Tag Archives: Sawise

Catawba Two Kings

Jake Paul Ngadhepi Tuntutan Sawise Ngandika Promotor Tinju Dibayar Hakim

dikirim ing: September 25, 2022, 05:51h.

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 05:51.

Promotor tinju Eddie Hearn mbuwang wektu sethithik kanggo ngajokake tuntutan fitnah marang Jake Paul mung sawetara dina sawise petinju, bintang media sosial lan pendiri Betr nuduh Hearn mbayar hakim ing rong gelut.

Rungokna Paulus
Promotor tinju Eddie Hearn (kiwa) lan Jake Paul nalika seneng-seneng, amarga padha promosi perang 20 April antarane Katie Taylor lan Amanda Serrano. Hearn ana ngajokake gugatan libel marang Paul mung sawetara dina sawise Paul ngaku Hearn kang Matchroom Boxing mbayar mati hakim melu perang Taylor-Serrano lan cocog liyane Hearn dipun. (Gambar: iFL TV/YouTube)

Hearn lan klambi Matchroom Boxing ngajokake tuntutan hukum marang Paul ana ing gedung pengadilan federal New York. Tuntutan kasebut njaluk diadili dening juri lan ganti rugi luwih saka $75.000. A pengacara kanggo Hearn ngandika ESPN sing promotor nggoleki luwih saka $ 100 yuta.

Tuntutan kasebut asale saka komentar Paulus iFL TV ana bab perang April antarane Katie Taylor lan Amanda Serrano. Loro-lorone Hearn, sing makili Taylor, lan Paul, sing promosi Serrano, dadi co-promotor kanggo perang, sing menang Taylor kanthi keputusan sing kapisah.

Kira-kira limang sasi mengko, Paul isih harbors raos pait bab pertandhingan sing, kang ngandika menang dening Serrano. Komentar dheweke utamané diarahake marang hakim Glenn Feldman, sing ngetung 97-93 kanggo Taylor.

Paul uga nyathet Feldman minangka hakim sing nyetak gol perang Agustus antarane Anthony Joshua, petinju Matchroom liyane, lan Oleksandr Usyk sing ndhukung Joshua, sanajan hakim liyane ngetung kanggo Ukraina.

“Jelas wong iki dibayar saka Matchroom Boxing,” ngandika Paul, miturut tuntutan hukum.

Iki minangka pratelan lan tuduhan sing ora dakanggep entheng, nanging jelas banget, lan dheweke ora nyoba ndhelikake.

Link ing tuntutan hukum menyang video Twitter sing nampilake komentar wis dibusak. Nanging, laporan warta liyane, kalebu siji-sijine Tinju Sosial tanggal dina Selasa, ayo ngomong Paul digawe statement sing.

Ngluwihi ‘Talk Smack’

Tuntutan hukum Hearn ujar manawa “olok-olok sing lucu lan malah omong kosong” kedadeyan ing jagad tinju, nanging komentar Paulus ngluwihi.

Lan kanthi akeh pengikut Paul ing saluran media sosial, komentare dijupuk kanthi cepet dening toko warta, lan nambah pengaruhe. Sing nyebabake Matchroom cilaka, sanajan gugatan kasebut dhewe ora njlentrehake kanthi rinci apa karusakan sing disebabake dening pernyataan kasebut.

Tuntutan kasebut uga ujar manawa Matchroom uga ngubungi Paul liwat agen kanggo mbatalake komentar kasebut, nanging dheweke ora gelem. Iki nyebabake tuntutan hukum diajukake.

Hearn ngajokake tuntutan hukum ing Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Kidul New York amarga perang Taylor-Serrano dumadi ing Madison Square Garden lan divisi Matchroom AS dumunung ing distrik kasebut.

Jake Paul Co-Founding New Sportsbook

Tuntutan marang Paul mung sawetara minggu sawise dheweke lan pangadeg Simplebet Joey Levy ngluncurake Betr, sing rencana dadi operator totoan olahraga online AS sing mung fokus ing microbetting utawa taruhan ing game.

Betr minangka usaha $ 50 yuta sing nduwe akeh investor terkenal, kalebu Ezekiel Elliott, Richard Sherman, Dez Bryant, lan DeSean Jackson. Salah siji cara kanggo entuk pelanggan sportsbook yaiku njupuk kauntungan saka status Paul minangka bintang media sosial lan nggawe konten asli, dadi situs media kanggo para penggemar olahraga enom. Paul dhewe malah bakal dadi tuan rumah acara ing platform Betr.

Betr wis Applied kanggo lisensi ing Ohio, lan, yen disetujoni, bisa miwiti ing Dina Taun Anyar. Nanging, Hall of Fame Desa, mitra host Betr ing negara kasebut, durung disetujoni kanthi syarat lisensi.

Ora mesthi apa, yen ana, pengaruh tuntutan hukum marang Paulus babagan kemampuan Betr kanggo entuk lisensi ing Ohio utawa negara liya.

#Jake #Paul #Ngadhepi #Tuntutan #Sawise #Ngandika #Promotor #Tinju #Dibayar #Hakim

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

VEGAS MITOS dibusak: Old Grand MGM mbledhos sawise geni

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 12:50.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 01:31h.

