Tag Archives: Sajrone

Bernard Chong

Pambocoran Hiburan Bintang Sajrone Inquiry Queensland Unsettling

Dikirim ing: 24 Agustus 2022, 10:29

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 10:29.

Star Entertainment saiki dadi sorotan ing Queensland, Australia, lan mesthi ngrasakake tekanan. Ora kaget, krungu bab carane operator casino wis nindakake bisnis liwat taun ora cukup nerangake.

CEO Star Entertainment Geoff Hogg
CEO Star Entertainment Geoff Hogg ing Lobi ing The Darling ing The Star Gold Coast. operator Casino ngadhepi nliti kuat ing Queensland kang miyak pola nglanggar peraturan. (Gambar: Star Entertainment)

Penyelidikan sing padha ing New South Wales (NSW) wis narik sandiworo babagan apa sing kedadeyan ing mburi lawang ditutup Star. Ora ana alesan sing bisa dipercaya manawa aktivitase ing Queensland bakal beda, lan iki mbuktekake manawa ora.

Penyelidikan paling anyar iki diwiwiti minggu iki. Sanajan wis jelas yen Star ora duwe risiko kelangan lisensi negara, tumindak kepungkur bakal ngganggu dheweke nganti pirang-pirang taun.

Star Show Babagan Pola

Kesaksian sadurunge ing penyelidikan wis ngumumake hubungane Star karo triad Cina. Ing antarane yaiku perusahaan Chow Tai Fook lan bos triad sing kondhang Broken Tooth. Nanging, sing padha ngganggu yaiku kasunyatan manawa Star ngerti manawa Chow Tai Fook melu kejahatan terorganisir nalika dheweke nampa dheweke dadi kulawarga.

Fook partner ing mbesuk Ratu Wharf casino resort sing Star mbangun. Resor iku bagéan saka project revitalisasi multibillion dollar sijine bebarengan dening Queensland. Fook uga nduweni hubungan sing signifikan karo LET (biyen Suncity Group) lan kasino ing Hoiana, Vietnam, sing uga diduga ana hubungane karo Broken Tooth.

Kajaba iku, saiki ana pitakonan babagan carane regulator bisa mlebu konsorsium Wharf Ratu. Keterlibatan miturut omongane uwong Fook ing kejahatan terorganisir lan hubungane karo Broken Tooth wis dadi rahasia mbukak pirang-pirang taun. Fook uga duwe, antara liya, perusahaan Australia Alinta Energy.

Ing tahap awal penyelidikan iki, ora jelas apa sing bakal ditindakake pemerintah babagan hubungan Star-Fook. Pamrentah mung ujar manawa bakal ngrembug masalah kasebut “ing lawang sing ditutup”.

Gambling kecanduan ora masalah

Kasunyatan bilih polisi ngalang-alangi Australia saka gambling ora katon masalah kanggo Star. Ing Queensland laporan sing Star antusias tampi gambler begalan, malah menehi $ 52.000 Rolex, lelungan jet pribadi lan liyane.

Polisi nglarang individu sing ora dijenengi saka Star Sydney wiwit 2007. Nanging, dheweke bisa gambling ajeg ing kasino Star kang Gold Coast nganti Desember taun pungkasan. Outlet media nglaporake manawa ana “719 halaman sejarah (layanan gratis)” kanggo individu ing rekaman kasebut.

Iku mung sawise Chris Peasley, kepala tim sales casino, teka tengen artikel warta sing temen maujud ban ing efek. Iki minangka indikasi sing jelas yen Star ora nindakake kanthi teliti sajrone operasi.

Iku uga pratondo saka indifference Star, minangka Peasley lan tim rembugan larangan ing 2015-16. Nanging, sanajan mangkono, para pemain judi terus ngunjungi lantai game lan entuk hadiah nganti pungkasan taun 2021.

Lack saka Tanggung jawab

Mbok bagéan saka alesan Star kang Gold Coast ajang ora éling ana masalah karo gamblers amarga ora manggon ing janji tanggung jawab gambling . Sakabèhé, Nanging, operator wis ninggalake proses nggawe kaputusan kanggo anggota Staff kanggo nelpon.

