Tag Archives: saham

casino stocks

Saham Penn Entertainment Dibusak saka S&P 500

dikirim ing: September 2, 2022, 06:01h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:11h.

Pangowahan rega saham saka Penn Entertainment (NASDAQ:PENN) nganti S&P 500.

Penn S&P 500
Barstool Olahraga pangadeg David Portnoy. Penn Entertainment, sing duwe perusahaan kasebut, ora kalebu saka S&P 500. (Gambar: Tinjauan Nasional)

Indeks S&P Dow Jones ngumumake dina iki sawise pasar AS ditutup, nyathet operator kasino regional lan PVH Corp. (NYSE:PVH) entuk boot saka ukuran ekuitas sing paling akeh diikuti ing donya. Pasangan saham kasebut bakal diganti dening CoStar Group (NASDAQ:CSGP) lan Invitation Homes (NYSE:INVH).

Iki lan owah-owahan liyane sing diumumake dening panyedhiya indeks bakal ditrapake sadurunge pasar AS dibukak dina Senin, 19 September. Penn Entertainment mung saham game sing kena pengaruh pamindhahan.

Kanthi operator Bartstool Sportsbook ninggalake S&P 500, jeneng game sing isih ana ing indeks, miturut bobot, yaiku VICI Properties (NYSE: VICI), Las Vegas Sands (NYSE: LVS), MGM Resorts International (NYSE: MGM), Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), lan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN).

Penn Katon Kaya Saham Mid-Cap

Penn tetep ing S & P 500 singkat, minangka, bebarengan karo Caesars saingan, ditambahake menyang indeks ing Maret 2021. Mangkat operator casino saka pathokan ndadekake pangertèn amarga S & P 500 dirancang kanggo dadi ukuran tutup gedhe – a status Penn ora urip maneh nganti.

Kabeh perusahaan sing pindhah saka S&P 500 menyang S&P MidCap 400 luwih nggambarake ruang pasar mid-cap, lan kabeh perusahaan sing pindhah saka S&P MidCap 400 menyang S&P SmallCap 600 luwih wakil saka ruang pasar cilik. miturut statement saka S&P Dow Jones Index.

Ing tutup saiki, Penn duwe kapitalisasi pasar $ 5,27 milyar, sing mesthi nduweni kualifikasi minangka wilayah mid-cap.

Nalika perusahaan game duwe saham backing ing Wall Street, carane padha entuk alangan kanggo njupuk metu S&P 500 ora misteri. Saham kasebut mudhun 39,63% ing taun iki, lan 62% sajrone taun kepungkur. Ing wektu sing cedhak, persentase kasebut bisa nambah, amarga manajer dana sing dadi patokan kanggo S&P 500 kepeksa adol saham Penn.

Triliun dolar aset global dialokasikan menyang S&P 500 lan dana indeks sing gegandhengan. Contone, telung dana ijol-ijolan (ETF) sing kadhaptar ing AS kabeh ngetutake indeks kasebut, lan kabeh telu duwe aset gabungan $918,36 milyar sing dikelola.

Where Penn Simpenan dadi Sabanjure

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, target Penn yaiku Indeks S&P MidCap 400. Nalika iku minangka pathokan sing paling akeh ditindakake, nanging ora dibandhingake karo S&P 500. Kajaba iku, ekuitas mid-cap kabeh garis asring diabaikan relatif marang tingkat kapitalisasi. gedhe lan cilik.

Nanging, pangarep-arep ora ilang kanggo saham Penn. Adoh saka iku. Ing sajarah, mid-caps wis outperformed sing luwih gedhe lan cilik mitra, asring mengkono karo volatility kurang saka terakhir.

Minangka Gawan saka indeks adiluhung, iku bisa sing karo hasil saka rapat umum gedhe menyang kuartal kaping papat, Penn bisa ing posisi kanggo promosi kanggo Nasdaq-100 Index (NDX) – padha karo Caesars – nanging sing mbokmenawa. njaluk akèh usaha game ing titik iki.

#Saham #Penn #Entertainment #Dibusak #saka

casino stocks

Saham MGM Luwih Diikat menyang AS Lan Sing Apik

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 10:01.

