Tag Archives: slot indonesia

Bernard Chong

Gambling lan Kadurjanan Related Ing UK Study, nanging Regulator Golek Kelemahane Survey

dikirim ing: September 26, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 26 September 2022, 01:27h.

A sinau anyar ing UK mrikso link antarane gambling lan angkara. Asil suggest sing Tambah ing gambling ndadékaké kanggo Tambah ing angkara, nanging asil bisa prasongko.

mesin slot
Larik saka mesin slot nunggu gamblers njagong mudhun lan muter. A laporan anyar ing UK nyoba kanggo link gambling kanggo Tambah ing angkara. (Gambar: Unsplash)

Will Grimond, reporter data nggunakake informasi saka Liga Howard, amal sing ngupaya reformasi pidana ing Inggris, nerbitake seri artikel ing toko berita regional Senin, kalebu ing Liverpool World, Sussex Expresslan London World.

Ing artikel kasebut, Grimond nyatakake yen masalah gambling “wis ana hubungane karo macem-macem kejahatan, kayata nyolong, nyerang, lan karusakan pidana,” nyatakake data sing dipikolehi saka Liga Howard. Dheweke uga dikutip UK Gambling Komisi (UKGC) data kang nuduhake ana 13,4 yuta gamblers taun pungkasan, 1,3 yuta luwih saka taun sadurunge.

UKGC wis ketemu sing gambling masalah ing Kurangé populasi, malah karo Tambah ing gambling .

Laporan Nggoleki

Artikel Grimond mriksa tingkat kejahatan ing kutha-kutha ing Inggris. Ing saben artikel, Grimond nyebutake jumlah kejahatan sing gegandhengan karo gambling ing wilayah sekitar sajrone rong taun kepungkur. data iki asalé saka Liga Howard, kang diklumpukake data iki dening polisi takon carane akeh Kadurjanan padha ditondoi dening tembung ” gambling “dadi adoh.

Liverpool ndeleng 52 kejahatan sing ana gandhengane karo perjudian ing taun 2019 lan 2020. Saka jumlah kasebut, 24 ana hubungane karo kekerasan marang wong, miturut laporan Grimond ing Liverpool World. Ing donya Manchester, laporan Grimond 100 Kadurjanan related gambling . Avon lan Somerset Constabulary katon ing 65 Kadurjanan related gambling , miturut Bristol World.

Dominique Webb, kepala program ing gambling support amal Gamcare, ngandika link antarane gawe piala lan angkara gambling-related “dadi cetha.”

Bagéyan saka masalah lan Tambah ing angkara saka lack saka tumindak kanggo layar gambling masalah, ngandika Grimond, Citer Liga Howard.

Four saka 10 kakuwasan ora njupuk tindakan cekap marang efek saka gambling , miturut Liga Howard. Loro saka 10 ajeg layar sing ditahan kanggo Sifat gambling.

September pungkasan, Public Health Inggris kira-kira luwih saka 2,2 yuta wong bisa diklasifikasikaké minangka gamblers masalah utawa ing resiko kanggo kecanduan.

Temuan Survey Sadurunge

Sawetara studi anyar njupuk tampilan ngelawan saka laporan Grimond. Kantor Statistik Nasional Inggris nglaporake manawa total kejahatan mundhak 14% taun kepungkur dibandhingake karo 2019. Peningkatan paling gedhe yaiku kejahatan siber lan penipuan, dudu kejahatan kekerasan. Pasinaon nuduhake yen kedadeyan kejahatan kekerasan mudhun nganti 27%.

A sinau saka 2019, “Gangguan Kejahatan lan Gambling: Review Sistematis,”Njelajah faktor sing ndadékaké kanggo Kadurjanan dilakoni dening gamblers masalah. Panliten kasebut nyimpulake yen hubungan antara masalah gambling lan angkara kasar tetep ora jelas. Nanging, Kadurjanan-related gambling kudu mangertos ing cilik-by-cilik basis lan ora liwat tren luwih gedhe.

UK wis salah siji saka pasar gambling paling gedhe ing donya. Masalah gambling ing negara wis mudhun saka 0,4% ing 2020 dadi 0,2% ing 2021, miturut laporan saka UKGC.

#Gambling #lan #Kadurjanan #Related #Ing #Study #nanging #Regulator #Golek #Kelemahane #Survey

casino stocks

BofA ngandika Social Casino Simpenan bisa ngrugekke ing resesi

dikirim ing: September 25, 2022, 03:54h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 04:32.

A resesi kamungkinan kanggo duwe impact ala ing dodolan video game. History mbuktekaken sing akeh lan precedent wis apa karo perusahaan casino sosial lan saham sing.

saham casino sosial
A pemandangan saka game Playstudios. Bank of America bearish ing saham casino sosial. (Gambar: OfftheStrip.com)

Mungkin iki warta sing ora becik kanggo wong sing seneng Playstudios (NASDAQ:MYPS), Playtika (NASDAQ:PLTK). lan SciPlay (NASDAQ:SCPL). Ing laporan anyar, ekonom Bank of America nyurung pangarepan resesi menyang kuartal pertama 2023 saka kuartal kaping papat taun iki. Nanging padha nyana 4% kanggo 6% drop ing dodolan video game sak malaise ekonomi.

Kita ngarepake sawetara pemain ing industri bisa ngalahake wong liya, amarga kategori produk tartamtu, waralaba, lan strategi monetisasi bisa luwih apik ngatasi badai ekonomi. nyerat analis Omar Dessouky.

Bank ngandika Kurangé populasi ing dodolan game, assuming ana resesi tradisional, bakal luwih entheng saka sak krisis financial global.

