Tag Archives: Stacey

casino stocks

Stacey Abrams Nyurung Betting Olahraga Georgia Ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 02:00h.

Dianyari pungkasan: 13 September 2022, 12:09.

Calon gubernur Georgia Demokrat, Stacey Abrams, nyoba ngupayakake maneh babagan taruhan olahraga minangka bagean saka upaya kanggo ngusir gubernur Republik Brian Kemp.

Abrams Bet
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing acara penet 2021. Dheweke nganyari telpon kanggo negara kanggo legalize totoan olahraga. (Gambar: AP)

Nggolek modal ing wiwitan musim bal-balan kuliah 2022 lan popularitas juara nasional pertahanan Georgia Bulldogs ing negara kasebut, Abrams ngluncurake kampanye iklan online anyar, nggawa Kemp tugas nglawan taruhan olahraga sing diatur.

Nalika wong Georgia isih nggawe taruhan, Kemp meksa dheweke metu saka negara kasebut, njupuk dhuwit pajak, “ujare papan kasebut.

Ing pertarungan 2018 sing dimenangake Kemp, dheweke nglawan taruhan olahraga, nanging posisine saiki ora duwe posisi, miturut juru bicara. Ora aneh yen gubernur sing saiki duwe sikap kasebut. Contone, California ing tengah-tengah kontroversial komersial / olahraga suku totoan voting lan Gubernur Gavin Newsom-Demokrat kang politik nglawan Kemp-ora njupuk bagéyan ing perang.

Abrams Fact Priksa

Pratelan Abrams yen wong Georgia ninggalake negara kasebut kanggo nggawe taruhan olahraga bisa uga duwe manfaat. Wiwit keputusan Mahkamah Agung 2018 babagan Undhang-undhang Perlindungan Olahraga Profesional lan Amatir (PASPA), para politisi sing ngaku warga ing negarane bakal menyang negara liya kanggo nggawe taruhan olahraga minangka taktik sing asring digunakake lan duwe kredibilitas.

Nanging, saka telung negara wewatesan Georgia, mung Tennessee nawakake totoan olahraga mobile. Volunteer State Frontier minangka drive dawa saka Fulton County – wilayah paling padhet ing Georgia. Iku 250 mil drive kanggo Nashville saka Atlanta.

Ing ngisor iki sawetara wong Georgia bisa drive menyang Tennessee kanggo nyeleh taruhan olahraga, nanging ombone sing bisa uga ora worth lelungan New York-kanggo-New Jersey sing dadi umum sadurunge totoan mobile legalized sadurunge.

Mbayar dening One Georgia Inc., iklan ngandika Abrams, yen kapilih, bakal bisa kanggo legalize totoan olahraga “kanggo nandur modal ing pendidikan kanggo muda kita.”

Ing Georgia, lotre mbuwang dana kanggo program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi kanggo nyelehake kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Rough Georgian Game Sajarah

Njaba lotteries, negara wis dawa nentang wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Ing Georgia, taruhan olahraga gagal entuk daya tarik ing sesi legislatif anyar sanajan dhukungan saka tim olahraga pro Atlanta, kalebu Falcons NFL lan Hawks NBA.

Senator Jeff Mullis – Republik sing sadurunge ngajokaken hukum olahraga totoan Georgia – prakiraan bettors ing negara bisa generate ditahan taunan $ 4,8 milyar, anjog kanggo watara $ 360 yuta ing revenue tax.

#Stacey #Abrams #Nyurung #Betting #Olahraga #Georgia #Ing #Iklan #Anyar

casino stocks

Stacey Abrams Ndhukung Georgia Casino Sports Betting

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 03:19.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 04:15.

Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams totoan ing kasino lan diatur totoan olahraga minangka bagéan saka bid dheweke kanggo ngalahake gubernur Republik incumbent Brian Kemp.

Stacey Abrams
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing mandeg kampanye anyar. Dheweke luwih seneng nggawa kasino lan totoan olahraga menyang negara. (Gambar: Bloomberg)

Ana, Abrams ngandika yen kapilih, kang bakal pengaruh revenue pemerintah saka game kanggo nggedhekake akses kanggo pendidikan sing luwih dhuwur kanggo Georgian cah anom njaga rata-rata “C” lan ndhuwur.

Proyèk sinau sing potensial kanggo milyar ana ing impact ekonomi, dana sing ora mung bakal mbiayai upaya kita kanggo ngisi lan nggedhekake beasiswa HOPE nanging uga bakal menehi Georgia kesempatan ekonomi anyar sing bisa tuwuh proyek lan nggawe ekonomi kita kuwat kanggo kabeh wong. ngandika, kacarita Jurnal Konstitusi Atlanta.

Georgia duwe lotre. Nanging ngluwihi, negara wis dawa gantos wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Gambit Gambit sing menarik dening Abrams

Abrams ngetutake jajak pendapat pendapat lan golek cara kanggo urip maneh kampanye sadurunge Dina Pemilihan tanggal 8 November. Ing 85 saka 100 asil, Kemp ngalahake penantange, miturut firma riset politik FiveThirtyEight. Dheweke ngalahake Abrams kanthi tipis ing taun 2018.

Nanging, dhukungan kanggo ekspansi game ing Georgia minangka salah sawijining cara Abrams bisa misah saka Kemp. Gubernur Georgia wis sajarah dawa nglawan kasino lan totoan olahraga. Nanging ana dhukungan bipartisan kanggo inisiatif kasebut ing antarane anggota Majelis Umum lan Senat. Pamilih uga seneng nambah casino lan totoan olahraga, sanajan ana support liyane kanggo mantan.

Proses Georgia kanggo liberalisasi opsi game padha karo negara liyane. Anggota parlemen kudu ngowahi konstitusi negara lan banjur ngirim pitakonan menyang pamilih kanthi bentuk inisiatif suara. Rong pertiga anggota DPR lan Senat negara kudu nyetujoni amandemen kasebut sadurunge masalah kasebut bisa diputusake dening para pamilih, tegese dhukungan bipartisan dibutuhake.

Biaya lotre mbiayai program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi nggawe kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Manual sing akrab

Abrams pitching casino lan olahraga totoan minangka revenue generator apa-apa anyar. Iki minangka taktik paling ora siji calon gubernur Demokrat profil dhuwur liyane ngadhepi perang sing angel kanggo ngusir incumbent Republik sing ditugasake.

Ing April, Texas Demokrat Robert “Beto” O’Rourke ngandika bakal nimbang gawe rencana kanggo nggawa kasino lan olahraga totoan kanggo negara. Kaya Georgia, Texas wis lotre lan sajarah dawa nglawan game casino.

Minangka negara paling gedhe kaloro, Texas akeh katon minangka angsa emas untapped dening operator resort lan sportsbooks terpadu. Kanggo perusahaan sportsbook, Georgia minangka pasar sing diidam-idam amarga karemenan populasi kanggo olahraga kuliah. Ana uga sawetara tim olahraga profesional Atlanta lan kasunyatan manawa ora ana negara tetanggan sing ngidini taruhan olahraga seluler.

#Stacey #Abrams #Ndhukung #Georgia #Casino #Sports #Betting