Tag Archives: Spanyol

Bernard Chong

Hak Streaming Betting kanggo Bal-balan Spanyol Ditolak

Dikirim ing: 21 September 2022, 07:34.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:34.

Federasi Sepakbola Royal Spanyol (RFEF, kanggo akronim Spanyol) lagi negosiasi hak streaming taruhan kanggo acara bal-balan utama ing negara kasebut. Nanging, bisa uga ana sawetara masalah, amarga pengawas kompetisi Spanyol wis kuwatir babagan carane RFEF ngetrapake rencana kasebut.

Juara Copa del Rey FC Barcelona
Pemain FC Barcelona ngrayakake kamenangan juara bal-balan Copa del Rey ing Spanyol ing taun 2021. Federasi bal-balan terkemuka ing negara kasebut lagi negosiasi kesepakatan hak streaming anyar kanggo game kasebut, nanging pengawas kompetisi rumangsa yen pengaturan kasebut bisa nglanggar undang-undang sing wis ditetepake. (Gambar: FC Barcelona)

Streaming dadi bisnis gedhe – luwih gedhe tinimbang TV kabel ing sawetara pasar. Iki utamané bener kanggo streaming olahraga, amarga organisasi ngupaya kanggo narik kawigaten pamirsa internasional kabeh.

RFEF ngarep-arep kanggo njupuk kauntungan saka wutah kanggo nggedhekake cahya global kanggo Copa Del Rey lan turnamen bal-balan Piala Super. Nanging, Komisi Nasional Pasar lan Kompetisi (CNMC, kanggo akronim Spanyol) ora ngandel yen organisasi kasebut nyedhiyakake tender kanthi adil lan transparan.

Bali menyang Drawing Board

CNMC, sing tanggung jawab kanggo njamin pasar konsumen sing adil, marang RFEF yen kudu nggawe sawetara owah-owahan ing marketing hak streaming acara. Utamane, pengawas pengin organisasi ngowahi pedoman penawaran supaya luwih ngajeni prinsip kompetisi lan non-diskriminasi.

CNMC mung menehi rekomendasi, dudu tuntutan. Nanging, iki nuduhake yen tender bisa nglanggar hukum Spanyol, sing bisa nyebabake masalah kanggo RFEF.

Pengawas kasebut khusus ngrujuk marang hukum Spanyol sing wis ana wiwit 2015. Iki alamat hak streaming acara bal-balan, nanging CNMC ora nemtokake bagean sing bisa dilanggar RFEF.

Iku menehi sawetara pitunjuk. CNMC pengin RFEF njlentrehake apa hak tender ing telung lot – Spanyol, Amerika Utara lan donya – utawa ing siji lot. Kajaba iku, organisasi kudu njelasake luwih apik syarat kanggo nyiapake lan presentasi tawaran lan panjaluk klarifikasi.

Ana uga uneg-uneg sing basa tender menehi RFEF “kaluwihan discretion” ing milih pemenang tender. Ing tembung liya, tender kasebut ora nerangake kanthi rinci babagan syarat lan kahanan sing bakal digunakake RFEF kanggo nggawe keputusan.

RFEF, sing ngilangi hubungan streaming karo Fuchs Sports ing wulan Maret, menehi tender Juli pungkasan. Ing kono, rasukan kasebut kanthi tegas nyatakake yen dheweke ngetutake hukum 2015 kanggo ngembangake program hak streaming.

Kajaba iku, RFEF ujar manawa persetujuan anyar bakal ditindakake sajrone telung musim sabanjure. Kanthi mbingungake, CNMC nyaranake ing laporan manawa organisasi kasebut mbatesi kesepakatan nganti telung musim. Sing jelas wis ana.

RFEF Dadi Mesin Nggawe Dhuwit

Wiwit mlebu tim eksekutif anyar luwih saka patang taun kepungkur, RFEF wis mbalikke. Entitas swasta ora nampa subsidi umum lan nambah posisi finansial. Anggarané wis owah saka €146 yuta (US$144,51 yuta) ing taun 2018 dadi €406 yuta (US$401,9 yuta) ing taun iki.

RFEF wis ngalami transformasi lengkap. Ing 2017, duwe bathi net € 8 yuta (US $ 7,92 yuta). Saiki, taun kepungkur, angka kasebut mundhak dadi € 32,8 yuta (US $ 32,46 yuta).

Dandan kasebut teka saka telung wilayah sing beda. Kaping pisanan, RFEF wis ngalami wutah ing revenue saka sponsor. Iku mundhak dening 175,15% wiwit 2018.

