Tag Archives: Polymarket

Catawba Two Kings

Polymarket Nambahake Futures Betting Olahraga California, Dagang Dilarang ing AS

dikirim ing: September 20, 2022, 08:59h.

Dianyari pungkasan ing: 20 September 2022, 08:59h.

Proposal taruhan olahraga California saiki kasedhiya ing situs dagang berjangka. Nanging, yen sampeyan ana ing AS, sampeyan dilarang melu pasar.

totoan olahraga California
Iklan layar tutup lan situs web kanggo papat kelompok nyiyapake kanggo utawa marang loro California olahraga totoan inisiatif sing bakal katon ing 8. November voting. Polymarket dina Selasa mbukak pasar dagang berjangka adhedhasar asil voting kanggo Props 26 lan 27, nanging dagang dilarang ing AS. (Gambar: Casino.org)

Polymarket ngluncurake pasar Selasa sore kanggo Proposisi 26 lan Proposisi 27. Polymarket kaya hibrida PredictIt-Kalshi sing nawakake dagang babagan asil acara politik, kayata pemilihan, uga asil ekonomi, cuaca, lan acara liyane.

Iku wis operasi ing Amerika Serikat, nanging ing Januari 3, Polymarket sarujuk kanggo mbayar denda $1,4 yuta kanggo Commodity Futures Trading Commission (CFTC) kanggo nawakake kontrak opsi loro-cara tanpa persetujuan komisi. Mengko ing sasi sing padha, Polymarket ngumumake bakal ngalangi pedagang AS nggunakake situs kasebut.

Polymarket nampilake sawetara pasar dagang sing ana hubungane karo acara olahraga, sing saiki dilarang dening peraturan CFTC.

Prediksi Iku misale jek sing iki bakal dadi panggonan kanggo pedagang US pasar ukuran kuwi ing totoan olahraga California. Nanging, CFTC mbatalake surat PredictIt “Ora Ana Tindakan” sasi kepungkur lan mrentahake ijol-ijolan kanggo mungkasi operasi ing Februari. Nalika PredictIt ngajokake tuntutan hukum kanggo mblokir tumindak CFTC, pejabat ijol-ijolan ora menehi kesempatan dagang anyar.

Pandhuan 26 v. praja 27

Kemungkinan, yen sampeyan wis menyang situs iki, sampeyan wis ngerti prab├ędan antarane Props 26 lan 27. Nanging, kanggo sing anyar kene, punika risak cepet saka loro ngukur sing muncul ing voting 8 November ing California.

Prop 26 bakal legalize Sportsbooks toko ing kasino suku lan negara papat trek balapan asli. Ana uga sawetara pranata totoan non-olahraga, kayata ngidini casinos suku kurban game table basis dadu lan roulette. Ana uga basa sing ngidini bangsa suku lan entitas liyane kanggo nggawa organisasi kanggo kaadilan yen padha pracaya sing lagi nindakake operasi game ilegal. Kasino Cardroom percaya yen istilah kasebut diarahake lan bisa nyebabake sawetara penutupan.

Prop 27 bakal legalize totoan olahraga online tengen negara. Didhukung dening pitung operator totoan olahraga nasional, tumindak kasebut mbutuhake revenue taruhan olahraga komersial kudu pajak ing 10%, kanthi 85% saka asil bakal mbiayai inisiatif kanggo layanan kesehatan mental lan wong sing ora duwe omah. Sisane bakal digunakake kanggo dana pembangunan ekonomi kanggo suku non-game.

Sportsbooks, negara suku, lan kamar kertu wis ngginakaken luwih saka $412 yuta digabungake kanggo njaluk pesen tengen kanggo tumindak. Kanthi pitung minggu sadurunge pemilihan, dadi kontes sing saya sengit antarane partai lan panyengkuyunge.

Ing jajak pendapat sing diluncurake minggu kepungkur, 54% pamilih ujar manawa arep milih ora ing Prop 27. Mung 34% sing ujar manawa arep milih ya. Survei independen sing ditindakake dening Institut Kebijakan Umum California ora kalebu pitakonan babagan Prop 26.

Pedagang Ora Ndhukung Loro-lorone

Kaping pisanan, pedagang ing Polymarket ora optimis babagan kemungkinan sukses saka rong langkah kasebut.

Saham kanggo Ora ing Prop 26 didagang ing 81 sen, kanthi Ya didol saben 19 sen. Ing Prop 27, saiki 65 sen kanggo Ora lan 35 sen kanggo Ya.

Kaya ijol-ijolan liyane, Polymarket mbayar saham partai sing menang ing $1 saben.

#Polymarket #Nambahake #Futures #Betting #Olahraga #California #Dagang #Dilarang #ing