $370 yuta. Tawaran kasebut, yen digawe lan ditampa, tegese saham target bakal mundhak maneh. Saham AGS ditutup dina iki ing $7.51 – angka tutup paling dhuwur wiwit Maret – sawise dagang nganti $8.40. Ing tutup pasar AS dina iki, kapitalisasi pasar target yaiku $231.42 yuta.

Ora ana perusahaan sing menehi komentar babagan perkara kasebut, nanging analis ndeleng pengambilalihan AGS Inspired minangka dipercaya.

Ing panemu kita, kombinasi potensial saka rong perusahaan kasebut bakal entuk manfaat, lan kita yakin bakal nambah kaping pirang-pirang regane sakabèhé INSE, ambane isi, lan campuran aliran awis Amérika Lor, “ujare analis B. Riley David Bain ing cathetan kanggo klien saiki.

Dheweke menehi rating AGS minangka “tuku” kanthi rega target $ 14 lan ngakoni premium 66% kanggo rega tutup AGS ing Kamis. Inspirasi dikabarake nawakake “sehat”.

Penawaran Inspirasi kanggo ‘Proposal Unik’ AGS

Ing industri game, akeh kegiatan konsolidasi ing sawetara taun pungkasan wis pusaté watara operator casino adhedhasar tanah lan totoan olahraga.

Ing kontras, panggabungan lan akuisisi ing antarane produsen mesin slot arang banget amarga manajer lantai game seneng diversifikasi. Kajaba iku, produsen piranti game asring katon minangka target sing ora apik kanggo pelamar usaha pribadi. Nanging, analis ndeleng keuntungan saka Inspirasi duweni potensi tuku AGS.

“Nanging, transaksi sing diusulake unik amarga tumpang tindih ing antarane rong perusahaan babagan produk kanthi efektif nol. Ing game adhedhasar tanah, nawakake INSE model basis server fokus ing panggonan mbagekke, karo saiki basis tanah slot profil revenue teka biasane saka Eropah, “Said Analyst Stifel Jeffrey Stansial ing laporan dirilis sadurungé ana.

Inspirasi katon minangka game saka boom game digital, uga wutah potensial saka pasar lotre online Amérika Lor, kang sawetara Analysts ngira pungkasanipun bisa ngluwihi $ 11 milyar ing Nilai.

Kanthi AGS, “INSE bakal nemokake pemasok sing berkembang kanthi dhasar sing penting kanggo terus melu pasar sewa premium lan kelas III. Kita uga nyathet penghapusan kepemilikan Apollo bisa uga nyebabake pasar sing bisa diatasi, “tambah Stantial.

Sawetara Investor AGS bisa uga ora seneng

Iku tetep kanggo ndeleng apa laporan akurat sing Inspired bener nggawe pamindhahan ing AGS, yen suitors liyane melu lan yen Inspired mundhakaken tawaran – Stantial nyathet kurang $10 saben saham.

Sing jelas, sawetara investor AGS jangka panjang bisa nemokake tawaran Inspired sing kurang inspirasi. AGS dadi publik ing $ 16 saben saham lan didol nganti $ 32 ing 2018. Kanggo bagean kasebut, Inspired nerangake yen dheweke nimbang kesempatan akuisisi, nanging ora bakal mbayar luwih akeh mung kanggo ngrampungake kesepakatan kasebut.

“Kita ora bakal mbayar rega edan kanggo apa wae,” ujare CFO Steward Baker ing telpon konferensi penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan. “Lan kita negesake manawa ana sinergi sing langsung lan katon. Dadi, kita bakal nyedhiyakake modal kanggo M&A, nanging mung yen ana akal kaya biasane.

#Enggo #bareng #AGS #Soar #Reports #EntertainmentInspirasi #Takeover #Offers

Choctaw Casino & Resort – Durant

Las Vegas Boulevard Plans ‘Road Takeover’ Sing Resiko Dihentikan Polisi

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 11:41

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 11:41h.

Polisi lokal mbatesi acara nyopir sembrono sing direncanakake akhir minggu kepungkur ing Las Vegas Boulevard. Pembalap bakal ketemu ing garage parking Resorts World Las Vegas ana. Wong loro didakwa, lan kabar babagan penahanan kasebut dilaporake akhir minggu iki.

