Tag Archives: Saiki

Bernard Chong

Kabeh 30 Tim kanggo Turnamen Valorant Champions Esports ’23 Saiki Ditampa

dikirim ing: September 22, 2022, 9:17h.

Paling anyar dianyari: 22 September 2022, 09:17

Kanthi final musim Valorant Champions Tour (VCT) 2022 ing Istanbul, jaman ing game penembak kompetitif Riot Games wis rampung. Kompetisi eSports dipungkasi kanthi penobatan klambi Brasil LOUD minangka Juara Dunia anyar, lan barisan kanggo VCT 2023 wis kasedhiya.

eSports VCT
Tukang game sing kompetitif melu ing acara Turnamen Kejuaraan Valorant 2022 Juli kepungkur. Riot Games wis ngrilis lineup kanggo seri sabanjure, wiwit Februari 2023. (Gambar: Rave Pubs)

Riot Games ngenalake liga VCT anyar, sing bakal dadi tuan rumah acara internasional lan regional. Iki minangka pendekatan anyar sing nggabungake pimpinan saiki karo legenda sing terus berkembang, sing migunani kanggo eSports sing kompetitif ing endi wae.

eSports terus golek pamirsa sing luwih gedhe, kanggo nonton lan melu. Industri kasebut ora saya suwe saya suwe, kanthi laporan anyar nggambarake regane $ 3,5 milyar sajrone limang taun. Kanthi CAGR pa 21,3%, iku gampang kanggo ndeleng apa wis dadi bagéyan penting saka industri game global.

VCT 2023 Featuring North American Regular

Liga Internasional VCT Americas bakal ngumpulake 10 organisasi utama saka Amerika Utara lan Amerika Latin kanggo saingan kanggo juara regional ing Los Angeles. Amerika Utara bakal duwe limang tim sing jenenge umum kanggo penggemar eSports. 100 Thieves, Cloud9, Evil Geniuses, NRG lan Sentinel wis ninggalake tandha ing industri eSports, lan bakal terus taun ngarep.

Bagéyan saka pemandangan kanggo sawetara taun, Cloud9 lan Evil Geniuses sinonim karo eSports. Dheweke duwe basis penggemar sing akeh lan akeh juara juara, kalebu ing Legenda lan CS: GO. Nggolek mangsa, rasukan veteran iki bakal bahan bakar generasi sabanjuré lintang, minangka bukti ing VCT pungkasan lan Game Changers.

Gabung karo 100 Maling lan NRG. Dheweke wis nggawe inovasi ing eSports sajrone limang taun, ora mung minangka tim kompetitif nanging uga minangka merek. Didhukung dening investor kaliber dhuwur lan tentara tukang game lan panyipta konten sing akeh, dheweke bakal ngupayakake awake dhewe ing VALORANT kanggo nggayuh kamulyan internasional.

Sentinel wis ana wiwit wiwitan First Strike. Saiki, kanthi ekspansi liga internasional, Sentinels bakal terus maju menyang wilayah kasebut lan menehi inspirasi kanggo para penggemar generasi anyar supaya percaya.

Amerika Latin mimpin Serangan

Antarane tim sing dipilih saka Amerika Latin yaiku KRÜ Esports lan Leviatán. Loro-lorone regu wis dadi pimpinan ing puncak eSports Valorant wiwit diluncurake game kasebut. Kajaba iku, dheweke wis ngembangake basis penggemar sing manggon ing komunitas Hispanik sing luwih akeh.

Bebarengan karo kampanye internasional, KRÜ lan Leviathan munggah ing panggung global kanthi nggumunake para penggemar kanthi presisi ing ngarep layar. Iki nggawe saingan jangka panjang sing kudu dirembug ing taun 2023 lan sabanjure.

Uga saka Amerika Latin, Brasil bakal duwe telung tim. LOUD, FURIA lan MIBR ana ing ndhuwur tangga lagu, lan uga bakal dadi tuan rumah edisi pertama VCT taun ngarep.

