Tag Archives: Sportsbook

Catawba Two Kings

Caesars Plans Sportsbook Truck Tour minangka Gear Shift Marketing efforts

Dikirim ing: 14 September 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 06:48.

Caesars Entertainment ana announced demo negoro nampilaken ora Sepur, nanging selaras 18-wheelers. Truk bakal ningkataké perusahaan Las Vegas olahraga online totoan app ing 17 dijadwal mandeg liwat mbesuk Super Bowl.

truk Caesar
Caesars Entertainment ngrancang tur truk ing saindenging negara wiwit saiki liwat Super Bowl kanggo promosi buku olahraga seluler lan aplikasi iGaming perusahaan. Presiden Digital Eric Hession ujar manawa minangka bagean saka “pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake” kanggo akuisisi lan retensi pelanggan. (Gambar: Caesars)

Tur kasebut bakal diwiwiti ana ing Stadion Highland ing Orchard Park, NY, ing ngendi Buffalo Bills dadi tuan rumah Tennessee Titans. Awal mandeg uga bakal pas karo Opening saka Caesars ‘gaya sportsbook’ bale, dumunung ing pojok lor-kulon stadion, miturut release Caesars.

Ing stadion, rig gedhe bakal dadi hub aktivasi, nawakake insentif unik kanggo pangguna anyar lan “pengalaman VIP” kanggo anggota Caesars Rewards. Uga bakal dadi tuan rumah studio produksi lan podcast kanggo ngirim konten ing saben mandeg tur. Caesars Sportsbook Partners ESPNCBS Sports, lan Omaha Productions Peyton Manning kabeh bakal melu pangembangan konten, uga duta besar Caesars lan selebriti liyane.

“Bebarengan karo Caesars, kita wis ngrancang pengalaman tangan sing ora iso lali sing mesthi nyenengake para penggemar olahraga ing saindenging negara,” ujare Manning.

Ganti Arah

Tur truk bakal nyorot Caesars taun kapindho operasi Sportsbook. Caesars Entertainment tuku operator taruhan olahraga William Hill taun kepungkur, lan kanthi resmi ngganti jeneng divisi AS dadi Caesars ing Agustus 2021.

Tur iki uga nuduhake owah-owahan ing pendekatan Caesars kanggo entuk pelanggan anyar lan nahan pelanggan sing wis ana.

Nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing ora bisa dilalekake lan nganggep kaya bangsawan tetep dadi penekanan utama. Presiden Caesars Digital Eric Hession ngandika. “Tur Truk Caesars Sportsbook & Casino minangka bab sing nyenengake ing crita kita nalika kita mindhah fokus marketing menyang pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake ing taun kapindho.”

Kaya sing katon ing taun kepungkur karo penggemar FanDuel, DraftKings, lan BetMGM, Caesars nawakake taruhan “bebas risiko” $ 5,000 kanggo pangguna anyar taun kepungkur. Bonus kasebut mbantu dheweke dadi pimpinan awal ing New York, sanajan FanDuel lan DraftKings wis nyusul.

Sadurungé taun iki, Caesars ngumumake rencana kanggo nyuda belanja iklan ing operasi online. Sajrone telpon penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan induk karo analis investasi, CEO Tom Reeg ujar manawa mbuwang pariwara sing direncanakake dipotong nganti atusan yuta dolar minangka upaya kanggo nggawe sisih digital luwih lestari.

Nganti saiki, ora ana pengaruh ing pangsa pasar perusahaan, ujare.

“Dibandhingake karo musim gugur pungkasan, kayane kita wis ninggalake udhara kanthi lengkap. Nanging sampeyan bakal entuk iklan utawa loro gumantung ing ngendi sampeyan lan apa sing lagi ditonton, “ujare Reeg.

NFL College Football Game ing Tour

Sawise Buffalo, tur Caesars bakal dianakaké ing Stadion Lucas Oil 25. September kanggo game ngarep Indianapolis Colts nglawan Kepala Kansas City.

