Tag Archives: Red

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Bone Garing Red Rocks Bisa Gunakake Awan Nursery minangka Sumber Banyu

dikirim ing: September 22, 2022, 06:26h.

Dianyari pungkasan ing: 22 September 2022, 06:51h.

Nemokake dhuwit wiwitan kanggo proyek Las Vegas biasane ora kaya ngono. Organisasi lingkungan sing disebut Save Red Rock njaluk sumbangan umum $ 150.000 kanggo nggawe udan lan salju ing Red Rock Canyon Las Vegas kanthi sprinkling awan. 501(c)(3) nirlaba nganti saiki wis ngunggahake udakara $38.000.

Pemanasan global lan dekade udan ing ngisor rata-rata wis nyebabake karusakan abot kanggo tetanduran lan kewan ing wilayah konservasi sing ditemtokake sacara nasional, sing dumunung 25 mil ing sisih kulon Strip. Lan seeding awan bisa, ing teori paling, nggawa udan akeh-dibutuhake.

Red Rock Canyon Las Vegas
Curah udan ing Area Konservasi Red Rock Canyon Las Vegas wis setengah ing 20 taun, amarga owah-owahan iklim lan kahanan garing lan kurang banyu. (Gambar: lasvegasthenandnow.com)

“Kita kabeh tresna Red Rock Canyon, iku ora dadi uga,”Sa Pauline van Betten, lemah lan banyu spesialis kanggo Simpen Red Rock, ing 8. September webinar kasedhiya ing website organisasi. “Wit Yosua pancen mati, lan kahanane pancen nggegirisi.”

Miturut data saka National Oceanic and Atmospheric Administration, rata-rata udan taunan Red Rock mudhun saka rata-rata 1981-2010 11,3 inci, dadi rata-rata 2011-2017 6,9 inci. Mulane, 15 taun kepungkur, Red Rock’s Lower Cottonwood Springs minangka bolongan renang sing ambane 15 kaki sing diisi manuk, kodhok, lan tanduran akuatik. Dina iki, mung luwih sepi.

Wiji sing ditandur ing sirahe

Penyebaran awan ditemokake ing taun 1930-an, nalika para ilmuwan ngerteni manawa pesawat sing mabur liwat awan dilapisi kristal es. Ide iki yaiku nggawe kristal es sing padha ing sekitar bledug sing dilebokake ing awan. Iki banjur bakal nggawe snowflakes lan raindrops sing bisa tiba ing lemah kanthi cara sing bisa diprediksi. Proses iki nggunakake aerosol anorganik – biasane iodida perak, amarga struktur molekule padha karo es – ing ngendi kristal es nukleasi.

Penyebaran awan Save Red Rock bakal ditindakake dening para ilmuwan saka Desert Research Institute (DRI), kampus riset nirlaba saka Nevada Higher Education System. Sajrone wolung taun kepungkur, para ilmuwan DRI wis ngeterake generator menyang puncak gunung ing Pagunungan Spring, kalebu Red Rock. Ing kene, dheweke njupuk solusi iodida perak menyang awan sing liwat.

10% Udan liyane

Umume riset babagan seeding awan nemokake asil sing beda. Siji sing ditindakake ing 2016 dening National Academy of Sciences gagal nemokake dhukungan sing signifikan sacara statistik kanggo kemampuane kanggo nambah udan utawa salju kanthi andal. Ing taun 2003, Dewan Riset Nasional AS nemokake manawa “bukti sing bisa ditampa kanthi ilmiah kanggo efek seeding sing signifikan durung digayuh.”

Nanging DRI nyatakake yen tes seeding awan wis nambah curah udan udakara 10%. Iki cocog karo data saka American Meteorological Society, sing ing taun 1998 nemokake curah udan 10% ing awan supercooled sing berkembang ing gunung kayata Red Rock Canyon.

Miturut asil saka seeding taun kepungkur ing Spring Mountains, DRI claims sing iki 10% makili 3.360 acre kaki. Kuwi cukup kanggo nyukupi kebutuhan banyu 6.700 rumah tangga sajrone setaun.

Biaya $ 8 nganti $ 10 saben kaki hektar, Utah, Colorado, lan Wyoming wis dadi proyek penyemaian awan sing didanai negara kanggo nyoba lan nambah leleh salju sing nyedhiyakake Kali Colorado.