LOUD minangka sing pertama sing dadi juara dunia saiki. Nanging, dheweke uga dadi organisasi Brasil sing unggul ing sawetara pertandhingan. Kanthi basis penggemar sing durung tau ana sadurunge, tim kasebut bakal mbela makutha saka sing paling apik ing wilayah LatAm.

FURIA lan MIBR duwe sejarah dawa ing Brasil, biasane ing adegan penembake wong pisanan. Loro-lorone duwe akeh gelar internasional lan generasi pemain munggah ing ndhuwur. Iki bisa mbuktekake kenapa wilayah kasebut bisa uga paling kuat ing ekosistem Valorant.

Kanggo dhaptar EMEA (Eropa, Timur Tengah lan Afrika), 10 tim lolos menyang babak final. Raksasa Spanyol, Tim Heretics lan KOI njupuk kabeh telung panggonan. Kajaba iku, ana BBL lan FUT Esports saka Turki, NaVi saka Ukraina, skuad Inggris FNATIC, Team Liquid saka Walanda lan Vitality lan Karmine Corp saka Prancis.

Nandhani Wilayahe

Kanggo tekan kene, tim saka kabeh wilayah miwiti proses pemilihan nganti pirang-pirang wulan. Sing kalebu aplikasi ditulis, sawetara wawancara jero lan review finansial sing rinci. Proses kasebut pancen kompetitif lan luar biasa, amarga jumlah panjaluk sing ditampa tim Riot nganti saiki.

Miturut wong sing tanggung jawab kanggo milih tim sing dipilih, kinerja kompetitif sadurunge ora dadi faktor kunci kanggo nemtokake calon. Iki nerangake kenapa tim kaya OpTic Gaming lan TSM ora kalebu saka liga internasional anyar.

Riot Games bakal ngeculake kabeh informasi babagan baris turnamen ing sasi sing bakal teka. Nanging, acara pisanan wis ana. Turnamen perdana bakal dianakake ing São Paulo, Brasil, tanggal 14 Februari taun ngarep.

#Kabeh #Tim #kanggo #Turnamen #Valorant #Champions #Esports #Saiki #Ditampa

casino stocks

Sampul Olahraga Raksasa Saiki Ana ing Las Vegas Strip

dikirim ing: September 17, 2022, 07:59h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 08:31.

Lids Sports Group, toko olahraga paling dikenal kanggo baris ekstensif topi, mbukak ing Las Vegas Strip.

ditutup
Toko Lids Locker Room ing North Las Vegas. Perusahaan mbukak toko anyar ing Las Vegas Strip. (Gambar: YouTube)

Dumunung ing 3791 S Las Vegas Boulevard, Lids ‘Las Vegas Kapal penggedhe dumunung ing sawetara resorts casino kondhang, kalebu Bellagio, Harrah kang Las Vegas, Planet Hollywood lan Westgate. Toko rong lantai iki nduweni ruang eceran 12.000 kaki persegi.

Toko kasebut nawakake fitur unik sing mung kasedhiya ing lokasi iki kayata fasad njaba digital, blanja ing toko saka macem-macem liga olahraga, rong layar LED skala gedhe sing dirancang kanggo nampilake game prime time, lan rekrutmen lan inisiatif atlit ing toko sing bakal teka. ,” miturut statement sing ditanggepi dening Lids.

Lids berbasis Indianapolis minangka pengecer pakaian olahraga Amerika Utara sing dilisensi paling gedhe sing fokus ing headwear. Perusahaan kasebut duwe 1,500 lokasi ritel ing Australia, Eropa lan Amerika Utara.

Nutup Loving Las Vegas

Toko kapal penggedhe Lids ing Strip minangka conto paling anyar saka status Las Vegas minangka kekaisaran olahraga sing berkembang, lan siji kanthi kombinasi unik minangka ibukutha sportsbook ing AS, minangka papan kanggo sawetara tim profesional, lan tujuan kanggo netral premier. situs saka acara olahraga.

