Tag Archives: Sports

Catawba Two Kings

Colorado Sports Betting Nets $ 11,4M kanggo Water Plan ing FY 21-22

dikirim ing: September 18, 2022, 01:59h.

Dianyari pungkasan ing: 18. September 2022, 02:00.

Olahraga totoan ing Colorado kui $ 11,4 mayuta-yuta ing tax revenue liwat taun fiskal pungkasan sing bakal digunakake kanggo bantuan dana Plan banyu negara. Iku miturut release dening Colorado Limited Gaming Control Komisi (CLGCC).

Sugeng rawuh ing tandha Colorado
Papan sambutan kayu nampani pengunjung ing Colorado. Negara announced ana sing $ 11,4 mayuta-yuta pajak totoan olahraga bakal diparengake kanggo bantuan dana bagean Plan Water sawijining. Anggota parlemen ing awal taun iki nglulusake undang-undang kanggo mesthekake luwih akeh revenue pajak menyang rencana jangka panjang negara kanggo nambah keamanan banyu. (Gambar: Tomasz Zajda/Adobe Stock Images)

Pendanaan Water Plan ndadekake akeh revenue saka 10% tax ing income sportsbooks net. Kanggo taun fiskal 2021-22, sing pungkasan tanggal 30 Juni, negara nampa $12.4 yuta, kanthi $12.2 yuta disetujoni kanggo alokasi.

Kajaba iku, Dana Tahan-Tanpa Bahaya nampa luwih saka $ 746.000, yaiku alokasi 6%. Dana kasebut disedhiyakake kanggo ngganti organisasi sing bisa mbuktekake manawa kegiatan taruhan olahraga entuk penghasilan. liyane $ 130.000 menyang Kantor Kesehatan Behavioral, sing ngawasi layanan gambling masalah lan hotlines.

Dana Hold-Hamless mundhak pendanaan 52.8% saka taun fiskal 2020-21, dene bagean saka Rencana Udara mundhak luwih saka $3.4 yuta, utawa 43%, saka taun fiskal sadurunge. Nanging, pendanaan kanggo Plan Air isih adoh saka pangarepan disetel nalika legalizing totoan olahraga wis ngajokaken telung taun kepungkur.

Dhuwit Tetes Ing

Pamilih Colorado nyetujoni legalisasi totoan olahraga ing Nopember 2019 nalika ngliwati DD Proposition, lan operator pisanan disetujoni kanggo diluncurake tanggal 1 Mei 2020. Ing tanggal kasebut, papat buku olahraga online diluncurake ing negara kasebut, lan wiwit saiki, pasar wis thukul kanggo 24 aplikasi online lan 15 fasilitas fisik.

Titik sade utama dening panyengkuyung taruhan olahraga nggunakake bathi pajak kanggo mbantu mbiayai Colorado Water Plan, kerangka sing diusulake kanggo mbantu negara kasebut tahan banyu lan nambah sumber daya ing taun 2050.

Rencana multi-milyar dollar kira-kira biaya $ 40 milyar saka kabeh sumber ing 2017. A nganyari konsep kanggo rencana saiki ing review liwat pungkasan sasi, lan rencana telpon kanggo tax totoan olahraga kanggo bantuan nutupi, sebagéyan. , $2,35 milyar sing dibutuhake negara bagean saka rencana kanggo 30 taun sabanjuré.

Nalika Pamilih liwati Prop DD, ngandika pejabat negara padha samesthine totoan olahraga pa rata-rata $ 14,9 yuta saben taun ing plans banyu ing limang taun pisanan. Ukuran kasebut uga nutupi jumlah taunan $ 27.2 yuta.

Owah-owahan Rawuh ing Januari

Masalah utama kanggo ngapa revenue pajak totoan olahraga Colorado ora diproyeksikan yaiku basa sing ngidini buku olahraga ngilangi bonus kanggo nyuda tanggung jawab pajak.

A audit negara conducted ing April lan dirilis ing Juni ing totoan olahraga nyatet sawetara auditor pracaya sing operator sengojo nglaporake losses dhuwur ing upaya kanggo entuk pangsa pasar.

Lawmakers diganti sing sadurungé taun nalika padha liwati tagihan sing bakal matesi jumlah sing Sportsbooks bisa nyuda. Wiwit Januari, operator mung bisa nyuda nganti 2,5% saka kepemilikan saben wulan. Iku tetep nganti 30 Juni 2024. Sawisé iku, tingkat abang mudhun 0,25% kanggo telung taun fiskal sabanjuré, tegesé wiwit Juli 2026, Sportsbooks mung bisa nyuda 1,75% saka nangani saben sasi.

RUU kasebut, sing ditandatangani Gubernur Jared Polis ing wulan Juni, uga nglarang nggawa stub taruhan gratis menyang wulan liyane.

#Colorado #Sports #Betting #Nets #114M #kanggo #Water #Plan #ing

casino stocks

CEO Disney Chapek Details ESPN Plans For Sports Betting

dikirim ing: September 15, 2022, 03:01h.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 03:25.

CEO Walt Disney (NYSE: DIS) Bob Chapek negesake manawa dheweke ndeleng taruhan olahraga mlebu ESPN mangsa, nanging ditambahaké entitas media olahraga ora bakal langsung melu totoan.

capek
CEO Disney Bob Chapek ing D23 Expo ing 2019. Dheweke bubar ujar manawa taruhan olahraga tetep dadi bagean saka ESPN mangsa. (Gambar: Patrick Fallon/Bloomberg)

Chapek nggawe komentar wingi ing Goldman Sachs Communacopia + Technology Conference. Nanggepi pitakonan saka analis ekuitas Goldman Sachs Brett Feldman, pangareping eksekutif Disney ujar manawa taruhan olahraga minangka salah sawijining pilihan sing dideleng Disney kanggo nglawan “penyusutan alam semesta kabel,” nalika njaga pandangan kasebut. ESPN paparan taruhan ora mbebayani kanggo merek Disney sing luwih jembar.

Nyelehake link, contone, sing mbokmenawa aplikasi paling kamungkinan – link outbound, ora app minangka app, nanging app, link outbound menyang situs totoan olahraga, ESPN-branded, ora bakal duwe pengaruh ing ekuitas merek kanggo Disney nanging bakal duwe pengaruh sing positif banget marang ekuitas merek kanggo ESPN amarga pamirsa sing luwih enom nuntut,” ujare Chapek.

