Tag Archives: Rekam

Iowa greyhounds

Suncity Nduwe Sistem IT kanggo Rekam Illegal Multiplier Bet

dikirim ing: September 21, 2022, 06:47h.

Dianyari pungkasan ing: 21 September 2022, 07:38h.

Macau junket operator Suncity Group wis sistem komputer sing nyimpen cathetan saka taruhan multiplier ilegal, mantan wakil presiden perusahaan IT, Ali Celestino, menehi kesaksian Wednesday.

Alvin Cah
The Fallen King of Macau: Alvin Chau minangka salah sawijining tokoh paling kuat ing pusat judi sadurunge ditahan ing November 2021. (Gambar: ThinkChina)

Celestino iku salah siji saka 21 terdakwa nyoba, bebarengan karo mantan ketua Suncity lan CEO Alvin Chau, ing Macau First Instance Pengadilan.

Para terdakwa didakwa kanthi ilegal gambling, asosiasi kriminal, penipuan, lan pencucian dhuwit amarga perane ing Suncity, sing diarani jaksa “sindikat kriminal.”

Suncity operator junket paling gedhe Macau, tanggung jawab kanggo watara 25% saka revenue pasar VIP ing donya gambling hub. Ing 2014, taun paling apik ing Macau, padha karo US $ 11 milyar.

Sing nggawe Chau salah siji sing paling sugih lan paling kuat ing Macau. Nanging divisi junket Suncity dibubarake sawise ditahan ing November taun kepungkur.

Wingi ing pengadilan, Chau rek sing perusahaan iki melu supaya disebut-“ing meja” multiplier totoan. Penuntut pratelan sing nindakake, lan sing operasi iki defrauded pamaréntah Macau kira-kira HKD8,26 milyar (US $ 1,05 milyar) ing tax revenue saka 2013 kanggo 2021.

Ngilangi Pajak Milyar Dolar

Ing multiplier nang ing pitakonan nuduhake taruhan sisih ana dening junkets kanggo klien Rolling dhuwur. Nang ing sembarang nang legal diselehake ing casino bisa menengan pingan dening junket tanpa kawruh casino lan dienggoni ing tanggal mengko, tax free.

Chau ngandika ana sing taruhan multiplier nyebar ing kamar VIP Macau, nanging perusahaan wis boten apa karo. Dheweke nambahake manawa terdakwa, Cheong Chi Kin, “bisa uga” melu operasi kasebut. Nanging dheweke dudu karyawan Suncity.

Nanging Celestino, sing sadurunge pegawe Suncity, marang pengadilan sing wis dadi bagéan saka tim sing dirancang sistem IT kanggo ngrekam taruhan multiplier gedhe-ukuran, GGRAsia laporan.

Iki nggantèkaké sistem sing wis ana sadurunge Celestino dadi jabatan ing perusahaan.

Celestino uga nunjuk Cheong minangka individu sing tanggung jawab kanggo operasi multiplier. Dheweke sarujuk yen Cheong “dudu staf” ing Suncity, nanging nggambarake dheweke minangka “mitra bisnis” Chau. GGRAsia.

Kasus kapisah

Lima saka enem lisensi casino Macau padha Originally complainants ing kasus. Padha argue sing uga padha conned dening laku totoan multiplier. Nanging pengadilan mutusake minggu kepungkur yen kasus kasebut kudu dipisahake dadi proses pidana lan perdata.

Sidhang pidana samesthine bakal ngrembug luwih saka 15.000 kaca dokumen lan nimbali 92 saksi kanggo menehi kesaksian.

Ing Agustus, 35 seng di tuduh agen Suncity ngakoni guilty kanggo “kajahatan gambling” ing pengadilan ing Wenzhou ing dharatan.

#Suncity #Nduwe #Sistem #kanggo #Rekam #Illegal #Multiplier #Bet

casino stocks

Kunjungan Reno-Tahoe Cukup Kuwat Kanggo Rekam Koleksi Pajak

dikirim ing: Agustus 24, 2022, 03:16h.

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 03:44h.

Asring katon minangka “liyane” pasar game Nevada utawa sethitik sadulur kanggo Las Vegas, nanging Reno-Tahoe ing dalan kanggo narik kawigaten turis taun. Sing divalidasi dening bathi pajak kamar mundhak kanggo nyathet tingkat ing taun fiskal 2022 sing bubar rampung.