Masalah lurks kanggo Simpenan Casino Social

Nalika Bank of America ana mbangun ing sawetara equities video game lan netral liyane, iku ora antusias ing saham casino sosial.

Bank kasebut duwe “peringkat pemain sing kurang apik ing Playstudios, Playtika lan SciPlay, nyathet perusahaan kasebut ngadhepi “risiko substitusi” amarga para konsumen golek cara kanggo nyuda belanja ing ekonomi kontraksi. Iki minangka tesis sing cukup, amarga nalika akeh game sing diterbitake dening trio perusahaan kasebut ing ndhuwur gratis kanggo didownload lan dimainake ing wiwitan, perusahaan ngandelake tuku ing-app minangka bagean penting saka aliran pendapatan.

Penawaran SciPlay sing misuwur yaiku Partai Jackpot, Cepet Hit Slot, Gold Fish Casino Slot, Hot Shot Casino, 88 rejeki, Bingo Showdown, lan Monopoli slot . Game gratis kanggo muter, nanging fitur tuku ing-app.

Sadurunge unit Caesars Hiburan, Playtika iku salah siji sing pisanan nawakake free – muter game sosial ing jaringan sosial lan piranti seluler, lan wis liwat 35 yuta pangguna saben wulan. game misuwur kang kalebu Bingo Blitz Caesars slot Slotomanialan World Series of poker (WSOP) Sosial.

2022 Atos kanggo Social Casino Simpenan

Ing taun iki, ana meksa basis amba ing usaha game, lan saham casino sosial ora imun kanggo tema sing. Saka telu kasebut ing ndhuwur, pemain paling apik sajrone pirang-pirang taun yaiku Playstudios, lan jeneng kasebut mudhun meh 10%.

Playstudios beroperasi ing segmen analis lan investor sing akeh banget. Kajaba iku, model bisnis sawijining, kalebu program kasetyan – playAwards – lan kemitraan karo MGM Resorts sregep.

juragan Tetris app seluler bubar ngluncurake dana usaha $10 yuta sing ditujokake kanggo nandur modal ing perusahaan sing nerbitake game dolanan sing diganjar,

Liwat “Future Fund,” Playstudios “bakal partner karo perusahaan Web3 generasi sabanjure sing mbangun kemampuan canggih ing persimpangan game, marketing loyalitas, lan ganjaran blockchain. Investasi strategis awal dana ing Forte lan The Kryptomon Company menehi akses PLAYSTUDIOS menyang keahlian ing teknologi Web3, pemasaran lan bangunan komunitas sing bisa dimanfaatake nalika nambah kemampuan ing ruang angkasa, “ujare pernyataan sing dirilis dening perusahaan.

#BofA #ngandika #Social #Casino #Simpenan #bisa #ngrugekke #ing #resesi

Choctaw Casino & Resort – Durant

Scarlet Pearl Casino Shooter Wanted, Pembunuhan Suspect Car Set On Fire

Dianyari: 25 September 2022, 11:51

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 12:08.

polisi Mississippi mburu loro tersangka ing shooting agawe minggu kepungkur ing Scarlet Pearl Casino . A mobil dicolong disambung menyang angkara dumunung cedhak Alabama. Wis diobong.

Nicolaus Craig
Nicolaus Craig, digambar ing ndhuwur. Dheweke dijupuk lan matèni minggu kepungkur nalika lungguh ing mobil diparkir ing casino Mississippi. (Gambar: National Gun Violence Memorial)

A Nissan Altima biru peteng narik kawigatosan polisi sawise katon ing video pengawasan ing D’Iberville, Miss. watara wektu Rebo shooting fatal.

Mengko minggu kasebut, ditemokake ing kompleks apartemen ing Prichard, Ala. Mobil kasebut digambarake rusak dening geni, WXXVstasiun TV lokal, kacarita.

Rebo esuk Nicholaus Craig, 36, tatu serius nalika ing mobil rental diparkir ngelawan casino.

Craig lan gendakan padha nginep ing hotel casino kanggo ngrameke ulang tahun, laporan ngandika. Pasangan iki nedha bengi ana ing Hard Rock Hotel & Casino .

Sore-sore mburine ora penak amerga dioperasi akhir-akhir iki, banjur rencanane arep mlaku-mlaku sekitar jam 2 esuk. Nanging nalika ing mobil, dheweke ditembak sapisan.

Craig saka Mobile, Ala., Lan bubar manggon ing California, ngandika Harrison County koroner Brian Switzer WCBI, stasiun TV lokal. Dheweke wis mandheg ing Mississippi nalika arep ngunjungi wong tuwane ing Mobile.

Komentar ing Shooting

“Kita bangga karo wong-wong sing teka ngunjungi komunitas kita supaya rumangsa aman,” ujare Kepala Polisi D’Iberville Shannon Nobles dikutip dening WLOXstasiun TV lokal liyane.

Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino
Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino . Polisi Mississippi nggoleki wong kasebut. (Gambar: D’Iberville Police)

“Wong iki ora bisa lungguh ing mobil lan mikirake urusane dhewe tanpa kelangan nyawane.”

Otopsi ditindakake dina Kamis. Polisi durung ngumumake motif resmi pembunuhan kasebut.

“Saiki, apa sing kita pikirake minangka tumindak kekerasan acak lan wong iki, korban, mung mikirake urusane dhewe lan katon ana ing papan sing salah ing wektu sing salah,” ujare Nobles. WALA, stasiun lokal liyane. “Iki bisa dadi upaya rampokan sing gagal utawa upaya nyolong mobil sing gagal.”