Simpen Red Rock lan DRI ngarahake ngluncurake proyek kasebut ing 15 November. Mung ing wektu kanggo mundhakaken banyu saka badai mangsa sing wis nyedhiyani 70% saka Spring Mountains isi ulang banyu soko njero lemah.

Sumbangan bisa digawe menyang savedrock.com/make-it-rain.

#Las #Vegas #Bone #Garing #Red #Rocks #Bisa #Gunakake #Awan #Nursery #minangka #Sumber #Banyu

Iowa greyhounds

Red Rock Resorts Diwiwiti Demolition saka Texas Station, Fiesta Henderson

dikirim ing: September 13, 2022, 06:36h.

Dianyari pungkasan ing: 13. September 2022, 06:36h.

Station Casinos tuwane Red Rock Resorts ana wiwit perisakan saka Texas Station lan Fiesta Henderson properti ing Las Vegas. Iki minangka loro saka telung operasi Station Casino sing durung nate dibukak maneh sawise Gubernur Steve Sisolak mrentahake penutupan lengkap kasino sajrone gelombang pertama pandemi.

Stasiun Texas
Iki minangka wuto kanggo Texas Station, digambarake, lan Henderson Fiesta, sing minangka salah sawijining properti sing paling awon ing Station Casino lan ora nate dibuka maneh sawise pandemi. (Gambar: LVRJ)

Red Rock ngumumake ing Juli yen Stasiun Texas, Fiesta Henderson, lan properti liyane, Fiesta Rancho, bakal dirusak. Ora jelas kapan Fiesta Rancho bakal ngadhepi perhitungane.

Sadurungé sasi iki, Red Rock ngumumake penutupan properti kaping papat, Wild Wild West, sing rencana bakal dibangun maneh.

Texas Station, Fiesta Henderson, lan Fiesta Rancho iku kasino lokal tucked adoh saka lampu padhang Strip lan Fremont Street. Sawise dibubarake, lemah ing ngisor iki diarep-arep bisa didol.

Wild, Wild West, Kangge, punika andhap asor kurang-munggah casino hotel mung 15-menit mate saka Strip lan Piece Perdana saka real estate. Red Rock ngrancang ngembangake maneh dadi properti mewah sing luwih gedhe.

Strategi Jangka Panjang

Ana sawetara plot tanah sing bisa dibandhingake saiki kasedhiya kanggo pembangunan supaya cedhak karo Lurung Gaza. Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan wis tuku tambahan 100 hektar ing sekitar Wild West Plot, saengga ana ruang kanggo maneuver.

Red Rock nduweni kepemilikan real estate sing durung dikembangake ing saindhenging Las Vegas lan Reno Valleys. Strategi perusahaan kanggo tuku lan manggoni plot tanah taun sadurunge miwiti proyek anyar wis akeh analis optimistis babagan prospek jangka panjang.

Perusahaan tuku tanah kanggo proyek saiki, Durango, 22 taun kepungkur, mung miwiti konstruksi awal taun iki.

Wis suwe dadi pimpinan ing pasar Las Vegas lokal, Red Rock wis samesthine kanggo nambah Ngartekno nomer resorts terpadu makaryakke liwat dasawarsa sabanjuré.

Ing Juli, announced disualekno saka 126 hektar tanah kidul Strip kanggo $172 mayuta-yuta. Saiki duwe udakara udakara 430 hektar ing Lembah Las Vegas.

Texas Station, Fiesta Underperformer

Texas Station dibangun dening pungkasan Texas native lan ngedegaken saka Station Casinos, pungkasan Frank Fertitta Jr. Dheweke milih tema Texas kanggo narik pengunjung saka negara asale, sanajan umume warga lokal digabungake sajrone sejarah 35 taun. Nalika dibukak, ing 1995, iku casino paling gedhe ing North Las Vegas.

Sawise ditutup ing Maret 2020, dadi salah sawijining situs uji coba COVID-19 sing paling gedhe ing Clark County. Uga digunakake minangka titik distribusi panganan kanggo warga sing kena pandemi.

Fiesta Henderson miwiti urip ing 1998 minangka The Reserve, kasino tema safari Afrika, diduweni dening Ameristar Gaming. Sanajan gagal ngasilake bathi utama, Station njupuk kesempatan ing properti kasebut lan entuk ing taun 2001.

