Tag Archives: Suspect

Choctaw Casino & Resort – Durant

Scarlet Pearl Casino Shooter Wanted, Pembunuhan Suspect Car Set On Fire

Dianyari: 25 September 2022, 11:51

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 12:08.

polisi Mississippi mburu loro tersangka ing shooting agawe minggu kepungkur ing Scarlet Pearl Casino . A mobil dicolong disambung menyang angkara dumunung cedhak Alabama. Wis diobong.

Nicolaus Craig
Nicolaus Craig, digambar ing ndhuwur. Dheweke dijupuk lan matèni minggu kepungkur nalika lungguh ing mobil diparkir ing casino Mississippi. (Gambar: National Gun Violence Memorial)

A Nissan Altima biru peteng narik kawigatosan polisi sawise katon ing video pengawasan ing D’Iberville, Miss. watara wektu Rebo shooting fatal.

Mengko minggu kasebut, ditemokake ing kompleks apartemen ing Prichard, Ala. Mobil kasebut digambarake rusak dening geni, WXXVstasiun TV lokal, kacarita.

Rebo esuk Nicholaus Craig, 36, tatu serius nalika ing mobil rental diparkir ngelawan casino.

Craig lan gendakan padha nginep ing hotel casino kanggo ngrameke ulang tahun, laporan ngandika. Pasangan iki nedha bengi ana ing Hard Rock Hotel & Casino .

Sore-sore mburine ora penak amerga dioperasi akhir-akhir iki, banjur rencanane arep mlaku-mlaku sekitar jam 2 esuk. Nanging nalika ing mobil, dheweke ditembak sapisan.

Craig saka Mobile, Ala., Lan bubar manggon ing California, ngandika Harrison County koroner Brian Switzer WCBI, stasiun TV lokal. Dheweke wis mandheg ing Mississippi nalika arep ngunjungi wong tuwane ing Mobile.

Komentar ing Shooting

“Kita bangga karo wong-wong sing teka ngunjungi komunitas kita supaya rumangsa aman,” ujare Kepala Polisi D’Iberville Shannon Nobles dikutip dening WLOXstasiun TV lokal liyane.

Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino
Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino . Polisi Mississippi nggoleki wong kasebut. (Gambar: D’Iberville Police)

“Wong iki ora bisa lungguh ing mobil lan mikirake urusane dhewe tanpa kelangan nyawane.”

Otopsi ditindakake dina Kamis. Polisi durung ngumumake motif resmi pembunuhan kasebut.

“Saiki, apa sing kita pikirake minangka tumindak kekerasan acak lan wong iki, korban, mung mikirake urusane dhewe lan katon ana ing papan sing salah ing wektu sing salah,” ujare Nobles. WALA, stasiun lokal liyane. “Iki bisa dadi upaya rampokan sing gagal utawa upaya nyolong mobil sing gagal.”

A spokesperson kanggo Scarlet Pearl Casino luwih ngandika WLOX“Pikiran kita karo kulawarga sing kena pengaruh kedadeyan iki.”

Ora komentar tambahan bakal digawe dening casino nganti D’Iberville Police Department jangkep diselidiki.

Ing kedadean sing ora ana hubungane, wong sing diduga nyerang pacare ing kasino sawise nandhang sawetara kerugian gambling dihukum 15 taun penjara ing wulan Agustus.

Kalah ing Casino

Christopher Neal McAlister, 45, saka Hattiesburg, Miss., Dihukum 45 taun kanggo angkara dening Hancock County Pengadilan Hakim Lisa Dodson. Ukuman telung puluh taun bakal dilereni yen dheweke kasil ngrampungake ukara 15 taun.

Ing Mei 2020, dheweke kelangan dhuwit ing Scarlet Pearl Casino. McAlister banjur nyerang wong wadon karo wong. Dheweke didakwa karo kekerasan rumah tangga lan serangan sing luwih abot, Sun Heraldngandika koran Biloxi, Miss.

Dheweke sadurunge didakwa kaping telu amarga kekerasan rumah tangga ing taun 2008, koran kasebut dilaporake.

Ing mangsa panas, uga kacarita sing revenue casino Mississippi taun pungkasan gunggungipun $ 2,669 milyar. Iki minangka industri game paling dhuwur ing negara sajrone luwih saka sepuluh taun.