Liwat 56% saham ing MGM China, MGM Resorts International (NYSE: MGM) madhep Macau slump, nanging saham duwe materi kanggo keno kerusuhan terus ing Asia-Pasifik hub casino paling gedhe.

Simpenan MGM
Bellagio ing Las Vegas Strip. Sawetara ahli ujar manawa saham MGM bisa ngasilake munggah. (Gambar: BuzzFeed News)

Enggo bareng saka operator paling gedhe ing Las Vegas Strip ngeculaké seprapat saka regane taun – kinerja sing bisa nggambarake akeh faktor. Pisanan, sawetara peserta pasar bisa nganggep manawa revenue game reged Macau (GGR) bisa uga ora nuduhake tandha perbaikan nganti 2023.

Kapindho, lan bisa uga luwih penting, investor liyane bisa nganggep kenaikan suku bunga lan inflasi sing mundhak, ing antarane faktor liyane sing bakal ngrusak ekonomi AS. Sing bakal dadi headwind ketok kanggo kasino domestik. Nanging, sawetara ahli pracaya Enggo bareng MGM nawakake munggah potensial – loro saka Macau.

Investor biasane tuku perusahaan kaya MGM, sing ndarbeni kasino ing Macau, kanggo eksposur menyang hub gambling Asia sing berkembang cepet,” laporan Jacky Wong kanggo Jurnal Wall Street. “Nanging saiki bisa tuku perusahaan kasebut sanajan ana ing Macau amarga kinerja domestik sing kuwat.”

MGM China saiki nolak investasi sing signifikan ing Wilayah Administratif Khusus (SAR). Untunge, MGM duwe luwih akeh outlet kanggo ngimbangi risiko China tinimbang perusahaan liyane sing ana ing AS.

Akeh Alasan Non-Macau kanggo Tresna Saham MGM

Ana wektu nalika MGM taruhan luwih langsung ing Macau. Sadurungé, saham kasebut ing MGM China makili saprateloné tutup pasar operator Bellagio, nanging saiki mudhun nganti 8%, miturut laporan kasebut. Jurnal.

Temenan, sing gejala Kurangé populasi ing Nilai saka pasar unit Chinese, nanging uga tandha investor prioritizing katalis kaya roh ing Las Vegas lan BetMGM. lengen game digital operator, BetMGM iku jeneng casino internet paling gedhe ing AS lan salah siji saka operator Sportsbook online ndhuwur. Sing penting, bisnis kasebut bakal entuk bathi ing taun 2023.

Bisnis iGaming lan totoan olahraga online minangka potensial katalis setengah kapindho kanggo saham MGM dhewe. Sing bisa dadi cilik yen operator tetep watesan mbuwang promosi sak mangsa bal-balan lan njupuk kauntungan saka legalization anyar totoan olahraga ing Massachusetts.

Kajaba iku, MGM kacarita tingkat pendhudhukan Strip seprapat kapindho lor 90% – tokoh sing bisa nambah ing 2023 minangka liyane konvènsi lan bisnis kumpul bali menyang Las Vegas.

Faktor Keuangan Nguntungake Saham MGM

Pancen, resesi kamungkinan kanggo mencet equities casino lan jeneng siklus konsumen liyane. Ora ana rong cara babagan iki.

“Rekor-bejat menang streak bisa rampung lan resesi bakal nyuda pangentukan casino – nanging saham uga wis faktor ing paling resiko iki. Perusahaan karo cahya kanggo pasar gambling online cepet-akeh malah luwih atraktif, “miturut ing Jurnal.

Ing sih MGM, utamané yen ana kontraksi ekonomi, neraca padhet lan jumlah shrinking saka saham pinunjul – loro sipat sing investor bisa appreciate yen ekonomi AS weakens Ngartekno.

#Saham #MGM #Luwih #Diikat #menyang #Lan #Sing #Apik

casino stocks

Rush Street Interactive bisa nyengsemaken antarane saham olahraga totoan

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 04:55.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 07:07.

Kaya akeh operator buku olahraga online, Rush Street Interactive (NYSE: RSI) berjuang kanggo entuk bathi sawise penawaran umum perdana (IPO). Nanging dina-dina sing peteng iki bisa uga wis rampung.

