Tag Archives: Street

casino stocks

FanDuel, Rush Street Lifts Belanja Promosi Ing Mangsa Bal-balan

dikirim ing: September 26, 2022, 04:00h.

Dianyari pungkasan ing: 26. September 2022, 04:50.

Edisi bengi iki Senen Wengi Sepakbola tandha pungkasan minggu katelu saka mangsa NFL, lan iku minggu kaping lima ing bal-balan College. Nalika kampanye bal-balan 2022 dadi panas, uga mbuwang promosi dening operator sportsbook.

FanDuel
FanDuel sportsbook Rendering ing Clearwater Casino Resort. Perusahaan nambah belanja promosi. (Gambar: PR Newswire)

Ing cathetan kanggo klien saiki, analis Wells Fargo Daniel Politzer mbahas topik kasebut, nyathet manawa sawetara jeneng paling gedhe ing industri buku olahraga nambah belanja promosi amarga musim bal-balan 2022 entuk momentum. Khususé, Politzer nyorot FanDuel lan Rush Street Interactive (NYSE: RSI).

Saka 18 September nganti 25 September, FanDuel mbatalake promosi “5 saham, entuk $ 150 ing taruhan gratis” kanggo milih “taruhan kasempatan kaping pindho nganti $ 1,000”, nalika Rush Street Interactive ngalih menyang taruhan kasempatan kaping pindho $ 500 saka simpenan $ 250 sing sadurunge digunakake. bonus match, miturut Politzer.

Napa FanDuel, Rush Street Moves Matter

Bal-balan minangka olahraga paling akeh ing AS. Dadi ndadekake pangertèn sing nderek tanggalan olahraga panas, ngendi baseball minangka olahraga tim dominan, bettors bungah bab bali saka bal-balan. operator Sportsbook mbutuhake bonus luwih gedhe.

Masalah iku untung. FanDuel bubar nguripake waktu pisanan duwe bathi ing sajarah anyar saka industri Sportsbook online US, lan Analysts akeh pracaya BetMGM lan Caesars Sportsbook uga nyedhak status enviable. Ing sisih liya, intensitas belanja promosi nalika musim bal-balan bisa ngalangi upaya operator metu saka zona abang.

Khusus kanggo kabar FanDuel lan Rush Street Interactive sing kasebat, Wells Fargo Pollitzer nyathet manawa pamindhahan promosi anyar operator kasebut nggawa level karo saingan BetMGM, Caesars Sportsbook, lan DraftKings, menehi saran mbuwang promosi wis tambah akeh sajrone musim bal-balan.

Sing duweni potensi kuwatir ing sawetara tingkat. Kaping pisanan, isih ana 14 game NFL musim biasa. Kapindho, basket NBA lan College – loro olahraga sing luwih populer ing antarane bettors – cedhak. Katelu, gabungke rong faktor pisanan, lan analis lan investor kudu kuwatir babagan prospek untung kanggo operator sportsbook.

FanDuel Nduwe Kaluwihan

Nalika nerangake tujuan sing asring saingan kanggo nyenengake Wall Street lan investor nalika nambah belanja promosi kanggo entuk pelanggan anyar, FanDuel duwe sawetara kaluwihan sing ora ana pesaing.

Kaping pisanan, operator kasebut minangka unit Flutter Entertainment (OTC:PDYPY), paling ora nganti Flutter nerusake spin-off. Dadi saiki, FanDuel dudu perusahaan sing mandhiri ing pengawasan analis lan panuku.

Kapindho, kaya sing kasebut ing ndhuwur, operator sportsbook duwe waktu sing duwe bathi. Akhire, wis dening adoh pangsa pasar paling gedhe ing pasar totoan olahraga online AS, lan iku tanpa operasi ing Nevada.

Iki minangka tandha yen belanja marketing wis mbayar, paling ora babagan akuisisi pelanggan. Kautaman FanDuel ing BetMGM lan DraftKings uga bisa nuduhake keahlian ing penylametan pelanggan utawa kanthi efisien ngganti klien sing ilang.

#FanDuel #Rush #Street #Lifts #Belanja #Promosi #Ing #Mangsa #Balbalan

casino stocks

Rush Street Interactive bisa nyengsemaken antarane saham olahraga totoan

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 04:55.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:07.

Kaya akeh operator buku olahraga online, Rush Street Interactive (NYSE: RSI) berjuang kanggo entuk bathi sawise penawaran umum perdana (IPO). Nanging dina-dina sing peteng iki bisa uga wis rampung.