#Scarlet #Pearl #Casino #Shooter #Wanted #Pembunuhan #Suspect #Car #Set #Fire

Choctaw Casino & Resort – Durant

Hawaii Illegal Gambling Joint Robbery, Suspect Dicekel

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 11:14

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 04:48h.

Two seng di tuduh perampok bersenjata sing digawa metu gambling operasi ing Honolulu, wilayah Hawaii dipenjara akhir minggu pungkasan. Katon yen ora ana tembakan sing ditindakake sajrone rampokan ing pulo kasebut.

Loro mobil polisi Honolulu
Loro mobil polisi Honolulu, digambarake ing ndhuwur. Departemen nyelidiki rampokan bersenjata ing casino ilegal lan dipenjara wong loro minggu kepungkur. (Gambar: Wikiwand)

Polisi Honolulu ujar manawa dheweke bisa ngenali wong loro kasebut. Padha dicekel lan dituntut. Duo kasebut nyolong sawetara awis lan barang-barang liyane saka papan ilegal sing ora dijenengi dina Senin kepungkur, miturut KHONstasiun TV lokal.

Jaminan wis disetel kanggo wong loro, sing loro tetep ditahan. Siji ditahan kanthi jaminan $ 100.000. Liyane ditahan kanthi jaminan $ 500.000. Kasus kasebut bakal diajukake menyang pengadilan lokal kanggo diadili.

Laporan warta lokal ora ngenali dheweke utawa tuduhan kasebut. Siji tersangka 26. Sing liyane 27, KHON ngandika.

Rincian babagan kejahatan kasebut ora dirilis dening panguwasa.

Hawaii iku salah siji saka mung rong negara tanpa wangun legal totoan. Utah liyane. Usul kanggo ngidini taruhan wis dikalahake ing legislatif negara.

Gambling, Penangkapan tamba

Ing wulan Juni, telung wong Hawaiian dipenjara amarga dicurigai ilegal gambling lan perdagangan narkoba. Penyelidikan rong taun kasebut nglibatake 50 petugas FBI lan Departemen Polisi Maui.

Sajrone panelusuran, pejabat ngandika sing panguwasa sita $ 68.000, 15 kilogram saka seng di tuduh methamphetamine (meth), pitu senjata api, 20 gambling mesin, gambling ledger, tablet, lan dhuwit counters.

Akeh aula gambling ilegal ditemokaké dening panguwasa ing Hawaii. Lokasi kegiatan sing dilarang diidentifikasi minangka Sports Bar & Grill ing Waianae lan situs ing 980 lan 977 Queens Street ing Honolulu. Rong toko jajanan, siji ing Lahaina lan liyane ing Wailuku, uga diidentifikasi.

Senjata api sing dicekel kalebu rong “senjata hantu”. Iki dituku online, dirakit sawise tuku, lan ora bisa dilacak.

Senjata api liyane sing dicekel kalebu: pistol Beretta kaliber .25, bedhil Winchester ukuran 12, lan bedhil Remington ukuran 20. Uga ditemokake peluru kaliber 25 lan cangkang bedhil.

Maliu Tauheluhelu, 37, Mintau Pani, 37, lan Touanga Niu, 21, dicekel tanggal 3 Juni. Suspect kaping papat, Desmond Morris, 38, dijenengi ing dakwaan. Wiwit awal Juni, dheweke durung ditangkep.

Shooting fatal

Ing Mei, wong ditembak sak operasi gambling ilegal ing Honolulu lan mengko mati. Tersangka dipenjara amarga pembunuhan tingkat loro nalika tiwas, KHON ngandika.

Korban, 33, gelut karo tersangka lanang, laporan kasebut. Tersangka nembakake peluru sing ora bisa ditemtokake marang wong kasebut. Korban langsung mati ing njero ajang judi.

Tersangka mlayu mlayu. Mengko, dheweke ditahan amarga kejahatan sing ora ana hubungane nalika diidentifikasi dening polisi lan ditangkep amarga ditembak. Penembakan kasebut dumadi ing Kapiolani Boulevard ing pulo Oahu. Iki minangka dalan komersial utama ing cedhak Teluk Mamala.