Graham Liberal, kiwa, lan Michael Alex ing foto cangkir
Graham Liberal, kiwa, lan Michael Alex ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Duo kasebut didakwa sadurunge melu ‘pengambilalihan jalan’ ing Las Vegas Strip. (Gambar: LVMPD)

Kabar babagan kedadeyan kasebut wiwit katon ing media sosial minggu kepungkur. Polisi miwiti investigasi lan panitia Graham Liberal lan Michael Alex dicekel.

Acara iki biasane diarani minangka “pengambilalihan jalan”. Padha sok-sok katon ing California.

Salah sawijining stasiun TV Los Angeles, KTLA, diterangake asring nglibatno atusan penonton lan akeh mobil sing teka ing lokasi sing wis dijadwal. Dheweke kerep mblokir lalu lintas liyane lan nindakake aksi beresiko dhuwur nalika nyopir.

Kadhangkala dibandhingake karo mob lampu kilat, diwenehi cara promosi lan jadwal, nanging dianggep mbebayani.

Padha kedaden ing Nevada. Nanging acara ngrancang iki dipercaya dadi pisanan kanggo Las Vegas Strip.

Acara Reconnaissance Polisi

Ngerti kahanan kasebut, petugas Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) mriksa pemandangan ing persimpangan Las Vegas Boulevard lan Pebble Road ing dina Jumuah kepungkur, miturut KSNVstasiun TV lokal.

Ana ing endi wae antarane 50 lan 75 pembalap karo mobil ngumpul ing kono. Salah sawijining mobil yaiku Dodge Charger kanthi bungkus karakter kartun, ujare laporan kasebut.

Ban ing Dodge wiwit muter lan driver nindakake donat. Iki minangka maneuver nyopir sing beboyo ing ngendi sopir nyopir mobil ing bunder sing sempit. Kanthi mencet pedal gas, dheweke asring ninggalake tandha-tandha skid ing trotoar.

Nalika polisi nonton sopir, dheweke uga nuduhake senjata api, ujare polisi. Dheweke banjur sijine ing sabuk. Dodge kadhaftar karo Michael Alex, polisi ngandika. Dheweke nyopir.

Alex lan penumpang, Graham Liberal, sing nggunakake akun media sosial “Mr.Gotdamnit_” dicekel polisi Metro.

Alex didakwa kanthi trick driving, nglirwakake safety wong utawa properti, lan nggawa senjata sing didhelikake tanpa ijin, KSNV kacarita. Liberal didakwa ngatur kontes kacepetan, laporan kasebut ditambahake.

Liberal ningkataké acara driving padha ing AS, miturut KELAS, stasiun TV lokal liyane. Dheweke dikenal akeh pangguna media sosial.

Ing antarane sing melu ing acara kasebut yaiku bocah-bocah umur rong nganti 12 taun, KELAS ngandika.

Miturut hukum negara, trick driving ditetepake minangka “nggunakake kendharaan kanggo nindakake trick, stunt, utawa maneuver liyane ing dalan umum sing lalu lintas wis dialihake, kalem, diblokir, utawa diblokir kanggo ngidini nindakake trik, stunt, utawa maneuver liyane. . .” Tumindakipun asring kacathet.

Nanging LVMPD duwe tembung sing kuat kanggo promotor lan pembalap acara kasebut.

“Aja teka ing kutha kita lan mikir sampeyan bakal njupuk alih!” LVMPD ngandika ing kirim ngumumake penahanan.

Sadurunge Risky Driving

Ing taun 2020, Veronica Acosta, 43, saka Riverside, California tilar donya amarga ciloko sawise SUV sing ditumpaki nabrak tembok ing garasi parkir Paris Hotel & Casino. Dumunung ing Las Vegas Strip.

Scott Thomas, 39, saka Montclair, California, minangka pembalap. Dheweke didakwa nyopir ing pengaruh.

Ing kedadean sing ora ana hubungane, buruh casino sing protes ing njaba Casino Woodbine ing Etobicoke, Toronto, ditabrak mobil ing garis piket ana wengi. Serikat kasebut ngaku tumindak kasebut disengaja.

Dheweke nandhang tungkak sing rusak lan bruises sing mbutuhake jahitan.

#Las #Vegas #Boulevard #Plans #Road #Takeover #Sing #Resiko #Dihentikan #Polisi