Tag Archives: Strip

casino stocks

Sampul Olahraga Raksasa Saiki Ana ing Las Vegas Strip

dikirim ing: September 17, 2022, 07:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 08:31.

Lids Sports Group, toko olahraga paling dikenal kanggo baris ekstensif topi, mbukak ing Las Vegas Strip.

ditutup
Toko Lids Locker Room ing North Las Vegas. Perusahaan mbukak toko anyar ing Las Vegas Strip. (Gambar: YouTube)

Dumunung ing 3791 S Las Vegas Boulevard, Lids ‘Las Vegas Kapal penggedhe dumunung ing sawetara resorts casino kondhang, kalebu Bellagio, Harrah kang Las Vegas, Planet Hollywood lan Westgate. Toko rong lantai iki nduweni ruang eceran 12.000 kaki persegi.

Toko kasebut nawakake fitur unik sing mung kasedhiya ing lokasi iki kayata fasad njaba digital, blanja ing toko saka macem-macem liga olahraga, rong layar LED skala gedhe sing dirancang kanggo nampilake game prime time, lan rekrutmen lan inisiatif atlit ing toko sing bakal teka. ,” miturut statement sing ditanggepi dening Lids.

Lids berbasis Indianapolis minangka pengecer pakaian olahraga Amerika Utara sing dilisensi paling gedhe sing fokus ing headwear. Perusahaan kasebut duwe 1,500 lokasi ritel ing Australia, Eropa lan Amerika Utara.

Nutup Loving Las Vegas

Toko kapal penggedhe Lids ing Strip minangka conto paling anyar saka status Las Vegas minangka kekaisaran olahraga sing berkembang, lan siji kanthi kombinasi unik minangka ibukutha sportsbook ing AS, minangka papan kanggo sawetara tim profesional, lan tujuan kanggo netral premier. situs saka acara olahraga.

Lids njupuk kauntungan saka karemenan kutha kanggo tim lokal – Las Vegas Aces, Vegas Golden Knights, lan Las Vegas Raiders – lan keuntungan nyoto duwe toko ing Strip, kang iku salah siji saka tujuan paling dibukak ing donya. .

Jejak bata-lan-mortir Lids macem-macem lan kalebu hubungan karo tim perguruan tinggi lan profesional, uga liga.

“Lids ngoperasikake sawetara toko konsep kalebu Locker Room by Lids lan toko khusus tim, kayata Yankees Clubhouse lan Dodgers Clubhouse. Lids uga ngetung Liga Hoki Nasional (NHL), Asosiasi Bola Basket Nasional (NBA), lan Paris Saint Germain (PSG) minangka mitra, amarga padha mbukak sawetara liga lan tim ing lokasi toko U.S. lan internasional, “miturut menyang perusahaan..

Pengecer sandhangan ngluncurake konsep khusus kuliah, Universitas Lids, ing wulan Juli. Cap adol 30 yuta tutup saben taun.

Tutup Ora Ngomong Game

Lids wis mesthi nandur flag ing Las Vegas ing cara gedhe, lan iku salah siji saka merek olahraga paling dikenali, utamané ing antarane konsumen enom.

Iki minangka sipat menarik sing ana ing jagad taruhan olahraga. Nanging ing statement penet ngumumake toko Las Vegas, Lids ora Komentar ing sembarang wangun muter.

Saiki, katon kaya olahraga olahraga-to-bet pindhah menyang Fanatics lan merek kondhang. Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake.

Bisa uga Fanatics nampa taruhan olahraga ing sawetara negara sadurunge pungkasan taun.

#Sampul #Olahraga #Raksasa #Saiki #Ana #ing #Las #Vegas #Strip

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Strip bisa pindho, ahli ngandika

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 06:40.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 07:07.

Apa sampeyan siyap kanggo Las Vegas Strip kang pindho ing ukuran dina? Miturut sawetara ahli Las Vegas, iku ing kertu.