Reno-Tahoe
Lake Tahoe Harrah casino resort. Pasar Reno-Tahoe ngilangi cathetan pajak kamar. (Gambar: Twitter)

Data anyar saka Reno-Sparks Convention and Visitors Authority (RSCVA) nuduhake wilayah kasebut, sing kalebu Reno, Sparks lan Incline Village, entuk manfaat saka tarif kamar sing luwih dhuwur nalika isih ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat pendhudhukan pra-pandemi. .

Penghasilan kena pajak kamar kanggo Juni 2022 $ 47.554.579 ing ndhuwur $ 10.525.339 (28.4%) ing Juni 2019. Bengi kamar sing dikuwasani kanthi awis 308,467 ing ngisor 2019 saka 9,781 (-3,1%). Jumlah wengi kamar sing dikuwasani 70.125 kurang saka 2019 saka 6.585 (-8.6%), lan 28 dina kamar sing dikuwasani 90.105 ing ngisor 2019 saka 31.453 (-25.9%). Total kamar sing dikuwasani kanggo Juni 2022 (Cash, Comp, 28 dina) yaiku 47,819 (-9,3%) ing taun 2019, “miturut RSCVA.

Ing wulan Juni, tingkat pendhudhukan sakabehe ing Washoe County yaiku 70.3% dibandhingake karo 70.9% ing periode sing padha ing taun 2019.

“Wengi kamar sing dikuwasani awis taun-taun yaiku 3,220,884 (-7,2%) ing ngisor 2019. Tarif awis rata-rata taun-taun $ 141,89 yaiku $ 26,36 (22,8%) ing ndhuwur 2019. Taun-taun, total kamar kena pajak revenue saka $457.004.892 ana $55.847.659 (13.9%) liwat 2019, “tambah RSCVA.

Katalis kanggo Kunjungan Renos Potensi Tambah

Reno-Tahoe ora bakal nandingi Las Vegas saka revenue game reged (GGR) lan perspektif riko sakabèhé, nanging ana katalis potensial sing bisa nggodho liyane pengunjung kanggo Northern Nevada.

Notabene, Legenda Bay Casino mbukak ing Sparks ing pungkasan sasi iki, menehi tandha resort terpadu pisanan ing wilayah ing 30 karo. Panggonan uga bakal kalebu Sportsbook Circa Sports, tegesé salah siji saka jeneng paling gedhe ing Las Vegas totoan olahraga wis debut ing Northern Nevada.

Legenda Bay disusun 15 taun kepungkur lan wiwit ngalami alangan. Wiwitane diganggu dening krisis finansial global, sing ngrusak ekonomi Nevada. Iki nyengkuyung para pangembang nggunakake pendekatan bertahap kanggo mbukak papan kasebut. Bubar, pandemi koronavirus alon-alon konstruksi ing properti kasebut.

Kajaba iku, Yahoo! bubar jenenge Monarch Casino & Resorts ‘Atlantis antarane kasino domestik paling. Salah siji saka rong panggonan operator, Atlantis dumunung ing Reno.

Tandha Positif liyane kanggo Reno

Data saka Otoritas Bandara Reno-Tahoe negesake kedatangan saben taun ing Bandara Internasional Reno-Tahoe kanthi gampang ngluwihi tingkat pra-pandemi. Taun iki, lalu lintas penumpang kuartal pisanan ing bandara mundhak 74,2% saka periode sing padha taun sadurunge.

New entrants kanggo pasar, kalebu Bally lan Century Casinos, bisa nyedhiakke ibukutha kanggo sprucing munggah panggonan menowo ing Reno-Tahoe, duweni potensi nggodho liyane pengunjung kanggo wilayah ing proses.

Caesars Entertainment punika operator paling gedhe ing pasar karo telung casinos Reno lan Harrah lan Harveys ing Lake Tahoe.

#Kunjungan #RenoTahoe #Cukup #Kuwat #Kanggo #Rekam #Koleksi #Pajak

Macau casinos gaming revenue GGR

Maryland Casino Lotre Ngirim Rekam MediaWiki State pa $ 1,5 milyar

Dikirim ing: 16 Agustus 2022, 12:40

Dianyari pungkasan ing: 15 Agustus 2022, 07:08.

Kasino lan lotre Maryland ngasilake luwih saka $ 1,5 milyar ing revenue tax sak 2022 taun fiskal negara.

