Tag Archives: slot online

casino stocks

Sahara Las Vegas Ganti Program Ganjaran Tanpa wates

Dikirim ing: September 26, 2022, 10:05.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 10:05.

Sahara Las Vegas iku salah siji saka kasino sing ngganti program kasetyan customer ing upaya kanggo narik kawigaten lan nahan bettors luwih aktif.

Sahara Las Vegas
Sahara ing Las Vegas Strip. Ajang iki saiki mbenakake program ganjaran. (Gambar: Details ing Luxury)

Venue Strip ngumumake dina Jumuah kepungkur yen lagi ngowahi platform Infinity Rewards supaya para peserta bisa entuk hadiah nganti kaping enem luwih cepet. Peningkatan program kasetyan Sahara minangka bagéan saka upaya sing luwih jembar kanggo nganyarke resort terpadu, sing uga kalebu tambahan fasilitas anyar. Contone, mbukak restoran Balla Italian Soul sing paling diantisipasi ing Sahara dina Jumuah iki.

Wiwit tanggal 1 Oktober 2022, Infinity Rewards nawakake luwih akeh mupangat kalebu entuk nganti 6X poin sing luwih cepet ing slot saben dina, lan saiki nawakake pertandingan tingkat kompetitif kanggo anggota status paling dhuwur kanthi program kasetyan kasino liyane, parkir VIP, garis layanan prioritas khusus ing hotel, Infinity Ganjaran restoran, kasir lan meja, uga diskon cabana lan daybed eksklusif ing AZILO Ultra Pool. Anggota Infinity Rewards entuk tawaran lan kompensasi khusus, undhangan kanggo acara eksklusif, lan liya-liyane, “miturut pratelan sing dirilis dening Sahara.

Iku free kanggo ndhaftar ing program lan TCTerms uga bisa entuk lan digunakake ing Grand Sierra Resort (GSR) ing Reno.

Rincian Sahara

Dumunung patang mil saka Bandara Internasional Harry Reid, Sahara duwe 1.613 kamar lan suite sing nyebar ing telung menara, kalebu AAA® Four Diamond Alexandria Tower.

Resor terpadu uga 85.000 kothak papan patemon lan 60.000 kothak casino, dilengkapi 600 mesin slot lan video poker terminal uga luwih saka 50 game table. Wis kamar poker lan buku olahraga William Hill.

Minangka kanggo entuk nilai ing program Tanpa wates Ganjaran, peserta njaluk $ 1 ing Comps kanggo saben 1.000 TCTerms entuk ing slot . pemain poker entuk Comps adhedhasar muter wektu nalika bettors ing meja entuk Comps adhedhasar muter .

“Kredit tingkat ora duwe nilai tambah. Anggota bakal nampa siji (1) kredit tingkat $ 2 kanggo multi-game video poker lan video Keno. Anggota bakal nampa siji (1) kredit undakan kanggo $ 1 ing reels video lan reel slot . Point multipliers ora mengaruhi carane kridit undakan entuk. Pemain meja entuk kridit tingkat adhedhasar jinis dolanan, taruhan rata-rata, lan wektu main, “ujare Sahara.

Ana enem level ing Infinity Rewards – Pilih, Premier, Elite, Legenda, Ikonik, lan Tanpa wates. Keanggotaan tanpa wates mung kanthi undhangan.

Akeh Ganti Program Ganjaran

Taun iki wis aktif ing syarat-syarat operator game Nevada reconfiguring program kasetyan customer lan wis dadi tema antarane gedhe, medium lan perusahaan cilik.

Sadurungé sasi iki, dicethakaké Binion lan 4 Queens, kang loro dumunung ing downtown Las Vegas, nggabungake program kasetyan pelanggan. Loro-lorone properti diduweni dening TLC Casino Enterprises.

Sahara lan Grand Sierra diduweni dening Meruelo Group – konglomerat sing uga ngontrol perusahaan pangan lan media uga Arizona Coyotes saka NHL. Ing 2013, perusahaan nyoba tuku Trump Plaza Hotel lan Casino ing Atlantic City, NJ, nanging gagal ing bid.

#Sahara #Las #Vegas #Ganti #Program #Ganjaran #Tanpa #wates

Bernard Chong

Ndandani Pertandhingan Nimbulake Larangan Urip kanggo Pelatih Tenis Chile

dikirim ing: September 26, 2022, 06:45h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 06:45.

Pelatih tenis sing wis suwe saka Chili saiki entuk larangan sing wis suwe saka olahraga kasebut. Asosiasi Integritas Tenis Internasional (ITIA) wis nyingkirake Sebastián Rivera saka tenis sapisan lan kanggo kabeh amarga dheweke seneng ngatur pertandingan.

Setelan tenis match
Brandon Nakashima ngrayakake kamenangan pertama ing tur ATP. Pertandhingan-mbenakake ing tenis terus dadi masalah, karo ITIA saiki nerbitake larangan urip ing mantan pelatih kanggo mbeling ing game. (Gambar: Will LeFevre)

Chile wis ngasilake pirang-pirang pemain tenis profesional sing misuwur sajrone pirang-pirang taun – Cristian Garín minangka nomer loro ing negara kasebut lan wis dadi nomer 17 ing donya, miturut Asosiasi Profesional Tenis (ATP). Ana uga Marcelo Ríos, sing tau dadi ndhuwur dhaptar ATP.

Nanging, ora ana sing ngerti carane akeh nyawa lan potensial gedhe Rivera wis kena pengaruh amarga ngapusi asil pertandhingan. Ing count pungkasan, ITIA nemtokake paling ora 64, nanging jumlah kasebut bisa luwih dhuwur.