Mitos umum ngubengi geni MGM Grand ing tanggal 21 November 1980. Nanging kanthi mitos iki, kasunyatane luwih ngganggu tinimbang fiksi sing ora jelas.

1980 MGM Grand geni
A geni tragis nyingkiri pecah ing MGM Grand hotel ing Las Vegas 21. november 1980. Waca hotel ing foto iki. Apa katon akrab kanggo sampeyan? Dheweke kudune, lan ora kanggo kang MGM Grand. (Gambar: Las Vegas Sun)

Nalika MGM Grand asli kabuka ing 1973 karo liwat 2.100 kamar hotel, iki dikenali minangka salah siji saka hotels paling gedhe ing donya. Nanging sawise 21 November 1980, hotel iki mung dikenal minangka salah siji saka lokasi geni hotel paling awon ing donya.

Tragedi kasebut nyebabake nyawa 87 wong lan ngganti kode geni ing Nevada lan negara.

Mung kobongan Hotel Winecoff, sing mateni 119 wong ing 7 Desember 1946, ing pusat kutha Atlanta, sing luwih parah. Untunge, helikopter saka Pangkalan Angkatan Udara Nellis sing cedhak bisa njupuk luwih saka 1.000 wong saka gendheng MGM, utawa jumlah tiwas bakal ngilangi rekor kasebut.

mitos

Akeh wong sing pracaya MGM Grand iki kabongkar sawise geni massive, salah siji amarga saka karusakan geni ekstensif utawa amarga bangunan wis akeh banget jujus ala. Mitos iki nyebar banget nganti muncul minangka kasunyatan ing edisi 2009 Darimer kang Las Vegas.

Bebener ana sadurunge karusakan geni kanggo bangunan, nanging iki sing ana ing casino lan lantai siji lan ora nyebabake karusakan struktural serius. neng kono sadurunge juju uga ala, nanging ora nyebabake MGM njeblug lan mbangun maneh properti kasebut.

MGM asli ora dirusak. Nanging, karusakan geni iki didandani, lan bangunan iki didol kanggo Bally limang taun mengko. Ing sale, Bally dadi hotel sing misuwur Bally kang Las Vegas. MGM Grand anyar (sing sampeyan ngerti saiki kanthi kaca cermin lan patung singa sing apik) dibukak ing 1993, ing sisih kidul MGM asli.

Menara hotel asli sing paling akeh tiwas terus beroperasi nganti saiki.

Rincian geni

Ing jam 7 ing 21. november 1980, kabel rusak ing toko Grosir ing sisih wétan casino ignited geni cilik. Deli durung mbukak; buruh casino weruh kumelun lan disebut keamanan. Dhèwèké nggolèki alat pemadam api nanging ora ketemu. Ing wektu iku, ora ana sprinkler otomatis ing bagean casino.

Geni wiwit munggah ing tembok restoran kanthi kacepetan 17 kaki per detik. Patang menit sawise metu saka deli, dheweke kenek lawang ngarep lobi lan pecah kaca. Sadurunge petugas pemadam kebakaran bisa ngontrol, kabeh undhak-undhakan, poros lift, lan saluran AC dadi cerobong asep.

Luwih saka 60 saka 87 korban tilar donya ing lantai 19-24 menara hotel, setengah ing kamar, minangka asil saka inhaling asap ireng kandel lan karbon monoksida sing mili liwat saluran AC lan akumulasi menyang mega kandel. Akeh korban sing isih turu ing amben.

Warisan ing Smoke

MGM Grand mbukak maneh wolung sasi sawise geni karo sprinkler otomatis lan sistem weker geni ing saindhenging properti. (Thanks kanggo geni, iki saiki sah dibutuhake.) Minangka bagéan saka $50 yuta remodel, menara 26-crita kapindho ditambahake mengko ing 1981. Nanging kunjungan slumped amarga publisitas ala saka geni lan taun sabanjuré pengadilan.

Penyelidikan geni ngasilake akeh rincian sing ngganggu. Contone, nginstal sprinklers otomatis dianjurake dening Las Vegas Fire Marshal nanging durung dibutuhake dening hukum bakal nambah mung $ 200.000 kanggo $ 106 yuta biaya kanggo mbangun MGM Grand saka 1972 kanggo 73. Nanging hotel ora gelem, lan Clark County Building Department sisih. , nyatakake yen wiwit bangunan makaryakke 24/7, sprinkler otomatis ora dibutuhake ing saindhenging latar.

Luwih saka 1.350 claims legal asil saka pati geni lan ciloko, lan MGM Grand pungkasanipun sarujuk kanggo mbayar $ 223 yuta kanggo dumunung. Las Vegas, ing wektu, ora cukup perusahaan kanggo nangani kabeh litigasi.

Lara operasi monumèn gigantic iki kanggo Gagal lan pati, MGM Grand didol hotel lan MGM Grand Reno kanggo Pinball lan slot machine produsen Bally Manufacturing ing April 1986.