Kajaba iku, hak streaming dadi penting banget. Pendapatan saka hak wis tuwuh 110.84% ​​sajrone patang taun sing padha. Pungkasan, revenue saka kompetisi, kalebu format Piala Super anyar, ngalami wutah paling gedhe. Iku wis skyrocketed 262,91%.

#Hak #Streaming #Betting #kanggo #Balbalan #Spanyol #Ditolak

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

EuroBasket 2022: Hernangomez Brothers mimpin Spanyol menyang Medali Emas

dikirim ing: September 19, 2022, 02:35h.

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 03:07.

Spanyol ngliwati Minggu kanthi kamenangan 88-76 nglawan Prancis ing pertandhingan juara EuroBasket 2022 ing Berlin, Jerman. Juancho Hernangomez sing bungah ora bisa ngliwati jurang 3 poin, mimpin Spanyol menyang medali emas.

Spanyol Ngalahake Prancis EuroBasket 2022 Final Medali Emas Kejuaraan Hernangomez
Spanyol ngrayakake kamenangan lan medali emas ing turnamen EuroBasket 2022 ing Berlin, Jerman. Spanyol ngalahake Jerman ing semifinal lan Prancis ing final. (Gambar: Maja Hitij/Getty)

Jauncho Hernangomez ngeculake 27 poin ing final kanggo Spanyol, kalebu 6-kanggo-6 out-of-arc ing kuartal kaping pindho. Kakange, Willy Hernangomez, ngetung 14 poin lan entuk penghargaan MVP turnamen.

Kanthi menang papat medali emas ing EuroBasket, Spanyol minangka negara paling sukses nomer telu ing mburi Rusia (14) lan Yugoslavia (8) ing turnamen basket populer ing Eropa.

Juara EuroBasket / Pemenang Medali Emas (Wiwit 2003)

  • 2003 Lithuania
  • 2005 Yunani
  • 2007 Rusia
  • Spanyol 2009
  • 2011 Spanyol
  • Prancis 2013
  • Spanyol 2015
  • Slovenia 2017
  • 2022 Spanyol

Spanyol menang medali emas ing EuroBasket kaping papat ing enem turnamen pungkasan wiwit 2009. Kajaba iku, Spanyol minangka juara bertahan Piala Dunia FIBA, sing dianakake ing 2019 ing China.

Spanyol mlebu EuroBasket 2022 minangka favorit kaping lima ing papan taruhan DraftKings kanthi kemungkinan +900. Prancis duwe +450 kasempatan kanggo menang medali emas, lan salah siji saka telung favorit ndhuwur bebarengan karo Serbia lan Slovenia.

Willy lan Jauncho Hernandez ngamanake emas kanggo Spanyol

Medali emas ing EuroBasket 2022 minangka kejutan kanggo Spanyol, nganggep penjaga titik wiwitan Ricky Rubio ngalami cedera ACL nalika main ing Cleveland Cavs ing NBA. Tim nasional saiki luwih enom tinimbang sadurunge, skuad sing luwih berpengalaman. Dheweke uga ana ing mode mbangun maneh sawise budhal saka sedulur Gasol, Pau lan Marc, loro-lorone pensiun.

Nanging, sedulur-sedulur Hernangomez mlebu kanggo mbangun maneh Spanyol minangka salah sawijining tim basket elit Eropa.

Gampang ngomong yen kita seneng banget.” ngandika pelatih kepala Spanyol Sergio Scariolo sawise upacara medali. “Kita teka ing kejuaraan iki ing posisi kaping wolu ing peringkat daya, lan kita bisa munggah, langkah demi langkah. Apik banget saiki ndeleng kita ing ndhuwur kabeh tim gedhe kasebut.

Jauncho Hernangomez nggawe jeneng kanggo awake dhewe ing awal taun iki minangka aktor ing film Netflix paling anyar Adam Sandler, Push cepet. Ing peran dramatis sing langka, Sandler main minangka pencari bakat NBA sing ngarep-arep bisa nemokake superstar Eropa sabanjure. Jauncho Hernangomez main Bo Cruz, pemain basket jaban rangkah saka Spanyol nyoba mlebu ing NBA.

Juancho Hernangomez mumbul ing akeh tim NBA ing kariré. Nanging dheweke mung nandhatangani kontrak setaun karo Toronto Raptors. Willy Hernangomez tampil ing 50 game minangka pusat New Orleans Pelicans musim pungkasan. Dheweke uga main kanggo New York Knicks lan Charlotte Hornets.