Penyalahgunaan Tenis Sistematis

Rivera biyen dadi profesional sing kepengin banget, sanajan dheweke ora tau duwe katrampilan kanggo menek luwih dhuwur tinimbang 705 ing dhaptar apa wae, miturut ATP. Mbokmenawa ngerti yen dheweke ora duwe masa depan minangka pemain, dheweke dadi latihan.

Ing wektu iki mbentuk masa depan pemain tenis sing bakal teka, Rivera wiwit nglanggar aturan ITIA. Organisasi kasebut ora njlentrehake carane wiwitane mbukak kejahatane, mung nyatakake yen kasus kasebut kalebu “jumlah paling dhuwur” pelanggaran sing ditemokake.

Donya Rivera wiwit mbukak ing Mei nalika Unit Integritas Tenis ITIA ngluncurake penyelidikan. Iki nemtokake manawa, paling ora ing taun 2017 lan 2018, dheweke wis melu pirang-pirang insiden pengaturan pertandingan.

Pelatih sing disingkirake ora mbantu awake dhewe. Nalika ITIA sijine karir ing mikroskop, dheweke ora keganggu kanggo melu ing diselidiki. Akibaté, dheweke ora nate maju kanggo mbantah tuduhan kasebut.

ITIA mung bisa nggawe kesimpulan saka kono. Iki nyebabake larangan seumur hidup saka kepelatihan lan main ing pertandhingan sing disetujoni. Kajaba iku, dheweke ora bisa melu ing pertandhingan sing disepakati.

Rivera uga kudu mbayar denda $250.000. Sing mesthi ora bakal teka saka menang tenis, amarga cathetan ATP nuduhake yen dheweke mung menang $15,000 minangka pemain.

Sanajan ora jelas babagan pelanggaran kasebut, ITIA nyedhiyakake rincian babagan bagean aturan sing dilanggar Rivera. Iki kalebu soliciting utawa nggampangake taruhan ing kasil saka pertandhingan lan nyoba kanggo rigged asil pertandhingan. Kajaba iku, Rivera bisa uga nyogok pemain utawa pemain kanggo mlebu kompetisi.

Saka Lapangan Lempung nganti Alas Beton

Profil LinkedIn sing cocog karo jenenge kanthi deskripsi minangka mantan pemain tenis ATP Chile nuduhake yen dheweke saiki manggon ing Las Vegas. Dheweke nyathet profesine minangka wakil internasional kanggo “All World Ventures,” (sic), perusahaan sing luwih akeh tinimbang wulu ing deskripsi.

“Perusahaan winates asing” nuduhake entitas sing duwe hubungan tambahan karo donya tenis. Ing dhaptar direktur lan perwira Keanu D. Ellen, mantan pemain US unranked.

Pertandhingan tenis paling anyar Ellen yaiku ing taun 2017, miturut ATP. Ing taun kasebut, dheweke sibuk ing Mesir lan Tunisia, sing terakhir uga dadi sorotan kanggo fix match ing tenis.

#Ndandani #Pertandhingan #Nimbulake #Larangan #Urip #kanggo #Pelatih #Tenis #Chile

About Online Slot Machine

About Online Slot Machine

Forza88 – Hi there! I’m here to help you. If you’re looking for online slot machine games, we have a great selection of them for you to play here on our website. We have hundreds of different types of slots available and from every major manufacturer in the world, so whatever your favourite game is, it will be available to play here.

How to Win Online Slots

The way to win online slots is to use the right tricks and methods. Because, once you enter a site that is often given bonuses for its members, then you will get big profits but by not forcing yourself to play. But if you want to play on a public or trusted site, make sure that the trick is the best to win the game, which is one of the things that determines your success when you are in another location.

Tips for Winning Spin Slots Online

  1. Play online slots with a low bet.
  2. Play online slots with a high chance to win.
  3. Play online slots with a high payout.
  4. Play slot online with a high jackpot, and you will definitely be satisfied because it’s not just about winning but also getting your money back! You can get up to 200% or even more on some types of games like slots, baccarat and roulette; so there’s no reason why you shouldn’t try them out too!

Tricks to Win Online Slot Machine Betting

Chance is a big concern in online slot games. This game allows you to get big wins from few odds, because if you bet here, then whatever the amount will definitely be bigger than one or two trial selections. This is one way to get big profits and on the other hand, it doesn’t hurt for gamblers to play this game, right?

Place your bet

To play a slot machine, you need to set the bet amount. You can choose between 1 dollar and 10 dollars or 100 dollars if you want to play in real money mode. In this case, your winnings will be directly transferred into your bank account after each spin of the reels.

To begin playing, simply click on “Play Now” button that appears on top right corner of every game page. This will open a pop-up window where you will see all available options for setting your bet amount (1$ – 10$). If you are playing for free and want to increase it by pressing next button until reaching maximum value of 100$, then just select it from dropdown list before clicking Play Button again!

Online Slot Spin Win System

The slot win system is a system that can help players to gain profits and become winners. This system has several types of games that you can play such as casino, online casino and others. To get lots of wins for your choice, you must be able to register by logging in through our official website or at least contact our customer care at our the website. Because this is a form of service that is received by all of our customers, which is to directly provide services to users quickly and easily without having to contact the Customer Care Service Center part of an internet marketing company so that they don’t think about telephone costs just to serve the services or provide information. more about the product various types of versatile products at low prices

Every player who wants to play online slots has the hope of getting the highest wins and jackpots.

You may have heard the term “slot machine” before and wondered what it was. Slots are a form of gambling where players wager money on the outcome of an event. The most common type is based on three reels with symbols that move up, down, left or right across them as they spin in order to win prizes (typically coins).

Slot machines are sometimes referred to as “one-armed bandits,” because they’re easy to play but also very addictive. Of course you can lose hundreds or even thousands of dollars in a matter of minutes! That’s why we’ve created this guide: so you can learn how to win at slot machines by playing them yourself!