A spokesperson kanggo Scarlet Pearl Casino luwih ngandika WLOX“Pikiran kita karo kulawarga sing kena pengaruh kedadeyan iki.”

Ora komentar tambahan bakal digawe dening casino nganti D’Iberville Police Department jangkep diselidiki.

Ing kedadean sing ora ana hubungane, wong sing diduga nyerang pacare ing kasino sawise nandhang sawetara kerugian gambling dihukum 15 taun penjara ing wulan Agustus.

Kalah ing Casino

Christopher Neal McAlister, 45, saka Hattiesburg, Miss., Dihukum 45 taun kanggo angkara dening Hancock County Pengadilan Hakim Lisa Dodson. Ukuman telung puluh taun bakal dilereni yen dheweke kasil ngrampungake ukara 15 taun.

Ing Mei 2020, dheweke kelangan dhuwit ing Scarlet Pearl Casino. McAlister banjur nyerang wong wadon karo wong. Dheweke didakwa karo kekerasan rumah tangga lan serangan sing luwih abot, Sun Heraldngandika koran Biloxi, Miss.

Dheweke sadurunge didakwa kaping telu amarga kekerasan rumah tangga ing taun 2008, koran kasebut dilaporake.

Ing mangsa panas, uga kacarita sing revenue casino Mississippi taun pungkasan gunggungipun $ 2,669 milyar. Iki minangka industri game paling dhuwur ing negara sajrone luwih saka sepuluh taun.

#Scarlet #Pearl #Casino #Shooter #Wanted #Pembunuhan #Suspect #Car #Set #Fire

Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

Albert Pujols Gabung Babe Ruth, Hank Aaron ing Eksklusif 700 HR Club

dikirim ing: September 24, 2022, 01:01h.

Dianyari pungkasan ing: 24 September 2022, 02:38h.

St. Louis Cardinals slugger Albert Pujols nggawe sajarah pungkasan wengi nalika dadi pemain kaping papat ing sajarah Major League Baseball kanggo tekan 700 ngarep roto. Pujols gabung karo Hank Aaron, Babe Ruth lan Barry Bonds minangka anggota tunggal saka Super-eksklusif 700 HR Club.

Albert Pujols 700 HR Club ngarep mbukak Dodgers Cardinals
Albert Pujols sing seneng banget, katon ing kene ngrayakake 700 balapan ngarep, ngubengi markas Stadion Dodger kanthi menang 11-0 kanggo St. Louis Kardinal. Pujols tekan tonggak sejarah ing musim kaping 22 ing MLB. (Gambar: Getty)

Pujols nyetak rong puteran ngarep nglawan mantan tim, Los Angeles Dodgers, kanggo nggayuh tonggak sejarah sing langka. Sing luwih penting, kanthi balapan homer kaping 700, Pujols dadi pemain asing pertama sing gabung karo Klub 700 HR.

MLB 700 HR CLUB

  • Barry Bonds – 762
  • Hank Aaron – 755
  • Dear Ruth – 714
  • Albert Pujols – 700

Iki minangka musim MB sing menarik ing taun iki utamane kanggo pemukul home run. Hakim Harun saka New York Yankees nguber rekor musim tunggal Liga Amerika. Roger Maris nyetel rekor AL sajrone musim epik karo New York Yankees ing 1961 nalika dheweke ngrusak rekor balapan omah siji musim Babe Ruth ing pertandhingan pungkasan musim kasebut. Hakim bubar ngiket Babe Ruth karo 60th home run ing wayah wengi. Dheweke butuh siji maneh kanggo ngikat Maris lan loro maneh kanggo nggayuh rekor Angkatan Laut.

Akhir Hollywood kanggo Pujols

Pujols lair ing Santo Domingo ing Republik Dominika ing ngendi dheweke ngembangake rasa tresna marang game kasebut. Nalika kulawargane pindhah menyang Missouri, Pujols unggul minangka pemain baseball kabeh negara sadurunge mlebu Draft MLB 1999. Kardinal milih dheweke ing babak 13th kanthi pilihan sakabèhé 402nd.

Pujols miwiti kariré karo St. Louis Cardinals lan main 11 musim karo Redbirds sadurunge mlebu kesepakatan agen gratis sing duwe bathi karo Los Angeles Angels. Sawise sepuluh musim karo The Angels, tim kasebut ngeculake dheweke sawise kariré mandheg. Dheweke durung siyap kanggo pensiun, lan Los Angeles Dodgers menehi dheweke kesempatan kanggo terus revitalize karir lan reignite passion kanggo game.

Yen Dodgers ora menehi kesempatan kasebut, aku ora mikir yen aku bakal lungguh ing kene utawa sampeyan bakal ndeleng sejarah bengi iki, “ujare Pujols ing konferensi pers sawise pertandhingan.

Ing umur 42, Pujols bali menyang St. Louis kanggo main musim nyanyi angsa karo tim asline. Dheweke ngumumake yen 2022 bakal dadi musim pungkasan ing liga gedhe sadurunge pensiun. Akeh detractors mikir Pujols terdampar lan ora duwe kesempatan kanggo mencet 700 ngarep roto.

Pujols mbuktekaken kabeh sengit salah karo 21 ngarep roto ing 101 game mangsa iki. Dheweke ngethok ing .265 / .338 / .530 lan ngirim musim statistik paling apik sajrone enem taun.