Jalan Rush Interaktif
Bet Rivers buku olahraga ing Illinois. Operator Rush Street Interactive nahan kerugian. (Gambar: Jurnal Wall Street)

Perusahaan game kacarita MediaWiki kuartal kapindho sadurunge kapentingan, tax, panyusutan lan amortization (EBITDA) $ 19 yuta – uga ngisor $ 43 yuta ilang ing waktu Maret. Iki minangka tandha positif, amarga RSI lan sawetara kanca-kancane wis ngalami kerugian EBITDA sing cetha sajrone sawetara kuartal.

Analis Roth Capital Edward Engel percaya yen RSI bisa nguntungake ing separo kapindho 2023 lan ngasilake pertumbuhan EBTIDA materi ing taun ngarep.

Nalika RSI ngarepake intensitas marketing 2H22 kanggo akselerasi maneh vs 2Q22, 1Q22 tetep dadi tandha banyu sing maju, sanajan diluncurake ing Ohio lan Massachusetts. nulis analis ing cathetan klien. “Iki nggawe ayunan EBITDA sing signifikan ing taun 2023, lan nuduhake pertumbuhan EBITDA kanthi cepet ing taun 2024 lan luwih.”

Dheweke menehi rega saham “tuku” kanthi rega target 12 wulan $10, munggah saka $8. Prakiraan anyar uga ndhuwur rega nutup ana $5.89. Bagian saka RSI mudhun 64.30% saben taun.

Rasionalisasi Lingkungan Positif kanggo RSI

Kanthi Massachusetts lan Ohio samesthine bakal urip karo totoan olahraga online minangka awal minangka 2023, liyane taun sabanjuré bisa uga-kawangun ing syarat-syarat mbuwang ing operator Sportsbook.

Sing bisa ngganti kanggo sawetara ombone yen California Pamilih sarujuk totoan mobile ing November. Nanging Texas ora bakal ngetutake ing taun 2023 lan Florida katon ing meja nganti taun sabanjure. Ekspansi sing alon nduweni keuntungan amarga tegese perusahaan kaya RSI bisa ngontrol belanja marketing lan promosi.

“Kita uga ngarepake rollouts negara anyar bakal alon sawise 2023. Nalika total mockup RSI sing bisa dialamatake minangka watesan jangka menengah, uga nyepetake ekspansi wates EBITDA,” tambah Engel.

Sing cocog amarga sawetara saingan RSI, kalebu BetMGM lan Caesars Sportsbook, cedhak karo untung. Nalika Sportsbooks minangka bagéan saka monolith casino, kemampuan kanggo gagang losses lan ngasilaken bathi nempatno meksa ing saingan apa padha.

RSI beroperasi miturut merek BetRivers lan PlaySugarHouse, lan saiki kasedhiya karo bisnis seluler utawa toko ing Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Michigan, New Jersey, New York, Pennsylvania, Virginia, lan West Virginia.

Alasan liyane kanggo Tresna RSI

RSI wis sawetara pullers potensial liyane, kalebu status minangka game Nilai ing wilayah Simpenan wutah battered.

“RSI dagang ing ~ 1.5x 2023E pangentukan, yaiku diskon gedhe kanggo DraftKings (NASDAQ: DKNG) 2.3x lan diwenehake ~ 3x kanggo Penn Interactive,” cathetan Engel. “Kita yakin sawetara diskon RSI ana gandhengane karo margin reged sing luwih murah tinimbang DKNG. Nalika margin kotor DKNG ~40-45% luwih dhuwur tinimbang RSI ~35%, Dasar biaya tetep DKNG uga luwih dhuwur saliyane integrasi teknologi vertikal. Utawa, RSI basis biaya tetep sing luwih murah nggawe dalan sing luwih cepet kanggo entuk bathi, lan kita ndeleng investor luwih seneng amarga bathi RSI katon luwih cepet.

Kajaba iku, RSI minangka pemain munggah-lan-teka ing Amerika Latin, kang nandheske sing wis bhinéka geografis relatif kanggo saingan fokus utamané ing AS lan Kanada.

#Rush #Street #Interactive #bisa #nyengsemaken #antarane #saham #olahraga #totoan