We think we’ve given you a good idea of why we chose each slot machine and the kind of experience we hope you can expect from playing it. But there are other factors to consider too, such as their price range (which will affect your budget), whether or not they have any special features that might make them more interesting for your particular needs and tastes in entertainment.

It’s also important to remember that while these games offer an unlimited number of ways to win a jackpot on every spin, something else might be more important: having fun! So don’t forget to choose wisely when looking at some of the alternatives out there among our top 10 list above – after all, no matter how much money you spend on these machines, if they don’t give you some good times then what’s the point?

Catawba Two Kings

PlayUp Ngupaya Go Public Liwat Penggabungan Kanthi Perusahaan Perusahaan Bradley Tusk

dikirim ing: September 26, 2022, 02:01h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 01:30.

totoan olahraga Australia lan operator game online PlayUp, sing ngupaya kanggo tuwuh ing AS, announced ing akhir minggu sing mlebu “perjanjian kombinasi bisnis” karo perusahaan akuisisi tujuan khusus (SPAC) ing pamindhahan sing bakal nggawe perdagangan umum. perusahaan ing bursa NASDAQ.

gadhing
Bradley Tusk, ketua IG Acquisition Corp., bakal dadi ketua PlayUp yen $ 350 yuta panggabungan antarane perusahaan game adhedhasar Australia lan disualekno khusus-tujuan saka Tusk disetujoni. Kesepakatan kasebut uga bakal nggawe PlayUp dadi perusahaan umum ing bursa NASDAQ. (Gambar: Mitra Bisnis Tusk)

Transaksi karo IG Acquisition Corp berbasis Irlandia (NASDAQ:IGAC) bakal ditutup awal taun ngarep, miturut release PlayUp. Penutupan tundhuk kahanan umum, kang kalebu persetujuan peraturan ing Australia, New Jersey lan Colorado – yuridiksi ngendi PlayUp dilisensi. Pengadilan Australia kudu mlebu persetujuan kasebut, lan ahli njaba kudu nemtokake manawa penggabungan kasebut kanggo kepentingan para investor PlayUp.

Kesepakatan regane PlayUp $ 350 yuta.

Daniel Simic, CEO PlayUp, ngandika ing statement sing menehi hasil bakal bantuan PlayUp berkembang teknologi needed kanggo kurban pengalaman game online efisien.

“We envision donya ngendi pemain kita bisa nambah pengalaman totoan ing produk padha wis tresna plus sesambungan karo generasi sabanjuré produk totoan immersive ngisinake teknologi anyar kaya AR lan VR,” ngandika Simic.

Saliyane lisensi ing Colorado lan New Jersey, PlayUp uga nduweni hak akses pasar ing Indiana, Iowa, lan Ohio. Yen panggabungan rampung, PlayUp ngandika bakal njaga strategi wutah agresif ing AS lan jaban rangkah.

IGAC Deleng Masa Depan Padhang kanggo PlayUp

Miturut release, eksekutif ing IGAC ngginakaken rong taun kanggo ndeleng akeh totoan olahraga lan perusahaan game kanggo nemtokake kang paling kamungkinan kanggo sukses ing long term.

Kita bungah babagan transaksi iki amarga kita yakin PlayUp minangka sing paling cedhak kanggo nggayuh visi bareng kanggo masa depan taruhan online – platform sing nawakake konsumen kabeh jinis taruhan digital sing dikarepake, saka siji aplikasi lan siji dompet digital, ing ngendi wae ing donya sing sah,” ujare Ketua IGAC Bradley Tusk ing pratelan.

CEO Tusk lan IGAC Christian Goode bakal gabung karo PlayUp minangka asil kesepakatan kasebut. Tusk, pengusaha sing duwe hubungan apik lan penasehat politik, bakal dadi ketua dewan perusahaan gabungan. Goode, mantan eksekutif Genting Americas, bakal dadi presiden divisi US PlayUp.

Tusk lan Goode didegaké Ivory Gaming Group ing 2015, lan padha, bebarengan karo Edward Farrell, didegaké IGAC limang taun mengko, kang mundhakaken $ 300 yuta ing IPO.

Saham IGAC regane $10,015 ing pungkasan dagang ana. Sing paling dhuwur 52 minggu kanggo saham.

PlayUp Update v. Panjaluk

Nalika PlayUp katon kanggo nutup kesepakatan karo IGAC, tuntutan hukum karo mantan CEO AS terus ing pengadilan federal Nevada.

Tanggal 30 November, perusahaan kasebut ngajokake tuntutan hukum marang Dr. Laila Mintas, sing kontrak karo perusahaan wis kadaluwarsa ing dina sing padha. PlayUp nuduh Mintas nggawe komentar sing ngremehake marang pelamar potensial sing pungkasane ora tuku perusahaan kasebut. Mintas mbalik maneh, ngaku Simic nyoba ngekstrak luwih akeh saka FTX, ijol-ijolan cryptocurrency sing dianggep tuku PlayUp kanthi rega $ 450 yuta taun kepungkur.

Nalika FTX mutusake ora tuku PlayUp, FTX milih nandur modal $ 35 yuta menyang bisnis game.

Dina Jumuah, Mintas ngajokake mosi paling anyar babagan kasus kasebut. Pengacarane njaluk hakim Distrik AS Gloria M. Navarro supaya PlayUp nanggapi panjaluk Mintas kanggo ngasilake video saka Kepala Sumber Daya Manusia PlayUp, Magdalena Rudzka, ngrekam Mintas nalika ngomong ing panel SBC Amerika Utara ing wulan Juli.