Pujol: # 699 lan # 700 ing LA

Pujols disambungake karo loro ngarep roto kanggo Cardinals ing menang 11-0 nglawan Dodgers ing ngarepe akeh dikempalken Stadium Dodger. Kulawarga lan limang anak manggon ing Los Angeles, supaya bisa nyekseni prestasine langsung. Iku cukup hard kanggo mencet siji ngarep roto ing sembarang wengi tartamtu, nanging Pujols teed mati karo rong bal dawa kanggo mencet 700 HR Club.

Ing taun 2003, Pujols nom-noman nglakokake home run kaping 100 ing Stadion Dodger ing LA.

Bisa dileksanakake ing Stadion Dodger iki cukup istimewa,” imbuhe Pujol. “Kabungahanku, cukup akeh, saka game iki yaiku bali ing postseason lan ing clubhouse sawetara yard saka kene.”

Ing inning kaping telu, Pujols ngeculake bola cepet saka Andrew Heaney kanthi jumlah 1-2, lan terus ing 699th home run.

“Dheweke ora bakal kantun,” ujare Heany sawise game kasebut.

Ing inning sabanjuré, Phil Bickford Hung panggeser lan Pujols bang pengadilan lan nggawe ngarep roto menyang bangku kiwa kanggo resmi gabung ing 700 HR Club.

“Nalika wong akeh menehi reaksi, ndeleng kabeh eseman, iki minangka momen khusus kanggo MLB,” ujare Bickford. Atletik. “Albert Pujols uga minangka salah sawijining wong sing paling apik tenan sing dakkenal.”

Fans ing Stadion Dodger menehi Pujols standing ovation, pakurmatan saestu langka kanggo pemain lawan.

“Dheweke ora mung pemain Hall of Fame liyane,” ujare manajer Dodgers Dave Roberts LA Times. “Dheweke wong Dodger.”

Pujols punika sangang ngarep roto saka Stan Musial kanggo kabeh-wektu franchise ngarep roto rekaman karo Cardinals. Musial entuk 475 home run sajrone karir Hall of Fame karo Cardinals. Kanthi mung sepuluh game isih, katon kaya rekaman franchise Musial wis aman.

Pujols kenek 466 ngarep karo Cardinals, 222 ngarep nganggo Angels, lan 12 ngarep nganggo Dodgers pungkasan mangsa.

#Albert #Pujols #Gabung #Babe #Ruth #Hank #Aaron #ing #Eksklusif #Club

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Maverick Gaming Cashed ing Washington State Macau Casino kanggo $ 22M

dikirim ing: September 23, 2022, 05:26h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 05:37h.

Maverick Gaming wis didol Macau Casino ing Lakewood, Washington kanggo $ 22,1 mayuta-yuta, miturut cathetan kabupaten. Sing tuku yaiku perusahaan investasi real estate ing Chicago, Oak Street Real Estate Capital. Transaksi kasebut kacathet ing 20 September, nanging kedadeyan ing 2 September.

Kasino Macau
Maverick Gaming didol sawijining Macau Casino ing Lakewood, Washington iki sasi menyang perusahaan sing spesialisasine ing sales retail-leaseback. (Gambar: news.theregistryps.com)

Macau punika 10.747 kothak property pa 2,8 hektar ing 9811 S. Tacoma Way. Maverick luwih saka telung dhuwit ing kesepakatan kasebut, sawise tuku kasino ing 2019 kanthi rega $ 6 yuta.

Maverick – kantor pusat ing Kirkland, Wash. – saiki makaryakke 18 kamar kertu ing Washington State, saliyane 10 ing Northern Nevada lan papat ing Colorado. Founded in 2017 Eric Persson, mantan Wakil Presiden Senior Global slot ing Las Vegas Sands, lan Justin Beltram, mantan Wakil Presiden slot ing Bellagio lan Marina Bay Sands.

Maverick wis melu perang legal babagan totoan olahraga ing negara asal wiwit ngajokake tuntutan hukum federal ing Januari. Tantangan pamindhahan miturut omongane uwong monopoli totoan olahraga dianakaké ana operator casino suku. Tuntutan kasebut ditundha kanggo sementara ing wulan Maret, sawise Maverick lan Washington njaluk supaya negara kasebut dicopot saka tuntutan hukum kasebut, nggawe perkara kasebut mung federal.

Oak Street Real Estate, didegaké ing 2009 dening Mark Zahr, spesialisasi ing sale-leaseback. Dheweke entuk real estate saka pengecer sing berjuang, banjur disewakake maneh. miturut Reuters, wis rampung tawaran kuwi karo Bed Bath & Beyond lan Big Lot, lan pungkasan sasi nawakake $ 1,5-2 milyar kanggo ndarbeni 1.100 Kohl kang Corp. ing jumlah sing ora dingerteni.

Oak Street dituku dening Blue Owl Capital Inc. taun pungkasan ing menehi hasil kira-kira dening Bloomberg News nganti $ 1,6 milyar.

Sumber Air Panas Ngisor Jembatan

Maverick ndarbeni Macau sawise pemilik sadurungé wis lisensi game revoked sawise diselidiki telung taun ing miturut omongane uwong silihan hiu lan laundering dhuwit dening Washington State Gambling Komisi.

Komisi Tukwila lan Departemen Polisi kabuka diselidiki ing 2016 sawise keluhan digawe bab aktivitas ilegal ing Lakewood lan Tukwila Casino situs Macau. Miturut statement Komisi, unnamed 45-Arige karyawan wadon umume nggawa tas gedhe kapenuhan $ 20 tagihan menyang casino. Dheweke diduga menehi dhuwit marang wong sing diduga konspirator kanggo tuku game kasebut.