Munggah Saka Awu

Kanthi tenang, pemilik MGM Grand, Kirk Kerkorian, wiwit entuk properti kanggo mbangun MGM Grand anyar sing mil kidul saka sing lawas. Iki dibukak ing taun 1993 lan isih digunakake nganti saiki. Kangge, Bally wis ganti tangan kaping pirang-pirang. Hilton Hotels entuk properti kasebut ing 1996 lan ngganti divisi resort casino dadi Park Place Entertainment, sing jenenge Caesars Entertainment lan dipikolehi dening Harrah’s Entertainment ing 2005.

#VEGAS #MITOS #dibusak #Grand #MGM #mbledhos #sawise #geni

Bernard Chong

Welasan nglangi menyang kamardikan sawise ninggalake Kamboja kang abdi Casino

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 07:34.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 07:34.

Ana akeh saksi sing bisa menehi kesaksian babagan kekejeman perdagangan manungsa ing kasino ing Kamboja. Welasan wong bubar nglangi nyabrang kali saka Kamboja menyang Vietnam, ing ngendi dheweke ngandhani pengawal tapel wates babagan urip kaya budak.

warga Vietnam
Klompok warga Vietnam ngenteni kanggo ngobrol karo polisi. 40 ngungsi kahanan urip budhak-kaya ing Kamboja ngendi padha dipeksa kanggo bisa kanggo operator gambling ilegal. (Gambar: Vietnam Border Patrol)

VN Express Kab njlentrehake manawa para pengawal tapel wates ing Provinsi An Giang Vietnam ketemu karo 40 wong sing nyabrang Kali Binh Di. Wong-wong mau wis ngluncurake uwal massa saka sawetara kasino Kamboja sing wis nglawan kekarepane.

Sawetara sing ditampa penjaga perbatasan nggawe wahyu sing nggumunake. Nalika 40 bisa nggawe trip, loro ora. Salah misale jek sing drowning ing gaweyan, lan pemilik casino recaptured liyane.

Kasino Korupsi Kamboja

Ana 35 wong lanang lan limang wong wadon sing njaluk bantuan saka pengawal tapel wates Vietnam nalika padha nglangi ing dharat. Individu kudu nyabrang kali sing paling sethithik 70 meter (229 kaki) ing titik paling sempit.

Ing obrolan karo polisi, wong golek kamardikan ujar yen dheweke lunga menyang Kamboja kanthi janji bakal entuk gaji dhuwur. Nanging, padha wiwit makarya ing macem-macem kasino ing wilayah, kalebu ing divisi gambling online property.

Nanging, tinimbang urip sing luwih apik kanthi gaji sing layak, dheweke nemokake kahanan sing ora becik. Dheweke kepeksa kerja nganti suwe lan ora entuk apa-apa. Ing sawetara kasus, dina kerja tahan 16-20 jam tanpa istirahat.

Kesaksian individu ndhukung laporan sadurunge saka Kamboja. Ana akeh operasi ilegal sing nggunakake tenaga kerja budak. Ing wektu sing padha, pamrentah ora netepi janjine kanggo numpes operasi kasebut.

Wiwit wiwitan taun, udakara 250 wong wis ditulungi saka kahanan sing padha ing Kamboja. Dheweke nemokake cara kanggo ngliwati wates, nampa bantuan saka organisasi sukarela utawa mbayar tebusan.

Jumlah wong mbayar kanggo kamardikan beda-beda. Ing sawetara kasus, bisa dadi sethithik $ 1,000- $ 2,000. Nanging, ing negara liya, dheweke kudu mbayar nganti $30.000.

Mlayu ora mesthi dadi pilihan

Amarga gaji rata-rata ing Vietnam udakara $3,100 saben taun, nggawe dhuwit kaya ngono angel kanggo umume wong. Akibaté, wong sing diculik terus nandhang sangsara, kerja mbayar tebusan kanggo entuk kamardikan.

Iki kedadeyane wong Hongkong sing nembe kecemplung ing jebakan. Panjenenganipun panginten kang arep kanggo Kamboja kanggo proyek uga-mbayar ing casino, nanging cepet sinau sing iku scam.

Wong umur 22 taun nemokake iklan ing Facebook awal taun iki. Godaan kerja minangka bandar judi, entuk $ 25.000 sasi plus bonus, banget nggodha kanggo nolak.

Seminggu sabanjure, dheweke numpak pesawat saka Hong Kong menyang Kamboja. Sawise dheweke teka, “wakil casino” njupuk wong munggah lan ndamel wong kanggo ngarep anyar. Dheweke banjur ngirim paspor, miturut panyuwunan wakil, sadurunge nampa tur proyek anyar.

Tinimbang casino, kang nemokke cafe internet. Tinimbang meja game, dheweke nemokke komputer. Dheweke wis dadi korban rencana umum ing Kamboja. Peran anyar dheweke tumindak kaya wong wadon ing telpon kanggo ngarih-arih wong menyang gambling online.

Dheweke nyoba lunga, nanging sing nyekel dheweke kudu mbayar $ 10.000 lan mbayar kabeh dhuwit sing ditindakake kanggo nggawa dheweke menyang Kamboja. Sarehne ora mbayar, panjaluke ora bisa ditindakake. Nanging, para penculik nyimpen dheweke ing kamar sing dikunci lan dijaga nalika dheweke ora kerja.