Pengajuan kasebut nyatakake yen staf acara nyedhaki Mintas kanggo ndeleng apa dheweke pengin perlindungan saka Rudzka lan Simic, sing lungguh ing jejere Rudzka nalika presentasi Mintas. Uga kalebu foto sing dijupuk saka panel Mintas sing nuduhake wong wadon nyekel telpon nalika sesi.

Pengacara PlayUp, miturut gerakan Mintas, dilaporake mbantah duwe rekaman video utawa audio Mintas. Kajaba iku, dheweke nambahake manawa Rudzka ngrekam cuplikan apa wae, ora bakal dianggep minangka bagean saka cathetan perusahaan.

“Rakaman video bakal ndhukung Dr. Panjaluk Sengaja Nggawe Tekanan Emosional kanthi nampilake tumindak PlayUp kanggo meden-medeni lan ngganggu, “ujare gerakan kasebut.

#PlayUp #Ngupaya #Public #Liwat #Penggabungan #Kanthi #Perusahaan #Perusahaan #Bradley #Tusk

New York Nawakake Screening Khusus kanggo Eurobasket Final 16

Iki minangka wiwitan pungkasan Joe Flacco kanggo NY Jets? Utawa Bisa Menang Proyek?

dikirim ing: September 23, 2022, 02:29h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 04:39h.

Ayo maju lan optimistis, para penggemar Jets, lan nganggep manawa Gang Green bakal terus geser juara juara AFC Cincinnati Bengals kanthi ngatasi panyebaran enem poin lan entuk kamenangan liyane nglawan sisih Ohio kanggo nambah 2-1 sakabèhé.


Jet QB Joe Flacco, katon ing lapangan ing foto tanpa tanggal iki. https://jetsxfactor.com/

Lan ayo kang nganggep sing quarterback Joe Flacco, 37-taun-lawas dinosaurus ngalami rejuvenation sing ndharat ing +15000 pa BetMGM MVP Papan, iku pasukan utama konco acara dipercaya iki. Bakal dadi mburi dalan kanggo pemain tengah sing saiki lenggah katelu ing nomer paling maringaken yard dening quarterback NFL, malah MVP favorit Josh Allen saka Buffalo?

Iku pitakonan worth pondering minangka minggu karya ends ing New York, karo Jet arep siji saka rong cara: tim 1-2 karo akeh wektu kanggo mbalekake minangka quarterback tatu Zach Wilson nyiapake kanggo njupuk tanggung jawab saka final 14 game.

Utawa tim 2-1 sing Flacco njaga Fountain of Youth iki lan Jets siji game liwat .500 judhul menyang Minggu 4 tawuran karo Pittsburgh Steelers. Tim staggered sawise Kemis wengi kang 29-17 mundhut kanggo Cleveland, ngendi padha ngatur kanggo ngumpulake mung telung poin ing babak kapindho.

Ah, kontroversi quarterback. Apa ora bakal dadi waralaba sing ora bisa menang siji game September sajrone telung musim pungkasan?

Apa sing bakal ditindakake Robert Saleh yen menang?

Iki masalah apik lan masalah ala kanggo pelatih Robert Saleh. Dheweke ngerti nasib jangka panjang Jets ana gandhengane karo kasuksesan Wilson, pemain No. 2nd sakabèhé saka draf 2021 saka BYU, sing pulih saka operasi lutut arthroscopic.

Yen Wilson bali ing Minggu 4 lan Flacco lungguh, kita ora bakal weruh gerakan tari kaya iki:

Lan bakal nindakake loro iku: Sijine akeh meksa ing Wilson kanggo minggu 4, lan ninggalake Saleh mbukak kanggo guess yen mangsa banjur wiwit njupuk siji kanggo Samsaya Awon.

Dadi rada kompetitif ing tahap awal musim iki yaiku sing anyar kanggo Jets iki, sing Saleh janji ora bakal dadi “Jet Lawas sing padha,” banjur ndhukung pernyataan kasebut kanthi mbalek maneh ing Minggu kepungkur nglawan Browns. Jets ngetung kaping pindho liwat pungkasan 1:55 ing Cleveland kanggo apa mbokmenawa paling nggumunke menang minggu kepungkur ing kabeh NFL.

Lan nalika pembuangan Buta padha ecstatic liwat sing 2-0 miwiti kanggo ana Night Football gelaran marang Dallas Cowboys ing dalan, pembuangan Jet padha nang endi wae lor Cloud Nine. Iku amarga relevansi sadurungé minangka tembung sing mung bisa ditemokake ing kamus.

Nanging kasunyatan tetep sing Jet sing enem-titik asu kanggo alesan, paling sing Cincinnati tindak menyang Super Bowl mangsa pungkasan lan tetep +1600 kanggo menang AFC. Nalika iku Jet iku +10000.

Bengals quarterback Joe Burrow mlebu game iki karo liyane interceptions (4) saka TD pass (3), lan Bengals gawe salah 18 karo 343 meter saben game. Jets ana ing posisi kaping wolu kanthi 391; Ing pertahanan, Green Gang nyerah 339 1/2 meter saben game, nalika Bengals padha Ngartekno luwih poignant, saéngga 302 saben game, kapitu paling apik ing NFL.

Nanging sing malah liyane alesan kanggo njaga mripat ing iki nalika bab Flacco-Wilson muter metu. Amarga yen Flacco bisa mimpin Jets kanggo kamenangan marang nimbali formidable (marang tim sing dadi kanggo Super Bowl, ora kurang), kita bakal duwe kahanan ing tangan kita. Elinga, durung suwe Sam Darnold bakal dadi jawaban jangka panjang, lan kita kabeh ngelingi kepiye kedadeyan kasebut.

Ngendi Pertempuran Kunci, Wicaksana Tim?

