Tag Archives: Resorts

Iowa greyhounds

Red Rock Resorts Diwiwiti Demolition saka Texas Station, Fiesta Henderson

dikirim ing: September 13, 2022, 06:36h.

Dianyari pungkasan ing: 13. September 2022, 06:36h.

Station Casinos tuwane Red Rock Resorts ana wiwit perisakan saka Texas Station lan Fiesta Henderson properti ing Las Vegas. Iki minangka loro saka telung operasi Station Casino sing durung nate dibukak maneh sawise Gubernur Steve Sisolak mrentahake penutupan lengkap kasino sajrone gelombang pertama pandemi.

Stasiun Texas
Iki minangka wuto kanggo Texas Station, digambarake, lan Henderson Fiesta, sing minangka salah sawijining properti sing paling awon ing Station Casino lan ora nate dibuka maneh sawise pandemi. (Gambar: LVRJ)

Red Rock ngumumake ing Juli yen Stasiun Texas, Fiesta Henderson, lan properti liyane, Fiesta Rancho, bakal dirusak. Ora jelas kapan Fiesta Rancho bakal ngadhepi perhitungane.

Sadurungé sasi iki, Red Rock ngumumake penutupan properti kaping papat, Wild Wild West, sing rencana bakal dibangun maneh.

Texas Station, Fiesta Henderson, lan Fiesta Rancho iku kasino lokal tucked adoh saka lampu padhang Strip lan Fremont Street. Sawise dibubarake, lemah ing ngisor iki diarep-arep bisa didol.

Wild, Wild West, Kangge, punika andhap asor kurang-munggah casino hotel mung 15-menit mate saka Strip lan Piece Perdana saka real estate. Red Rock ngrancang ngembangake maneh dadi properti mewah sing luwih gedhe.

Strategi Jangka Panjang

Ana sawetara plot tanah sing bisa dibandhingake saiki kasedhiya kanggo pembangunan supaya cedhak karo Lurung Gaza. Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan wis tuku tambahan 100 hektar ing sekitar Wild West Plot, saengga ana ruang kanggo maneuver.

Red Rock nduweni kepemilikan real estate sing durung dikembangake ing saindhenging Las Vegas lan Reno Valleys. Strategi perusahaan kanggo tuku lan manggoni plot tanah taun sadurunge miwiti proyek anyar wis akeh analis optimistis babagan prospek jangka panjang.

Perusahaan tuku tanah kanggo proyek saiki, Durango, 22 taun kepungkur, mung miwiti konstruksi awal taun iki.

Wis suwe dadi pimpinan ing pasar Las Vegas lokal, Red Rock wis samesthine kanggo nambah Ngartekno nomer resorts terpadu makaryakke liwat dasawarsa sabanjuré.

Ing Juli, announced disualekno saka 126 hektar tanah kidul Strip kanggo $172 mayuta-yuta. Saiki duwe udakara udakara 430 hektar ing Lembah Las Vegas.

Texas Station, Fiesta Underperformer

Texas Station dibangun dening pungkasan Texas native lan ngedegaken saka Station Casinos, pungkasan Frank Fertitta Jr. Dheweke milih tema Texas kanggo narik pengunjung saka negara asale, sanajan umume warga lokal digabungake sajrone sejarah 35 taun. Nalika dibukak, ing 1995, iku casino paling gedhe ing North Las Vegas.

Sawise ditutup ing Maret 2020, dadi salah sawijining situs uji coba COVID-19 sing paling gedhe ing Clark County. Uga digunakake minangka titik distribusi panganan kanggo warga sing kena pandemi.

Fiesta Henderson miwiti urip ing 1998 minangka The Reserve, kasino tema safari Afrika, diduweni dening Ameristar Gaming. Sanajan gagal ngasilake bathi utama, Station njupuk kesempatan ing properti kasebut lan entuk ing taun 2001.

Iki diowahi dadi Henderson Fiesta kanthi tema pesta kidul-kulon, properti adhine menyang Fiesta Rancho. Nanging Fiesta minangka salah sawijining properti sing paling awon ing Stasiun kasebut nganti mati COVID-19, nalika Red Rock njupuk kesempatan kanggo nutup kanthi tujuan kanggo diinvestasi maneh ing proyek mbesuk.

Nalika kuwi, Red Rock ora samesthine kanggo ngedol tanah kanggo saingan bakal operator casino.

#Red #Rock #Resorts #Diwiwiti #Demolition #saka #Texas #Station #Fiesta #Henderson

Macau casinos gaming revenue GGR

CEO MGM Resorts Japan Percaya Osaka Bakal Dadi ‘Pasar Game Apik’

dikirim ing: Agustus 25, 2022, 03:25h.