Happy ending

Pungkasane, dheweke bisa nelpon ibune ing Hong Kong. Dheweke banjur ngubungi polisi. Seminggu sabanjure, panguwasa Kamboja nyerbu fasilitas kasebut lan menehi kebebasan kanggo kabeh korban.

Nanging, iku pangecualian, dudu aturan. Senajan paling 250 wong wis aman kamardikan, ana laporan sing ewu liyane isih makarya minangka babu ing kasino ilegal lan pusat telpon tengen Kamboja.

Vietnam, China lan liya-liyane wis ngupayakake upaya kanggo ngelingake wong supaya ora diapusi dening penipuan. Nanging, kriminal tansah golek cara anyar. Yen ora njanjeni pakaryan kanthi bayaran dhuwur, dheweke nggunakake jinis kanggo narik korban anyar. Sawise kabeh, mung nambah upaya dening Kamboja bakal mbantu ngilangi masalah kasebut.

#Welasan #nglangi #menyang #kamardikan #sawise #ninggalake #Kamboja #kang #abdi #Casino

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Politikus Dipenjara amarga Nyogok Sawise Vegas Gulung $ 80k Liyane

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 04:40.

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 04:48.

Mung wong ing “The Hangover” bisa ngalahake Mitchell Englander kanggo trip Las Vegas getun. Limang taun kepungkur, Englander dadi anggota Dewan Kota LA sing kanthi sengaja nampa kamar hotel gratis, omben-omben sing larang, lan amplop kanthi awis $ 10.000, ing antarane larangan liyane.

Perjalanan kasebut pungkasane nyebabake tuduhan pidana, panjaluk guilty, lan luwih saka setahun penjara kanggo Englander. Nanging dadi malah liyane getun Wednesday, nalika 52-Arige didenda anyar $79.830 saka Komisi Etika Kutha LA kanggo nglanggar hukum hadiah kutha.

Mitchell Englander dipenjara mantan politisi suap
Mantan anggota Dewan Kota LA, Mitchell Englander, mlaku-mlaku karo bojone, Jane Englander, kiwa, lan pengacarane, Janet Levine, ing taun 2020. (Gambar: latimes.com)

Pejabat LA diwajibake dening hukum kanggo mbukak hadiah apa wae sing ditampa paling ora $50 saka siji sumber. Ing 2017, taun perjalanan Vegas ing Inggris, pejabat LA uga dilarang nampa hadiah luwih saka $ 470 saka siji sumber.

Englander – sing makili Distrik 12 ing Lembah San Fernando wiwit Juli 2011 nganti mundur telung taun kepungkur – ngakoni nutupi pembayaran awis $ 15,000, dhaharan larang lan hadiah liyane sing ditawakake. Suap teka saka pengusaha sing pengin nambah basis kekuwatane. (Rong sasi sawise lelungan Vegas, pengusaha wiwit kerjo bareng karo FBI lan ngrekam interaksi karo Inggris.) Inggris ngakoni guilty kanggo ngrancang kanggo palsu kasunyatan materi lan dadi 14 sasi ing pakunjaran.

Penyelidikan Etika Anyar

Englander pisanan diwenehi tuduhan Komisi Etika Desember pungkasan. Angger-anggering Toret nuntut dheweke kanthi rong tuduhan nampa hadiah sing gedhe banget, siji tuduhan nyalahake posisi kutha, lan rong tuduhan ora ngumumake hadiah. Komisi milih 4-0 ing dina Rebo kanggo ngetrapake denda ukuman sing kaku.

“Aku mikir apa sing ditindakake saiki minangka proses sing penting banget,” ujare VP komisi Jeffery Daar. “Ketentuan sing diusulake nuduhake yen ora ana wong, kalebu anggota dewan sing dipilih, sing ngluwihi hukum ing kutha iki.”

Gary Winuk, pengacara Englander, ngandika ing statement sawise voting sing Englander iki “lega yen tumindak paling anyar iki dening Komisi Etika nambah penutupan lan finality.”

“Mirip karo kasus federal, Pak. Englander durung didakwa korupsi, mbayar kanggo main, utawa nggunakake jabatane minangka anggota dewan kanggo tumindak salah babagan tuduhan kasebut, “ujare Winuk. “Dheweke mbangun maneh urip kanthi dadi sukarelawan karo program re-entry lokal lan terus komitmen kanggo layanan umum kanthi mbantu wong liya supaya urip ing dalan sing bener.”

‘Serakah lan Sombong’

Ing sidang ukuman Englander Januari 2021, Hakim Distrik AS John Walter ujar manawa Englander ngrusak “kapercayan umum marang pamrentah” kanthi ngapusi FBI ing telung kesempatan sing beda babagan suap sing ditampa.

Ing pratelan ing pengadilan, Englander ngakoni yen dheweke wis “ngrusak” reputasine dhewe lan ujar manawa dheweke ora ngerti apa sing nyebabake dheweke menehi informasi palsu menyang penyidik ​​federal.