Pertandhingan sing bakal ditonton yaiku korps panampa kaping pindho saka Jets vs. The Jets wis main tim Baltimore lan Cleveland sing loro gumantung ing saben liyane. Nanging Cincinnati beda. Musim pungkasan, Ja’Marr Chase nomer enem ing NFL kanthi total kuitansi yard, Tee Higgins kaping 17, lan Tyler Boyd kaping 39. Jets ora duwe siji ing ndhuwur 80.

Chase duwe over / under nalika nampa 76,5 meter. Higgins ing 65,5, Boyd ing 35,5; Jumlah paling dhuwur Jets liwat / ing kuitansi Elijan Moore ing 49,5, (kang wis telung keno kanggo 41 meter minggu kepungkur), lan Garrett Wilson, sing kejiret juara game minggu kepungkur, iku 50 1/2).

Burrow liwat / ing yardage punika 262,5 meter, tokoh kang gampang ngalahake ing mangsa-mbukak mundhut lembur kanggo Pittsburgh nanging ora kejawab (199 meter) minggu kepungkur marang Dallas. Flacco ana ing 234.5, sing ora kejawab ing saben rong pertandhingan pisanan, kanthi 307 lan 309.

Banjur kita duwe karung. Bengal mung duwe rong musim ing musim iki sawise rampung kaping 12 ing kategori kasebut taun kepungkur sadurunge nyelehake Matthew Stafford kaping pindho sajrone Super Bowl. Sampeyan bisa uga kelingan sing Rams sacked Burrow kaping pitu ing game juara, kang pertahanan Saleh bakal nyoba kanggo emulate. New York mung duwe 3 karung mangsa iki, kang ora bode uga kanggo Jet mencet Burrow menyang jinis uncalan cepet sing bisa dijupuk.

Ing interception, Jet duwe loro, lan Bengal sabanjuré bakal pisanan.

Jangkoan mudhun-diunekake wis babras Jet ing saben loro game pisanan sing, lan nang paling ngendi wae ing Amerika iku Staff kepelatihan Bengals wis fokus ing kesalahane jangkoan kanggo ngidini kanggo mbaleni. Baline Jets sing nggegirisi dina Minggu kepungkur minangka momen langka sing nyenengake kanggo franchise sing durung akeh wiwit Joe Namath dadi gelandang ing taun 1969.

Saleh bakal mbutuhake wong-wong mau ing tingkat fokus sing paling cetha supaya ora main saka mburi, kaya sing ditindakake ing rong pertandhingan pisanan nglawan Ravens (dheweke 37:40) lan Brown (padha ngetutake 23:22). . Pimpin pisanan Jets musim iki nalika nyetak 22 detik isih minggu kepungkur nglawan Browns.

Dadi iki minangka tes sing bener kanggo Flacco lan Jets amarga tim sing metu ing Super Bowl kanthi rekor 0-2 minangka tim sing nekat, lan pelatih Bengals Zac Taylor bisa nemokake dheweke ing kursi panas, sanajan kabeh sukses. dheweke wis. wis kedadeyan wiwit mbukak 0-11 ing kampanye kepelatihan rookie 2019. Apa sing kedadeyan ing musim kepungkur bisa cepet dilalekake yen kedadeyane cepet. Mung takon Ime Udoka.

Apa Babagan Garis lan Tren?

Garis kasebut ana 6 amarga apa sing ditindakake tim kasebut setahun kepungkur. Swara / kurang iku 45 1/2 amarga ora ana gawe salah banget pinter.

Nanging mung Minggu 3, lan ana wektu kanggo tim iki kanggo bali menyang wangun: Bengals kuwat postseason challengers; Jets minangka tim sing nggawe para penggemar goyang-goyang nalika metu saka parkir Met Life. Nanging kanthi ukuran apa wae, iki minangka game penting kanggo loro tim kasebut.

New York 1-1-0 marang panyebaran, lan Cincinnati 0-2. Jet 3-6-0 ATS minangka asu omah, kalebu musim pungkasan. Bengal yaiku 2-2 ATS minangka favorit dalan. New York wis menang limang saka sangang game minangka favorit ing ngarep, nalika Bengals mung menang sapisan ing papat game pungkasan minangka favorit adoh.


#Iki #minangka #wiwitan #pungkasan #Joe #Flacco #kanggo #Jets #Utawa #Bisa #Menang #Proyek

Iowa greyhounds

Pejabat Cina ing Steve Wynn Lobbying Skandal Dihukum Pati

Dikirim ing: 23 September 2022, 04:30.

Dianyari pungkasan: 23 September 2022, 05:16.

Pejabat pemerintah China sing didakwa ngrekrut Steve Wynn kanggo nglobi Gedung Putih kanggo Republik Rakyat China (RRC) wis dihukum mati ing kutha Changchun sisih lor-wétan.

Sun Lijun
Sun Lijun ing dermaga ing Changchun Intermediate People’s Court ana. Dheweke ditemokake guilty lan dihukum mati amarga korupsi lan manipulasi pasar saham. (SCMP)

Mantan wakil menteri keamanan umum Sun Lijun, 53 taun, disalahké amarga ngapusi pasar saham, njupuk suap 646 yuta yuan ($ 91 yuta), adol pakaryan resmi, lan ninggalake kantor nalika wabah COVID-19.

Ukuman pati teka karo reprive rong taun, tegese iku bisa diganti kanggo urip ing pakunjaran yen Sun dianggep wis “transformasi” sawise rong taun ing pakunjaran.

Sun minangka salah siji saka atusan pejabat sing kejiret ing “kampanye anti-korupsi” Presiden China Xi Jinping wiwit dheweke dadi kuwasa ing taun 2012. Pengamat China ujar manawa dheweke nggunakake tindakan keras minangka dalih kanggo ngalahake pesaing politike, sanajan korupsi. misuwur ing politik Cina. .