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 05:04.

CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers rembugan saham gedhe juragan ing Osaka minggu iki sak intine ing Global Gaming Expo (G2E) Asia ing Singapura. Pesen cetha: Pasar casino Japanese mbesuk bakal rauh dadi pemain utama ing industri game global, saingan Las Vegas, Macau lan Singapore.

MGM Resorts Japan Osaka casino resort terpadu
CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers. pejabat MGM ngandika Jepang Perdana dadi pasar casino utama ing taun teka. (Gambar: Inside Asian Gaming)

MGM Resorts iku salah siji saka mung loro operator casino kanggo nawarake pemerintah pusat Jepang kanggo konsesi game, liyane Casino Austria. Buta casino basis Vegas Las, kang saliyane casino domestik makaryakke loro resorts terpadu ing Macau China, ngarep-arep kanggo mbangun casino resort terpadu ing Osaka.

Senajan proyek Osaka isih ana ing pembangunan, iku samesthine kanggo biaya watara $7,5 milyar kanggo $9 milyar. Totoan gedhe pungkasane bakal ngasilake pemegang saham MGM, Bowers percaya.

Kita yakin Jepang bakal dadi pasar game sing apik. ujare Bower. “Duwe meh 130 yuta wong lan klompok gedhe banget ing sawetara wilayah metropolitan.”

Wilayah Kansai sing ana ing Osaka, ujare Bowers, minangka papan kanggo udakara 25 yuta wong. Eksekutif MGM nambahake manawa infrastruktur Jepang sing wis dikembangake kanthi apik, dipasangake karo basis turis manca negara sing berkembang cepet sadurunge COVID-19, nggawe kesempatan sing apik banget kanggo dilewati.

MGM Lawas Prasetya kanggo Jepang

Nalika Jepang pisanan legalized gambling komersial ing 2018, negara kejiret manungsa waé saka paling operator game paling gedhe ing donya. Nanging proses nggawe aturan Jepang sing dawa, banjur pandemi, nggawe akeh semangat kasebut.

Las Vegas Sands, sapisan frontrunner kanggo siji saka telung lisensi casino sah dening 2018 hukum, announced ing Mei 2020 mundur total saka wawasan. Perusahaan liyane ngetutake, utamane Wynn Resorts lan Caesars Entertainment, sing nyurung kutha lan prefektur liyane supaya metu saka bisnis.

Osaka lan Nagasaki pungkasane dadi loro prefektur sing nggawe tawaran. Nalika industri game mbesuk Jepang wis munggah lan mudhun, prasetya MGM kanggo Jepang lan Osaka tetep mantep.

“Kanggo wong liya, ana kahanan sing durung mesthi kritis,” ujare Bowers babagan metu saka MGM saingan.

Bowers nerangake manawa prasetya MGM sing ora owah ing Jepang, perusahaan sing duwe kantor ing Tokyo lan Osaka meh sepuluh taun saiki, ngidini pimpinane luwih ngerti babagan undang-undang Jepang lan budaya negara kasebut. Bowers yakin proyek IR MGM ing Osaka bakal dadi kamenangan gedhe kanggo perusahaan kasebut, Jepang lan Osaka.

Proyek kita bakal diisi karo sensibilitas Jepang lan hiburan lan keramahan MGM. Bower nyatakake. “Ora mung duwe kapercayan sing kuat yen kita lan mitra Orix Corporation bisa nggawe proyek sing bakal lestari kanthi komersial, ngasilake asil sing kuwat, nanging kita yakin manawa IR Osaka kita bakal sukses ing politik.”

Bowers ngarep-arep bakal miwiti konstruksi ing MGM Osaka ing pertengahan 2023, lan mbukak properti kasebut ing taun 2030.

Dhuwit Endi Cangkeme

Nemtokake sukses MGM Osaka bisa didebat. Nanging Bowers ngambang sawetara keuntungan pajak dhuwur sajrone pidato ing G2E Asia. Kepala eksekutif MGM Resorts Japan, sing uga presiden pembangunan global kanggo MGM Resorts International, ngandika Osaka kudu rencana kanggo nampa JPY106 milyar (US $ 773 mayuta-yuta) saben taun ing revenue tax sawise IR kebak operasional.

MGM Osaka nyiapake pulo buatan Yumeshima Osaka kanggo tujuan resort sing jembar. Cetak biru saiki kalebu telung pilihan hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, kira-kira 732.000 kaki persegi ruang konvensi, lan teater 3.500 kursi.