“Aku rumangsa bangga karo kanca-kancaku, staf pelatih, kabeh federasi Spanyol saka ndhuwur nganti ngisor,” ujare Willy Hernangomez sawise pertandingan kasebut. “Kita pancen pantes medali emas iki.”

Prancis menang medali perak, Jerman menang perunggu

Iki minangka asil pungkasan sing nguciwani kanggo Prancis. Dheweke dadi nomer loro ing Olimpiade Tokyo musim panas pungkasan ing Jepang nalika kalah karo Tim AS ing pertandhingan medali emas. Dheweke mung golek gelar EuroBasket kaping pindho wiwit ngalahake Lithuania ing 2013.

Prancis mlebu semifinal minangka favorit taruhan konsensus kanthi kemungkinan +160 kanggo menang EuroBasket 2022. Dheweke ngalahake Polandia kanthi 41 poin kanggo ngamanake papan ing pertandhingan medali emas nglawan Spanyol.

Prancis duwe sawetara pemain NBA sing kondhang, kalebu Rudy Gobert (Timberwolves), Evan Fournier (Knicks), lan Frank Ntilikina (Mavericks). Dheweke mlebu game juara EuroBasket minangka favorit taruhan telung poin nglawan Spanyol.

Prancis ambruk awal lan ora nate pulih. Spanyol mbukak timbal 20-plus sawise mlayu saka trey Hernangomez sing luwih enom ing kuartal kaping pindho. Nanging Prancis nanggapi kanthi mlayu 11-0 kanggo nyuda defisit dadi mung sepuluh poin ing jeda. Nanging, Prancis ora bisa bali kanthi sukses ing babak kapindho lan kalah kanthi 12 poin.

Spanyol main luwih apik saka wiwitan nganti pungkasan.” Fournier marang ESPN. “Dheweke duwe rencana game sing jelas, lan kita ora nindakake rencana kanthi becik. Kita ora tau nguwasani game kasebut. Dheweke mung main luwih apik, man, wektu.”

Ing game panglipur medali perunggu, Jerman mundur saka Polandia ing kuarter kaping papat kanggo menang 82-69. Dennis Schroder saka LA Lakers mimpin kabeh pencetak gol kanthi 26 poin. Jerman minangka favorit kaping pindho, nanging nutup lawang sawise ngalahake Polandia 28-20 ing kuartal kaping papat.

Schroder entuk papan ing Tim All-EuroBasket, bebarengan karo Giannis Antetokounmpo (Yunani), Rudy Gobert (Prancis), Willy Hernangomez (Spanyol) lan Lorenzo Brown (Spanyol).

#EuroBasket #Hernangomez #Brothers #mimpin #Spanyol #menyang #Medali #Emas

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

EuroBasket 2022 Betting Preview: Spanyol, Prancis Pertempuran ing Final

dikirim ing: September 17, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 01:27h.

Pertandhingan juara disetel karo Prancis lan Spanyol ketemu ing final EuroBasket 2022 dina Minggu ing Mercedes-Benz Arena ing Berlin, Jerman. Prancis mlebu final EuroBasket minangka favorit -3,5 poin saka Spanyol, utawa -145 kemungkinan ing garis dhuwit kanggo menang judhul pisanan wiwit 2013.

Rudy Gobert EuroBasket 2022 Prancis Spanyol rintangan
Rudy Gobert, pusat wiwitan kanggo Prancis ing turnamen EuroBasket 2022, entuk rebound nyerang ing tahap grup. Prancis ketemu Spanyol ing pertandhingan juara kanggo kasempatan menang mung judhul EuroBasket kaloro. (Gambar: Reuters)

Prancis keselak Polandia ana ing jeblugan 41-poin 95-54 kanggo nutup panggonan ing game juara EuroBasket.

Spanyol entuk papan ing pertandhingan juara kanthi menang 96-91 nglawan Jerman. Spanyol ngupaya gelar EuroBasket kaping papat wiwit 2009. Dheweke mung kalah siji game ing taun iki, kanthi kalah karo Belgia ing babak grup.

Kejuaraan Bola Basket Euro 2022: Prancis lawan Spanyol

Panggonan: Mercedes-Benz Arena, Berlin, Jerman

Tip-off: 12:30 ET

TV/Streaming: ESPN+

Titik Panyebaran: Prancis -3

Total: 158 o/u

Moneyline: Prancis -145 / Spanyol +125

Juara bertahan Slovenia, sing dipimpin superstar NBA Luka Doncic, disingkirake ing perempat final. Polandia ngalahake Slovenia minangka underdog kaping pindho lan pertahanan sing kebak njaga Doncic mung 14 poin nalika kalah.