Dheweke ora nemtokake cara upaya sing gegandhengan karo link bisa diwujudake ESPN. Paling taun, kacarita sing raksasa media olahraga ngupaya persetujuan lisensi multi-taun $ 3 milyar karo operator Sportsbook, lan padha ing rembugan karo Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan DraftKings (NASDAQ: DKNG). Nanging kesepakatan kasebut ora kedadeyan.

Wektu sing apik kanggo Komentar Chapek

Iki bisa uga mung kebetulan, amarga konferensi Goldman Sachs dijadwalake pirang-pirang wulan. Nanging Chapek nggawe komentar mung rong dina sawise investor aktivis Daniel Loeb nolak rencana kanggo nyurung Disney dadi spinoff. ESPN.

Bagéyan saka alesan pangadeg Third Point kanggo pamindhahan kasebut yaiku- ESPN bisa nggawe luwih apik nggunakake olahraga kesempatan totoan minangka entitas ngadeg-piyambak. Ing dina Minggu, Loeb ujar manawa dana pager dheweke duwe “pangerten sing luwih apik”. ESPN Nilai kanggo Disney. Ing konferensi kasebut, Chapek ngonfirmasi manawa jaringan olahraga bakal tetep ana ing perusahaan kasebut.

“Perusahaan Walt Disney nambahake akeh ESPNlan ESPN ditambahake akeh menyang The Walt Disney Company. Lan sampeyan bisa ndeleng soko minangka prasaja minangka mbendel alus, nanging sampeyan uga bisa ndeleng keuntungan sanget sing urip olahraga ndadekke kanggo perusahaan, salah siji saka titik iklan tampilan utawa saka titik pamirsa tampilan utawa saka sudut pandang fandom. ” jare nanggapi pitakone Feldman. “Lan kita mikir sing penting banget.”

Pungkasan wulan, Chapek ngandhani investor Disney manawa perusahaan kasebut bakal nggawe pengumuman taruhan olahraga sing penting.

Nunggu ESPN Sports Betting Splash

dina iki, ESPN ora ilang cahya kanggo totoan olahraga. Nduwe hubungan karo Caesars Sportsbook lan DraftKings, lan tambah akeh miringake konten ing macem-macem platform menyang pamirsa sing luwih enom sing dianggep minangka penggemar taruhan.

Nanging, jaringan ora langsung disambung menyang operasi Sportsbook, lan iku ora cetha yen lan nalika iku bakal kelakon.

Disney wis suwe dikabarake minangka panuku potensial sawetara operator buku olahraga sing luwih cilik – kabeh bisa dituku kanthi gampang – nanging Chapek ora nyebutake kesepakatan kasebut ing konferensi Goldman Sachs.

#CEO #Disney #Chapek #Details #ESPN #Plans #Sports #Betting

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Missouri 16K Bets Diblokir ing Dina Salah Resmi Kansas Sports Betting

dikirim ing: September 6, 2022, 02:19h.

Dianyari pungkasan ing: 6 September 2022, 02:39h.

Show-Me State pengin nuduhake dhuwit. 1. September, dina pisanan totoan olahraga legal ing Kansas, GeoComply Solutions kacarita pamblokiran 16.000 nyoba kanggo nggunakake aplikasi totoan olahraga seluler saka Missouri. Miturut piranti lunak deteksi lokasi lan panyedhiya layanan cybersecurity, 60% upaya sing diblokir teka saka bagean Missouri ing Kansas City, ora adoh saka tapel wates karo Kansas.

Missouri State Outline
Wilayah metropolitan Kansas City wiwit saka Kansas nganti Missouri. Nalika totoan olahraga legal dibukak ing Kansas minggu kepungkur, Missouri – kang kalebu bagean luwih gedhe saka Kansas City karo tim bal-balan NFL – durung legalize. (Gambar: washingtonpost.com)

Sapa wae sing umure luwih saka 21 wis diijini nang ing Kansas, ora ketompo ing negara ngendi dheweke manggon. Nanging, padha kudu dumunung ing Kansas nalika manggonke nang. GeoComply ngandika sing lokasi bettors ‘diverifikasi kaping pirang-pirang nalika nggunakake app olahraga totoan, lan tambah akeh bettors nyedhaki wates negara.

Wewatesan karo Anger

Enem saka wolung negara wewatesan Missouri wis olahraga totoan legal. Nebraska nindakake ing taun 2021, sanajan isih ora ana regulasi. Illinois lan Tennessee legalized totoan olahraga ing 2020, Iowa lan Arkansas ing 2019. Mung ing Kentucky lan Oklahoma totoan olahraga ora diijini.

Nanging Kajaba saka Kansas kanggo dhaftar sing wis ma tenan Missouri kang lack olahraga totoan ing pasuryan residents sawijining. Sing utamane amarga bagean Missouri ing Kansas City sing dadi papan kanggo franchise NFL Chiefs, sing main ing Stadion Arrowhead.

Negara Kebingungan

Kansas City, Kan. (KCK) lan Kansas City, Mo. wis dawa wis tergabung minangka wilayah metropolitan Kansas City luwih. Nanging, rong negara sing kalebu metro duwe sejarah perselisihan – babagan kutha lan masalah liyane. (Dheweke ana ing sisih ngelawan ing Perang Sipil.)

Kansas City asli diadegaké déning Negara Missouri ing 1853 minangka Kansas City (sawise Kali Kansas, dijenengi kanggo suku Kansa). Iku wolung taun sadurunge Negara Kansas malah ana. Ing sisih iki kali Kansas, pamukiman liyane dikembangaké independen, kalebu klompok kutha-kutha cilik sing digabung minangka Kansas City, Kansas ing 1872. Iki kabaripun rampung kanggo kapitalisasi ing pangenalan liyane, tansah luwih gedhe, jeneng Kansas City. (Saiki, ukurane wis tikel kaping telu.)

Ing taun 1870-an, Kansas nggawe akeh upaya kanggo nggabungake sisih Missouri ing Kansas City menyang negarane, nanging gagal. Saiki, karo totoan olahraga, katon kaya Kansas ngguyu pungkasan. Pasar anyar wis samesthine kanggo generate $ 1- $ 5 yuta ing revenue taunan kanggo negara.