Tersangka lan korban bisa uga wis kenal sadurunge kedadeyan fatal, ujare polisi. Polisi ora langsung ngeculake jeneng tersangka utawa jeneng korban ing Hawaii.

#Hawaii #Illegal #Gambling #Joint #Robbery #Suspect #Dicekel

Choctaw Casino & Resort – Durant

Montana Casino Dirampok ing Gunpoint, Suspect oncat karo awis

Dikirim ing: 9 Agustus 2022, 02:21.

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 02:21h.

Begal bersenjata tunggal ngangkat Gold Dust Casino ing Billings, Mont. Senen esuk. Dheweke bisa nyolong dhuwit sing ora ditemtokake sadurunge lolos.

Kasino bledug emas
Gold Dust Casino , digambarke ndhuwur. Casino dirampok minggu iki. (Gambar: Facebook)

Senjata api ditampilake nalika rampokan. Ora ciloko.

Tersangka mlayu numpak motor utawa kendaraan kabeh medan. Polisi diwenehi kabar babagan maling jam 1:22.

Polisi Billings ngeculake pernyataan tersangka.

Dhèwèké ya iku wong kang umuré tekan umur 20-an, watara 5 kaki, 9 nganti 5 kaki, dhuwuré 10 inci. Boboté kira-kira 160 kilogram. Dheweke nganggo hoodie peteng lan jins.

Rampokan sadurunge

Ing Mei, wong loro dipenjara ing Billings ing sambungan karo loro rampokan bersenjata ing panyiapan gambling lokal. Loro-lorone didakwa amarga kedadeyan 8 Mei ing Montana, ujare polisi.

Siji tersangka diidentifikasi minangka Mason Prudhomme, 31, Billings Gazette, koran lokal, kacarita. Tersangka nomer loro yaiku Falken Magnus Brown, 24 taun.

Prudhomme didakwa karo rong tuduhan rampokan, ujare polisi. Brown didakwa kanthi rong tuduhan maling kanthi tanggung jawab lan siji tuduhan kejahatan, tambah polisi.

Nalika muncul ing Pengadilan Distrik Yellowstone County, wong loro kasebut ora ngaku salah koran ngandika.

Salah rampokan njupuk Panggonan ing Maverick Casino . A bandit putih-topeng menehi pegawe cathetan ngandika duwe bedhil lan nyuwun awis. Cathetan kasebut kandha, “Tenang, aku duwe bedhil, kanthi tenang menehi dhuwit sampeyan lan aku ora bakal nglarani sampeyan,” ujare polisi.

Buruh kasebut nyerahake dhuwit sing ora ditemtokake. Begal banjur mlayu.

Kayane ora ana gaman sing ditampilake. Ora ana sing tatu. Tersangka nganggo kathok cendhak lan hoodie ireng.

Ing rampokan kapindho, Fire and Ice casino dirampok. Cathetan sing padha dipasrahake menyang karyawan. Bandit nyolong babagan $ 100, polisi ngandika. Tersangka nganggo celana pendek, kaos ireng lan topeng rai putih, tambah polisi.

Pejabat ngandika Prudhomme ngrampok loro casinos. Brown nyopir mobil uwal, polisi ngandika. Polisi nambahake manawa sidik jari ing rekaman rampokan cocog karo Prudhomme.

Polisi ing pungkasan wulan nemokake wong loro ing mobil sing padha. Ing bagasi, polisi nemokake kathok cendhak ireng lan topi werna abu-abu sing cocog karo katrangan sing digunakake dening sing dicurigai begal. Prudhomme nolak keterlibatan ing kejahatan, koran ngandika.

Tersangka ngaku

Brown ngakoni nyopir mobil runaway, lan ngandika Prudhomme tindak menyang casino, koran ngandika. Sawetara dhuwit saka rampokan kasebut digunakake kanggo tuku pil fentanyl, tambah laporan kasebut.

Ing November, Brown uga diduga ngrampok Lucky Lil lan Bullwackers Lounge lan Casino . Dheweke nyedhiyakake rekaman maling kanggo para pekerja ing loro situs kasebut ing Billings, ujare polisi. Dheweke kandha yen dheweke duwe bedhil lan njaluk dhuwit. Dheweke banjur dituntut. Biaya ditundha.

#Montana #Casino #Dirampok #ing #Gunpoint #Suspect #oncat #karo #awis