MGM wis ora kasebut papan casino. Nanging hukum gambling Japanese mbatesi casinos kanggo 3% saka total wilayah interior resort kang.

#CEO #MGM #Resorts #Japan #Percaya #Osaka #Bakal #Dadi #Pasar #Game #Apik

Choctaw Casino & Resort – Durant

Resorts World Catskills Casino Deleng Stabbing ing Lobi

Dikirim ing: 22 Agustus 2022, 09:53

Dianyari pungkasan ing: 22 Agustus 2022, 09:56h.

Assailant kabaripun nyuduk wong ing lobi Monticello, Resorts World Catskills NY casino ana afternoon. Suspect mlayu lan tetep ing ngeculke sawise 14:00.

Monticello, NY kang Resorts World Catskills Casino
Monticello, NY kang Resorts World Catskills Casino , digambarke ndhuwur. Ana sing disuduk ing lobi casino. (Gambar: Laporan Robb)

Wong-wong sing tatu digawa menyang Pusat Kesehatan Kesehatan Garnet Catskills ing Harris, NY. Kondisi kasebut ora langsung kasedhiya.

Polisi lokal liwat telpon radio nggambarake tersangka minangka wong kulit ireng Mid Hudson News, koran lokal, kacarita. Dheweke nganggo klambi ireng. Dheweke uga nganggo kaos kaki putih.

Wong wadon nganggo klambi jambon uga digoleki polisi ing Negara Bagian New York.

Wong lanang lan wong wadon bisa uga ana ing Honda loro lawang perak, Mid Hudson News ngandika.

Rajapati-Nglalu

Ing kedadean sing ora ana hubungane ing Mei, wong, dikenali minangka njaga keamanan mati-tugas ing Resorts World Catskills casino, tatu serius dening pejabat NYPD mati-tugas. Iki disambung karo segitiga cinta sing nglibatake garwane polisi, ujare laporan media. Petugas kasebut banjur nembak awake dhewe nganggo senjata api sing ditanggepi departemene.

Penjaga casino sing tilar donya yaiku Edward Wilkins, 20, saka Wurtsboro, NY, miturut laporan media New York, adhedhasar informasi saka Departemen Polisi Wallkill.

Petugas NYPD sing tiwas yaiku Sean Armstead, 36, saka Port Jervis, NY, laporan kasebut ditambahake. Dheweke wis kerja dadi polisi New York City suwene 10 taun.

Penembakan Hari Ibu sing berdarah ditindakake ing njaba Buffalo Wild Wings Middletown, miturut pratelan saka Kepala Polisi Wallkill Robert Hertman. Middletown minangka komunitas cilik udakara 76 mil sisih lor New York City.

Kedadeyan kasebut diwiwiti nalika Armstead nyopir mobil menyang kendaraan Wilkins, ujare polisi. Wong loro mau banjur padu. Armstead wiwit nembak Wilkins, tambah polisi. Dheweke nggunakake pistol semi-otomatis Glock 9mm sing ditanggepi dening NYPD.

Wilkins mlayu menyang parkir ing cedhak Buffalo Wild Wings. Nanging bedhil terus. Wilkins tatu kaping 16 ing sirah lan mburi, ujare laporan warta.

Sawise iku, Armstead nembak awake dhewe ing sirahe, tambah laporan kasebut. Wong loro kasebut diucapake mati ing papan kasebut, ujare polisi.

Wong ngerti saben liyane sadurunge lampus-pati. Wilkins kabaripun ing sesambetan romantis karo bojo Armstead kang, dikenali dening New York Post minangka Alexandra Vanderheyden, 35.

Dheweke kerja ing operasi mlaku-mlaku asu Vanderheyden, koran kasebut luwih akeh, kanthi nyebutake sumber sing ora dijenengi.

Wong wadon ora tatu ing kedadean getih. Dheweke ana ing wilayah sing ditembak kanggo ketemu karo Wilkins ing hotel Wallkill, koran kasebut nyatakake.

Pendanaan kanggo Casino

Ing Oktober, kacarita Genting Malaysia diparengake liyane $ 150 yuta kanggo Kakaisaran Resorts, unit gerah financial sing kontrol siji saka operator casino New York.

Ing ngajokake karo pengatur securities Malaysia, Genting ngandika sarujuk babak liyane Financing kanggo tiyang sepah Resorts World Catskills.

Ibukutha kasebut minangka saham pilihan Series L, sing sebagian didanai dening adol utang perusahaan $ 1 milyar sing rampung ing April.