Nalika akeh pelanggan biasa lan dhuwur duwe akses menyang kertu anggota, panggunaane ora wajib. Akibaté, yen cardholder ngunjungi casino lan ora nggunakake kertu, wis Star meh ora ana pratondo sing flag sembarang bisa saiki. Kajaba iku, staf ora bisa nglacak ewonan identitas kanggo ngerteni statuse.

Senadyan subyek diselidiki ing NSW, eksekutif lan manajemen Star njaga pendekatan apatis kanggo tanggung jawab gambling ing Queensland. Junior Toleafoa, Star gambling manager tanggung jawab, ngakoni iki ing paseksi.

Toleafoa ngakoni sing Star ora ngganti sawetara saka kawicaksanan gambling nganti dina sadurunge nyoba cocog Queensland wiwit. Nganti banjur, sawetara gamblers bisa nglampahi enem jam terus ing lantai game tanpa masalah. Ing sawetara kasus, 10-12 jam bisa ditampa.

Nanging, sanajan mangkono, Star mung ngerti suwene para pemain judi tetep aktif yen mlebu nganggo kertu anggota. Yen ora, operator mbayar manungsa waé kurang.

Kabeh iki nerangake pola indifference ing Star. Dina Jumuah iki, CEO perusahaan, Geoff Hogg, kudu mangsuli pitakon, lan kemungkinan bukti sing luwih akeh bakal muncul. Penyidik ​​​​wis ngerti apa sing kudu ditakoni lan ngerti jawaban apa sing bakal dikarepake.

Penyelidikan bakal diwiwiti kanthi cepet kanggo nyiapake laporan pungkasan lan menehi rekomendasi. Tanggal 30 September, investigasi bakal menehi temuan marang Jaksa Agung Queensland Shannon Fentiman, sing banjur bakal nemtokake cara ngukum Star amarga kesalahane.

#Pambocoran #Hiburan #Bintang #Sajrone #Inquiry #Queensland #Unsettling

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Bintang ‘RuPaul’s Drag Race’ Dituduh Nyolong Anggota Pemirsa Sajrone Acara Vegas

Dianyari: 19 Agustus 2022, 12:49

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 12:49.

Bryan Watkins dituduh nyolong dhuwit saka penonton sajrone pertunjukan “Seret Brunch” ing Las Vegas. Pamuter seret – sing manggonake kaping papat ing musim pisanan “RuPaul’s Drag Race” – nolak tuduhan kasebut. Polisi kacarita nyelidiki kedadeyan kasebut.

Bryan Watkins RuPaul Drag Race Drag Brunch
Pemain Las Vegas Bryan Watkins, sing ditampilake ing karakter minangka Shannel, ngandika mung njupuk “sawetara dolar” saka penonton sing nuduh dheweke mundhakaken $500-$700.

Megan Gerber ujar manawa dheweke melu pertunjukan “Seret Brunch” – ing Senor Frogs ing Pulo Treasure – kanggo ngrameke ulang tahun karo kanca lan kulawarga, Sabtu kepungkur. Minangka bagéan saka acara, ngandika Gerber, Watkins ransacked dompet lan nyolong antarane $500 lan $700. Watkins dadi tuan rumah acara kasebut minangka karakter seret, Shannel.

Video TikTok sing dikirim Gerber katon nuduhake Watkins njupuk dhuwit, banjur mbalekake dompet lan mlaku. Video kasebut entuk 5 yuta tampilan lan 500.000 seneng sadurunge Gerber njupuk kanthi pribadi ing Kamis. Miturut video sakteruse sing dikirim dening Gerber, sawise ngadhepi babagan nyolong, Watkins mangsuli, “Asu, mangga, aku njupuk dolar!”

Gerber ngaku dheweke lan rombongane njaluk maaf ing tengah pertunjukan sadurunge nglaporake kedadeyan kasebut menyang manajer umum lan polisi papan kasebut. Dheweke ujar manawa Watkins ngipat-ipati dheweke, nelpon dheweke “Karen” nalika dheweke ninggalake pertunjukan.

“Drag Brunch” ora ana gandhengane karo “RuPaul’s Drag Race Live!” pertunjukan kasebut diluncurake ing Flamingo wiwit taun 2020.