Jalan Rush Interaktif
Bet Rivers buku olahraga ing Illinois. Operator Rush Street Interactive nahan kerugian. (Gambar: Jurnal Wall Street)

Perusahaan game kacarita MediaWiki kuartal kapindho sadurunge kapentingan, tax, panyusutan lan amortization (EBITDA) $ 19 yuta – uga ngisor $ 43 yuta ilang ing waktu Maret. Iki minangka tandha positif, amarga RSI lan sawetara kanca-kancane wis ngalami kerugian EBITDA sing cetha sajrone sawetara kuartal.

Analis Roth Capital Edward Engel percaya yen RSI bisa nguntungake ing separo kapindho 2023 lan ngasilake pertumbuhan EBTIDA materi ing taun ngarep.

Nalika RSI ngarepake intensitas marketing 2H22 kanggo akselerasi maneh vs 2Q22, 1Q22 tetep dadi tandha banyu sing maju, sanajan diluncurake ing Ohio lan Massachusetts. nulis analis ing cathetan klien. “Iki nggawe ayunan EBITDA sing signifikan ing taun 2023, lan nuduhake pertumbuhan EBITDA kanthi cepet ing taun 2024 lan luwih.”

Dheweke menehi rega saham “tuku” kanthi rega target 12 wulan $10, munggah saka $8. Prakiraan anyar uga ndhuwur rega nutup ana $5.89. Bagian saka RSI mudhun 64.30% saben taun.

Rasionalisasi Lingkungan Positif kanggo RSI

Kanthi Massachusetts lan Ohio samesthine bakal urip karo totoan olahraga online minangka awal minangka 2023, liyane taun sabanjuré bisa uga-kawangun ing syarat-syarat mbuwang ing operator Sportsbook.

Sing bisa ngganti kanggo sawetara ombone yen California Pamilih sarujuk totoan mobile ing November. Nanging Texas ora bakal ngetutake ing taun 2023 lan Florida katon ing meja nganti taun sabanjure. Ekspansi sing alon nduweni keuntungan amarga tegese perusahaan kaya RSI bisa ngontrol belanja marketing lan promosi.

“Kita uga ngarepake rollouts negara anyar bakal alon sawise 2023. Nalika total mockup RSI sing bisa dialamatake minangka watesan jangka menengah, uga nyepetake ekspansi wates EBITDA,” tambah Engel.

Sing cocog amarga sawetara saingan RSI, kalebu BetMGM lan Caesars Sportsbook, cedhak karo untung. Nalika Sportsbooks minangka bagéan saka monolith casino, kemampuan kanggo gagang losses lan ngasilaken bathi nempatno meksa ing saingan apa padha.

RSI beroperasi miturut merek BetRivers lan PlaySugarHouse, lan saiki kasedhiya karo bisnis seluler utawa toko ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, Virginia, lan West Virginia.

Alasan liyane kanggo Tresna RSI

RSI wis sawetara pullers potensial liyane, kalebu status minangka game Nilai ing wilayah Simpenan wutah battered.

“RSI dagang ing ~ 1.5x 2023E pangentukan, yaiku diskon gedhe kanggo DraftKings (NASDAQ: DKNG) 2.3x lan diwenehake ~ 3x kanggo Penn Interactive,” cathetan Engel. “Kita yakin sawetara diskon RSI ana gandhengane karo margin reged sing luwih murah tinimbang DKNG. Nalika margin kotor DKNG ~40-45% luwih dhuwur tinimbang RSI ~35%, Dasar biaya tetep DKNG uga luwih dhuwur saliyane integrasi teknologi vertikal. Utawa, RSI basis biaya tetep sing luwih murah nggawe dalan sing luwih cepet kanggo entuk bathi, lan kita ndeleng investor luwih seneng amarga bathi RSI katon luwih cepet.

Kajaba iku, RSI minangka pemain munggah-lan-teka ing Amerika Latin, kang nandheske sing wis bhinéka geografis relatif kanggo saingan fokus utamané ing AS lan Kanada.

#Rush #Street #Interactive #bisa #nyengsemaken #antarane #saham #olahraga #totoan

Choctaw Casino & Resort – Durant

Las Vegas U-21 Papan Meja Ngajokaken Curfew kanggo Fremont Street

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 09:07.

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 09:33h.

A curfew kenceng ngajokaken kanggo Fremont Street gagal gain pertimbangan saka Dewan Kutha Las Vegas ana. Kritikus usulan Walikota Carolyn Goodman ndhukung keputusan dewan kanggo nundha aturan kontroversial.