“Padha bakal muter kanggo wektu cendhak sadurunge cashing ing $100,” pratelan Komisi ditambahaké. “Tersangka uga nyilihake awis lan Kripik kanggo pelanggan casino lan ngisi tingkat kapentingan exorbitant ing silihan.”

Pemilik sadurunge sarujuk kanggo menehi ganti rugi komisi $ 1.25 yuta kanggo nutupi biaya investigasi, Casino.org kacarita ing wektu. Skema iki mimpin kanggo laundering miturut omongane uwong $ 1,5 yuta liwat casino.

#Maverick #Gaming #Cashed #ing #Washington #State #Macau #Casino #kanggo #22M

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Udud mungsuh Njaluk Obrolan

dikirim ing: September 23, 2022, 09:44h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 09:44.

Atlantic City minggu iki dadi tuan rumah 25th Annual East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock.

Atlantic City Casino ngrokok Hard Rock CEASE
Cynthia Hallett, presiden Amerika kanggo Nonsmokers’ Rights, ngandika tanggal 22 September 2022, ing rapat umum casino anti-udud ing Atlantic City. Acara njupuk Panggonan njaba Hard Rock ngendi nang East Coast Gaming Congress dianakaké. (Gambar: AP)

Saben taun kumpul domestik paling gedhe saka profesional industri game njaba Nevada, ECGC ndadekke pemimpin saka industri lan pemerintah kanggo rembugan kawicaksanan lan gagasan. A sawetara topik padha dianggep sak konferensi telung dina rampung dina, nanging siji item utama debat antarane akeh buruh kiwa metu – udud ing casinos njero ruangan.

ECGC wiwitane ngrancang kanggo nggawa loro-lorone obrolan udud casino adhep-adhepan kanggo pisanan wiwit koalisi karyawan game manunggal kanggo nentang maneh udud njero ruangan ing awal Juli 2020.

Gubernur New Jersey Phil Murphy (D) wis dilereni soko tugas casino udud ing tengah pandemik COVID-19, nanging nggunakake rokok nganti 25% saka lantai game diijini kanggo nerusake sawise kadaluwarsa pesenan kesehatan darurat.

“Karyawan Casino Marang Efek Smoking” (STOP) isih krungu swara ing ECGC wingi. Groups seeking kanggo mungkasi casino udud crack padha njaba Hard Rock ing Boardwalk ngendi bab 100 wong ngumpul ing udan marang kumelun casino aktif.

Obrolan dibutuhake

ECGC wis ngrancang kanggo tuan rumah debat rokok karo Resorts Casino CEO Hotel Mark Giannantonio nimbali sikap casino sing ngilangke udud ing jero ruangan bakal biaya income lan minangka akeh minangka 2.500 buruh bakal mbayar rega karo karya. Sawise Giannantonio metu saka acara sing dijadwalake luwih saka seminggu sadurunge konferensi kasebut, panitia ECGC ora bisa nemokake pangisi industri kanggo boss Resorts.

Asosiasi Kasino New Jersey (CANJ) mlaku lan ndhelikake, “ujare Peter Naccarelli, dealer game meja Borgata sing dadi ketua CEASE. Associated Press. “Dheweke ora duwe argumentasi logis.”

Argumentasi industri adhedhasar riset sing ditemokaké larangan udud njero ruangan lengkap ing sangang kasino kamungkinan kanggo push revenue game taunan mudhun 25% utawa liyane. Spectrum Gaming Group, sing ngatur ECGC, nganakake review udud CANJ atas jenenge industri.

Nanging, panaliten liyane nemokake manawa larangan ngrokok bisa uga kurang abot. C3 Gaming basis Las Vegas wrote ing Juni sing casino bebas kumelun ing akeh negara liyane outperformed partners udud sawise pandemi.

Dhuwit Luwih saka Urip

Lamont White, bakul liyane ing Borgata sing mbantu mimpin upaya CEASE, ujar manawa industri kasebut ngasilake bathi luwih akeh tinimbang kesehatan.

“‘Kita bakal kelangan dhuwit, lan dhuwit luwih penting saka urip buruh casino.’ Iku kabeh sing diomongake,” ujare White.

Murphy ndhukung nggawe casinos udud-free. Ngandika bakal mlebu undang-undang mungkasi celah casino yen tekan mejo. Nanging Murphy ora mbahas topik kasebut sajrone intine ECGC wingi.

Anggota parlemen New Jersey bubar kumpul maneh saka istirahat musim panas. Loro tagihan sing bakal dipeksa Atlantic City casinos dadi kumelun-free tetep ing saben kamar legislatif. House Bill 2151 lan Senat Bill 264 saben duwe dhukungan bipartisan, nanging wis nganggur kanggo sasi.

#Atlantic #City #Casino #Udud #mungsuh #Njaluk #Obrolan

casino stocks

Bally Doel Tropicana Las Vegas mrikso utama

dikirim ing: September 23, 2022, 02:30h.

Dianyari pungkasan ing: 23 September 2022, 12:45.

Bally’s (NYSE: BALY) nampa persetujuan saka regulator Nevada kanggo mbukak Tropicana Las Vegas lan perusahaan game target mrikso properti kasebut, bisa uga ing 2024.

Tropicana
Las Vegas Tropicana. Operator Bally njanjeni pembangunan maneh sing akeh banget ing papan kasebut. (Gambar: Vegas Tegese Bisnis)

Ana, Komisi Gaming Nevada (NGC) mlebu ing perusahaan game kontrol operasi ing ajang Strip sing dihormati. Kaputusan teka bab rong minggu sawise Nevada Gaming Board Control (NGCB) digawe telpon padha.