Watkins nanggapi

Dina Rebo, Watkins ngirim video 11 menit menyang Instagram nolak tuduhan kasebut lan njaluk ngapura marang Gerber amarga ora bisa ngontrol emosi.

“Aku ora nyolong $ 700 saka dompet wong iki,” ujare. “Sajrone pertunjukan, aku njupuk dompete lan aku nari karo dheweke kira-kira 20 utawa 30 detik. tak bukak. Aku njupuk sawetara dolar saka dheweke.” (Perusahaan perencanaan acara ing mburi acara brunch seret, Voss Events, marang NBC News sing $2 mengko bali.)

Watkins ujar “sethithik karo dompet” minangka pokok seret-show lawas. “Ratu bakal njupuk dompet lan kaya sampeyan mlayu. Aku weruh ratu sing arep mbukak dompet lan padha bakal langsung miwiti liwat. Ora ana niat jahat sing ditindakake karo dheweke.”

Sawise acara kasebut, Watkins ngaku ing video kasebut, manajemen papan nawakake Gerber njaluk ngapura pribadi saka dheweke, mbalekaken lengkap $ 1,200 kanggo 9 tiket lan tambahan $ 700. Dheweke ujar manawa dheweke ora nampa resolusi kasebut. Mengko, dheweke ngaku wis nampa email saka pengacara Gerber nuntut luwih saka $6,000, kalebu $5,000 kanggo ganti rugi.

“Aku pancene sinau saka pengalaman iki lan, maju, aku ora bakal ndemek barang-barang pribadi tamu maneh,” ujare Watkins.

Juru bicara polisi Las Vegas marang NBC News yen kasus kasebut “bakal dipasrahake menyang biro utawa detektif kanggo tindak lanjut utawa diselidiki.”

#Bintang #RuPauls #Drag #Race #Dituduh #Nyolong #Anggota #Pemirsa #Sajrone #Acara #Vegas

Bernard Chong

Wong Mlayu Udan ing Kamboja Mati Sajrone Serangan Polisi ing Illegal Gambling

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 08:00.

Dianyari pungkasan ing: 10. Agustus 2022, 08:00.

Sawetara dina kepungkur, polisi Kamboja nyerang apa sing ditemtokake minangka toko taruhan online ilegal kanggo adu jago. Dheweke saiki kudu mangsuli kenapa dheweke mateni wong, wong sing ora salah lan kepala desa lokal sing ndhelik mung kanggo metu saka udan.

Polisi militer Kamboja
Kepala Polisi Nasional Kamboja Neth Savoeun, kiwa, lan Komandan Polisi Militer Nasional Sao Sokha, tengen, ing Kementerian Dalam Negeri ing Phnom Penh, Kamboja, ing taun 2018. Sao, saiki dadi kepala polisi militer, nyelidiki matine sawijining wong tanpa senjata sak polisi ilegal gambling gropyokan. (Gambar: VOA Kamboja)

Soung Dorn minangka wakil kepala desa Rong ing provinsi Kampong Thom. Asia Free Radio (RFA) kacarita dheweke ngungsi ing warung sawise rapat dina Minggu. Nalika ing kana, polisi militer Kamboja ngluncurake serangan.

Sajrone serangan kasebut, paling ora ana siji perwira nundukake Soung kanthi nyepetake lengen ing tenggorokan wong kasebut. Sanajan wong liya ing toko nyoba muni weker, Soung dadi biru banjur mandheg ambegan. Polisi janji bakal nindakake penyelidikan.

Family Wants Jawaban

Pati Soung ora nyebabake kerusuhan ing Kamboja kaya kematian sing ana gandhengane karo polisi liyane ing papan liya. Nanging, bisa uga ora dingerteni yen ora amarga putrine, Nearadey Din. Dheweke nerbitake kedadeyan kasebut ing Facebook sadurunge nguripake RFA kanggo eksposur tambahan.

Ing kirim Facebook, Nearadey lobi kanggo intervensi saka tingkat paling dhuwur ing pamrentah Kamboja. Dheweke ngajak Perdana Menteri Hun Sen, uga Komisi Hak Asasi Manusia Kamboja, supaya tumindak.