Sun dituduh minangka pimpinan “klik politik” sing “ora setya” marang Xi.

Wynn. Sambungan

Ora ana hubungane karo kapercayan, Sun diduga condong marang Wynn kanggo nglobi administrasi Trump atas jenenge pamrentah China, miturut tuntutan hukum DOJ.

Ing taun 2017, Wynn dadi ketua keuangan Komite Nasional Republik nalika dicedhaki Sun lan wakil ketua keuangan RNC, Elliot Broidy. Dheweke pengin njaluk Presiden Trump supaya nundhung wong Cina sing ora setuju bali menyang China.

DOJ claims Wynn cumadhang kanggo diajak Trump bab dissident Guo Wengui amarga pracaya iku bakal mbantu supaya operasi casino Wynn Resorts ing Macau. Iki kedadeyan nalika ketegangan politik sing saya tambah ing antarane AS lan China, sing dipercaya sawetara analis bisa duwe pengaruh marang operator AS ing Macau.

DOJ nuntut Wynn ing Mei. Dheweke pengin pengadilan federal DC supaya tycoon casino ndhaftar minangka agen manca.

“Wynn nggawe panjaluk langsung menyang presiden nalika nedha bengi lan liwat telpon, lan dheweke duwe sawetara diskusi karo presiden lan pejabat senior ing Gedung Putih lan Dewan Keamanan Nasional babagan ngatur rapat karo Sun lan pejabat pemerintah RRC liyane,” maca tuntutan hukum. DOJ.

Wynn nolak tuduhan kasebut lan njaluk hakim supaya ngeculake kasus kasebut.

Sapa Guo Wengui?

Dissident Guo, pengusaha billionaire, njaluk suaka politik ing AS sawise teka saka RRC ing 2014. Panguwasa Cina wis didakwa ing absentia kanthi suap, serangan seksual lan kejahatan liyane.

Guo ngaku iki digawe minangka mbales kanggo mbukak politikus Cina duwe hubungan korup karo pimpinan bisnis ing RRC.

Ironis, Sun, sing ngawasi tanggapan garis keras babagan protes pro-demokrasi Hong Kong ing taun 2019, wis nemoni nasib sing bakal ngenteni Guo yen konspirasi kanggo ngekstradisi dheweke kasil.

#Pejabat #Cina #ing #Steve #Wynn #Lobbying #Skandal #Dihukum #Pati

Catawba Two Kings

Cyberknife, Taiba kanggo Duel maneh ing Pennsylvania Derby ana

dikirim ing: September 24, 2022, 09:08h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 09:08.

Lapangan saka 11 telung taun-lawas bakal kontes ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, lan $ 1 yuta lomba fitur pengadilan jero karo sawetara saingan.

Monmouth Haskell
Cyberknife, nunggang Florent Geroux (topi ireng), menang $ 1 yuta Haskell Grade I Stakes ing Monmouth Park ana, ngalahake Taiba lan Mike Smith. Loro-lorone dijadwalake kanggo balapan maneh ana ing Pennsylvania Derby ing Parx Racing, ngendi Tabia minangka favorit tipis ing garis esuk. (Gambar: Bill Denver/EQUI-PHOTO)

Favorit esuk yaiku Taiba, bagal sing dilatih Bob Baffert sing menangake Derby Santa Anita meh nem wulan kepungkur, 5-2. Yen Taiba lan jockey Mike Smith entuk kelas kapindho 1 menang ana, banjur bakal menehi Baffert rekor papat menang ing lomba.

Nanging, Taiba minangka balapan entheng. Dheweke mung balapan kaping pindho wiwit menang Santa Anita. Dheweke rampung 12 kuciwo ing Kelas 1 Kentucky Derby, lan rong sasi kepungkur, dheweke perang Cyberknife ing tandhing mulet galak ing Haskell Grade 1 totoan, karo Brad Cox-dilatih stallion menang thriller dening gulu.

Wong loro bakal ketemu maneh ing Bensalem dina Setu. Wektu kirim kanggo Pennsylvania Derby yaiku 6:10 p.m. ET, lan FanDuel TV bakal nyiarake balapan kasebut.

Taiba nggambar posisi kaping wolu kanggo siji mil lan wolung balapan

“Dheweke seneng ing papan sing cetha, mula pancen apik,” ujare Baffert. “Dheweke ora seneng ana ing njero. Aku luwih seneng lima tinimbang enem, nanging iki bakal apik. Cyberknife punika jaran angel; kabeh jaran ing kene. Balapan yuta dolar ora gampang; mesthine ora gampang. Kaya biasane, sampeyan kudu ngaso.”

Mangsa Kuat kanggo Cyberknife

Cyberknife, pilihan 3-1 kaloro ing garis esuk, minangka jaran sing paling apik ing lapangan. Sadulur tiri Taiba, amarga loro-lorone bapake Gun Runner, duwe papat menang ing enem balapan pungkasan. Iki kalebu Haskell, ing ngendi dheweke rampung mil lan dadi nomer wolu ing rekor Monmouth Park kanthi 1:46.24 lan ngalahake Taiba dadi timbal.

Cacat mung ing babagan kasebut yaiku finis kaping 18 ing Kentucky Derby, ing ngendi dheweke dadi korban wiwitan sing cepet banget lan banjur goyah nalika dheweke metu saka pojok pungkasan, lan dadi nomer loro ing kelas 1 wulan kepungkur. . Travers Bet. Bagal sing dilatih dening Brad Cox mimpin paling akeh balapan sadurunge Epicenter mung metu saka pojok pungkasan kanggo menang luwih saka kaping lima.