Paling mandeg related kanggo game NFL. Nanging ana rong game bal-balan kuliah musim biasa ing tur. Ing 8 Oktober, Ohio State bakal lelungan menyang Michigan State, lan ing November 5, Alabama lan LSU bakal gawe anyar saingan ing Baton Rouge. Caesars minangka mitra resmi LSU Athletics.

Ana uga game NHL ing jadwal, minangka truk bakal ing Washington, DC, kanggo Capitals Oktober 12 pambuka ngarep marang Boston Bruins. Caesars ngoperasikake buku olahraga ing Capital One Arena.

Dhaptar papan wisata paling anyar bisa ditemokake ing kene. Sawetara lokasi nyata kanggo acara Caesar tetep ditemtokake.

#Caesars #Plans #Sportsbook #Truck #Tour #minangka #Gear #Shift #Marketing #efforts

Bernard Chong

Sportsbook Brazil nunjuk Bintang Bal-balan minangka Duta Besar, Betting Faces Surveillance Intense

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 10:51

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 11:07.

Sportsbook Brasil lan operator game Dollar.Bet ngarep-arep nambahake pasuryan sing akrab ing barisan bakal menehi keunggulan ing kompetisi. Dheweke wis milih mantan bintang bal-balan Márcio Amoroso dadi duta anyar.

Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund
Marcio Amoroso main kanggo Borussia Dortmund. Lintang bal-balan pensiunan minangka duta anyar Sportsbook Dollar.Bet ing Brasil. (Gambar: Transfermarkt)

Amoroso main kanggo sawetara tim lokal lan internasional sajrone karier 25 taun. Sing paling penting, dheweke dadi anggota reguler tim nasional Brasil wiwit taun 1995 nganti 2003.

Sapérangan prestasi digayuh déning priyayi umur 48 taun iki, kalebu dadi top scorer ing sapérangan kompetisi. Jenenge isih ana ing macem-macem liga, kalebu Brasileirão, Serie A Italia, Bundesliga, lan FIFA.

Nelpon All Stars

Nambahake wong kanthi kekuwatan bintang minangka duta minangka salah sawijining cara utama sing digunakake ing buku olahraga lan operator game kanggo entuk perhatian. Contone, BetMGM duwe AJ Andrews, Wayne Gretzky, Marshawn Lynch, lan liya-liyane. Betcris duwe Ronaldinho lan Natalia Guitler, loro atlit Brasil sing populer.

Dollar.Bet ngandelake kekuwatan bintang Amoroso ing Brasil kanggo mbedakake saka buku olahraga liyane. Valid kanggo setahun, kemitraan nyedhiyakake panggunaan gambar Amoroso ing kampanye iklan kanggo perusahaan, rawuh ing acara, lan partisipasi ing postingan ing jaringan sosial merek.

Iki uga kalebu Amoroso nggawe kiriman ing jaringan sosial dhewe sing ana gandhengane karo Dollar Bet. Ing Twitter, dheweke duwe sekitar 42.000 pengikut.

Amoroso minangka pencetak gol sing produktif nalika aktif. Wiwit taun 1995-2003, dhèwèké main 19 pertandhingan karo tim nasional Brasil, kang nyetak sangang gol. Ing 392 game kanggo macem-macem klub sajrone karire, penyerang kasebut uga wis nglumpukake 162 gol.

Marcio Francisco Campos Cavalcante, pemilik partner saka Dollar.Bet, siap kanggo push perusahaan kanggo dhuwur anyar. Dheweke nyatakake yen Amoroso saiki bakal dadi komponen kunci saka strategi pemasaran amarga Dollar.Bet tuwuh ing negara kasebut.

Betting Relationship Under Fire

Duwe tokoh olahraga minangka duta kanggo buku olahraga utawa perusahaan game minangka salah sawijining perkara lan ora nyebabake kontroversi. Nanging, hubungan antarane entitas olahraga lan buku olahraga pancen beda. Hubungan kasebut saiki diadili ing Brasil.

Kabeh 20 klub bal-balan ing Serie A Brasil duwe pranala menyang entitas totoan olahraga. Iki senadyan kasunyatan sing negara isih durung narik pemicu ing legalized totoan olahraga. Pasar paling awal sing diatur yaiku tanggal 13 Desember.