Ing April 2021, Bally entuk aset non-real estate Tropicana saka Gaming and Leisure Properties (NASDAQ: GLPI) kanthi transaksi $308 yuta. Minangka bagéan saka menehi hasil, perusahaan game didol aset properti saka panggonan ing Colorado lan Illinois kanggo GLPI real estate investasi dateng (REIT) lan sarujuk kanggo nyewakake properti. Bally duwe sewa 50 taun kanggo Tropicana wiwit $ 10,5 yuta saben taun.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) sadurunge ngoperasikake resort terpadu. Kanthi persetujuan peraturan ing Panggonan, Bally digawe foray dhisikan menyang Strip nalika Penn ora ana maneh panggonan ana.

Western Featured kanggo Bally kang

Bally Presiden George Papanier marang anggota NGC sing perusahaan views Tropicana minangka “kapal penggedhe” ajang game ing US kulon. Saliyane Tropicana, properti Bally ing wilayah kalebu telung kasino saka jeneng sing padha lan racino ing Colorado uga Bally Lake Tahoe.

Sing duwe satelit apik, nanging Las Vegas Strip punika game werni beda. Nalika kuwi, Bally kudu negesake dhewe ing Mekkah casino US lan salah siji cara kanggo nindakake iku kanggo dramatically nganyari Tropicana.

Nanging ing kasus iki, kita uga kudu ngevaluasi potensial kanggo mbangun maneh, amarga posisi kompetitif ing pasar saiki, “ujare Papanier marang NGC.

Dheweke marang dewan pengawas sing perusahaan bakal mbukak Tropicana kanggo 18 kanggo 24 sasi sadurunge njupuk kaputusan carane nerusake karo mbangun maneh, nambah operator wis ing rembugan karo partners potensial sing bisa nyedhiyani ibukutha kanggo efforts ndandani.

Sadurungé taun iki, Ketua Bally Soo Kim marang wartawan sing perusahaan iki eyeing owah-owahan pinunjul ing Tropicana lan perisakan lan redevelopment saka properti bisa. Siji bab tartamtu: Tropicana pungkasanipun bakal nggawa jeneng Bally. Kajaba Hard Rock Hotel & Casino ing Biloxi, Miss., Kabeh operator ajang nggunakake account Bally.

Minangka kanggo tampilan Gaming lan Leisure ing redevelopment, lagi ora ing pancing ing syarat-syarat cahya financial, nanging perusahaan real estate prioritize ngumpulake rent lan panggonan tetep property game.

Bally ana ing urgensi finansial

Ing patemon, anggota NGC Ben Kieckhefer dipencet Bally eksekutif ing keuangan perusahaan, takon kanggo rincian carane operator plans kanggo Balance overhauling Tropicana nalika ngembangaken anyar $ 1,7 milyar hotel casino ing Chicago.

“Aku mikir ing pungkasan, (Tropicana) bakal dadi kesempatan sing bisa nyukupi saka perspektif kabutuhan modal. Kita mesthi duwe bandwidth ing perusahaan kita kanggo nindakake, “ujare Papanier.

CFO Bally Bobby Lavan marang Komisioner sing perusahaan wis akses menyang $ 620 yuta revolver kredit lan wis awis teka ing pungkasan taun iki saka sale-leaseback loro casinos Rhode Island kanggo GLPI.

#Bally #Doel #Tropicana #Las #Vegas #mrikso #utama

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Skandal Sexting Ora Bakal Ngilangi Acara Las Vegas Maroon 5

dikirim ing: September 22, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 09:53h.

Apa mengkono njaba Vegas ketoke tetep ana banget. Kejiret sexting karo wong wadon loro konco bojoné ngandhut ora masalah cukup gedhe kanggo nyegah penyanyi Adam Levine lan grup pop kang, Maroon 5, saka ngurmati kewajiban saka konser gedhe Sin City ing 1 Oktober.

Adam Levine Maroon 5
Penyanyi Marron 5 Adam Levine pose karo garwane, model Behati Prinsloo, ing acara sing ora dingerteni sing mesthi ora kedadeyan minggu iki. Senadyan skandal sexting, penampilan band ing acara amal Shaquille O’Neal ing MGM Grand ing 1 Oktober isih aktif. (Gambar: foxnews.com)

“Acara” ing MGM Grand ing Vegas punika legenda basket Shaquille O’Neil kang kaloro taunan penggalangan dana gala kanggo amal eponymous kang. Yayasan Shaquille O’Neal mbantu para pemuda sing kurang dilayani kanthi nyediakake panganan, sandhangan, perlengkapan sekolah, lan dolanan Natal, saliyane mbiayai Shaquille O’Neal Boys & Girls Club ing Atlanta, Ga.

Adhedhasar Papan reklame majalah, Maroon 5 isih paling ndhuwur Bill ing “The Event,” kang uga bakal kalebu Pitbull, Maren Morris, HER lan pelawak John Mulaney.

Ora Minggu Adam

Dina Senin, model Instagram Summer Stroh dikirim tik tok video sing nampilake sesi teks seksual dheweke karo penyanyi “Moves Like Jagger”, sing ngarepake anak katelu karo bojone, model Victoria’s Secret Behati Prinsloo. Salah sawijining pesen Stroh sing dituduhake ing video – sing wis ditampa luwih saka 12 yuta views – maca: “Iku surealis carane panas (expletive) sampeyan kaya sing nggawe aku kaget.”

Stroh, 23 taun, ngaku dheweke lan Levine duwe hubungan setaun. Sawise mbatalake, ujare, dheweke diduga nyedhaki dheweke kanggo takon apa ora apa-apa yen dheweke lan bojone menehi jeneng bayi sing anyar.