Nalika Missouri Bakal Legalize Iku?

Senator negara Missouri Kaleb Rowden (R-Columbia) wis janji kanggo nggawe legalization saka totoan olahraga prioritas ing babak legislatif sabanjuré. Nanging ora setuju babagan carane ngalangi tujuan kasebut sadurunge lan bisa terus ditindakake. Ing Mei, negara Senator Denny Hoskins (R-Caldwell) filibuster House Bills 2502 lan 2556, kang bakal ngidini Missouri 13 kasino komersial sing dilisensi negara kanggo nawakake Sportsbooks bata-lan-mortir lan olahraga online totoan app.

Hoskins ngandika nentang Bill amarga gagal kanggo legalize terminal video game ing restoran, bar, toko lan organisasi persaudaraan. (Mengko, dheweke nyalahake kasino negara, kanthi tweet yen proposal sing disenengi wis ditolak.)

#Missouri #16K #Bets #Diblokir #ing #Dina #Salah #Resmi #Kansas #Sports #Betting

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Gubernur Kansas Laura Kelly Panggonan pisanan Sports Bet resmi negara

Dikirim ing: 1 September 2022, 04:41.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 08:09.

Gubernur Kansas Laura Kelly diselehake ing negara pisanan legal totoan olahraga ing noon pa Hollywood Casino ing Kansas City, Kansas. Kelly nang $ 15 sing Kansas City Chiefs bakal menang Super Bowl LVII ing 12. Februari 2023. (No. 15 iku nomer mburi Chiefs quarterback Patrick Mahomes.)

Gubernur Laura Kelly Kansas olahraga olahraga totoan
Gubernur Kansas Laura Kelly nyelehake taruhan olahraga legal pisanan ing negarane 1. September 2022. (Gambar: governor.kansas.gov)

“Ayo Lurah!” jare gubernur.

Nalika resmi Kansas olahraga totoan ora resmi dibukak nganti ana 8. September serves dina minangka “alus Bukak” kanggo papat negara-disponsori lan dilakokno casinos pribadi: Boot Hill Casino lan Resort, Ford County near Dodge City, Kansas Star Casino ing Mulvane, Hollywood Casino pa Kansas Speedway, Kansas City, Kansas, lan Kansas Crossing Casino lan Hotel ing Pittsburg.

Saben dina, aku krungu saka Kansan ing saindenging negara sing pengin nggawe taruhan sah babagan olahraga, “ujare gubernur. “Aku bungah amarga bisa cepet-cepet ngrampungake upaya bipartisan iki ing wektu kanggo musim bal-balan. Saiki, kasino, restoran, lan panggonan liyane bakal duwe cara liya kanggo narik kawigaten wong Kansan menyang panggonane – nggawe lapangan kerja lan nyurung pertumbuhan ekonomi. Lan aku gelem ngetutake.”

kasino suku isih digunakake kanggo kempal kontrak karo Kansas kanggo totoan olahraga. kasino iki bakal diijini kanggo miwiti sanalika padha siyap, miturut kantor gubernur.

Ing Kepala Warta Liyane Dina…

Dina iki, tim bal-balan Kansas City ngumumake BetMGM lan DraftKings minangka mitra taruhan olahraga resmi. Kesepakatan Kepala karo BetMGM minangka kesepakatan multi-taun. Sing bakal kalebu tandha ing GEHA Field ing Stadion Arrowhead lan konten pemasaran ing media sosial tim.

“Minangka pimpinan industri ing lapangan iki, kita seneng kanggo welcome BetMGM kanggo Chiefs Kingdom,”Said Kepala Presiden Mark Donovan ing release saka BetMGM. “Kita wis nandur modal wektu lan energi sing signifikan kanggo nyengkuyung undang-undang taruhan olahraga lan pengumuman dina iki bakal mbukak lawang kanggo para penggemar supaya bisa nambah pengalaman kanggo musim 2022 lan sabanjure.”

BetMGM Chief Revenue Officer, Matt Prevost, nambahake: “Kanthi sajarah sugih lan basis penggemar hasrat, Kansas City Kepala partner becik. Nalika kita miwiti platform taruhan olahraga ing Kansas, kita ngarepake nambah pengalaman dina game kanggo para penggemar Chiefs ing saindenging wilayah.

BetMGM wis partner karo Kansas Crossing Casino ing Pittsburg kanggo dadi Sportsbook resmi lan salah siji saka enem app seluler disetujoni dening regulator negara kanggo nampa totoan olahraga ing Kansas.

Legislatif Kansas disetujoni gambling olahraga spring iki. Nanging, gamblers kudu fisik saiki ing Kansas kanggo melu. Dadi taruhan ora bisa diselehake ing Arrowhead Stadium minangka dumunung ing Missouri.

#Gubernur #Kansas #Laura #Kelly #Panggonan #pisanan #Sports #Bet #resmi #negara

Macau casinos gaming revenue GGR

Mobile Sports Bettor Duwe High Earning

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 05:01

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 06:17h.

Luwih saka setengah taruhan olahraga seluler ing AS nggawe $ 100.000 utawa luwih saben taun. Nanging TransUnion nyaranake supaya operator buku olahraga online luwih ngerti para pelanggan.

TransUnion mobile olahraga buku olahraga bettor
Ora ana kekurangan situs totoan olahraga online legal ing AS. Nanging agensi pelaporan kredit TransUnion rumangsa buku olahraga kudu luwih ngerti babagan keuangan pribadi para bettors olahraga seluler. (Gambar: AP)

TransUnion basis Chicago, salah siji saka “Big Three” agensi kredit, mutusaké kanggo mlebu ing industri game AS taun pungkasan sawise 12 taun ngawasi game ing UK lan Eropah. TransUnion wis wiwit menehi kaweruh menyang casino lan industri game online, karo riset paling anyar fokus ing partisipasi totoan olahraga internet.

TransUnion ketemu sing senadyan akèh-akèhé saka bettors olahraga sing nang online ing AS duwe gaji gedhe, daya tuku saka income wis suda dening inflasi. Rising biaya kanggo kabeh saka susu kanggo listrik wis ngasilaken ing sawetara olahraga mobile bettors voicing uneg-uneg apa padha bakal bisa kanggo mbayar tagihan saben wulan sembarang wektu rauh.