Iki wis mbingungake sawetara ing pamrentah Brasil. Yen kegiatan kasebut durung sah lan ora ana pasar sing diatur, dheweke ora ngerti kepiye entitas olahraga bisa nggawe kemitraan karo perusahaan taruhan olahraga.

Akibaté, Kamentrian Kehakiman Brasil bakal nyoba mangsuli pitakon kasebut kanthi bantuan klub kasebut. Wis ngubungi 54 klub olahraga lan liga sing beda-beda, mrentah supaya nyerahake kontrak kemitraan.

Nyengkuyung investigasi yaiku review dening Sekretariat Konsumen Nasional Brasil, bagean saka Kementerian Kehakiman. Dheweke percaya yen kemitraan iki wis ditindakake ing luar negeri, sing ujar bakal nglanggar undang-undang sing ana.

Antarane entitas sing disorot dening Kementerian Kehakiman yaiku klub bal-balan Atlético Mineiro, Fluminense, São Paulo lan Santos. Kajaba iku, lagi nyelidiki raksasa media Rede Globo, sing duwe kemitraan siaran karo Pixbet lan Betnacional. Entitas sing nampa kabar duwe nganti 9 September kanggo nanggapi.

#Sportsbook #Brazil #nunjuk #Bintang #Balbalan #minangka #Duta #Besar #Betting #Faces #Surveillance #Intense

Catawba Two Kings

Betly diluncurake ing Tennessee, Sportsbook kaping 13 ing Volunteer State

Dikirim ing: 21 Agustus 2022, 08:53

Dianyari pungkasan ing: 21 Agustus 2022, 08:57h.

Saiki ana pilihan totoan olahraga rolas baker ing Tennessee.

Betly
Gambar saka situs web Betly. Betly dadi buku olahraga kaping 13 sing dilisensi ing Tennessee minggu kepungkur. (Gambar: Betly)

Minggu kepungkur iki, Betly dadi buku olahraga kaping 13 sing dilisensi kanggo operasi ing Negara Sukarelawan. Betly mlaku ing platform digawe dening Gamewise, joint venture saka game lan Hospitality tenan Delaware North lan operator game basis Belgium GAMING1.

Tennessee minangka negara katelu ing ngendi Betly diluncurake, gabung karo West Virginia lan Arkansas. Delaware North makaryakke casinos ing loro negara, karo Southland Casino Hotel in West Memphis, Ark., bab limang mil saka garis negara Tennessee.

“We are bangga kanggo ndeleng teknologi kita nindakake kanthi apik ing Amerika Serikat lan ngarep-arep kanggo terus nambah fungsi saka aplikasi kita,” ngandika Victor Araneda, kepala pangembangan bisnis GAMING1, ing statement. “Kita yakin banget karo nilai kemitraan omnichannel kita karo Delaware North bakal nyedhiyakake bettors Tennessee.”

Sadurungé taun iki, Southland dibukak casino anyar karo 2.400 slot machine lan munggah 50 game table bakul urip minangka bagéan saka $ 320 yuta project expansion sing uga kalebu hotel. Pérangan pisanan saka hotel dibukak sasi kepungkur, lan pambangunan sisane dijadwalake rampung ing musim gugur iki. Sawise rampung, hotel casino bakal nawakake 300 kamar, kalebu 60 suite lan 12 penthouse.

Rilis ngumumake Bukak Tennessee cathetan ing basa customer gedhe Southland ing Tennessee lan ngandika app dimaksudaké kanggo nglengkapi Sportsbook toko casino kang.

“Kaya ing Arkansas, Betly Tennessee rawuh saka Southland, account dipercaya karo werna lokal,”Sa Luisa Woods, Wakil Presiden Marketing, Delaware North Gaming.