Miturut Walter, motivasi dheweke gampang dingerteni: “Rakus lan bangga.”

#Politikus #Dipenjara #amarga #Nyogok #Sawise #Vegas #Gulung #80k #Liyane

Macau casinos gaming revenue GGR

Crown Sydney Opens in a new window Casino Saklawasé rong taun sawise Originally ngrancang

Dikirim ing: 9 Agustus 2022, 12:05.

Dianyari pungkasan ing: 8 Agustus 2022, 07:50.

Crown Sydney resmi Resor game. Iki sawise properti Barangaroo miwiti operasi meja ing tujuan AU $ 2,2 milyar (US $ 1,5 milyar) dina Senin, 8 Agustus.

Crown Sydney Crown Resorts Australia Casino
CEO Crown Sydney Simon McGrath mbukak kamar casino VIP properti kanggo tamu pisanan ana 8. Agustus 2022. Resor New South Wales dipeksa kanggo nundha mbukak casino meh rong taun sawise pejabat pemerintah rampung sing perusahaan tiyang sepah, Crown Resorts. wis ditutup. ora cocog kanggo nindakake operasi game nganti ngalami owah-owahan perusahaan utama. (Gambar: Crown Resorts)

Billionaire James Packer, pangadeg lan mantan ketua Crown Resorts, digawe iku salah siji saka tujuan urip kanggo mbukak casino ing Sydney, kang ambisi karir almarhum rama Kerry Packer. Nanging nganti pirang-pirang dekade, kasugihan lan hubungan politik kulawarga Packer ora bisa ngrampungake kesepakatan.

Sing diganti ing Juni 2016, nalika New South Wales (NSW) pungkasanipun sarujuk kanggo ngetokake lisensi game komersial kapindho kanggo Packer enom lan kekaisaran Crown Resorts. Syarat konsesi yaiku saingan game Star Entertainment, sing duwe lan ngoperasikake The Star Sydney ing Pyrmont, bakal njaga monopoli mesin slot nganti 2041.

Crown menang liwat pejabat NSW ing Bukak project Barangaroo kang penting non-game minangka game. Resor terpadu dirancang minangka hotel kemewahan lan VIP casino resort, nanging uga Komplek omah upscale karo sawetara saka sudhut fasilitas sing caters kanggo residents paling sugih kutha kang.

Nanging skandal nyerang Crown Resorts sadurunge pambukaan Crown Sydney ing Desember 2020, nyebabake pambukaan kasino VIP mandheg.

Investigation Mbukak Regulatory Shortfalls

New South Wales investigating Crown Resorts nduweni hak kanggo nyekeli lisensi casino ing negara Australia sawise panyokro bowo metu sing rekaman trek perusahaan ing nyegah Melbourne lan Perth casino digunakake kanggo launder dhuwit ora sakabehe mencorong.

Dikenal minangka Inquiry Bergin, diselidiki dening mantan Kehakiman NSW Supreme Court Patricia Bergin rampung sing Crown asring katon cara liyane nalika nerangake jaringan pidana miturut omongane uwong sing ngunjungi kasino kanggo tujuan illicit. Penyelidikan uga nemokake manawa Crown Melbourne lan Crown Perth melu klompok junket VIP sing duwe kawruh babagan hubungane karo kejahatan terorganisir ing Asia.

Crown Resorts kanthi jelas nggampangake pencucian dhuwit, nyedhiyakake staf kanggo risiko ditahan ing yurisdiksi manca, lan ngupayakake hubungan komersial karo individu sing ana hubungane karo kejahatan terorganisir. Bergin nulis ing ringkesan. “Iku cetha sing ngubungake kuwi bakal nggawe pelamar banget ora cocog kanggo nyekeli lisensi casino ing New South Wales.”

Bergin mutusake manawa Crown kudu mrikso tata kelola perusahaan sadurunge NSW ngidini perusahaan duwe hak istimewa game. Perusahaan setuju karo macem-macem kahanan sing ditindakake dening penyelidikan.

About 16 sasi mengko, Crown Sydney ing Juni ditanggepi konsesi game sauntara kanggo kamar game VIP sawijining. Casino dibukak wingi karo watara 160 game table lan 70 versi elektronik saka baccarat, blackjack, roulette lan re populer re casino format Tabel.

Lisensi Bersyarat

Crown Sydney casino lisènsi dianakaké dening Crown Resorts punika kalonggaran sauntara, minangka negara Aussie plans a terus ngawasi operasi game maju. Yen regulator nemtokake manawa kamar game VIP mlaku kanthi lancar tanpa kekurangan peraturan, kasino bakal entuk lisensi casino tanpa syarat ing sawetara taun sabanjuré utawa ing 2024.

“Ing pengawasan saka Independent Liquor & Gaming Authority (ILGA) saka NSW, Crown wis dibangun maneh model game saka lemah munggah, tegesé owah-owahan struktural jero watara governance, ngukur anti-dhuwit laundering lan budaya perusahaan,” ngandika Philip Crawford, ILGA kursi..