Nalika 54% saka olahraga mobile bettors gaji enem-tokoh, 79% marang pollster padha ngangap bab kemampuan kanggo mbayar tagihan sing saiki, silihan lan utang liyane ing lengkap ing sasi ahead. Sing luwih dhuwur tinimbang 52% populasi umum sing prihatin babagan kewajibane, ujare TransUnion.

Wawasan Pelanggan Dibutuhake

Panaliten TransUnion, sing ditindakake dening perusahaan riset pihak katelu Dynata, nyimpulake manawa platform sportsbook kudu ngerti babagan keuangan para pelanggan online.

Ing iklim ekonomi saiki, operator kudu luwih ngerti para pemain lan nyengkuyung dolanan sing tanggung jawab lan lestari. Declan Raines, kepala US Gaming ing TransUnion, ngandika Casino.org ing wawancara.

Raines nambahake manawa regulator negara bisa uga pinter duwe buku olahraga online sing dilisensi nindakake penilaian kemampuan kanggo pemain – sing umum ing Inggris lan Eropa. mriksa Affordability, sing menehi operator ngerti luwih jero babagan keuangan pribadi lan kesejahteraan finansial pemain, bisa ngidini buku olahraga online kanggo nggawe kesimpulan sing luwih sinau babagan nemtokake jumlah pelanggan sing bisa taruhan.

Raines uga pracaya sing operator kudu luwih ngandhani pelanggan bab sumber game tanggung jawab lan program kasedhiya. Kapercayan kasebut bakal luwih mesthekake yen kegiatan taruhan olahraga tetep nyenengake lan minangka hiburan. Gegandhengan karo taksiran keterjangkauan, eksekutif TransUnion Gaming felt sing bakal luwih nglindhungi konsumen lan matesi cilaka sosial potensial gambling minangka industri terus tekan ing internet.

Kredit Kritis

TransUnion kanthi alami ngubengi studi olahraga seluler menyang sing paling apik – nganalisa data lan informasi sing gegandhengan karo kredit. Lan kanggo taruhan olahraga seluler sing kuwatir babagan mbayar tagihan, rating house nandheske pentinge njaga kesehatan kredit.

“Riwayat pambayaran lan tingkat panggunaan kredit, ukuran jumlah kredit sing kasedhiya digunakake wong dibandhingake karo watesan kredit total, minangka rong faktor skor kredit utama,” ujare Margaret Poe, kepala pendidikan kredit konsumen ing TransUnion. “Pembayaran sing ilang lan saldo kredit sing ilang bisa nduwe pengaruh negatif sing abot ing skor kredit konsumen.”

Raines ujar manawa ketahanan finansial para bettors olahraga seluler lagi dites ing inflasi rekor. Lan sanajan mayoritas bettors cenderung kanggo terus muter tanggung jawab, luwih nliti bakal mbuktekaken terkenal.

“Ing nilai pasuryan, akèh-akèhé saka konsumen melu totoan olahraga seluler sing paling kamungkinan saged iku. Ing wektu sing padha, panemuan kita nduduhake pentinge, utamane nalika kahanan ekonomi sing durung mesthi, operator nggunakake data lengkap kanggo ngenali konsumen sing tahan banting lan stres.

“Mengkono bisa bantuan operator nglindhungi pemain lan nyedhiyani konsumen karo pengalaman luwih aman melu totoan diatur,”Raines rampung.

#Mobile #Sports #Bettor #Duwe #High #Earning

Jessica Millan Patterson

California Sports Betting Update: State GOP Says Ora kanggo loro Tindakan

Republik California ana announced posisi ing ngukur voting ing ngarepe pamilih ing November, lan nalika nerangake loro olahraga totoan ngukur, utusan GOP njupuk posisi padha ing loro.

Jessica Millan Patterson
Jessica Millan Patterson
Ketua Republik California Jessica Millan Patterson ngandika ing adegan kampanye video. Ing dina Jumuah, partai politik ngumumake dheweke nglawan tumindak taruhan olahraga sing bakal katon ing voting 8 November. (Gambar: Jessica Millan Patterson/YouTube)

Partai resmi milih marang Proposisi 26, sing bakal legalize totoan olahraga toko ing kasino suku dilisensi negara lan racetracks, lan Proposisi 27, sing bakal ngidini olahraga online totoan statewide.

“Pamilih karo Republik ing idea, lan karo posisi inisiatif voting pungkasan kita saiki, kita siyap kanggo bisa kanggo mesthekake yen Pamilih karo kita maneh November iki,” State Party Ketua Jessica Millan Patterson ngandika ing statement. . “Wiwit saiki nganti voting ditutup, kita bakal ngomong karo para pamilih babagan inisiatif penting iki.”

Sasi kepungkur, Partai Demokrat California ngumumake dewan eksekutif wis resmi milih nglawan Prop 27. Nanging, dheweke milih tetep netral ing Prop 26. Lan mung minggu kepungkur, pimpinan legislatif negara saka loro partai padha ngumpul kanggo ngumumake oposisi kanggo langkah online.

Cepet Respon Suku Group

Suku game proponents cepet kanggo pounce ing posisi GOP – paling oposisi kanggo ukuran totoan olahraga online. Ing dina Jumuah sore, “Koalisi kanggo Game Aman lan Tanggung Jawab”, sawijining panitia politik sing didhukung suku sing ndhukung Prop 26 lan nglawan Prop 27, ngetokake pratelan sing nyatakake yen loro partai utama kasebut manunggal ing Prop 27. Pernyataan kasebut kalebu pernyataan saka loro kasebut. saka wong-wong mau. kursi party, lan saben pratelan online tumindak ngrugekake kanggo game suku.

Prop 27 nglanggar janji sing digawe kanggo California Native Americans kanggo menehi hak kedaulatan kanggo operate game ing California kanggo nambah gesang komunitas ing saindhenging negara, “ujare Patterson. “Kita ndhukung suku California lan nentang Prop 27.”

Komentar Patterson uga diterbitake dening “Californias for Tribal Sovereignty and Safe Gaming,” panitia liyane sing didhukung suku nentang Prop 27.

Nalika partai katon seneng karo game suku, GOP durung njupuk langkah sabanjure kanggo ndhukung – utawa malah tetep netral – Prop 26.