Betly Ora Bakal ‘Ajrih Penggemar Olahraga Kasual’

Kaya sing wis kasebut sadurunge, Betly gabung karo lapangan sing rame ing Tennessee, ing ngendi mung taruhan olahraga online sing diidini. Operator liyane sing dilisensi dening negara yaiku Bally Bet, Barstool Sportsbook, BetMGM, Caesars Sportsbook, DraftKings, FanDuel, Fubo, Hard Rock, SuperBook, Tennessee Action 247, Wagr, lan WynnBET.

Kanggo ngadeg metu saka akeh, Woods ngandika app Betly nawakake antarmuka pangguna-loropaken sing ora intimidating, utamané kanggo sing anyar kanggo totoan olahraga.

Betly duwe fitur inovatif sing dirancang khusus kanggo melu lan nyenengake para penggemar olahraga, nanging kita nggunakake istilah sing akrab lan ora meksa tawaran sing dhuwur-dhuwur sing bisa medeni para penggemar olahraga kasual. Woods ngandika.

Bukak Betly ing Tennessee teka nalika musim kuliah lan bal-balan profesional nyiapake kanggo miwiti sawetara minggu sabanjure.

Olahraga Betting Deal, Pangentukan Munggah ing Juli

Iki minggu kepungkur, Tennessee Sports Betting Advisory Board ngirim laporan Juli.

Ora nggumunake, Juli minangka wulan paling murah ing taun iki babagan penanganan amarga kurang acara olahraga sing dianakake sajrone wulan kasebut.

Penahanan kolektif yaiku $ 182,8 yuta, mudhun 15,3% saka $ 215,8 yuta ing wulan Juni. Nanging, ing Sportsbooks menang luwih minangka revenue reged diatur $ 18,3 yuta ana 43,3% luwih dhuwur tinimbang $ 12,8 yuta padha entuk ing Juni.

Pajak Tennessee, totoan olahraga, nyetel revenue reged karo 20%, supaya negara nampa $ 3,7 yuta saka operator dilisensi sasi.

Sajrone pitung sasi pisanan taun, buku olahraga Tennessee wis njupuk $ 2,02 milyar ing taruhan, kanthi bettors menang $ 1,85 milyar. Thanks kanggo reged income diatur $145,2 mayuta-yuta, negara wis diklumpukake luwih saka $29 yuta ing pajak.

#Betly #diluncurake #ing #Tennessee #Sportsbook #kaping #ing #Volunteer #State

Catawba Two Kings

Indiana Casino lan Sportsbook Revenue mbalek maneh ing Juli

Dianyari: 13 Agustus 2022, 11:50

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 11:50.

Indiana Casinos sante wiwitan apik kanggo taun fiskal ing Juli.

Indiana
Pemandangan udara saka Monument Circle ing Indianapolis ing wayah sore. Indiana Casinos kanggo Juli kacarita AGR keno pajek $ 201,2 mayuta-yuta, munggah $ 12,5 yuta saka Juni. (Gambar: SeanPavonePhoto/Adobe Photo Stock)

Miturut data saben wulan dirilis dening Komisi Gaming Indiana (IGC) ana, 12 kasino komersial sing dilisensi negara kacarita $ 201,2 yuta ing kuitansi reged tax-diatur (AGR) kanggo sasi. Iku mundhak 6,7% saka total Juni $188,7 yuta.

Sing luwih penting, iki mungkasi kemerosotan telung sasi sing nyuda penghasilan amarga kahanan ekonomi saya mundhak. Nalika ekonomi sacara teknis bisa ngalami resesi – kanthi definisi manawa produk domestik reged negara nyusut kanggo kuartal kaping pindho – indikator liyane kayata pasar kerja sing apik lan rega gas sing mudhun mbantu ngimbangi sawetara kasebut.

Ana uga sawetara perspektif sing dibutuhake ing kene. Nalika ana penurunan sing tetep wiwit AGR kena pajak $ 219.2 yuta ing wulan Maret, wulan kasebut isih nuduhake sawetara jumlah paling dhuwur ing Indiana, paling ora wiwit 2017.

Wiwit 2017, wis ana 10 wulan nalika AGR kena pajak saben wulan ngluwihi $200 yuta. Pitu kasebut wis kedadeyan wiwit April 2021. Telu liyane kedadeyan ing Maret 2017, 2018, lan 2019.