Cox mikir kanggo nyekel Cyberknife nganti Piala Breeders ing November nanging mutusake yen sawise latihan anyar.

Dheweke duwe angin sing apik banget akhir minggu kepungkur, “ujare Cox. “Wicaksana wektu, iku dudu perkara sing cepet banget, nanging kepiye carane nindakake, katon, lan tumindak. Iki minangka ayunan pungkasan ing kelas 1 (taruhan) babagan rong babak kanggo bocah umur 3 taun. ”

Given kepiye dheweke tampil sajrone musim panas, Cyberknife dadi pilihanku ing kene. Ora bakal dadi balapan sing gampang amarga Taiba menehi pertandhingan ing Haskell lan lapangan kasebut duwe pelari top liyane. Nanging, ing njaba Kentucky Derby, dheweke tampil apik nglawan jaran sing angel.

Dheweke bakal ngrusak gerbang kaping lima lan nggawa Florent Geroux.

Penn Derby Kebak Multilevel Bet Winners

Jaran ndhuwur liyane ing lapangan kalebu Zandon, Tawny Port, lan White Abarrio. Ngluwihi wong-wong mau, Skippylongstocking, We the People, lan Simplification uga wis ngira-ngira menang taruhan ing resume.

Zandon, Nanging, wis ora menang wiwit kelas 1 Blue Grass totoan ing Keeneland ing April, nanging Chad Brown dilatih mule wis entuk dhuwit ing saben wiwitan wiwit. Iki kalebu pagelaran papan kaping telu ing Kentucky Derby lan Travers sing kaping pindho ing mburi Epicenter ing Bets 30 Juli Jim Dandy ing Saratoga.

Ing 5-1 ing garis esuk, Zandon dadi pilihan katelu ing garis esuk. Dheweke nggambar pole njero, lan Joel Rosario bakal numpak.

Tawny Port, bagal liyane saka kandhang Cox, rampung kaping telu ing Jim Dandy lan menang ing Ohio Class 3 Derby 25 Juni sadurunge. Ing 6-1 ing garis esuk, dheweke kepengin menang taruhan kaping telune, lan dheweke bakal ngrusak kaping pitu. Irad Ortiz Jr. bakal numpak.

Ing njaba bakal ana White Abarrio, sing diwiwiti ing 8-1 ing garis esuk. Sawise pasangan menang ing awal taun ing Gulfstream Park, ing Kelas 3 Holy Bull Betting lan Kelas 1 Florida Derby, stallion sing dilatih dening Saffie Joseph, Jr. wis kenek Papan mung sapisan – Panggonan liya ing Ohio Derby – ing telung game pungkasan. Luis Saez entuk kulo ing dina Sabtu.

Punika babak kanggo Pennsylvania Derby: 1. Zandon, Joel Rosario, 5-1; 2. Ice Storm, Jeremy Laprida, 30-1; 3. B Dawk, Frankie Pennington, 20-1; 4. Skippylongstocking, Edwin Gonzalez, 10-1; 5. Cyber ​​​​Knife, Florent Geroux, 3-1; 6. We The People, Flavien Prat, 12-1; 7. Tawny Harbour, Irad Ortiz Jr., 6-1; 8. Taiba, Mike Smith, 5-2; 9. Nyederhanakake, Paco Lopez, 10-1; 10. Aviator Naval, Abner Adorno, 20-1; 11. Putih Abbario, Luis Saez, 8-1.

#Cyberknife #Taiba #kanggo #Duel #maneh #ing #Pennsylvania #Derby #ana

Choctaw Casino & Resort – Durant

Indiana Casino Player ngrampok $ 40K, Loro dering larang regane

dikirim ing: September 23, 2022, 04:59h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:10.

A bandit seng di tuduh ngrampok lan nyerang wong wadon sawise dheweke teka ngarep saka Indiana casino tetep ing kunjara ana. Kabar penahanan dheweke dilaporake minggu iki.

A South Bend, mobil polisi India
A South Bend, mobil polisi Ind., gambar ndhuwur. polisi South Bend dipenjara wong sing dinuga ngrampok wadon sawise dheweke ninggalake casino. (Gambar: WNDU)

Solomon Evans Jr., 54, Sauk Village, Ill., lan liya, wong unnamed ngiring korban saka ajang game Gary, Ind. menyang panggonan ing South Bend ing September 7, miturut WBNDstasiun TV lokal.

Dheweke metu saka mobil kanggo mlebu omah nalika Evans lan wong liya nyedhaki korban. Salah sijine tersangka ngacungake senjata api, ujare polisi South Bend.

Duo kasebut banjur nyolong rong cincin saka dheweke, tambah polisi. Dering kasebut regane $ 91.000 lan $ 88.000. Para bandit uga ngusap dhuwit udakara $ 40.000.

Para perampok langsung mlayu numpak truk.

Banjur, Evans diidentifikasi dening polisi. Dheweke ditangkep kanthi surat perintah lan ditahan ing St. Joseph ing September 13. Simpenan keamanan disetel ing $ 100.000.

Dheweke didakwa karo rampokan bersenjata lan rampokan sing nyebabake cedera awak, miturut cathetan pakunjaran online. Tersangka nomer loro katon isih buron.

Kedadean wiwit nalika loro wiwit ndeleng wong menang dhuwit ing lantai casino sadurunge stalking ngarep, ngandika laporan.

Nalika ngomong karo polisi, Evans dikonfirmasi yen dheweke ana ing kasino. Nanging dheweke ngaku lunga menyang South Bend kanggo njupuk asu. Pamilik asu kasebut ora ana ing omah, mula Evans lunga saka kutha, ujare marang panguwasa.

Laporan warta ora ngenali jeneng casino.