Ing statement kanggo Casino.orgEllie Hockenbury, Wakil direktur eksekutif lan direktur negara komunikasi kanggo GOP, ngandika pimpinan Republican padha ngati-ati karo panentu ing Prop 26 sing bakal ngidini suku utawa kelompok liyane njupuk casino cardroom kanggo pengadilan ing biaya saka laku game ilegal.

“Penderitaan.26 ngancam proyek lan ekonomi lokal lan minangka extension saka pranata kayata PAGA, mbukak lawang kanggo tuntutan hukum sembrono ngendi bisnis bisa digugat preduli saka apa lagi ketemu nglanggar utawa ora,”Hockenbury ngandika. “We do ora ndhukung Prop. 26 lan kahanan sing durung mesthi. sing bakal diwenehake marang bisnis lan komunitas lokal sing gumantung.

Panyengkuyung saka game suku pratelan PAGA – singkatan saka Private Jaksa Agung undhang – ora bakal cilaka sembarang kamar kertu tumindak ing sesuai karo hukum negara.

Saliyane totoan olahraga toko lan pranata PAGA, Prop 26 uga bakal ngidini casinos suku nawakake roulette lan craps game table ing kasino sing.

Dems Pengin Ngirim ‘Busak Pesen’ ing Prop 27

Ing pratelan sing digawe liwat koalisi, Rusty Hicks, ketua Partai Demokrat California, nyuarakke komentar Patterson babagan ngadeg karo suku kasebut, nambahake manawa Prop 27 ngancam kedaulatan.

“Bebarengan, kita bisa ngirim pesen sing jelas menyang perusahaan luar negeri sing pengin ngeksploitasi proses inisiatif California kanggo entuk manfaat dhewe,” ujare Hicks. “California Demokrat bakal nyambung karo 10 yuta Demokrat kanggo ngalahake Prop 27 ing November.”

Demokrat California milih tetep netral ing Prop 26 amarga cabang negara Federasi Amerika Serikat, County, lan Karyawan Kota (AFSCME) nentang banget langkah kasebut. AFSCME nggantosi buruh pemerintah lokal saindhenging negara, lan sawetara komunitas nentang Prop 26 amarga basa sing bisa mimpin kanggo tuntutan hukum marang casinos cardroom. Casino asring revenue generator utama kanggo kutha-kutha cilik ing saindhenging negara.

Mayuta-yuta Dikumpulake kanggo Kampanye

Miturut Cal-Access, database finance kampanye online sing dikelola dening kantor Sekretaris Negara, papat kelompok sing wis kawangun kanggo nentang utawa ndhukung loro propositions totoan olahraga wis mundhakaken $ 364,4 yuta kanggo kampanye kanggo pihak kanggo sukses ing November. . 8. Sing dianggep minangka nomer rekaman kanggo inisiatif ing California.

“Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” wis wungu $ 106,7 mayuta-yuta. Dhuwit teka saka sawetara entitas game suku ing negara.

“Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,”Pro-Prop 27 klompok mbiayai pitung operator totoan olahraga nasional, wis wungu $ 150 mayuta-yuta.

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku” wis nampa $ 66,2 yuta saka macem-macem suku game.

Lan “Wajib Pajak Nglawan Monopoli Interest Khusus,”Kampanye anti-Prop 26 sing didanai dening casino cardroom, wis ngunggahake $ 41,5 mayuta-yuta.

Cal-Access uga nyathet yen saben klompok wis nyumbang $384,500 saka dana kanggo partai politik negara utawa lokal.

“Wajib Pajak” wis nyedhiyakake paling akeh. Iki menehi Partai Demokrat negara $ 200.000 ing Mei. Iku uga menehi $ 25.500 kanggo GOP negara ing rong kontribusi, lan loro-lorone teka ing Mei.

“Californias kanggo Solusi” wis menehi $ 95.000. Republik California nampa sumbangan $ 50.000 ing wulan Juni, lan Partai Demokrat negara nampa sumbangan $ 25.000 ing dina sing padha. Mbalik ing wulan Februari, klompok kasebut menehi $ 20,000 menyang Partai Demokrat County Los Angeles.

“Californias kanggo Kedaulatan Suku” wis diparengake $ 53.500, lan kabeh iku menyang Partai Demokrat negara ing telung pembayaran saka Februari kanggo Mei.

“Koalisi” wis menehi $ 10.500. Saka jumlah kasebut, $ 3,500 menyang Demokrat California ing wulan Juni, lan $ 2,500 liyane menyang Republik San Diego County. Dana sing isih ana, ora luwih saka $571.43 saben, disalurake menyang wolung cabang Partai Demokrat tingkat kabupaten.

Casino.org wis ngrambah kanggo menehi komentar babagan kontribusi kasebut, nanging ora ana sing nanggapi wiwit dina Jumuah wengi.

Posting California Sports Betting Update: State GOP Say No to Two Measures pisanan muncul ing Casino.org.

#California #Sports #Betting #Update #State #GOP #Ora #kanggo #loro #Tindakan

Catawba Two Kings

Newest Buta Eagle Grocery Chain kanggo Ndaftar kanggo Ohio Sports Betting Kiosk

Dianyari: 12 Agustus 2022, 09:30

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 09:30.

More supermarket Ohio nuduhake kapentingan ing penawaran olahraga totoan.

Elang Raksasa
Ing njaba supermarket Giant Eagle Market District ing Columbus, Ohio. Ana, kacarita Komisi Lottery Ohio sing 62 toko Ohio saka chain basis Pennsylvania wis qualified kanggo tuan rumah kiosks totoan olahraga. (Gambar: WSYX-TV)

Komisi Lotre Ohio (OLC) nganyari dhaftar pengecer prequalified ana afternoon, lan antarane entri anyar ana 62 toko dilakokno dening Buta Eagle. Grosir basis Pennsylvania nggabungake 42 Kroger lan sangang Acme Fresh Markets sing sadurunge wis nampa Rekomendasi OLC.

A juru wicoro kanggo Giant Eagle ngandika Casino.org Ana wengi sing perusahaan ora komentar ing wektu iki.

Entri Buta Eagle rawuh sawise Ohio Grocers Association Presiden lan CEO Kristin Mullins ngandika Casino.org dheweke ngarepake luwih akeh rantai supermarket sing bakal melu amarga aturan kios dadi luwih jelas.