Dadi casinos Indiana isih ing tengah roto kuwat, lan yen faktor ekonomi tartamtu, kayata tingkat inflasi, terus dumunung, banjur padha katon poised kanggo njaga mbukak kuwat kanggo saiki.

Hard Rock Tetep No. 1

casino Newest negara terus dadi produser utama.

Hard Rock Northern Indiana kacarita total menang $ 36,8 mayuta-yuta, luwih saka $ 6 yuta liwat Horseshoe Indianapolis.

Sawise $ 1,5 mayuta-yuta ing free kridit game lan potongan liyane dijupuk, casino adhedhasar tanah Gary kacarita AGR keno pajek $ 35,3 mayuta-yuta.

Horseshoe Hammond kacarita AGR keno pajek $ 26,5 mayuta-yuta, karo Horseshoe Indianapolis laporan $ 26,2 mayuta-yuta sawise njupuk 12% potongan saka winnings kanggo operasi racino sawijining.

Sasi paling apik kanggo casino South Indiana kanggo Caesars Southern Indiana, minangka property EBCI Holdings kacarita AGR keno pajek $ 21,2 mayuta-yuta.

Kanthi Juli minangka wiwitan taun fiskal, tingkat pajak maju Indiana ing revenue casino direset. Mulane revenue tax negara ambruk luwih saka setengah saka Juni $ 65,7 yuta kanggo $ 32,4 yuta ing Juli sanajan revenue tambah saben sasi.

Kanggo paling kasino ing negara, pisanan $ 25 yuta ing AGR taxed ing 15%. Tarif mundhak dadi 20% kanggo $ 25 yuta sabanjure lan 25% kanggo $ 25 yuta sabanjure. AGR antarane $75 yuta lan $150 yuta wis taxed ing 30%, karo income antarane $150 yuta lan $600 yuta taxed ing 35%.

Yen ana casino laporan AGR luwih saka $ 600 mayuta-yuta, sing income taxed ing 40%.

Nangani Sports Betting Drops, Entuk Tambah

Ngalih menyang totoan olahraga, Indiana terus kanggo rangking antarane negara ndhuwur ing bangsa ing syarat-syarat genggeman.

Sportsbook negara kacarita $ 206,6 yuta nangani kanggo Juli. Sing mudhun meh $ 50 yuta saka total wulan Juni amarga kurang acara olahraga sajrone wulan kasebut. Nanging, iku mundhak $12.1 yuta saka laporan Juli 2021.

Sanajan gagang mudhun, buku olahraga nglaporake tingkat menang sing luwih apik. AGR kena pajak Juli $ 20,9 yuta ana 32,3% Tambah saka $ 15,8 yuta Sportsbooks menang ing Juni.

Indiana uga nampa meh $500.000 luwih ing pajak amarga sasi luwih apik kanggo bookkeeping. Miturut IGC, pajak olahraga totoan ngasilake meh $ 2 yuta kanggo negara.

FanDuel sepisan maneh nuntut papan paling dhuwur ing antarane buku olahraga. $ 61,5 yuta ditahan kanggo sasi $ 1,4 yuta luwih apik tinimbang DraftKings. Merek Flutter Entertainment nglaporake bathi reged $ 7,3 yuta, nalika DraftKings menang $ 4,5 yuta.

#Indiana #Casino #lan #Sportsbook #Revenue #mbalek #maneh #ing #Juli

Catawba Two Kings

Gannett Gratis Kanggo Bisa Kanthi Sportsbook Liyane Sawise Deal Tipico Direvisi

dikirim ing: 5 Agustus 2022, 06:53h.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 07:27h.

Setaun sawise raksasa media Gannett mlebu aliansi eksklusif karo operator totoan olahraga Tipico, perusahaan AS ngumumake Kamis yen loro-lorone wis ngrampungake kesepakatan kasebut supaya bisa kerja bareng karo buku olahraga liyane.