Akhir minggu iki, paling ora papat wanita liyane katon nuduhake gambar saka pesen flirty sing padha sing diklaim wis ditampa saka Levine. Adhedhasar kaca 6, pelawak Maryka nuduhake siji ing tik tok video sing maca, “Aku saiki kepengin banget karo sampeyan.”

“Lho, kowe ora seneng nikah,” wangsulane Maryka, sing dikongkon Levine, “Ya, nanging rada angel.

Dheweke Apa ora iku Rumit, Nanging Saiki

Levine, 43 taun, nanggepi pesen Instagram sing wis dibusak, nulis: “Akeh sing dikandhakake babagan aku saiki lan aku pengin ngresiki. Aku nggunakake pertimbangan sing ora apik kanggo ngomong karo wong liya saka bojoku kanthi cara sing ora sopan.

Penyanyi sing kena pengaruh skandal kasebut mbantah duwe hubungan. “Nanging, aku ngliwati garis kasebut sajrone wektu sing disesalake,” tulise. “Ing kasus tartamtu dadi ora cocog; Aku wis mutusake masalah iki lan njupuk langkah proaktif kanggo ndandani karo kulawargaku.

Prinsloo nikah karo Levine ing 2014 lan duwe anak wadon loro: Dusty Rose, 5, lan Gio Grace, 4. Dheweke durung nggawe statement umum babagan tuduhan kasebut nganti saiki.

Yen “Acara” nganakake konferensi pers pra-konser, aja ngarep-arep Levine melu.

#Skandal #Sexting #Ora #Bakal #Ngilangi #Acara #Las #Vegas #Maroon

Bernard Chong

Hak Streaming Betting kanggo Bal-balan Spanyol Ditolak

Dikirim ing: 21 September 2022, 07:34.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:34.

Federasi Sepakbola Royal Spanyol (RFEF, kanggo akronim Spanyol) lagi negosiasi hak streaming taruhan kanggo acara bal-balan utama ing negara kasebut. Nanging, bisa uga ana sawetara masalah, amarga pengawas kompetisi Spanyol wis kuwatir babagan carane RFEF ngetrapake rencana kasebut.

Juara Copa del Rey FC Barcelona
Pemain FC Barcelona ngrayakake kamenangan juara bal-balan Copa del Rey ing Spanyol ing taun 2021. Federasi bal-balan terkemuka ing negara kasebut lagi negosiasi kesepakatan hak streaming anyar kanggo game kasebut, nanging pengawas kompetisi rumangsa yen pengaturan kasebut bisa nglanggar undang-undang sing wis ditetepake. (Gambar: FC Barcelona)

Streaming dadi bisnis gedhe – luwih gedhe tinimbang TV kabel ing sawetara pasar. Iki utamané bener kanggo streaming olahraga, amarga organisasi ngupaya kanggo narik kawigaten pamirsa internasional kabeh.

RFEF ngarep-arep kanggo njupuk kauntungan saka wutah kanggo nggedhekake cahya global kanggo Copa Del Rey lan turnamen bal-balan Piala Super. Nanging, Komisi Nasional Pasar lan Kompetisi (CNMC, kanggo akronim Spanyol) ora ngandel yen organisasi kasebut nyedhiyakake tender kanthi adil lan transparan.

Bali menyang Drawing Board

CNMC, sing tanggung jawab kanggo njamin pasar konsumen sing adil, marang RFEF yen kudu nggawe sawetara owah-owahan ing marketing hak streaming acara. Utamane, pengawas pengin organisasi ngowahi pedoman penawaran supaya luwih ngajeni prinsip kompetisi lan non-diskriminasi.

CNMC mung menehi rekomendasi, dudu tuntutan. Nanging, iki nuduhake yen tender bisa nglanggar hukum Spanyol, sing bisa nyebabake masalah kanggo RFEF.

Pengawas kasebut khusus ngrujuk marang hukum Spanyol sing wis ana wiwit 2015. Iki alamat hak streaming acara bal-balan, nanging CNMC ora nemtokake bagean sing bisa dilanggar RFEF.

Iku menehi sawetara pitunjuk. CNMC pengin RFEF njlentrehake apa hak tender ing telung lot – Spanyol, Amerika Utara lan donya – utawa ing siji lot. Kajaba iku, organisasi kudu njelasake luwih apik syarat kanggo nyiapake lan presentasi tawaran lan panjaluk klarifikasi.

Ana uga uneg-uneg sing basa tender menehi RFEF “kaluwihan discretion” ing milih pemenang tender. Ing tembung liya, tender kasebut ora nerangake kanthi rinci babagan syarat lan kahanan sing bakal digunakake RFEF kanggo nggawe keputusan.

RFEF, sing ngilangi hubungan streaming karo Fuchs Sports ing wulan Maret, menehi tender Juli pungkasan. Ing kono, rasukan kasebut kanthi tegas nyatakake yen dheweke ngetutake hukum 2015 kanggo ngembangake program hak streaming.

Kajaba iku, RFEF ujar manawa persetujuan anyar bakal ditindakake sajrone telung musim sabanjure. Kanthi mbingungake, CNMC nyaranake ing laporan manawa organisasi kasebut mbatesi kesepakatan nganti telung musim. Sing jelas wis ana.

RFEF Dadi Mesin Nggawe Dhuwit

Wiwit mlebu tim eksekutif anyar luwih saka patang taun kepungkur, RFEF wis mbalikke. Entitas swasta ora nampa subsidi umum lan nambah posisi finansial. Anggarané wis owah saka €146 yuta (US$144,51 yuta) ing taun 2018 dadi €406 yuta (US$401,9 yuta) ing taun iki.