Yen aku dadi ‘luwih apik’, aku bakal ujar manawa iki sing ditunggu-tunggu.” Mullins ngandika Selasa. “Iblis tansah ing rincian.”

Ing dina Jumuah, pejabat lotre wis prequalified 1.254 pengecer ing saindhenging negara sing kasengsem ing hosting kios olahraga totoan. Kanggo nduweni kualifikasi, bisnis kudu duwe bathi, duwe reputasi apik minangka pengecer lotre, lan nyekel salah siji saka telung lisensi omben-omben sisih. Umume bar lan restoran, sanajan sawetara gang bowling lan lapangan golf uga wis dileksanakake.

pengecer prequalified isih kudu aplikasi karo Ohio Casino Komisi Control (OCCC) kanggo lisensi inang Tipe C. Miturut portal eLicense negara, 538 lokasi toko wis ngirim aplikasi kanggo OCCC. Sing kalebu kabeh situs prakualifikasi Kroger.

Ana iku deadline pengajuan kanggo entitas sing pengin bisa dadi tuan rumah kios wiwit 1 Januari, tanggal Bukak universal Ohio. Aplikasi isih bakal dijupuk sawise Senin, nanging pengecer bisa uga ora disetujoni nalika diluncurake ing Dina Taun Anyar.

Betr Entuk 10 Taun Deal

Kiosk mung salah siji cara totoan olahraga bakal ana ing Ohio. Hukum liwati pungkasan taun pungkasan uga ngidini kanggo munggah 25 operator totoan olahraga online statewide lan 40 Sportsbooks toko ing negara paling padhet pedunungé.

Tenggat wektu yaiku 15 Juli kanggo nglamar lisensi online utawa eceran lan layak diluncurake tanggal 1 Januari, nanging minggu kepungkur iki, kita sinau luwih akeh babagan siji calon pelamar online.

Dina sawise wiwitan Betr announced plans kanggo ngganggu pasar olahraga totoan US dening fokus produk ing mikro-bets, kang totoan ing game utawa kepemilikan ing acara olahraga.

Cathetan saka portal eLicense lan Florida Funders, salah sawijining perusahaan usaha sing melu pendanaan Seri A kanggo perusahaan $ 50 yuta, nuduhake yen Betr diwiwiti minangka Instabet. Ing Instabet, perusahaan sing diadegake dening Joey Levy lan Jake Paul nglamar lisensi Ohio ing wulan kepungkur karo Canton Village Hall of Fame minangka mitra.

Dina Kamis, Betr ngumumake yen wis entuk kontrak 10 taun karo Hall of Fame Resort & Entertainment Company, sing ngoperasikake distrik pangembangan olahraga lan hiburan. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan Hall of Fame nampa saham usaha winates undisclosed ing perusahaan anyar.

Babagan Ohio Sports Betting

Sawise tanggalan pindhah menyang 2023, Ohio bakal dadi negara paling gedhé nomer papat ing AS miturut populasi kanggo kurban totoan olahraga, lan akeh nyana negara iku salah siji saka pasar paling competitive ing bangsa.

Saliyane atusan pengecer ndhaptar kiosks inang, kang bakal diwenehake dening ing paling loro saka pitu perusahaan sing golek lisensi, 20 operator totoan olahraga wis Applied kanggo lisensi online. Ing sisih eceran, 14 perusahaan wis nglamar kanggo ngoperasikake paling ora siji fasilitas fisik ing negara kasebut.

Ohio bakal operator tax 10% saka net income.

#Newest #Buta #Eagle #Grocery #Chain #kanggo #Ndaftar #kanggo #Ohio #Sports #Betting #Kiosk

Macau casinos gaming revenue GGR

Massachussetts Sports Betting dadi hukum, minangka pratandha pamaréntah mantunaken masalah ingkang guyub

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 8:16h.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 08:17.

totoan olahraga Massachusetts resmi legal sawise Gubernur Charlie Baker (tengen) Rebo mlebu kompromi legislatif tekan Senat negara lan House pungkasan sasi.

Massachusetts olahraga totoan Charlie Baker
Gubernur Massachusetts Charlie Baker mengeti sawise mlebu ing budget taun fiskal negara 2023 28. Juli 2022. Baker mlebu ing Massachusetts Bill totoan olahraga liwati dening legislatif minggu iki. (Gambar: State House News Service)

US Supreme Court marang negara daya kanggo mutusaké hukum dhewe ing totoan olahraga liwat kaputusan Mei 2018. Nanging njupuk Massachusetts legislatif luwih saka patang taun kanggo mutusaké carane Persemakmuran bakal ngatur gambling kuwi.

Senat negara lan Dewan Perwakilan wis ngliwati tagihan taruhan olahraga sing saingan. Sawise deadlock legislatif, Komite Konferensi Olahraga Betting khusus dibentuk kanggo mutusake masalah beda. Panitia kasebut nggayuh tujuan kasebut nalika legislatif ditundha kanggo 2022.

Baker, pengacara Massachusetts dangu kanggo ngidini totoan olahraga lan nggabungake luwih saka 30 negara liyane sing wis rampung, matur nuwun marang legislator nalika mlebu resolusi dadi hukum.

We appreciate pengabdian lan mantunaken masalah ingkang guyub ditampilake dening Legislatif ing prakara iki, lan kita ngarep-arep kanggo support karya Komisi Gaming Massachusetts (MGC) ing implementasine tanggung jawab saka hukum ing sawetara sasi sabanjuré, “ujare gubernur.

Nalika totoan olahraga resmi legal ing Massachusetts, iku bakal njupuk sawetara wektu sadurunge taruhan diijini pisanan diselehake. MGC kudu ngembangake lan ngetrapake peraturan anyar kanggo ngatur taruhan olahraga, banjur ngirim lan mriksa aplikasi taruhan olahraga sadurunge menehi hak istimewa kasebut kanggo kepentingan sing cocog, sadurunge taruhan legal pisanan bisa ditindakake.

Watesan College

Debat gedhe antarane senator negara ing sarujuk kompromi karo Bill totoan olahraga House masalah olahraga College.

Akeh senator nyatakake uneg-uneg saka pimpinan universitas sing ngidini sportsbooks kanggo totohan ing atletik College bakal nggawe atlit College ing resiko gedhe diangkah dening wong begalan saka muter. Pemimpin House ngandika ngelawan bener, minangka ora kalebu olahraga College bakal terus nang ing game NCAA karo bandar judi lemah ngendi prilaku pidana kuwi luwih kamungkinan saka ing lingkungan diatur.