US casino gambling revenue Olahraga totoan GGR
Turis baris ing tandha “Welcome to the great Las Vegas” kanggo njupuk foto saka landmark apik. Tandha kasebut bisa uga kudu dipindhah sajrone dekade sabanjure, amarga koridor resort Sin City alon-alon nggedhekake kidul. (Gambar: Casino.org)

Strip kasebut dawane 4,2 mil wiwit tandha “Welcome to Great Las Vegas” dipasang ing cedhak lawang bandara lawas ing 1959. Iki isih ana saka Sahara Avenue ing sisih lor nganti Russell Road ing sisih kidul, sanajan hotel ing dalan. . kabeh beda. Nanging, ing dasawarsa sabanjure, tandha apik kudu dipindhah maneh 4,2 mil kidul.

pangembang basis LA Oak View Group mbangun 3 milyar arene lan distrik hiburan karo 20.000 kursi lan 2.000 casino kamar hotel ing mantan kelet ing Blue Diamond Road. Dijadwal kanggo miwiti construction ing 2023 lan mbukak ing 2026, iku bakal Occupy 25 hektar cedhak prapatan I-15 lan I-215, jejer kanggo terminal Las Vegas kanggo ngrancang Brightline alur kacepetan dhuwur antarane LA lan Las Vegas.

Kanthi kamungkinan saka stadion olahraga liyane ing Sahara Avenue, kang bisa nerjemahake menyang 8-mil Trail diwatesi ing loro ends dening stadion olahraga. (Executives karo Oakland A wis rembugan karo Phil Ruffin, pemilik Circus Circus, babagan mbangun ngarep sabanjuré ing 37-hektar Las Vegas Festival Grounds. Nanging, iku adoh saka tartamtu, lagi uga rembugan kanggo $ 1 milyar stadion. ing pembangunan campuran. $12 milyar ing pinggir banyu Oakland.)

Ho Kidul!

Apa wae sing kedadeyan ing sisih lor sing wis maju, Strip resmi miwiti migrasi mangidul tanggal 13 September 2021, nalika Raiders main game pertama karo para penggemar ing Stadion Allegiant. Ing dina iku, tim anyar $ 1,9 milyar, 65.000 kursi ngarep konco Mandalay Bay enggal rubah sisih kidul Strip menyang hub olahraga anyar.

Dadi misale jek ora ketepakan, ing Juli 2022, groundbreaking saka $ 550 yuta Dream Las Vegas Hotel & Casino kidul Russell Road. (Resort 531-kamar wis samesthine kanggo mbukak ing 2024.) Utawa Station Casinos, ing sasi padha, mbayar $ 172,4 yuta kanggo 126 hektar tanah kanggo mbangun resort casino anyar ing pojok kidul-kulon Las Vegas Boulevard lan Cactus Avenue.

“South Las Vegas Strip nggantosi salah siji saka sawetara wilayah wutah potensial kanggo game lan hiburan koridor menyang mangsa,”Tim Leiweke, CEO saka Oak View Group, ing release penet.

Alan Feldman, mantan eksekutif MGM Resorts International, bubar marang Las Vegas Review-Journal sing Mungkin Strip pungkasanipun bisa telu ing ukuran, ndawakake kidul kanggo M Resort ing Las Vegas Boulevard South lan St. Rose Parkway-sanajan pangembangan luwih bisa diwatesi dening pasukan liyane saka pasar.

“Ing sawetara titik, banyu bakal dadi faktor watesan,” ujare Feldman ing koran kasebut. “Meh.”

#Las #Vegas #Strip #bisa #pindho #ahli #ngandika

casino stocks

Las Vegas Strip dikarepake isih kuwat, Analysts Kaya Caesars, MGM

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 05:25.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 06:22.

Ing tengah-tengah kuwatir babagan ekonomi AS sing saya ringkih, sawetara analis lan investor spekulasi manawa puncak permintaan Las Vegas wis teka utawa bakal kedadeyan. Nanging data nuduhake liya.

