Tag Archives: Standar

Bernard Chong

EPT Barcelona nyetel rekor, mundhakaken standar kanggo turnamen poker mangsa

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

European Poker Tour (EPT) bubar mungkasi mandeg ing Barcelona, ​​​​Spanyol, lan asil ngluwihi kabeh pangarepan. Seri turnamen dadi sukses sing acara poker mangsa bakal angel kanggo tindakake.

EPT Barcelona
pemain poker baris munggah ing meja sak iki sasi EPT Barcelona. Seri turnamen kasebut sukses banget, narik akeh peserta. (Gambar: Sport.es)

PokerStars EPT Barcelona seri njupuk Panggonan saka 8-21 Agustus ing Casino Barcelona. Saiki PokerStars wis rampung crunching kabeh nomer, iku cetha kok mandeg penting kanggo demo.

Luwih saka 60 acara kalebu EPT lan Estrellas Poker Tour (ESPT) bebarengan ing Casino Barcelona. Saperangan cathetan anyar muncul minangka asil, karo pemain poker anyar nambahake jeneng ing dhaftar juara eksklusif.

Mundhakaken Standard ing Live poker

Acara PokerStars Live paling gedhe sing ana ing Minggu Million Live ing King’s Casino i Rozvadov, Republik Ceko. Iki disetel ing 2017, nalika acara kasebut nyathet 5.045 entri. Nanging, Acara Utama ESPT € 1,100 narik akeh 6,313 kanggo nggawe kolam renang hadiah luwih saka € 6 yuta (US $ 5,98 yuta).

Akibaté, 938 pemain kabeh nampa awis; jumlah paling cilik € 1.820 (US $ 1.813). Rick van Bruggen saka Walanda minangka pemenang sing luwih gedhe, nanging kanthong € 600.000 (US $ 598.080). Sing paling menang nganti saiki mung $20.000.

Inggris poker pro Jack Sinclair teka ing kaloro ing acara, njupuk ngarep € 377.120 (US $ 375.913). Sawetara dina sabanjure, dheweke rampung kaping 78 ing Acara Utama EPT € 5,300, nambah € 20,480 liyane (US $ 20,416). Wiwit wiwitan taun, dheweke wis ngunggahake luwih saka $ 500,000 ing aksi turnamen langsung, miturut Hendon Mob.

Acara Utama EPT lan Urusan Internasional

Acara Utama EPT minangka acara gedhe liyane. Iki narik kawigaten 2,294 entri – sawetara sing mlebu gratis liwat acara satelit – sing mbantu nggawe kolam renang hadiah € 11,125,900 (US $ 11,19 yuta).

Rekor EPT Main Event sadurungé kanggo partisipasi ana 1.988, disetel ing 2018. Kajaba iku, turnamen paling anyar uga nyuwil rekor paling akeh negara sing melu, narik pemain saka 78. Ing 2019, 75 negara diwakili.

Giuliano Bendinelli dadi juara EPT Main Event sawise ngalahake wong Prancis Jimmy Guerrero ing pertandhingan pungkasan. Nanging, ngadhepi pertandhingan kasebut, ora mungkin, amarga Bendinelli mung duwe siji wuta gedhe.

Nanging, dheweke bisa nyingkirake, entuk gaji € 1,49 yuta (US $ 1,48 yuta). Guerrero njupuk ngarep € 1,25 yuta (US $ 1,24 mayuta-yuta) kanggo efforts . Kajaba iku, finalis 328 kabeh njupuk dhuwit paling ora € 5,907 (US $ 5,890).

Francisco Benitez saka Uruguay mbantu nempatake negarane ing peta poker nalika EPT Barcelona. Dheweke menangake rong acara, turnamen € 10K Mystery Bounty lan € 25K High Roller. Kanggo loro, dheweke kanthong € 570.000 (US $ 568.461).

Mikita Badziakouski uga tampil apik. Sawise ilang hadiah utama ing EPT Monte Carlo Main Event awal taun iki, Belarusian poker pro dikirim EPT Barcelona € 100.000 Super High Roller. Iki minangka mbaleni prestasi sing padha wiwit taun 2018.

Ana uga reguler liyane sing ora mlebu ing Acara Utama. Lucas Silva Rocha saka Brasil nindakake kanthi apik, nyekel posisi 14. Nanging, Maria Lampropulos, Benjamin Pollak, Timothy Adams lan liya-liyane padha ora begja.

EPT Acara Mbangun Steam

Seri EPT taun iki sukses banget. COVID-19 meksa mandheg kanggo turnamen, nanging seri iki nuduhake pentinge.

Pisanan mandeg ing demo King kang Casino . Ing kana, Acara Utama narik kawigaten 1,190 lan menehi dhuwit luwih saka € 5,77 yuta (US $ 5,76 yuta). Salajengipun, EPT Monte Carlo mbuktekaken sukses ageng. Acara Utama nampilake 1,073 entri sing nyebarake luwih saka € 5,2 yuta (US $ 5,18 yuta).

Perhentian EPT sabanjure yaiku London. Hippodrome Casino bakal tuan rumah seri saka 18-28. Oktober, karo € 5.300 Main Event njupuk Panggonan 22-28. Oktober.

