Tag Archives: Reports

casino stocks

Enggo bareng AGS Soar On Reports Of Entertainment-Inspirasi Takeover Offers

dikirim ing: 12 Agustus 2022, 04:18h.

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 04:18h.

Produsen piranti AGS (NYSE: AGS) gampang dadi salah sawijining saham game sing paling apik ing dina Jumuah, mundhak 25,25% volume sing kira-kira kaping wolu rata-rata saben dina ing laporan Inspired Entertainment (NASDAQ:INSE) kanggo ndarbeni perusahaan basis AS. . Las Vegas. mesin slot Edo.

Inspirasi dening AGS
Situs pasar Nasdaq, dhaptar panggonan kanggo Hiburan Inspirasi. Perusahaan kasebut dikabarake bakal menehi $ 10 saben saham menyang AGS. (Gambar: dirasakake)

Sumber sing ora dingerteni sing ngerti babagan perkara kasebut ujar Reuters Inspirasi nawakake awis $10 saben saham menyang AGS, kanthi nilai target $370 yuta. Tawaran kasebut, yen digawe lan ditampa, tegese saham target bakal mundhak maneh. Saham AGS ditutup dina iki ing $7.51 – angka tutup paling dhuwur wiwit Maret – sawise dagang nganti $8.40. Ing tutup pasar AS dina iki, kapitalisasi pasar target yaiku $231.42 yuta.

Ora ana perusahaan sing menehi komentar babagan perkara kasebut, nanging analis ndeleng pengambilalihan AGS Inspired minangka dipercaya.

Ing panemu kita, kombinasi potensial saka rong perusahaan kasebut bakal entuk manfaat, lan kita yakin bakal nambah kaping pirang-pirang regane sakabèhé INSE, ambane isi, lan campuran aliran awis Amérika Lor, “ujare analis B. Riley David Bain ing cathetan kanggo klien saiki.

Dheweke menehi rating AGS minangka “tuku” kanthi rega target $ 14 lan ngakoni premium 66% kanggo rega tutup AGS ing Kamis. Inspirasi dikabarake nawakake “sehat”.

Penawaran Inspirasi kanggo ‘Proposal Unik’ AGS

Ing industri game, akeh kegiatan konsolidasi ing sawetara taun pungkasan wis pusaté watara operator casino adhedhasar tanah lan totoan olahraga.

Ing kontras, panggabungan lan akuisisi ing antarane produsen mesin slot arang banget amarga manajer lantai game seneng diversifikasi. Kajaba iku, produsen piranti game asring katon minangka target sing ora apik kanggo pelamar usaha pribadi. Nanging, analis ndeleng keuntungan saka Inspirasi duweni potensi tuku AGS.

“Nanging, transaksi sing diusulake unik amarga tumpang tindih ing antarane rong perusahaan babagan produk kanthi efektif nol. Ing game adhedhasar tanah, nawakake INSE model basis server fokus ing panggonan mbagekke, karo saiki basis tanah slot profil revenue teka biasane saka Eropah, “Said Analyst Stifel Jeffrey Stansial ing laporan dirilis sadurungé ana.

Inspirasi katon minangka game saka boom game digital, uga wutah potensial saka pasar lotre online Amérika Lor, kang sawetara Analysts ngira pungkasanipun bisa ngluwihi $ 11 milyar ing Nilai.

Kanthi AGS, “INSE bakal nemokake pemasok sing berkembang kanthi dhasar sing penting kanggo terus melu pasar sewa premium lan kelas III. Kita uga nyathet penghapusan kepemilikan Apollo bisa uga nyebabake pasar sing bisa diatasi, “tambah Stantial.

Sawetara Investor AGS bisa uga ora seneng

Iku tetep kanggo ndeleng apa laporan akurat sing Inspired bener nggawe pamindhahan ing AGS, yen suitors liyane melu lan yen Inspired mundhakaken tawaran – Stantial nyathet kurang $10 saben saham.

Sing jelas, sawetara investor AGS jangka panjang bisa nemokake tawaran Inspired sing kurang inspirasi. AGS dadi publik ing $ 16 saben saham lan didol nganti $ 32 ing 2018. Kanggo bagean kasebut, Inspired nerangake yen dheweke nimbang kesempatan akuisisi, nanging ora bakal mbayar luwih akeh mung kanggo ngrampungake kesepakatan kasebut.

“Kita ora bakal mbayar rega edan kanggo apa wae,” ujare CFO Steward Baker ing telpon konferensi penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan. “Lan kita negesake manawa ana sinergi sing langsung lan katon. Dadi, kita bakal nyedhiyakake modal kanggo M&A, nanging mung yen ana akal kaya biasane.

#Enggo #bareng #AGS #Soar #Reports #EntertainmentInspirasi #Takeover #Offers