Sing mbokmenawa ora bakal kelakon, sanajan dheweke bakal ngawasi kahanan kasebut kanthi rapet. Kepala polisi militer, Jenderal Sao Sokha, lagi nyelidiki perkara kasebut lan kabare wis nundha pejabat sing terlibat.

Sao, mantan pengawal perdana menteri lan mantan komandan Polisi Militer Nasional, uga ngandhani media lokal yen dheweke nggawe komisi kanggo nyelidiki kematian kasebut. Nanging, ambane investigasi bisa dipertanyakan. Koroner nyathet tiwase Soung amarga serangan jantung.

Nearadey nolak penilaian kasebut, kanthi alesan manawa bapake sehat. Dheweke nyatakake yen dheweke ora duwe riwayat penyakit jantung utawa tandha-tandha liyane yen dheweke nandhang masalah kesehatan.

Kamboja Ngadhepi Masa Depan sing Ora Stabil

Illegal gambling tetep masalah ing Kamboja. Ing sawijining wektu, kutha kaya Sihanoukville, sing saiki ora bisa dikontrol, bakal dadi “bab sabanjure” ing game global.

Nanging, sanalika konstruksi anyar diwiwiti ing 2017, mandheg rong taun sabanjure. Sihanoukville lan liya-liyane kaya iku weruh influx massive saka investor Cina, kabeh poised kanggo nyilem menyang popularitas akeh saka online gambling .

Dheweke wiwit mbangun pusat perbelanjaan, kantor, apartemen, lan liya-liyane kanggo ndhukung pertumbuhan. Ing taun 2019, investasi asing $ 1.7 milyar, umume saka China, teka.

China ora seneng, meksa Kamboja kanggo mungkasi online gambling . Sing makarya uga. Dumadakan, kabeh infrastruktur wiwit ambruk. Nanging, akeh investor sing ngetokaké kabeh sing diduweni menyang Kamboja.

Akibaté, ing 2020, investasi manca ing Kamboja kurang saka sepuluh taun sadurunge, miturut Bank Dunia. Nekat kanggo nggawe urip minangka kutha garing, sawetara investor nguripake ilegal gambling . Ana liyane sing melu, mesthi, sing melu mung amarga padha seneng tumindak kriminal.

Saiki, korupsi dadi cara urip ing panggonan kaya Sihanoukville. Sing duwe dhuwit ngulu tanah lan real estate saka pemilik kanggo dhuwit dolar.

Nanging, ora ana hubungane karo real estate kapan wae. Ora mungkin investor asing bakal bali maneh, utamane amarga iklim saiki.

Pamaréntah ngandika iku kokain mudhun ing ilegal gambling lan aktivitas ilegal liyane. Nanging, sawetara analis mikir yen iki minangka tantangan sing ora bisa diatasi kanthi akeh alangan.

#Wong #Mlayu #Udan #ing #Kamboja #Mati #Sajrone #Serangan #Polisi #ing #Illegal #Gambling

Catawba Two Kings

New York Online Sports Betting Tetep Kuwat Sajrone Summer Sluggish

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 06:54.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:25h.

Kanggo pisanan, pasar totoan olahraga online New York gagal kanggo generate $ 1 milyar nangani kanggo sasi. bettors Empire State nang $ 800,8 yuta kanggo Juli, miturut Komisi Gaming negara,.

New York City
Pemandangan Lower Manhattan nalika srengenge srengenge saka Jembatan Manhattan ing New York City. negara New York kacarita olahraga online pisanan totoan saben wulan kurang saka $ 1 milyar ing Juli, nanging negara isih ing trek kanggo adoh ngluwihi tax revenue saka totoan online taun fiskal. (Gambar: jonbilous/Adobe Stock Images)

Nomer kasebut ora nyebabake keprihatinan ing pasar AS sing diatur paling gedhe. Kanthi NFL lan bal-balan kuliah durung diwiwiti lan NBA wis rampung musim ing wulan Juni, Juli dadi wulan paling entheng babagan konten taruhan sing narik kawigaten para bettors. Lan nalika ana akeh game MLB kasedhiya ing buku olahraga, ing tengah sasi All-Star break tegese ana dina karo sethitik utawa ora kesempatan totoan kasedhiya.