Acara EPT pungkasan kanggo 2022 bali menyang King’s Casino ing Rozvadov saka 7-18 Desember. Acara Utama € 5,300 dijadwalake tanggal 12-18 Desember.

#EPT #Barcelona #nyetel #rekor #mundhakaken #standar #kanggo #turnamen #poker #mangsa

Catawba Two Kings

Catawbas Nanggapi Laporan babagan Kasino, ujar NIGC Review ‘Standar’

Dianyari: 4 Agustus 2022, 11:19

Paling anyar dianyari: 4 Agustus 2022, 11:19

Komite Eksekutif Catawba Nation ngetokake statement pungkasan Kamis kanggo nanggepi Jurnal Wall Street artikel bab Two Kings Casino , bilih suku basis Carolina Selatan “setya kanggo selaras lengkap” karo hukum Federal lan hukum game dhewe.

Catawba Two Kings
Pejabat saka Negara Catawba ngethok pita kanggo ngrameke bukaan casino sauntara negara suku kang pungkasan taun ing Kings Mountain, NC. Ana, Komite Eksekutif Catawba ngetokake statement nanggapi artikel Wall Street Journal babagan proyek casino permanen, sing ditundha. (Gambar: Catawba Nation/Facebook)

Iku Jurnal Artikel fokus ing akeh individu disambungake karo politikus lan carane padha kaiket karo perusahaan sing nyewa peralatan game kanggo Suku Two Kings Casino , dumunung ing Kings Mountain, NC. Artikel uga nyatet sing construction saka $ 273 mayuta-yuta casino permanen telat ing bagean amarga “diselidiki mbukak” dening Komisi Gaming Indian National (NIGC).

Pejabat Catawba ngritik sawetara liputan media sing teka Jurnal nglaporake lan nuntut sawetara laporan babagan “mlumpat menyang kesimpulan sing salah” pejabat umum utawa sedulure ana ing penyelidikan NIGC.

Nanging, NIGC nindakake investigasi standar nalika mriksa perjanjian dolanan suku lan operasi game. ngandika statement.

Ing statement ngandika diselidiki iki mung fokus ing apa Catawba Bangsa minangka “kapentingan kepemilikan tunggal” ing Two Kings Casino , kang dibutuhake ing Indian Gaming Regulatory undhang (IGRA). Bab-bab sing gegayutan karo wong sing kasebut ing Jurnal laporan tiba saka wilayah NIGC.

Temporary Casino Bukak Swara Setaun

Luwih saka setahun kepungkur, Catawba Nation mbukak fasilitas game makeshift ing 17 hektar ing North Carolina, udakara 30 menit ing sisih kulon Charlotte. Originally dibukak karo 500 mesin game, nanging wiwit ditambahi kanggo saiki nampung 1.000. Ing wulan Juni, rencana diumumake kanggo buku olahraga toko ing kasino.

Casino permanen, kang samesthine kanggo generate 2.600 full-time jobs lan ewu liyane kanggo construction, samesthine bakal njupuk bab taun kanggo mbangun, miturut woro-woro suku sadurungé. Iku bakal house nganti 1.800 mesin game.

“Bangsa Catawba terus bisa rapet karo NIGC ing review standar project casino kita,”Said Komite Eksekutif suku. “NIGC mriksa kabeh perjanjian, lan suku kita, kaya suku liyane ing negara kasebut, kudu ngetutake amandemen utawa syarat sing diwenehake dening NIGC.”

Two King ‘Fully Understood’

Catawba Bangsa iki dipeksa kanggo lelungan menyang North Carolina kanggo mbangun casino sawise pejabat South Carolina gelem ngidini kelas III game.

Nanging, Band Eastern Cherokee India, kang makaryakke loro kasino ing sisih kulon North Carolina, mbantah rencana Catawba, tantangan ing pengadilan federal. Nanging, pungkasan taun kepungkur, Kongres ngliwati tagihan belanja pertahanan sing kalebu pranata sing ngenali 17 hektar tanah sing dipercaya pemerintah federal. Nalika Presiden Biden mlebu tagihan dadi hukum, mungkasi EBCI efforts kanggo mungkasi Catawba casino ing pengadilan.

US Rep Jim Clyburn disponsori undang-undang sing ngenali tanah Catawba kalebu ing tagihan pertahanan. miturut Jurnal, sadulur Clyburn, John Clyburn, nyekel saham ing perusahaan peralatan. MPs ngandika Jurnal dheweke ora ngerti kapentingan sadulure ing casino.

pimpinan Catawba ana mbelo proses kang suku angsal tanah kanggo casinos.

“Proyek Loro Raja ditinjau kanthi teliti dening Departemen Dalam Negeri lan dijunjung dening pengadilan federal,” ujare pratelan kasebut. “Undang-undang sing relevan, sing ngetrapake hukum game India federal sing ketat kanggo proyek kasebut, wis ngliwati proses pangrungon kanthi transparan karo Kongres.”

#Catawbas #Nanggapi #Laporan #babagan #Kasino #ujar #NIGC #Review #Standar