Amarga kabutuhan kanggo mirsani owah-owahan ing operasi uga mesthekake owah-owahan sing ditempelake ing bisnis, panguwasa bakal nimbang persetujuan selaras Crown nganti pungkasan periode playing kondisional, kang bisa tahan antarane 18 sasi lan rong taun. Crawford nerangake.

VIP Casino ing Crown Sydney mung mbukak kanggo residents property, tamu hotel lan anggota casino. Saben patron disetujoni diwatesi gambling kanggo munggah 12 jam saben dina lan 48 jam saben minggu.

#Crown #Sydney #Opens #window #Casino #Saklawasé #rong #taun #sawise #Originally #ngrancang

Catawba Two Kings

Gannett Gratis Kanggo Bisa Kanthi Sportsbook Liyane Sawise Deal Tipico Direvisi

dikirim ing: 5 Agustus 2022, 06:53h.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 07:27h.

Setaun sawise raksasa media Gannett mlebu aliansi eksklusif karo operator totoan olahraga Tipico, perusahaan AS ngumumake Kamis yen loro-lorone wis ngrampungake kesepakatan kasebut supaya bisa kerja bareng karo buku olahraga liyane.

Gannett Mike Reed
CEO Gannett Mike Reed ngumumake Kamis manawa raksasa media AS lan operator taruhan olahraga Tipico lagi nggarap kemitraan. Gerakan iki saiki ngidini Gannett nggawe hubungan karo operator totoan olahraga liyane. (Gambar: Gannett)

Sajrone telpon konferensi perusahaan karo analis investasi, CEO Gannett Mike Reed nyebutake kekurangan wutah kanggo buku olahraga berbasis Jerman ing AS.

“Ekspansi kasebut luwih alon tinimbang sing diantisipasi, lan isih beroperasi mung ing rong negara,” ujare Reed.

Ing laporan triwulanan Gannett menyang SEC, perusahaan kasebut nerangake manawa loro-lorone “mutually terminated” kesepakatan kasebut dirampungake tanggal 26 Juli 2021. Kesepakatan anyar, sing ditrapake Senin, lumaku patang taun lan mbatesi eksklusivitas Tipico ing negara-negara tartamtu. Negara kasebut ora kadhaptar ing laporan kasebut.

Tipico saiki dilisensi ing Colorado lan New Jersey kanggo totoan olahraga, lan uga nawakake iGaming ing New Jersey. Iku uga duwe tawaran akses pasar karo Caesars Entertainment kanggo Indiana lan Iowa, uga tawaran Columbus Crew kanggo akses ing Ohio.

Minangka bagéan saka menehi hasil reworked, Tipico tuku waran kanggo saham minoritas ing perusahaan sing Gannett ditampa ing pungkasan taun menehi hasil. Ragad kasebut, bebarengan karo biaya media tartamtu, bakal dadi $14.7 yuta sajrone patang taun. Tipico uga bakal terus mbayar Gannett kanggo pitunjuk.

‘Mati lan Njelajah’

Gannett berbasis Virginia minangka penerbit koran paling gedhe ing AS, lan portofolio kalebu USA Today lan publikasi lokal kayata Republik Arizona ing Phoenix, The Indianapolis Star, The Cincinnati Enquirer, The Columbus (Ohio) Disptach, lan The Tennessean ing Nashville. . Sakabèhé, Gannett duwe toko ing 46 negara bagian AS.

Reed katon optimis yen Gannett bakal entuk manfaat saka kesepakatan anyar.

Kita wis njelajah lan njelajah kesempatan karo panyedhiya game olahraga liyane lan ngarep-arep bisa nambah revenue saka kategori iki. marang Analysts.

Pesen kanggo Tipico sing njaluk komentar ora langsung bali ing dina Jumuah.

Swara Taun Pungkasan

Wektu iki taun kepungkur, pejabat saka Tipico lan Gannett ngomong kanthi antusias Casino.org babagan kemitraan. Iki kalebu tuku iklan $90 yuta lan menehi Gannett kesempatan kanggo tuku 5.000 saham ing divisi AS Tipico.

Gannett ujar manawa Tipico duwe rencana ana ing 15 negara sajrone kontrak limang taun. Wakil Presiden Pengembangan Bisnis AS Tipico Stephen Krombolz nuduhake 12 nganti 18 wulan sabanjure bakal tuwuh kanthi signifikan.

Ora suwe sawise tekan kesepakatan Gannett, Tipico ngumumake bakal nemokake pusat teknologi AS ing Denver. Perusahaan ngumumake yen fasilitas kasebut bakal nggawe 441 proyek, lan Komisi Pembangunan Ekonomi Colorado nyetujoni proyek kasebut kanthi insentif pajak nganti $ 7,5 yuta sajrone wolung taun, gumantung marang Tipico kanggo nggayuh target proyek.

Miturut Ohio Casino Komisi Control, Tipico wis Applied kanggo lisensi ana. Sportsbook lan Crew, tim MLS, mung nglamar lisensi online. Yen disetujoni, buku olahraga bisa digunakake ing 1 Januari.

Kemitraan Crew sing diumumake ing Januari minangka kesepakatan paling anyar kanggo Tipico.