Lids njupuk kauntungan saka karemenan kutha kanggo tim lokal – Las Vegas Aces, Vegas Golden Knights, lan Las Vegas Raiders – lan keuntungan nyoto duwe toko ing Strip, kang iku salah siji saka tujuan paling dibukak ing donya. .

Jejak bata-lan-mortir Lids macem-macem lan kalebu hubungan karo tim perguruan tinggi lan profesional, uga liga.

“Lids ngoperasikake sawetara toko konsep kalebu Locker Room by Lids lan toko khusus tim, kayata Yankees Clubhouse lan Dodgers Clubhouse. Lids uga ngetung Liga Hoki Nasional (NHL), Asosiasi Bola Basket Nasional (NBA), lan Paris Saint Germain (PSG) minangka mitra, amarga padha mbukak sawetara liga lan tim ing lokasi toko U.S. lan internasional, “miturut menyang perusahaan..

Pengecer sandhangan ngluncurake konsep khusus kuliah, Universitas Lids, ing wulan Juli. Cap adol 30 yuta tutup saben taun.

Tutup Ora Ngomong Game

Lids wis mesthi nandur flag ing Las Vegas ing cara gedhe, lan iku salah siji saka merek olahraga paling dikenali, utamané ing antarane konsumen enom.

Iki minangka sipat menarik sing ana ing jagad taruhan olahraga. Nanging ing statement penet ngumumake toko Las Vegas, Lids ora Komentar ing sembarang wangun muter.

Saiki, katon kaya olahraga olahraga-to-bet pindhah menyang Fanatics lan merek kondhang. Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake.

Bisa uga Fanatics nampa taruhan olahraga ing sawetara negara sadurunge pungkasan taun.

#Sampul #Olahraga #Raksasa #Saiki #Ana #ing #Las #Vegas #Strip

Bernard Chong

Industri Gambling Irlandia saiki wis Regulator pisanan

dikirim ing: September 8, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 8. September 2022, 07:38h.

Ireland wis rampung search kanggo wong kanggo Kepala munggah anyar gambling regulator. The Irish Times laporan sing Anne Marie Caulfield bakal dadi CEO saka Gambling Regulatory Authority (GRA) nalika resmi dibukak taun sabanjuré.

Paschal Donohoe, Gerry Kiely, Anne Marie Caulfield, David Minton
(Kiwa menyang tengen) Gerry Kiely, Anne Marie Caulfield, Paschal Donohoe lan David Minton – kabeh bagéan saka pamaréntah Irlandia – ngrameke keterlibatan ing inisiatif EU ing 2019. Caulfield saiki bakal dadi regulator gambling pisanan Irlandia. (Gambar: Twitter/Ireland
Kementerian Pengeluaran Umum lan Reformasi)

Ngenalke regulator minangka perjalanan sing angel lan dawa. Ireland wiwit efforts kanggo reformasi hukum gambling luwih saka 10 taun ago, nanging banjur mandegake. Banjur nerusake inisiatif taun kepungkur, amarga gerakan saka Sekretaris Kehakiman Muda James Browne.

Tanggal wiwitan kanggo GRA isih ditindakake. Sadurunge bisa mundur, Ireland kudu sarujuk hukum gambling anyar. Kemungkinan bakal teka antarane saiki lan Oktober.

Wilayah sing ora ditemtokake

Caulfield mlebu peran tanpa pengalaman peraturan, nanging kanthi pengalaman pemerintah sing ekstensif. Sajrone 10 taun, wiwit 2008 nganti 2016, dheweke dadi ketua Dewan Penyewa Residential Irlandia, sing ngawasi macem-macem aspek masalah omah.

Sadurunge, Caulfield main peran aktif kanggo ndhukung upaya Irlandia babagan Kebijakan Kohesi Uni Eropa (EU). Iki minangka inisiatif sing terus-terusan sing tujuane kanggo nyiapake status ekonomi ing antarane negara-negara Uni Eropa.