Iki diowahi dadi Henderson Fiesta kanthi tema pesta kidul-kulon, properti adhine menyang Fiesta Rancho. Nanging Fiesta minangka salah sawijining properti sing paling awon ing Stasiun kasebut nganti mati COVID-19, nalika Red Rock njupuk kesempatan kanggo nutup kanthi tujuan kanggo diinvestasi maneh ing proyek mbesuk.

Nalika kuwi, Red Rock ora samesthine kanggo ngedol tanah kanggo saingan bakal operator casino.

#Red #Rock #Resorts #Diwiwiti #Demolition #saka #Texas #Station #Fiesta #Henderson

casino stocks

Wild Wild West bakal nutup lan mbangun maneh, ujare Red Rock

dikirim ing: September 2, 2022, 07:15h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 07:15

Red Rock Resorts (NASDAQ: RRR) ngandika dina iki bakal nutup Wild Wild West Gambling Hall & Hotel lan bakal kabongkar ing nunggu pembangunan maneh mangsa.

Alam liar
Wild Wild West Gambling Hall & Hotel ing Las Vegas. Pamilik Red Rock ujar manawa bakal nutup papan kasebut lan mbangun maneh. (Gambar: Las Vegas Sun)

Wild Wild West, sing ana ing persimpangan I-15 lan Tropicana, ngilangi game meja ing taun 2020 amarga pandemi koronavirus. Panjaluk winates nyebabake Red Rock ngevaluasi maneh masa depan papan kasebut.

Ing memorandum kanggo karyawan dina, ngandika Presiden Station Casinos Scott Kreeger kabeh karyawan Wild Wild West bakal ana peran ing lokasi perusahaan liyane saindhenging Las Vegas Valley.

Saliyane panggonan jenenge ing Summerlin lan Green Valley Ranch ing Henderson, Red Rock makaryakke sawetara situs game ing account Station saindhenging wilayah Las Vegas. Perusahaan uga 10 kasino Wildfire, kalebu pitu ing Henderson, miturut website.

Sajarah Wild Wild West, Gosip

Ngelingi iku ora ing Las Vegas Strip utawa downtown Fremont Street, wis Wild Wild West sajarah menarik lan gosip related.

Sadurunge krisis financial global ing 2008, iki speculated sing Red Rock bisa nguripake property menyang telung casino, telung hotel ajang kanggo saingan utawa ngluwihi CityCenter. Taun mengko, uga dikabarake yen situs kasebut bisa dadi papan kanggo NFL Raiders. Sawetara ahli Las Vegas nuduhake Wild Wild West mbangun reputasi kanggo klien warni, kalebu magnet kanggo buruh ing Profesi paling tuwa ing donya.

Sing bisa uga ora bener, nanging sing ora bisa dibantah yaiku minangka real estate sing terkenal.

Paket pangembangan kaliber iki ora kasedhiya ing Las Vegas, “ujare Kreeger ing pratelan. “Kita bungah kanggo njupuk langkah pisanan iki kanggo reposition properti kanggo pembangunan mangsa.”

Red Rock nambahake 20 hektar ing Wild Wild West dumunung duwe “visibilitas banget lan akses kanggo Interstate 15 lan Las Vegas Strip.” 20 hektar iku bagéan saka 100 sing perusahaan game ing properti, menehi saran ana akeh kamar kanggo Red Rock duweni potensi mbangun resort terpadu luwih njlimet lan mewah ana.

Red Rock Ndadekake Kathah Las Vegas Moves

Kabar saka tutup Wild Wild West lengkap wektu sibuk Las Vegas-related aliran warta saka Red Rock.

Ing Juli, operator announced tuku 126 hektar tanah kidul Strip kanggo $ 172 mayuta-yuta – nambah nyekeli saka tanah sing ora digunakake ing Las Vegas Valley kanggo meh 430 hektar. Perusahaan asring entuk taun utawa dekade real estate sadurunge miwiti proyek anyar.

Sadurunge, perusahaan ujar manawa bakal mateni lan ngrusak Fiesta Henderson, Fiesta Rancho lan Texas Station. Gabungan 107,5 hektar ing ngendi kasino lenggah bakal didol lan panuku sing durung ditemtokake ora bakal bisa mbukak papan game ing properti kasebut.

#Wild #Wild #West #bakal #nutup #lan #mbangun #maneh #ujare #Red #Rock