#Gannett #Gratis #Kanggo #Bisa #Kanthi #Sportsbook #Liyane #Sawise #Deal #Tipico #Direvisi

Catawba Two Kings

PredictIt Mbela Pertukaran Politik Sawise Fed Mbusak Hak Istimewa Dagang

Dikirim ing: 6 Agustus 2022, 03:40.

Dianyari pungkasan ing: 6 Agustus 2022, 06:12h.

Tim konco PredictIt tetep “komit kanggo masa depan pasar prediksi politik,” ujare juru bicara. Casino.org Jumuwah. Pernyataan kasebut teka sedina sawise regulator federal mbatalake keputusan sing ngidini ijol-ijolan online beroperasi ing AS meh wolung taun.

Prediksi
Screenshot saka PredictIt, ijol-ijolan online kanggo dagang berjangka politik. Ing dina Kamis, CFTC mbatalake surat sing ngidini ijol-ijolan bisa beroperasi ing AS meh wolung taun. (Gambar: PredictIt)

Kemis sore, Komisi Dagang Berjangka Komoditas AS (CFTC) ngandhani penyelenggara PredictIt ing surat keputusane. CFTC ngandhakake yen ijol-ijolan kasebut ora beroperasi miturut pedoman sing disetel dening lembaga regulasi federal ing surat “Ora Ana Tindakan” sing diterbitake ing Oktober 2014. Surat kasebut, dikirim dening Direktur Pengawasan Pasar Divisi CFTC Vincent McGonagle, ujar PredictIt kudu nutup utawa mbebasake pasar berjangka sing metu sadurunge 15 Februari.

PredictIt mbukak ijol-ijolan ing ngendi pedagang bisa njupuk posisi ing acara politik ing mangsa ngarep, kayata pemilihan lan undang-undang. Pedagang tuku saham kanggo ngasilake potensial, lan yen asile bener, dheweke nampa $ 1 kanggo saben saham.

Nanging amarga iku ijol-ijolan, pedagang bisa tuku utawa ngedol dagang nganti penutupan acara. Tegese sudagar bisa tuku Simpenan ing siji asil, duweni potensi ngedol kanggo MediaWiki, lan banjur katon kanggo ndarbeni saham ing asil saingan ing pangarep-arep kanggo nggawe liyane MediaWiki minangka owah-owahan kahanan sak acara.

Wiwit totoan ing acara politik ora diijini ing negara US sing ngatur gambling , PredictIt wis dadi Go-to situs kanggo wong-wong sing looking kanggo nang ing pemilihan umum, kalebu 2024 Pemilu presiden.

Sajrone wolung taun kepungkur, kita wis mbangun komunitas dagang politik sing saiki berkembang liwat getih, kringet lan luh kanthi iman sing apik (lan) tansah ngupayakake dadi aktor sing apik ing industri sing kebak ala lan wis kerja bareng karo CFTC wiwit wiwitan. .” a spokeswoman kanggo Lindsey Singer marang Casino.org dina Jumat.

Universitas Victoria ing Wellington, sawijining perguruan tinggi Selandia Baru, nggawe ijol-ijolan, sing diadegake kanggo tujuan riset. CFTC nyetel sangang aturan nalika menehi persetujuan tacit kanggo ijol-ijolan. Aturan kasebut kalebu operasi minangka ijol-ijolan nirlaba kanthi skala cilik, mung kanggo tujuan akademik lan riset, mbatesi saben kesempatan pasar dadi 5.000 pedagang, lan mbatesi saben investor ing watesan investasi $ 850 saben kesempatan.

‘Komunikasi konstan’

Sanadyan layang CFTC, utawa statement dirilis ana afternoon, nuduhake alesan tartamtu kanggo netepake non-selaras. Donna Faulk-White, direktur asosiasi kanggo Kantor Urusan Umum komisi, ujar Casino.org ana sing pejabat ora bakal nggawe komentar tambahan ngluwihi layang utawa statement.

Perwakilan PredictIt wis “komunikasi terus-terusan” karo komisi kasebut wiwit diluncurake, nanging “apa sing dikirim CFTC ing woro-woro kasebut yaiku sing kita kenal,” ujare Singer.

“Aku ora bisa ngomong babagan negosiasi internal karo wong-wong ing komisi utawa motivasi,” tambah Singer. “Apa sing bisa dakkandhakake yaiku kita setya karo masa depan pasar ramalan politik.”

Singer mbela operasi ijol-ijolan kasebut, ujar manawa netepi investasi $ 850 lan watesan pedagang 5,000 babagan kesempatan liwat coding sing diprogram menyang platform teknologi.

Singer nambahake manawa PredictIt uga nyedhiyakake layanan sing penting kanggo sawetara pamirsa utama ing njaba pedagang sing kadhaptar ijol-ijolan.

Wartawan, blogger, podcaster, saluran konten liyane, akademisi, politisi, lan pamilih Amerika sing ora kaetung gumantung ing bagean data sing penting iki sing bakal ilang tanpa kita. Singer ngandika Casino.org.

Bloomberg ana kacarita, nyebut sumber sing ora dijenengi, sing hubungan PredictIt karo Aristotle International – data politik basis DC, teknologi, lan Consulting tenan – mimpin kanggo uneg-uneg ing CFTC sing exchange bisa uga ora operate minangka kanggo-MediaWiki sukan.