Kajaba iku, paling anyar, dheweke dadi tanggung jawab Program Studi Kemampuan Irlandia. Ing peran iki, miturut deskripsi program pemerintah, dheweke tanggung jawab kanggo mesthekake departemen lan kantor layanan sipil manggoni misi lan tujuan sing wis ditemtokake.

Caufield uga duwe pengalaman ing Perbendaharaan Irlandia, miturut profil LinkedIn. Iki minangka salah sawijining pengalaman sadurunge, sing menehi tandha mlebu ing operasi pemerintah luwih saka 20 taun kepungkur.

Perencanaan Kursus Korektif

Sawisé tundha taun, Irlandia cedhak karo reformasi gambling sawijining. Browne wis spearheaded tumindak, lan wis glethakaken metu sawetara saka plans sing bakal teka karo nggawe GRA.

GRA, ngendi Ireland pisanan ngginakaken nganti € 700.000 (US $ 699.930), bakal ngawasi loro adhedhasar tanah lan online gambling . Iku perlu kanggo berkembang kawicaksanan kanggo menehi hasil karo iklan gambling lan struktur sing Camping online lan app seluler nggunakake.

Regulator uga bakal tanggung jawab kanggo nggawe lan ngleksanakake inisiatif gambling aman. Bakal bisa nggoleki perusahaan sing ora ngetutake pedoman kasebut lan ngetrapake pengamanan liyane. Miturut rancangan undang-undang saiki, denda bisa nganti €20 yuta (US$19.99 yuta) utawa 10% saka turnover operator.

Kajaba iku, sawetara kabijakan liyane bisa uga kalebu ing peraturan pungkasan. Iki bisa kalebu larangan nggunakake taruhan gratis utawa insentif liyane lan larangan nggawe anggota VIP.

Browne siyap kanggo Caufield njupuk liwat, lan manteb ing ati ing kabisan. Ngumumake janjian kasebut, dheweke nambahake manawa dheweke bakal nggawa “pengalaman profesional lan keahlian sing akeh kanggo peran kasebut.”

#Industri #Gambling #Irlandia #saiki #wis #Regulator #pisanan

Choctaw Casino & Resort – Durant

Duo buntut sing dicurigai perampok saka Florida Casino menyang omahe, saiki ana ing kunjara

dikirim ing: September 2, 2022, 04:56h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:13h.

A wong tetep ing ditahan sawise kang dipenjara Rebo kanggo robbing loro korban ing Boca Raton, Florida, ing Juli, polisi ngandika. Korban wis mung bali njaba panggonan sawise padha ngginakaken paling wengi ing Seminole Hard Rock Casino i Hollywood, Florida.

Kwame Moorer
Kwame Moorer ing foto cangkir. Dheweke dinuga ngrampok wong loro sing wis ing casino Florida. (Gambar: Koreksi Kabupaten Miami-Dade)

Kwame Moorer, 30, saka Opa Locka, Fla. dinuga tindakake saperangan 27 mil saka gambling property 25. Juli. Dheweke narik senjata api nalika nyedhaki dheweke sawise metu saka mobil, ujare polisi.

Tersangka banjur dhawuh marang wong loro supaya masrahake dhuwit lan barang-barange. Moorer banjur diduga njupuk dompet, telpon lan dhuwit, mlumpat liwat tembok semen nalika rampung. Banjur, dheweke diduga nembakake siji peluru menyang dheweke sadurunge mlayu numpak SUV sing diparkir ing sacedhake. Ora ana sing tatu ing kedadeyan kasebut.

Polisi digunakake video ndjogo casino kanggo bantuan ngenali tersangka. Dheweke saiki didakwa rampokan nganggo senjata api lan nyerang nganggo senjata api. Dheweke dipenjara ing Miami-Dade County Jail ana.

Tersangka nganggo celana ireng, hoodie lengen dawa, lan topeng ireng nalika rampog, BocaNewsNowsitus warta lokal, kacarita.