Walikota Las Vegas Carolyn Goodman
Walikota Las Vegas Carolyn Goodman, foto ing ndhuwur. Dheweke ngajokake curfew sing luwih ketat kanggo wilayah ing sekitar Pengalaman Jalanan Fremont diterusake. (Gambar: KSNV)

Kajaba Goodman utawa anggota dewan kutha ngirim maneh proposal, iku isih mati, KSNVstasiun TV lokal, kacarita.

Curfew bakal ditrapake kanggo wong sing umure kurang saka 21 taun. Sing bakal mengaruhi wilayah sekitar Fremont Street Experience (FSE) ing Downtown Las Vegas.

Watesan kasebut kalebu Ogden Avenue ing sisih lor, 8th Street ing sisih wétan, Carson Avenue ing sisih kidul, lan Main Street ing sisih kulon, dewan kutha tweeted.

Ide kasebut muncul sawise Goodman ketemu karo pemerintah lokal, polisi lan pimpinan bisnis. A shooting fatal dumadi ing FSE ing sasi Juni. Wong loro wis dicekel. shooting liyane njupuk Panggonan ana ing Juli.

Keamanan Ditingkatake Sawise Shooting Paling Anyar

FSE lan Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) nambah keamanan ing wilayah kasebut sawise kedadeyan kekerasan kasebut.

“Kita bakal terus ngevaluasi lan mriksa dampak positif saka keamanan tambahan ing Pengalaman Fremont Street,” ujare kiriman Twitter dewan kota resmi, Rebo.

Kritikus rencana kasebut katon seneng sawise pengumuman curfew sing luwih kenceng kanggo wilayah FSE mati nalika teka.

“ACLU nglawan iki, lan bisa uga bener,” Vital Vegas’ Scott Roeben tweeted ing Rebo.

Iki minangka respon spontan sing gampang kanggo kedadeyan karusakan sing terisolasi, ora mungkin entuk apa-apa. Vital Vegas komentar.

Las Vegas wis ngetrapake curfew winates kanggo wong sing umur 18 taun.

Kurfew anyar bakal nglarang wong-wong sing umure umure 18 lan 20 ora ana ing utawa ing cedhak Fremont Street antarane jam 21.00 nganti jam 5.00 saben dina.

ACLU Lambast Proposal

“Iki minangka upaya paling anyar ing kutha kanggo nyoba privatisasi dalan umum,” ujare ACLU Nevada ing statement sadurunge. Organisasi kebebasan sipil uga nyebat “proposal radikal” sing nglanggar First lan 14th amandemen kanggo Konstitusi AS.

Sanajan disedhiyakake kanthi topeng keamanan umum, kutha Las Vegas utawa Fremont Street durung nyedhiyakake data nganti saiki kanggo nuduhake ancaman keamanan umum sing tambah akeh saka umur 18 lan 21.

“Wong-wong ing antarane umur 18 lan 21 minangka wong diwasa sing sah sing duwe hak Amandemen Pertama sing padha kanggo ngakses papan umum minangka wong sing umure sah kanggo ngombe lan muter,” ujare Direktur Eksekutif ACLU Nevada Athar Haseebullah ing statement. “Apa kutha iki pancen percaya yen wong umur 20 sing sadar mlaku mudhun ing Fremont Street pancen luwih mbebayani tinimbang wong mabuk umur 21 taun?

“Proposal iki usaha khayal liyane kutha kanggo ndalang kanggo ngatasi masalah safety umum, nalika ing kasunyatan, iku mung liyane nyoba kanggo ngowahi forum umum menyang kaca casino pribadi,” tambah Haseebullah.

ACLU ngancam tumindak pengadilan yen curfew anyar dileksanakake.

Senajan Las Vegas Arts District wis shooting anyar, iku ora tiba ing wilayah ditetepake kanggo curfew ketat, lan sawetara nduweni bisnis lokal ora pengin wilayah ing curfew ketat.

Casino.org hubungi juru wicoro Goodman Jace Radke kanggo komentar.

Ing pratelan sing dikirim lewat email, dheweke ujar dewan kutha “pancen milih kanggo mbusak item kasebut saka agenda wingi.

“Tindakan keamanan sing ditingkatake sing wis ditindakake dening Pengalaman Fremont Street, ditambah perwira tambahan babagan pengalaman saka Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas lan Wakil Marshal Kutha, duwe pengaruh positif. Dadi, Dewan Kota wis mutusake ora nerusake peraturan jam malam supaya perbaikan keamanan sing ana bisa dievaluasi kanthi lengkap.

#Las #Vegas #U21 #Papan #Meja #Ngajokaken #Curfew #kanggo #Fremont #Street