Ing lemah umum ditemokaké dening panitia legislatif gabungan njogo ban ing College totoan olahraga nglibatno sekolah basis negara. Nanging Sportsbooks bakal bisa kanggo kurban rintangan ing kabeh College olahraga sing ora kelakon ing Persemakmuran anggere acara ora kalebu Massachusetts College utawa universitas.

Nanging bakal ana kesempatan kanggo pembuangan Boston College kanggo nggawe taruhan legal ing Eagles.

Massachusetts olahraga totoan kompromi ngidini oddsmakers kalebu Massachusetts colleges ing rangking sak turnamen kayata NCAA Maret Madness. Bebaya iki uga ditrapake kanggo turnamen konferensi, nanging game bowling bal-balan College dilarang kajaba Playoffs College Football papat tim.

Kasino, Racetrack, Online

Tagihan totoan olahraga Massachusetts menehi wewenang MGC kanggo ngetokake telung kategori lisensi.

Telu kasino komersial negara – Encore Boston Harbour, MGM Springfield, lan Plainridge Park – saben nduweni hak kanggo buku olahraga bata-lan-mortir. Casinos uga bakal diijini kanggo operate totoan olahraga online liwat partners pihak katelu.

Loro balapan jaran negara uga layak kanggo totoan olahraga urip, nanging ora duwe hak istimewa seluler. Akhire, kategori katelu saka totoan olahraga kanggo operasi rampung remot. Perusahaan kaya DraftKings lan FanDuel bakal bisa njaluk lisensi buku olahraga online tanpa kudu nyambung menyang kasino.

Massachusetts bakal pajak penghasilan taruhan olahraga langsung 12,5% lan penghasilan seluler 15%.

#Massachussetts #Sports #Betting #dadi #hukum #minangka #pratandha #pamaréntah #mantunaken #masalah #ingkang #guyub

casino stocks

Stacey Abrams Ndhukung Georgia Casino Sports Betting

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 03:19.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 04:15.

Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams totoan ing kasino lan diatur totoan olahraga minangka bagéan saka bid dheweke kanggo ngalahake gubernur Republik incumbent Brian Kemp.

Stacey Abrams
Calon gubernur Georgia Demokrat Stacey Abrams ing mandeg kampanye anyar. Dheweke luwih seneng nggawa kasino lan totoan olahraga menyang negara. (Gambar: Bloomberg)

Ana, Abrams ngandika yen kapilih, kang bakal pengaruh revenue pemerintah saka game kanggo nggedhekake akses kanggo pendidikan sing luwih dhuwur kanggo Georgian cah anom njaga rata-rata “C” lan ndhuwur.

Proyèk sinau sing potensial kanggo milyar ana ing impact ekonomi, dana sing ora mung bakal mbiayai upaya kita kanggo ngisi lan nggedhekake beasiswa HOPE nanging uga bakal menehi Georgia kesempatan ekonomi anyar sing bisa tuwuh proyek lan nggawe ekonomi kita kuwat kanggo kabeh wong. ngandika, kacarita Jurnal Konstitusi Atlanta.

Georgia duwe lotre. Nanging ngluwihi, negara wis dawa gantos wangun liya saka game diatur, kalebu kasino komersial lan suku lan totoan olahraga. Sidang legislatif Majelis Umum negara 2022 rampung ing April tanpa tumindak konkrit marang kasino lan totoan olahraga.

Gambit Gambit sing menarik dening Abrams

Abrams ngetutake jajak pendapat pendapat lan golek cara kanggo urip maneh kampanye sadurunge Dina Pemilihan tanggal 8 November. Ing 85 saka 100 asil, Kemp ngalahake penantange, miturut firma riset politik FiveThirtyEight. Dheweke ngalahake Abrams kanthi tipis ing taun 2018.

Nanging, dhukungan kanggo ekspansi game ing Georgia minangka salah sawijining cara Abrams bisa misah saka Kemp. Gubernur Georgia wis sajarah dawa nglawan kasino lan totoan olahraga. Nanging ana dhukungan bipartisan kanggo inisiatif kasebut ing antarane anggota Majelis Umum lan Senat. Pamilih uga seneng nambah casino lan totoan olahraga, sanajan ana support liyane kanggo mantan.

Proses Georgia kanggo liberalisasi opsi game padha karo negara liyane. Anggota parlemen kudu ngowahi konstitusi negara lan banjur ngirim pitakonan menyang pamilih kanthi bentuk inisiatif suara. Rong pertiga anggota DPR lan Senat negara kudu nyetujoni amandemen kasebut sadurunge masalah kasebut bisa diputusake dening para pamilih, tegese dhukungan bipartisan dibutuhake.

Biaya lotre mbiayai program beasiswa kuliah HOPE. Nanging nalika Georgia nambah populasi, HOPE mung mbiayai 70% saka biaya universitas panampa. Kekurangan kasebut nyebabake sawetara politisi nggawe kasino lan taruhan olahraga minangka cara kanggo ngisi kekosongan kasebut.

Manual sing akrab

Abrams pitching casino lan olahraga totoan minangka revenue generator apa-apa anyar. Iki minangka taktik paling ora siji calon gubernur Demokrat profil dhuwur liyane ngadhepi perang sing angel kanggo ngusir incumbent Republik sing ditugasake.

Ing April, Texas Demokrat Robert “Beto” O’Rourke ngandika bakal nimbang gawe rencana kanggo nggawa kasino lan olahraga totoan kanggo negara. Kaya Georgia, Texas wis lotre lan sajarah dawa nglawan game casino.

Minangka negara paling gedhe kaloro, Texas akeh katon minangka angsa emas untapped dening operator resort lan sportsbooks terpadu. Kanggo perusahaan sportsbook, Georgia minangka pasar sing diidam-idam amarga karemenan populasi kanggo olahraga kuliah. Ana uga sawetara tim olahraga profesional Atlanta lan kasunyatan manawa ora ana negara tetanggan sing ngidini taruhan olahraga seluler.

#Stacey #Abrams #Ndhukung #Georgia #Casino #Sports #Betting

Catawba Two Kings

Kroger Supermarket considering Sports Betting Kiosk License in Ohio

dikirim ing: 9 Agustus 2022, 07:18h.