Gannett Mike Reed
CEO Gannett Mike Reed ngumumake Kamis manawa raksasa media AS lan operator taruhan olahraga Tipico lagi nggarap kemitraan. Gerakan iki saiki ngidini Gannett nggawe hubungan karo operator totoan olahraga liyane. (Gambar: Gannett)

Sajrone telpon konferensi perusahaan karo analis investasi, CEO Gannett Mike Reed nyebutake kekurangan wutah kanggo buku olahraga berbasis Jerman ing AS.

“Ekspansi kasebut luwih alon tinimbang sing diantisipasi, lan isih beroperasi mung ing rong negara,” ujare Reed.

Ing laporan triwulanan Gannett menyang SEC, perusahaan kasebut nerangake manawa loro-lorone “mutually terminated” kesepakatan kasebut dirampungake tanggal 26 Juli 2021. Kesepakatan anyar, sing ditrapake Senin, lumaku patang taun lan mbatesi eksklusivitas Tipico ing negara-negara tartamtu. Negara kasebut ora kadhaptar ing laporan kasebut.

Tipico saiki dilisensi ing Colorado lan New Jersey kanggo totoan olahraga, lan uga nawakake iGaming ing New Jersey. Iku uga duwe tawaran akses pasar karo Caesars Entertainment kanggo Indiana lan Iowa, uga tawaran Columbus Crew kanggo akses ing Ohio.

Minangka bagéan saka menehi hasil reworked, Tipico tuku waran kanggo saham minoritas ing perusahaan sing Gannett ditampa ing pungkasan taun menehi hasil. Ragad kasebut, bebarengan karo biaya media tartamtu, bakal dadi $14.7 yuta sajrone patang taun. Tipico uga bakal terus mbayar Gannett kanggo pitunjuk.

‘Mati lan Njelajah’

Gannett berbasis Virginia minangka penerbit koran paling gedhe ing AS, lan portofolio kalebu USA Today lan publikasi lokal kayata Republik Arizona ing Phoenix, The Indianapolis Star, The Cincinnati Enquirer, The Columbus (Ohio) Disptach, lan The Tennessean ing Nashville. . Sakabèhé, Gannett duwe toko ing 46 negara bagian AS.

Reed katon optimis yen Gannett bakal entuk manfaat saka kesepakatan anyar.

Kita wis njelajah lan njelajah kesempatan karo panyedhiya game olahraga liyane lan ngarep-arep bisa nambah revenue saka kategori iki. marang Analysts.

Pesen kanggo Tipico sing njaluk komentar ora langsung bali ing dina Jumuah.

Swara Taun Pungkasan

Wektu iki taun kepungkur, pejabat saka Tipico lan Gannett ngomong kanthi antusias Casino.org babagan kemitraan. Iki kalebu tuku iklan $90 yuta lan menehi Gannett kesempatan kanggo tuku 5.000 saham ing divisi AS Tipico.

Gannett ujar manawa Tipico duwe rencana ana ing 15 negara sajrone kontrak limang taun. Wakil Presiden Pengembangan Bisnis AS Tipico Stephen Krombolz nuduhake 12 nganti 18 wulan sabanjure bakal tuwuh kanthi signifikan.

Ora suwe sawise tekan kesepakatan Gannett, Tipico ngumumake bakal nemokake pusat teknologi AS ing Denver. Perusahaan ngumumake yen fasilitas kasebut bakal nggawe 441 proyek, lan Komisi Pembangunan Ekonomi Colorado nyetujoni proyek kasebut kanthi insentif pajak nganti $ 7,5 yuta sajrone wolung taun, gumantung marang Tipico kanggo nggayuh target proyek.

Miturut Ohio Casino Komisi Control, Tipico wis Applied kanggo lisensi ana. Sportsbook lan Crew, tim MLS, mung nglamar lisensi online. Yen disetujoni, buku olahraga bisa digunakake ing 1 Januari.

Kemitraan Crew sing diumumake ing Januari minangka kesepakatan paling anyar kanggo Tipico.

#Gannett #Gratis #Kanggo #Bisa #Kanthi #Sportsbook #Liyane #Sawise #Deal #Tipico #Direvisi