Rudy Gobert ndadékaké Prancis dadi 2 thriller ekstra-wektu

Prancis duwe wiwitan alon ing EuroBasket kanthi rekor 3-2 ing babak grup sanajan tim kasebut ditumpuk karo pemain NBA kayata Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves), Evan Fournier (New York Knicks), Theo Maledon (Oklahoma City Thunder), lan Frank Ntilikina (Dallas Mavericks).

Prancis ngindhari penyisihan berturut-turut ing tahap kalah kanthi menang ekstra-wektu berturut-turut. Gobert ngetung 20 poin lan 17 rebound nalika menang maneh nglawan Turki. Prancis squeaked karo n87-86 ekstra-wektu menang kanggo maju menyang perempat final.

Italia meh bisa ngalahake Prancis ing perempat final, nanging Prancis mbutuhake sesi ekstra wektu liyane kanggo terus maju lan maju. Italia entek gas ing wektu tambahan lan kalah 93-85. Gobert nduwe double-dobel liyane kanthi 19 poin lan 14 rebound.

Prancis nembak 58% saka jarak 3 poin sajrone serangan 41 poin nglawan Polandia ing semifinal.

Mustapha Fall mimpin Prancis kanthi 23 poin lan 10 rebound. Guerschon Yabusele nambahake 22 poin lan nyelehake papat Treys.

Tujuane mesthi medali emas.” ujare Gobert. “Siji game maneh.”

Prancis mbukak turnamen kasebut minangka salah sawijining favorit gabungan nomer loro kanthi kemungkinan +450 ing mburi Serbia lan Slovenia.

Spanyol: Hernangomez Brothers Shine, Kontroversi Lorenzo Brown

Spanyol maju menyang babak grup kanthi rekor 4-1 amarga tembakan kuat saka Willy Hernangomez saka New Orleans Pelicans lan Juancho Hernangomez saka Toronto Raptors.

Ing babak pisanan babak kalah mati, Lithuania nguji Spanyol nanging sedulur Hernangomez gabungke 34 poin kanggo menang. Sedulur Hernangomez ora bisa diendhani nglawan Finlandia kanthi skor 42 saka 100 poin Spanyol nalika menang ing perempat final.

Spanyol bangkit maneh kanggo ngalahake Jerman ing semifinal amarga bledosan 12-0 ing babak kapindho. Hernangomez sedulur gabungan mung 30 TCTerms, nanging Lorenzo Brown ngangkat Spanyol kanggo kamenangan karo game-dhuwur 27 TCTerms.

Brown lair ing Amerika minangka sumber kontroversi. Brown main bal kuliah ing North Carolina State, sadurunge dirancang dening Minnesota Timberwolves ing NBA Draft 2013. Dheweke mumbul ing NBA sadurunge pindhah menyang luar negeri kanggo main ing China lan Turki. Dheweke main karo Maccabi ing Tel Aviv, Israel sadurunge gabung karo tim nasional Spanyol. Nalika point guard Ricky Rubio ngrusak ACL, Spanyol menehi kewarganegaraan supaya bisa ngganti Rubio.

Pertandhingan Panggonan Katelu: Jerman vs Polandia

Jerman lan Polandia bakal ngadhepi ing pertandhingan kanggo peringkat kaping telu sadurunge final juara.

Polandia main peran Cinderella ing tahap kalah ing EuroBasket lan entuk papan ing semifinal sadurunge disingkirake dening Prancis.

Maju menyang EuroBasket 2022, Polandia duwe kesempatan +5000 kanggo menang judhul lan malah ora kadhaptar ing 12 favorit. Poland +11,5 underdogs marang Jerman, lan sampeyan bali ing moneyline ing +600 rintangan.

Polandia dadi 3-2 ing babak grup, nanging dadi panas ing tahap kalah sanajan ora duwe pemain NBA siji ing daftar EuroBasket. Dheweke ngalahake Ukraina ing babak pisanan, sadurunge ngalahake Slovenia ing perempat final. Mateusz Ponitka nyelehake triple-dobel kanthi 26 poin, 16 rebound lan 10 assist nalika menang sing nggumunake.

Jerman mimpin kabeh tim ing skor sadurunge Spanyol ngilangi ing semifinal. Jerman duwe sawetara pemain NBA ing lineup wiwitan kalebu Franz Wagner (Orlando Magic), Dennis Schroder (Los Angeles Lakers), lan Daniel Theis (Indiana Pacers).

#EuroBasket #Betting #Preview #Spanyol #Prancis #Pertempuran #ing #Final