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 07:18h.

Sadurunge jam 6 sore ing awal Agustus sore ing Ohio, lan Kroger ing Anderson Township njaba Cincinnati katon kaya supermarket khas ing wektu iku.

Kroger
Wong-wong sing tuku ing supermarket Kroger ing Downtown Cincinnati. Miturut Ohio Lottery, 42 lokasi Kroger ing negara layak kanggo tuan rumah kios olahraga totoan. (Gambar: Casino.org)

Pasangan lan single mlaku mudhun aisle njupuk munggah item kanggo nedha bengi. Wong tuwa lan anak-anake mampir njupuk banyu ing dalan latihan. Banjur, dumadakan, swara gitar akustik muni ing saindhenging toko.

Iki dudu musik elevator. Iki musisi live sing lagi wae main ing bar Kroger.

Ya, supermarket karo bar. Kroger iki wis meh kabeh sampeyan bisa mbayangno, lan kurang saka limang sasi, bisa nutupi totoan olahraga.

Kroger nyimpen lan 41 liyane ing negara diduweni dening raksasa Grosir basis Cincinnati antarane 1.109 pengecer lotre sing wis prequalified dening Komisi Lotre Ohio (OLC) kanggo tuan rumah kiosks totoan olahraga.

Wakil Kroger ora mbales pesen sing njaluk komentar.

Kroger ora mung siji-sijine toko kelontong sing duwe toko sing wis ditemtokake. Database OLC nuduhake sangang Acme Fresh Markets uga wis prequalified dening pejabat lotre.

Dibandhingake carane olahraga totoan muter metu ing negara liyane, toko Grosir ora mung pelamar mboten umum maju ing Ohio kanggo lisensi totoan olahraga.

SPIRE Institute, Komplek olahraga gedhe ing Northeastern Ohio sing uga nawakake akademi asrama kanggo siswa SMA, wis Applied kanggo dadi pemilik saka app totoan olahraga online lan buku olahraga fisik. Phantom Fireworks uga wis ngirim aplikasi kanggo partner karo Sportsbook toko sing bakal adhedhasar ing Covelli Center, arena serbaguna ing Youngstown.

More Traders Interested in Ohio Sports Betting

Miturut salah siji pejabat industri, iku bisa uga ora mung chain Grosir ing negara karo lokasi nglamar lisensi totoan olahraga.

Kroger dudu anggota Ohio Grocers Association (OGA), nanging Kristin Mullins, presiden grup kasebut, ujar Casino.org Selasa yen organisasi ngarepake rantai supermarket liyane sing luwih gedhe bisa uga njaluk lisensi.

“Aku rumangsa kudu ati-ati kanggo sawetara anggota amarga kita isih ngenteni rincian babagan kepiye kedadeyan,” ujare Mullins.

Saliyane ngidini totoan olahraga online lan Sportsbooks urip, biosk bagean saka hukum totoan olahraga liwati dening legislatif Ohio lan Gubernur Mike DeWine mlebu ing hukum Desember pungkasan minangka bagéan saka efforts kanggo ngidini liyane bisnis melok. Undhang-undhang kasebut ngidini para pengecer lotre sing duwe lisensi omben-omben tartamtu duwe kios utawa kios layanan mandiri sing dioperasikake dening petugas.

Nalika luwih saka 1.100 wis prequalified dening lotre, sing vendor lan liyane kasengsem ing entuk lisensi isih kudu disetujoni dening Ohio Casino Komisi Control (OCCC). Ing dina Selasa sore, 350 wis resmi ndhaptar ing OCCC.

Prequalification dening lotre ora njamin persetujuan dening OCCC. Saliyane dadi pengecer lotre kanthi lisensi omben-omben D-1, D-2, utawa D-5, pelamar uga kudu dadi bisnis untung. Wong-wong sing ngirim aplikasi sing ana sabanjuré baris munggah kanggo miwiti totoan ing tanggal wiwitan universal negara 1 Januari yen negara sarujuk aplikasi sing.

Pengecer sing disetujoni bakal bisa nggarap pamilik kios sing dilisensi. Nganti saiki, OCCC wis nampa aplikasi saka pitung bisnis.

Direktur Eksekutif OCCC Matt Schuler ngandika ing patemon Komisi Control Casino minggu kepungkur sing minangka akeh minangka 2.000 pengecer bisa aplikasi kanggo kiosks.

Cashing In Kanthi Cashing Out?

Paling taun, minangka senator negara Ohio makarya ing Bill sing legislatif pungkasanipun liwati, sawetara kelompok bisnis teka sadurunge panitia khusus lan njaluk supaya bisnis kaya toko Grosir lan bowling alleys nawakake warung.

“We, mesthi, ngarep-arep sing kabeh pengecer bisa duwe Piece sethitik saka jajan, nanging sing ora ing kertu … iku ora becik kanggo anggota sandi cilik,” Mullins ngandika. “Nanging iku, lan aku bungah sawetara anggota bisa melu yen padha wanted kanggo.”

Nanging, bisa uga ana cara liya kanggo para pedagang melu taruhan olahraga.

Mullins ngandika OGA nggarap pejabat lotre kanggo njaluk pengecer lotre – apa padha kurban kios olahraga totoan utawa ora – kanggo bisa awis kios olahraga totoan karcis. Saiki, pengecer lotre bisa ngetokake tiket lotre sing menang nganti $600.

Dheweke ujar manawa bisa monetisasi taruhan olahraga bakal entuk bathi toko kelontong sing luwih cilik.

Iki ora mung nambah kepenak kanggo konsumen, nanging uga nempatake wong kanthi fisik ing toko kita. Mullins ngandika Casino.org. “Dadi nalika lagi ana, dheweke bakal njupuk susu lan kripik lan pop lan apa wae sing dibutuhake. Iku pancene sing kita goleki. Kita lagi nggoleki lalu lintas kasebut. Kita minangka industri adhedhasar volume. Kita butuh wong ing toko kita. Kita bisa karo bathi MediaWiki banget cilik, 1-2%. Dadi, kabeh babagan volume.”

Pesen menyang Lotre Ohio ora langsung bali ing dina Selasa.

#Kroger #Supermarket #Sports #Betting #Kiosk #License #Ohio