Las Vegas Strip
Las Vegas Strip. Siji analis ndeleng wilayah kasebut tetep tahan banting. (Gambar: CNBC)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Macquarie Chad Beynon nuduhake telusuran internet kanggo lelungan Las Vegas mlumpat 3% ing Juli sawise entuk 6% lan 5%, ing Mei lan Juni. Dheweke nambahake manawa akeh pitakon Juli diarahake menyang kunjungan Agustus lan September, menehi saran yen lalu lintas rekreasi Las Vegas bisa nambah musim gugur iki. Nanging, ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat kunjungan pra-pandemi.

Kunjungan ing Februari-Juni kurang saka 10% saka ’19 tingkat lan nganggep watara -5% kanggo sisa taun (pertumbuhan saka lelungan internasional lan grup), sing padha karo ~39 yuta pengunjung (9% ing 2019). ngandika analis.

Gagasan usaha sing disenengi kanggo eksposur Las Vegas yaiku Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan MGM Resorts International (NYSE: MGM), sing ngasilake bathi 45% lan 47% saka Sin City. MGM lan Caesars loro operator Strip paling gedhe. MGM kontrol 40% revenue game reged ing Strip, miturut data Macquarie.

Las Vegas bisa banget tahan resesi

Ing teori, saham casino lan kutha gumantung game kaya Las Vegas ngrugekke kanggo kontraksi ekonomi. Nanging konsensus sing muncul ing taun iki ing antarane akeh analis yaiku yen resesi AS ora nggambarake krisis finansial global 2008-09, Sin City bisa mbuktekake awet.

“Sakabèhé, kita mikir LV casinos uga luwih dilengkapi kanggo nangani downturn saka siklus sadurungé, karo struktur biaya leaner (Contone, wates rekaman) lan pasar sakabèhé sing wis katon sethitik sumber anyar ing dasawarsa pungkasan, “tambah Beynon.

Inflasi bisa dadi masalah kanggo mbuwang sing gegandhengan karo game ing saindenging negara. Maca Indeks Harga Konsumen (CPI) Juli teka ing 8.5%, mudhun saka sasi sadurunge, nanging cukup dhuwur kanggo bahan bakar spekulasi manawa pemerintah utawa Federal Reserve ora duwe pegangan sing nyukupi babagan kenaikan harga konsumen. Kanthi lelungan lan luang, kalebu kasino, dianggep minangka industri pilihan konsumen, klompok iki rentan banget kanggo inflasi lan pengunjung potensial wis mutusake kanggo ngencengi dompet.

Nanging, prospek GGR kanggo Las Vegas atraktif banget. Macquarie’s Beynon ngarepake kenaikan 6% ing GGR kuartal katelu, banjur mundhak 5% ing telung wulan pungkasan taun.

Pratandha Optimisme ing Las Vegas

Ing kuartal kapindho, Caesars, MGM, lan Wynn saben kacarita tarif pendhudhukan saben dina lor 90%, karo operator Harrah ngirim revenue saben wulan paling apik saben kamar kasedhiya (RevPAR) ing sajarah. Wynn nyathet tarif saben dina rata-rata 40% ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

A mbalek maneh ing bisnis konvènsi lan klompok klumpukan, kang sawetara analis pracaya bakal kelakon ing 2023, bakal pindhah adoh menyang propping munggah Las Vegas, yen mbuwang konsumen nolak.

“Kajaba iku, ana panjaluk sing kuat kanggo lelungan lan konferensi kerja (+ 20% seq ing wulan Juni), sing bakal mbantu ngimbangi konsumen luang sing luwih alus.” pungkas Beynon.

#Las #Vegas #Strip #dikarepake #isih #kuwat #Analysts #Kaya #Caesars #MGM

Choctaw Casino & Resort – Durant

Situs Kacilakan Fatal ing Las Vegas Strip Near Resorts World

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 06:43

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 06:43h.

A Las Vegas wadon sing uga wis ditampani iki nyepetke mudhun Las Vegas Boulevard ing ngarepe Resorts World Las Vegas ana nalika BMW dheweke kenek kendaraan liyane, polisi ngandika. Sopir liyane tiwas amarga tatu serius.

Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard
Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard, gambar ndhuwur. Sawijining sopir ditangkep kanthi sawetara tuduhan. (Gambar: KVVU)

Jamara Williams, 38, diduga nyopir 78 mph ing Las Vegas Strip. Kacepetan sing dikirim ana 30 mph.

Dheweke uga banjur ngakoni yen dheweke wis ngrokok mariyuana sadurunge kacilakan kasebut, ujare polisi.

Williams didakwa karo DUI sing nyebabake pati, DUI sing nyebabake ciloko awak sing akeh, rong tuduhan nyopir sing sembrono, lan nglanggar kondisi uji coba utawa wektu percobaan, miturut laporan warta lokal.

Dheweke tetep ditahan ing dina Sabtu esuk ing Pusat Penahanan Clark County, miturut cathetan pakunjaran online. Dheweke ditahan tanpa jaminan amarga dheweke wis nyoba kanggo kejahatan sing ora ditemtokake, ujare laporan. Williams bakal katon ing pengadilan lokal ing dina Selasa.

Pembalap liyane, Bsheba Gaines, 50, tiwas ing lokasi kacilakan. Dheweke nyopir Nissan Vera, KSNVstasiun TV lokal, kacarita.

Rincian Laka

Iku watara 1:35 am, nalika Gaines nyoba kanggo ndandani menyang Resorts World, polisi ngandika. Versa mandheg.

Madhep kidul ing Las Vegas Boulevard ing jalur belok kiwa sing wis ditemtokake, KVVU, stasiun TV lokal liyane, kacarita. Williams nyopir kidul ing Las Vegas Boulevard ing BMW X6.

Laporan awal nyaranake Gaines mung dumadakan nguripake tengen ing upaya kanggo nggayuh casino, KVVU ngandika. Sadurunge kacilakan, mobil kasebut mlebu ing jalur BMW langsung, ujare polisi.

Mobil Williams banjur nabrak Versa. A Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) Officer cedhak lan krungu kacilakan. Petugas nanggapi kanthi cepet.

Wiwitane, wanita kasebut, sing banjur diidentifikasi minangka Williams, ngandhani petugas LVMPD manawa jenenge “Erin Collins,” ujare polisi. Iki ditemokake minangka jeneng palsu, tambah polisi.

Williams lan penumpang loro-lorone digawa menyang Pusat Kesehatan Universitas. Williams diwenehi tes getih kanggo verifikasi yen dheweke duwe kelainan, ujare polisi. Ora ana informasi langsung babagan ciloko Williams lan penumpange.

Kontrol Airbag Nduwe Data Utama

Sajrone diselidiki, petugas LVMPD diwawancarai saksi lan ndeleng video pengawasan. Dheweke uga bisa mriksa data ing modul kontrol airbag BMW.

Iki nuduhake kacepetan mobil setengah detik sadurunge kacilakan, polisi ngandika. Modul kasebut uga nuduhake manawa mobil kasebut “nyepetake kanthi throttle mbukak 100 persen,” ujare laporan LVMPD, miturut Las Vegas Review-Journal.

Pranyata mobil kasebut uga ora kadaptar, ujare polisi.

Kacilakan rampung nutup kabeh Las Vegas Boulevard kanggo sawetara jam ana nalika polisi nyelidiki kacilakan fatal.

Minggu kepungkur, petugas LVMPD mbatesi acara nyopir sembrono ing Las Vegas Boulevard. Pembalap bakal ketemu ing garage parkir Resorts World Las Vegas. Wong loro didakwa.

#Situs #Kacilakan #Fatal #ing #Las #Vegas #Strip #Resorts #World

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Sapphire Las Vegas Strip Club Nggoleki Lisensi Video Poker Gaming

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 12:48

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 01:41h.

Sapphire Las Vegas, klub Strip paling gedhé dhéwé-proclaimed ing donya, ngupaya lisensi game negara lan persetujuan kabupaten kanggo operate mesin poker video bar-top.