Apa sabanjure?

Surat CFTC ujar manawa dhaptar anyar ora bakal dilindhungi dening surat “Ora Ana Tindakan”, sawijining pamindhahan sing nyebabake PredictIt mandheg nambah pasar anyar ing situs kasebut.

Pasar sing ana wis ngalami spike ing volume dagang sawetara jam sawise woro-woro CFTC. Nanging wis pulih luwih cedhak karo normal, miturut Singer.

Wiwit PredictIt minangka ijol-ijolan, sapa wae sing pengin awis saiki butuh panuku kanggo entuk sahame.

“Kita bener-bener ngormati manawa CFTC ora nindakake iki kanthi dhasar lan ngidini kita terus mbukak akeh pasar menyang tutup alami, lan kita isih ngarep-arep golek cara kanggo mbukak pasar 2024 menyang pasar alami. . kesimpulane” singer ngandika.

#PredictIt #Mbela #Pertukaran #Politik #Sawise #Fed #Mbusak #Hak #Istimewa #Dagang

A viral Twitter video shows flooding at the Circa sportsbook.

Lake Mead Ngambang 3 Inci Sawise Udan

Dikirim ing: 1 Agustus 2022, 02:13h.

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 02:43h.

Sawise udan monsoon sing nyerang Las Vegas minggu kepungkur, munggah 3-inch wis diukur ing tingkat banyu historis kurang saka Lake Mead, miturut laporan ing Las Vegas Review-Journal. Apa iki lapisan perak kanggo udan sing dirayakake?

Video Twitter viral nuduhake banjir ing Sportsbook Circa.
Video Twitter viral nuduhake banjir ing Circa’s Sportsbook minggu kepungkur. (Gambar: KLAS-TV)

Udan monsoon minggu kepungkur nguripake prapatan ing Las Vegas menyang puddle lan saluran banyu saka langit-langit Caesars Palace lan Planet Hollywood, uga saka tembok video Sportsbook ing Circa Resort lan Casino . Pemadaman listrik ing saindenging wilayah kasebut malah ngrusak kanopi pejalan kaki Fremont Street Experience.

Uga ton saka lebu kanggo ngresiki munggah lan karpet kanggo ngganti, jalaran kalebu munggah ing tingkat banyu saka Lake Mead, kang ana 1.040,99 kaki ndhuwur segara ing dina Minggu, 3 inci luwih saka limang dina sadurungé.

Singing in the Rain?

Sayange, iku tepak ing ember sing dudu Matter, miturut National Oceanic and Atmospheric Administration hydrologist Paul Miller, sing mbantu nggawe ramalan sumber banyu kanggo Colorado River Valley Forecast Center. Miturut Miller, 3 inci kira-kira 25.000 kaki hektar, utawa mung udakara 0,3 persen saka 7 yuta hektar sing diluncurake saben taun ing hulu saka Lake Powell kanggo mbantu nyuda mudhun Lake Mead.

Lan keluwihan 3 inci bisa uga ora kabeh teka saka udan anyar. Udan ing sisih kidul-kulon, kalebu bagean tetanèn ing California lan Arizona, ngidini irigasi njaluk banyu kurang saka Lake Mead, sing uga bisa nerangake sawetara kenaikan, Miller nerangake.

Kaya bendungan ing banyu sing rusak

Tingkat banyu Lake Mead wis mudhun ing sejarah amarga Southwest ngalami apa sing diarani studi UCLA anyar sing diarani “mega-kekeringan paling abot sajrone 1.200 taun.” Waduk paling gedhe ing negara kasebut, bagean saka sistem sing nyedhiyakake banyu kanggo luwih saka 40 yuta wong ing AS Southwest, mung 27 persen kapasitase.

Setaun kepungkur, Lake Mead ana ing dhuwur 1,067,71 kaki. Rong taun kepungkur, dhuwuré 1,084,65 kaki. Na, miturut proyeksi Biro Reklamasi, iku bakal terus ambruk ing paling 20 kaki sadurunge pungkasan 2022. Las Vegas, Phoenix, Los Angeles, San Diego lan kutha-kutha Southwestern liyane sing nggunakake tlaga saiki nyoba kanggo setuju a nyuda panggunaan banyu saka 2 nganti 4 yuta kaki hektar ing tanggal 15 Agustus.

Miturut Stan Smith, profesor emeritus ing UNLV, Las Vegas luwih apik tinimbang kutha liyane. Ing taun 2020, Otoritas Banyu Nevada Kidul nginstal pipa mlebu anyar sing cedhak karo dhasar tlaga, ngidini banyu terus mili menyang 2.4 yuta warga Las Vegas lan 40 yuta pengunjung saben taun – paling ora saiki.

“Pungkasane, kita kudu nandur modal ing kemitraan desalinisasi,” ujare Smith Casino.org. “Masyarakat kudu ngitung lan uga ndeleng lanskap hukum banyu. Ora ana banyu gratis ing ngendi wae.”

#Lake #Mead #Ngambang #Inci #Sawise #Udan