Kakaisaran Resorts ora liyo kanggo kangelan financial. Ing 2019, nalika iku perusahaan umum, operator teetering ing brink saka bab 11 reorganisasi bangkrut. Rencana iki ditolak dening investor, sing pungkasanipun disetujoni casino moguls KT Lim lan Genting proposal kanggo nggawe unit pribadi.

#Resorts #World #Catskills #Casino #Deleng #Stabbing #ing #Lobi

Choctaw Casino & Resort – Durant

Situs Kacilakan Fatal ing Las Vegas Strip Near Resorts World

Dikirim ing: 13 Agustus 2022, 06:43

Dianyari pungkasan ing: 13 Agustus 2022, 06:43h.

A Las Vegas wadon sing uga wis ditampani iki nyepetke mudhun Las Vegas Boulevard ing ngarepe Resorts World Las Vegas ana nalika BMW dheweke kenek kendaraan liyane, polisi ngandika. Sopir liyane tiwas amarga tatu serius.

Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard
Karusakan ing rong mobil sawise kacilakan fatal ing Las Vegas Boulevard, gambar ndhuwur. Sawijining sopir ditangkep kanthi sawetara tuduhan. (Gambar: KVVU)

Jamara Williams, 38, diduga nyopir 78 mph ing Las Vegas Strip. Kacepetan sing dikirim ana 30 mph.

Dheweke uga banjur ngakoni yen dheweke wis ngrokok mariyuana sadurunge kacilakan kasebut, ujare polisi.

Williams didakwa karo DUI sing nyebabake pati, DUI sing nyebabake ciloko awak sing akeh, rong tuduhan nyopir sing sembrono, lan nglanggar kondisi uji coba utawa wektu percobaan, miturut laporan warta lokal.

Dheweke tetep ditahan ing dina Sabtu esuk ing Pusat Penahanan Clark County, miturut cathetan pakunjaran online. Dheweke ditahan tanpa jaminan amarga dheweke wis nyoba kanggo kejahatan sing ora ditemtokake, ujare laporan. Williams bakal katon ing pengadilan lokal ing dina Selasa.

Pembalap liyane, Bsheba Gaines, 50, tiwas ing lokasi kacilakan. Dheweke nyopir Nissan Vera, KSNVstasiun TV lokal, kacarita.

Rincian Laka

Iku watara 1:35 am, nalika Gaines nyoba kanggo ndandani menyang Resorts World, polisi ngandika. Versa mandheg.

Madhep kidul ing Las Vegas Boulevard ing jalur belok kiwa sing wis ditemtokake, KVVU, stasiun TV lokal liyane, kacarita. Williams nyopir kidul ing Las Vegas Boulevard ing BMW X6.

Laporan awal nyaranake Gaines mung dumadakan nguripake tengen ing upaya kanggo nggayuh casino, KVVU ngandika. Sadurunge kacilakan, mobil kasebut mlebu ing jalur BMW langsung, ujare polisi.

Mobil Williams banjur nabrak Versa. A Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) Officer cedhak lan krungu kacilakan. Petugas nanggapi kanthi cepet.

Wiwitane, wanita kasebut, sing banjur diidentifikasi minangka Williams, ngandhani petugas LVMPD manawa jenenge “Erin Collins,” ujare polisi. Iki ditemokake minangka jeneng palsu, tambah polisi.

Williams lan penumpang loro-lorone digawa menyang Pusat Kesehatan Universitas. Williams diwenehi tes getih kanggo verifikasi yen dheweke duwe kelainan, ujare polisi. Ora ana informasi langsung babagan ciloko Williams lan penumpange.

Kontrol Airbag Nduwe Data Utama

Sajrone diselidiki, petugas LVMPD diwawancarai saksi lan ndeleng video pengawasan. Dheweke uga bisa mriksa data ing modul kontrol airbag BMW.

Iki nuduhake kacepetan mobil setengah detik sadurunge kacilakan, polisi ngandika. Modul kasebut uga nuduhake manawa mobil kasebut “nyepetake kanthi throttle mbukak 100 persen,” ujare laporan LVMPD, miturut Las Vegas Review-Journal.

Pranyata mobil kasebut uga ora kadaptar, ujare polisi.

Kacilakan rampung nutup kabeh Las Vegas Boulevard kanggo sawetara jam ana nalika polisi nyelidiki kacilakan fatal.

Minggu kepungkur, petugas LVMPD mbatesi acara nyopir sembrono ing Las Vegas Boulevard. Pembalap bakal ketemu ing garage parkir Resorts World Las Vegas. Wong loro didakwa.

#Situs #Kacilakan #Fatal #ing #Las #Vegas #Strip #Resorts #World