Kedadeyan sing padha wis kedadeyan ing saindenging negara.

Pistol-Whipped

Ing Februari, wong tuwa nyopir saka Pittsburgh kang Kali Casino mecut karo bedhil lan ngrampok winnings ing ngarepe Aspinwall, Pa.

Assailant miturut omongane uwong, Jaimeca Johnson, wong wadon 28-taun-lawas saka Forest Hills, Pa., Dituduhake ngetutake dheweke kanggo lelungan 8,2 mil.

Nalika mlebu ing dalan, Johnson didakwa nudingake bedhil menyang korban lan ngancam: “Wenehana dhuwit utawa aku bakal nembak sampeyan.”

Dheweke uga nyerang dheweke nganggo senjata api, nyolong babagan $ 1,500 saka kanthonge, lan banjur mlayu saka tetanggan, ujare polisi.

Korban umur 66 taun sing ora dijenengi nandhang tatu ing sirah lan raine. Wiwitane, dheweke mlebu ing Rumah Sakit St. UPMC. Margaret ing Aspinwall. Nanging dheweke banjur ditransfer menyang rumah sakit Presbyterian UPMC lan samesthine bakal pulih.

Banjur, Johnson didakwa nggawa senjata api tanpa ijin, kanthi sembrono mbebayani wong liya, lan tuduhan liyane sing ana gandhengane karo rampokan kasebut. Pittsburgh Post-Gazette kacarita.

Perampokan Fatal Kakek Agung

Ing Januari, wong Baltimore ditembak ing omahe. Dheweke wis mung bali saka menang dina ing Horseshoe Casino Baltimore. Sing nyerang ngetutake mbah buyut saka papan dolanan kanggo ngrampog dheweke, lan tatune mati.

Clarence Joseph Buckner, 65, ora kasil nglawan para bandit. Nanging rampog murub paling siji dijupuk menyang wong.

Polisi Baltimore mengko dikonfirmasi motif penembakan kasebut yaiku rampokan Baltimore Sun kacarita.

Rajapati First Degree

Kajaba iku, ing Oktober, ana wong sing dituduh mateni pemain sing menang sawise loro-lorone ninggalake Parx Casino Pennsylvania. Dheweke wis shadowing wong ing lantai game dawa sadurunge padha metu, laporan warta dicethakaké. Assailant miturut omongane uwong banjur ngetutake korban babagan 30 mil menyang omahé New Jersey, ngendi 54-taun-lawas ditembak lan mengko mati, polisi ngandika.

Jekai Reid-John, 27, saka Norristown, Pa., Didakwa karo Rajapati tingkat pisanan. Dheweke katon cedhak korban, Sree Aravapalli, nalika ing Parx Casino ing Bensalem, Pa. Bucks County Kurir Wektukoran lokal, kacarita.

Sawise tekan ing Plainsboro Aravapalli, NJ, Reid-John mlebu omah liwat lawang geser, ujare polisi. Dheweke didakwa nembak korban kaping pirang-pirang.

Aravapalli tilar donya ora suwe. Aravapalli menang bab $ 10.000 ing casino wengi iku.

#Duo #buntut #sing #dicurigai #perampok #saka #Florida #Casino #menyang #omahe #saiki #ana #ing #kunjara

Catawba Two Kings

Aussie Based BlueBet Saiki ing AS nalika ClutchBet Diluncurake ing Iowa

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 9:50 am.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 09:50.

Sportsbook online Newest Iowa kang mbukak ana.

Biru Bet
Chief Executive BlueBet Michael Sullivan (kiwa) ngadeg karo CEO Bill Richmond. Dina Senin, perusahaan sing berbasis ing Australia nggawe debut ing AS nalika ClutchBet ngluncurake platform totoan olahraga online ing Iowa. (Gambar: BlueBet)

BlueBet basis Australia announced ana sore (Senin esuk ing Syndey) sing nampa lisensi saka Iowa Racing lan Komisi Gaming. Ing wayah sore ing Iowa, perusahaan kasebut urip ing situs ClutchBet.