Nanging, sanajan nangani mudhun luwih saka $ 250 yuta kurang saka total Juni, operator totoan olahraga online New York isih ngasilake revenue game reged luwih (GGR) ing Juli. GGR $73.3 yuta kanggo Juli luwih saka $900,000 luwih dhuwur tinimbang tally Juni.

Kanthi pajak GGR 51%, New York nampa $ 37,4 yuta ing pendhidhikan umum wulan kepungkur.

FanDuel ndadékaké kabeh operator, njupuk $ 347,7 yuta ing taruhan lan nglaporake $ 39 yuta ing GGR. DraftKings njupuk $ 213,5 yuta ing taruhan lan menang $ 15,8 yuta. Caesars Sportsbook rampung Juli karo $ 118,2 yuta ing tawaran lan $ 8,7 yuta ing GGR.

New York Luwih Ahead Saka Proyeksi Taun Iki

New York isih luwih dhisik tinimbang perkiraan anggaran babagan pendapatan pajak kanggo taun fiskal. Sajrone patang wulan pisanan taun fiskal 2022-23, negara kasebut wis ngumpulake pajak $183.4 yuta.

Pejabat anggaran negara ngira $357 yuta kanggo taun fiskal saiki, lan $465 yuta ing fiskal 2023-24.

Kanthi buku olahraga sing duwe musim lengkap kuliah lan bal-balan profesional kanggo taun fiskal iki, bisa uga New York bakal ngilangi pajak taruhan olahraga $ 500 yuta. Iki minangka tandha negara ora ngarep-arep nganti taun fiskal 2024-25.

Nomer lan garis wektu kanthi jelas nuduhake manawa model New York wis sukses nggayuh kasenengan taruhan olahraga lan terus nggedhekake potensial. Komisi Gaming State New York (NYSGC) Executive Director Robert Williams ngandika ing statement pungkasan Sasi.

Wiwit totoan seluler urip ing New York 8. Januari, $ 9,34 milyar wis wagered liwat sangang operator online NYSGC-disetujoni. Wis $ 680,5 yuta ing GGR kanggo Sportsbooks, karo $ 347 yuta diklumpukake ing pajak dening negara.

Ekonomi Suram Bisa Ngaruhi Dhiskusi Pajak Taruhan Olahraga

Pajak 51% wis dadi masalah sing angel kanggo operator sanajan sadurunge taruhan olahraga online urip ing New York. Mantan Gubernur Andrew Cuomo negesake tarif pajak paling sethithik 50% nalika negosiasi anggaran negara karo anggota parlemen taun kepungkur.

Senajan sawetara anggota parlemen wis nyoba kanggo rework tax wiwit Cuomo mudhun saka kantor taun kepungkur, Hochul wis disebut-sebut noto saiki minangka crita sukses kanggo negara. Bebarengan, kantor gubernur minggu kepungkur ngetokake sawetara kabar sing bisa nggawe dheweke lan pejabat liyane mikir kaping pindho babagan ngedhunake tarif pajak.

Kanthi ekonomi ing downturn anyar, Administrasi Hochul ngrilis nganyari seprapat menyang Rencana Anggaran Ditetepake negara ana pungkasan. Amarga prospek ekonomi sing luwih ringkih, pejabat anggaran New York wis ngethok prakiraan penghasilan pajak penghasilan pribadi sing bakal ditampa negara ing taun-taun sing bakal teka. Laporan anyar prédhiksi nyuda luwih saka $ 3 milyar ing pendapatan pajak penghasilan pribadi kanggo taun fiskal 2023-24, nyuda $ 5.1 milyar lan $ 5.7 milyar ing rong taun sabanjure, lan $ 8.4 milyar luwih murah tinimbang ramalan kanggo 2026-27.

Negara saiki ngira kekurangan anggaran taunan saka $ 3.6 milyar ing 24-25 nganti $ 6.2 milyar ing 26-27.

#York #Online #Sports #Betting #Tetep #Kuwat #Sajrone #Summer #Sluggish