RFEF wis ngalami transformasi lengkap. Ing 2017, duwe bathi net € 8 yuta (US $ 7,92 yuta). Saiki, taun kepungkur, angka kasebut mundhak dadi € 32,8 yuta (US $ 32,46 yuta).

Dandan kasebut teka saka telung wilayah sing beda. Kaping pisanan, RFEF wis ngalami wutah ing revenue saka sponsor. Iku mundhak dening 175,15% wiwit 2018.

Kajaba iku, hak streaming dadi penting banget. Pendapatan saka hak wis tuwuh 110.84% ​​sajrone patang taun sing padha. Pungkasan, revenue saka kompetisi, kalebu format Piala Super anyar, ngalami wutah paling gedhe. Iku wis skyrocketed 262,91%.

#Hak #Streaming #Betting #kanggo #Balbalan #Spanyol #Ditolak

Macau casinos gaming revenue GGR

Atlantic City Casino Buruh protes udud njero ruangan ing Expo Gaming

Dikirim ing: 21 September 2022, 12:32

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 06:45.

Atlantic City buruh casino nglawan tunjangan udud rokok njero ruangan ing sangang jubin game rencana kanggo nggawe swara krungu. Protests ngrancang sak iki minggu East Coast Gaming Congress (ECGC) ing Hard Rock Hotel & Casino .

Atlantic City casino buruh ngrokok
Atlantic City buruh casino sing pengin panggonan makaryo kanggo nggawe kampanye bebas kumelun ing Boardwalk ing April 2022. Anti-udud panyengkuyung rencana kanggo klumpukne minggu iki sak East Coast Gaming Congress. (Gambar: New Jersey 101.5)

Casino.org kacarita minggu kepungkur babagan pembatalan dadakan diskusi sing wis direncanakake ing ECGC. Dhiskusi ana bab legislative efforts ing Trenton kanggo rampung extinguish kumelun njero ruangan saka casinos. Ing 2006 New Jersey Smoke-Free Air undhang, Atlantic City casinos diijini kanggo nunjuk munggah 25% saka papan game kanggo udud njero ruangan.

Resorts Casino Hotel CEO Mark Giannantonio disetel kanggo katon ing njero ruangan udud meja babak sak ECGC, kang njupuk Panggonan 21-23. September. Nanging Giannantonio narik metu saka acara minggu kepungkur lan ngetokake statement tinimbang. Cathetan kasebut negesake maneh sikap industri game lokal sing nglarang larangan udud sawise pandemi bakal ngancam bathi game, lan bisa uga biaya 2,500 proyek.

Giannantonio ngandika Casino Association of New Jersey, lengen lobbying utama Atlantic City industri game ing Trenton, “wis banget transparent” ing nentang njabut udud njero ruangan saka casinos.

Panggilan Rally

“Karyawan Kasino Nglawan Efek Udud (CEASE)” yaiku panitia aksi politik sing dibentuk nalika udud ing njero ruangan diijini bali menyang kasino ing sekitar 4 Juli 2020. CEASE ngaku anggotane kalebu “ewonan pedagang kasino lan garis ngarep liyane. buruh game “sing pracaya sing padha ora kudu resiko kesehatan kanggo nampa paycheck a.

CEASE coleader Lamont White, sing bakul ing Borgata, disebut mungsuh udud kanggo nyetel njaba East Coast Gaming Congress ana. Putih njaluk panyengkuyung anti-udud kanggo klumpukne bebarengan Boardwalk njaba Hard Rock.

Kanthi anggota parlemen sing bali menyang Trenton sasi iki, buruh casino lan panyengkuyung kasino bebas kumelun nggawe cetha yen ora ana buruh sing bisa nyedhot kumelun wong liya. Bill kanggo nutup celah udud casino lan ngilangke udud nang Atlantic City casinos wis nampa dhukungan saka mayoritas bipartisan ing loro kamar saka house negara uga support saka koalisi sing amba, kalebu United Auto Workers, serikat makili Atlantic City. pedagang kasino.” STOP statement diwenehi kanggo Casino.org maca.

Bill Majelis New Jersey 2151 lan Bill Senat 264 saben duwe dhukungan sing cukup ing antarane kamar legislatif kanggo ngetrapake langkah kasebut. Gubernur Phil Murphy (D) ndhukung uga nggawe casino udud-free.

Nanging pimpinan antarane legislatif Demokrat-kontrol wis dipindhah alon-alon karo owah-owahan aturan potensial minangka serikat casino anjog Atlantic City – Unite kene Local 54 – nglawan larangan udud casino saiki.

Panggantos ora bisa digayuh

ECGC wis diatur lan diprodhuksi dening Spectrum Gaming Group, sawijining riset independen lan tenan consulting peraturan adhedhasar ing New Jersey. Konsultan ujar manawa dheweke ora bisa nemokake pengganti Giannantonio kanggo diskusi udud sajrone wektu sing cendhak. Iku nyebabake meja bunder kaleng.

Cynthia Hallett, sing mimpin kelompok anti-udud nasional “Amerika kanggo Hak-Hak Non-perokok”, ngandika iku “banget matur” sing ora wakil industri gelem defend posisi pro-udud ing forum umum.

Patemon CEASE bakal dianakake ing dina Kamis jam 14:15, sanalika sawise pidato utama Murphy ing Kongres Gaming.

#Atlantic #City #Casino #Buruh #protes #udud #njero #ruangan #ing #Expo #Gaming