Acara kasebut menehi tandha wiwitan BlueBet menyang pasar AS.

“Iki minangka wayahe utama ing sejarah BlueBet, lan kita bungah nggawa buku olahraga menyang para penggemar olahraga Iowa sing kita yakin bakal nanggapi kanthi apik babagan penawaran online seluler pisanan lan posisi pasar sing beda,” ujare CEO Bill Richmond ing statement.

account BlueBet ClutchBet makaryakke ing Iowa liwat persetujuan akses pasar tekan karo Dubuque Racing Association, kang makaryakke Q Casino lan Hotel. Loro-lorone pihak kasebut nandatangani kontrak limang taun, sing kalebu opsi limang taun luwih kanggo BlueBet, ing Juli 2021.

B2B minangka Vision AS Jangka Panjang BlueBet

BlueBet duwe visi kanggo tuwuh kanthi agresif ing pasar AS, nanging ora kudu dadi perusahaan sing ngadhepi konsumen.

Wiwit Januari taun iki, perusahaan wis ngamanake hak akses pasar ing Colorado, Louisiana, lan Indiana. Kabeh telu tawaran duwe istilah 10 taun.

Bukak ing Iowa ngrampungake fase pisanan saka apa sing diarani BlueBet minangka “modal lite” strategi entri AS. Bagian kapindho strategi iki kalebu nuduhake apa sing bisa dikirim tim lan platform ing Amerika Serikat lan promosi penawaran buku olahraga minangka solusi bisnis-kanggo-bisnis (B2B) kanggo entitas sing pengin mbukak buku olahraga dhewe.

BlueBet uga duwe markas AS ing Denver.

Mbalik ing Juni, nalika BlueBet mlebu persetujuan Indiana karo Caesars Entertainment, ngandika Richmond fokus perusahaan ora ing ngembangaken bisnis-kanggo-konsumen (B2C) operasi ngluwihi papat negara.

Gedhene kemungkinan ing AS terus tuwuh kanthi Amerika totoan $ 125 milyar ing olahraga sajrone patang taun wiwit dilegalake, “ujare. “Kanthi luwih akeh negara sing isih online, kita yakin manawa penawaran B2B sing dibedakake minangka pendekatan sing paling apik kanggo ngakses kesempatan iki kanthi cara sing disiplin lan duwe tujuan.”

Saiki, 30 negara lan District of Columbia wis legalized olahraga totoan munggah lan mlaku, karo enem negara liyane disetel kanggo miwiti ing sasi teka. Saka negara ngendi olahraga totoan legal, 20 lan DC ngidini totoan online, karo Kansas, Maine, Maryland, Massachusetts, lan Ohio uga wis disetujoni totoan online ing negara.

Babagan Iowa Sports Betting

Kanthi tekane ClutchBet, saiki ana 18 buku olahraga sing dilisensi ing Iowa.

Kaya negara liyane karo opsi totoan olahraga online lan bata-lan-mortir, online dominasi pasar Iowa. Kanggo taun fiskal 2021-22, sing pungkasan ing wulan Juni, $2.21 milyar saka $2.46 milyar sing dipertaruhake liwat aplikasi online. Iku miturut data saka Iowa Racing lan Komisi Gaming (IRGC). Aplikasi online uga nyumbang $ 118,2 yuta saka $ 139,6 yuta revenue sakabèhé sing ditampa ing Sportsbook kanggo taun kasebut.

Tren kasebut terus ing wulan Juli, amarga $ 98.4 yuta saka $ 108.6 yuta sing dipertaruhake ing wulan kasebut teka saka aplikasi, miturut data IRGC. Aplikasi online uga tanggung jawab kanggo $ 10,1 yuta saka $ 11,2 yuta ing revenue kanggo sasi.

#Aussie #Based #BlueBet #Saiki #ing #nalika #ClutchBet #Diluncurake #ing #Iowa