Maryland casino lotre tax income totoan olahraga
Tabel roulette rame ing Live! Maryland Casino & Hotel ing Agustus 2021. Maryland Casino lan Lotre Maryland kui luwih saka $ 1,5 milyar ing pajak sak negara 2022 taun fiskal. (Gambar: Getty)

Maryland Lottery lan Agensi Kontrol Gaming (MLGCA) ngandika ana enem kasino negara, Maryland Lottery, buku olahraga, lan platform olahraga Fantasi saben dina ngasilake rekor pajek $ 1,511 milyar antarane 1 Juli 2021 lan 30 Juni 2022. dhuwit digunakake kanggo ndhukung sekolah umum. , kesehatan, safety, lan program lan layanan negara penting liyane.

enem casinos komersial negara kasedhiya akeh saka $ 832,3 yuta ing dolar tax. Rekor tax revenue rawuh sawise industri casino Maryland weruh rekor reged revenue game luwih saka $ 2 milyar.

Maryland Casinos nuduhake 20% saka menang game table karo negara. Mesin slot menang net sing taxed ing ukuran tiered sing sawetara saka 40% -61%.

Saka $ 832,3 mayuta-yuta sing casinos dikirim menyang negara sak taun fiskal 2022, bab $ 611,6 yuta diparengake kanggo Maryland Education Trust Dana. Saklawasé $ 106 mayuta-yuta iki disisihake kanggo ngawèhaké impact lokal lan kutha-kutha casino inang, nalika meh $ 90,8 mayuta-yuta iki digunakake kanggo industri racing jaran.

Udakara $ 19,5 yuta digunakake kanggo ndhukung bisnis cilik, minoritas, lan wanita, lan kira-kira $ 4,5 yuta digunakake kanggo program game sing tanggung jawab.

Taun Banner Lotre

Nalika casinos tetep paling Maryland kang sumber revenue tax gambling – enem sifat sing wis bebarengan kui luwih saka $ 4,6 milyar ing dhuwit pendidikan wiwit casino pisanan kabuka ing 2010 – pejabat negara ngandika industri game iku macem-macem.

Ora adoh konco casinos ing syarat-syarat generasi tax punika Maryland Lottery. Lotre sajrone taun fiskal 2022 adol karcis sing regane luwih saka $ 2.66 milyar, sing paling dhuwur ing kabeh wektu. Ing rekaman, Maryland Lottery nglaporake rekor menang $ 673.7 yuta.

Lotre utamané keuntungan Maryland Umum Dana. Lotre ngirim Dana Umum rekor $635 yuta sajrone taun fiskal. Lotre uga mbiayai City of Baltimore School $ 20 yuta lan menehi $ 15.2 yuta kanggo Otoritas Stadion Maryland.

“Kita duwe campuran produk sing padha. Kita ora gumantung banget ing siji bab, “ujare John Martin, direktur MLGCA.

Ekspansi Industri

Anggota parlemen Maryland menehi salam marang para oddsmaker ing Mei 2021 kanthi menehi legal taruhan olahraga. Lan nalika taruhan olahraga online durung diwiwiti, buku olahraga bata-lan-mortir nyedhiyakake keuntungan pajak anyar sajrone kampanye fiskal 2022 negara.

Luwih saka $ 174,7 mayuta-yuta sah wagered ing olahraga wiwit totoan toko pisanan diselehake ing Desember 2021. Oddsmakers nahan $ 19,2 yuta saka tumindak lan ngirim $ 2,8 yuta ing pajak kanggo negara.

Olahraga totoan tax dana negara mentas digawe “Blueprint kanggo Dana Future of Maryland”. Dana iki uga ndhukung pendidikan umum, nanging fokus ing ngembangaken PAUD lan luwih diversifikasi kekiyatan pendidikan umum negara.

totoan olahraga online wis samesthine kanggo nemen nambah kegiatan totoan olahraga legal lan revenue tax. Operasi seluler kasebut bakal diwiwiti ing minggu utawa wulan sing bakal teka.

Platform olahraga fantasi nyedhiyakake tambahan $ 2,5 yuta kanggo Blueprint Future Fund kanthi revenue reged $ 17 yuta sajrone taun.

#Maryland #Casino #Lotre #Ngirim #Rekam #MediaWiki #State #milyar