Hiburan diwasa paling gedhe saka klub Sapphire Las Vegas wong kang
Sapphire Las Vegas, ing wengi pra-pandemi. Klub Gentlemen, sing bisnise mudhun 25% amarga COVID, ngupaya nyisihake 1,000 saka 71,000 kaki persegi kanggo video poker. (Gambar: lasvegasweekly.com)

Klub kasebut wis ngalami penyusutan pandemi lan golek sumber penghasilan liyane. Nanging, miturut Las Vegas Review-Journal, Lisensi ngadhepi sawetara resistance saka Komisioner Clark County.

Tumindak ing Papan Omben-omben lan Lisensi, komisaris milih kanthi bulat ing 2 Agustus kanggo tundha mutusake apa bakal nyetujoni lisensi Sapphire nganti paling ora Oktober. Wektu tundha iki supaya luwih kasebut kanthi teliti, nimbang apa kanggo menehi pangecualian kanggo 43-Arige aturan sing mbutuhake 250-mlaku misahake antarane bisnis mesin slot lan hiburan diwasa.

Pangecualian iki dibutuhake kanggo menehi lisensi game kanggo klub Strip. Komisaris diprentahake mung kanggo menehi yen dheweke mutusake yen lisensi game ora bakal mengaruhi “kesehatan, safety lan kesejahteraan” karyawan bisnis utawa pelanggan.

Karawitan Tari Ora Kebak Maneh

Sapphire wis nyuda 25% ing kira-kira 500,000 pelanggan taunan amarga kerugian COVID-19, miturut RJ. Klub Strip minangka salah sawijining bisnis pungkasan sing diidini mbukak maneh sawise mati pandemi sing diwajibake negara ing taun 2020.

Kanggo menehi ganti rugi, pemilik kadhaptar klub, SHAC LLC, ngajokake aplikasi lisensi game winates karo Papan Kontrol Gaming Nevada ing Juni. Ngidini maksimal 15 mesin slot minangka jinis lisensi sing biasane digoleki ing toko lan toko lan tavern.

Sapphire ngusulake kanggo nginstal rolas mesin poker ing 1.000 meter persegi ing klub 71.000 meter persegi, metu saka hiburan diwasa.

Virginia Valentine, presiden Nevada Resorts Association, marang Komisioner sing dheweke ngangap sing lisènsi bisa nyetel precedent kanggo game lisènsi ing klub Strip liyane. Dheweke ujar manawa tren kasebut bakal duwe “konsekuensi sing ora disengaja.” Nanging, lisensi game winates kanggo slot sadurunge wis diwènèhaké kanggo loro klub lanang wilayah Las Vegas liyane: Club Platinum lan Play It Again Sam.

Waterfall Proof Load ing Pangkuan Sapphire

Nanging beban kanggo mbuktekake kaslametan tiba ing Sapphire, miturut Komisioner Clark County Jim Gibson.

Pandanganku yaiku ana dhasar dhasar sing wicaksana sing kudu misahake panggunaan kasebut, “ujare ing rapat komisioner 2 Agustus. “Muga-muga nalika kita maju … dheweke bisa ngatasi keprihatinan kasebut, amarga aku mikir yen dheweke kudu nggawa bal, kanthi efektif ora mung ora ala kanggo kita, nanging apik kanggo nggawe pangecualian iki.”

minangka RJ nuduhake, putra Gibson, Brin Gibson, kepala Papan Control Gaming, kang bakal krungu panjalukan Sapphire kanggo lisensi.

Sapphire wis dianakaké lisensi kabaret hiburan wiwit 2003. David Brown, pengacara makili SHAC LLC, marang Komisioner sing klub punika “bisnis terhormat” karo “hubungan kerja luar biasa” karo Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas.

Dheweke udur sing lisensi game bakal nerjemahake menyang liyane pengawasan kanggo klub minangka agen Gaming Control Board saiki ajeg mriksa operasi.

#Sapphire #Las #Vegas #Strip #Club #Nggoleki #Lisensi #Video #Poker #Gaming