Layang Scam

Kajaba iku, ing September 2021, wong Indiana didakwa ing dakwaan federal kanthi penipuan surat sawise plot muncul amarga tuku properti sing ora cocog ing cedhak Kasino Hard Rock Indiana, jaksa penuntut. Dheweke dinuga spekulasi babagan tuku tanah sadurunge properti game Gary dibukak taun kepungkur.

Sergio Gutierrez, 49, saka Hobart didakwa sawise penyidik ​​​​menemokake skema multi-taun, miturut Penjabat Jaksa Agung AS Tina L. Nommay kanggo Distrik Lor Indiana.

Plot kasebut kedadeyan antarane 2015 lan 2019, ujare ing pratelan. Iku nyoba kanggo dinuga ngapusi Kantor Auditor Lake County.

Gutierrez uga diduga gagal mbayar pajak properti $ 22,000, miturut Wektu Indiana Barat Laut. Pajak kudu dibayar kanggo papat properti, ujare laporan kasebut. Ing skema kasebut, Gutierrez nyoba ndarbeni acreage tambahan, nanging dheweke ora bisa nindakake amarga telat pajak properti, ujare Nommay.

Taun kepungkur, Gutierrez ngaku ora guilty ing Pengadilan Distrik AS ing Hammond, Ind. ing tuduhan penipuan mail.

Aplikasi Olahraga Online

Kajaba iku, Hard Rock Northern Indiana ngluncurake aplikasi taruhan olahraga online ing awal wulan iki.

casino, kang diduweni dening Hard Rock International, perusahaan game basis Florida, melu pemain karo pendekatan sing nggabungake game online lan pengalaman urip.

Ing njaba Indiana, aplikasi Hard Rock Sportsbook kasedhiya ing Tennessee, Arizona, Iowa, New Jersey, lan Virginia. Hard Rock diduweni dening Florida Seminole Suku.

#Indiana #Casino #Player #ngrampok #40K #Loro #dering #larang #regane

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

Iowa greyhounds

Zia Park Casino Kidnapping Video Mungkin Ora Apa Iku Katon Kaya

dikirim ing: September 20, 2022, 05:06h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 05:06h.

Video keamanan saka New Mexican wadon ketoke diculik saka Zia Park Casino Hotel Racetrack, cedhak tapel wates karo Texas, saiki lagi dievaluasi dening penyidik.

Zia Park Kab
Video keamanan casino Erica Martinez sadurunge dheweke digabung menyang mobil dening Jonathan Zaragoza, latar ngarep. (Polisi Hobbs)

Ing Kamis, 8 September 2022, polisi nanggapi laporan babagan kemungkinan penculikan ing Taman Zia. 9. September, Departemen Polisi Hobbs ngrilis video sing diwenehake dening kasino.

Katon nuduhake tersangka ngoyak wanita ing parkir casino, nangani dheweke, lan banjur meksa ngemot perak 300 Chrysler menyang dheweke. Wong wadon kasebut kanthi cepet diidentifikasi minangka Erica Martinez, 35 taun saka Hobbs. Sing diduga penculik yaiku Jonathan Zaragoza.

Polisi njaluk bantuan kanggo masyarakat, lan video pengawasan lan gambar saka casino dituduhake ing media sosial.

Kamera Ora Ngapusi

Dina Setu 10 September, petugas kesawang Chrysler perak ing wilayah Carlsbad, 70 mil kidul-kulon Hobbs. Dheweke nemokake Martinez lan Zaragoza ing properti sing cedhak sekitar jam 21.00. Martinez ora tatu.

Polisi Hobbs ngandika ing release media ana sing Martinez lagi diwawancarai lan tuduhan pidana marang Zaragoza nunggu rampung diselidiki.

Nanging polisi saiki mriksa apa acara sing digambarake ing video kasebut bisa disalahake.

Zaragoza durung didakwa karo nyulik, miturut cathetan pengadilan sing dideleng dening The Hobbs News-Sun. Dheweke ditampa ing Pusat Penahanan Eddy County amarga nglanggar masa percobaan ing ukara 2019 kanggo perdagangan meth lan dibebasake dina Rebo.

Dheweke uga nglanggar masa percobaan ing taun 2021 kanthi tuduhan umur baterei kanggo anggota rumah tangga, gangguan komunikasi, lan karusakan properti kanggo anggota rumah tangga, miturut cathetan pengadilan.

Sauntara kuwi, Martinez dicekel kanthi surat perintah sing luar biasa sawise dheweke ora tampil ing pengadilan babagan tuduhan nyopir ing Juli 2022 kanthi lisensi nyopir sing dicurigai. Dheweke wis dibebasake saka pakunjaran lan bakal bali menyang pengadilan tanggal 13 Oktober.

Smoking Gun?

Nanging inti saka kasus kasebut bisa uga ana ing panemuan sing ditindakake ing kasino sajrone diselidiki babagan penculikan sing diduga. Dompet sing diduga ilang Martinez ngemot sawetara kertu ing jenenge, bebarengan karo 226 pil fentanyl.

Penyelidik saiki nggarap teori yen Zaragoza lan Martinez mlayu saka Hobbs kanthi gupuh supaya ora diselidiki lan ditahan, Juru Bicara Departemen Polisi Carlsbad Kapten Jesse Rodriguez. Rodriguez ngandika Kabar-Sun.

Lan apa sing katon kanggo para pengamat minangka penculikan sing nggegirisi bisa uga minangka upaya panik dening salah sawijining penjahat kanggo nglindhungi liyane.

Polisi ujar manawa penyelidikan babagan kedadeyan kasebut isih ditindakake. Video kasebut bisa dideleng ing kaca Facebook Departemen Polisi Hobbs.

#Zia #Park #Casino #Kidnapping #Video #Mungkin #Ora #Apa #Iku #Katon #Kaya