Tag Archives: Poker

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Venetian Las Vegas mbatalake loro Turnamen poker pungkasan lan $ 1,1M njamin

dikirim ing: September 19, 2022, 07:06h.

Dianyari pungkasan: 19 September 2022, 07:19.

Venetian Las Vegas mbatalake rong acara pungkasan ing seri “Stairway to Millions” PokerGo akhir minggu iki – ing tengah turnamen – tinimbang resiko kelangan jaminan sing ditanggepi. Seri kasebut janji hadiah $ 2,15 yuta kanggo 12 acara. Nanging mung langgeng 10, ninggalake $ 1,1 yuta njamin ing meja poker.

kamar poker Venice
Venetian mbatalake rong turnamen pungkasan saka PokerGo Series lan $ 1,1 yuta njamin akhir minggu iki. Siji acara dibatalake 20 jam sadurunge dijadwalake diwiwiti, 48 jam sadurunge. (Gambar: Twitter)

Adhedhasar pokernews.com, Turnamen tuku-in $ 25,5K karo $ 500K dijamin ing pot wis dijadwal kanggo Minggu. Pemain sing mbayar dhuwit bakal nampa kursi ing acara tuku-in $ 51K ana, sing duwe jaminan $ 600K. (Seri iki nggunakake format unik ing ngendi kabeh pemain sing ngrampungake dhuwit kanthi otomatis maju menyang acara sabanjure.)

Nanging kedadean loro iku lepat, Pokernews.com kacarita, malah sawise sawetara pemain menang free entri kanggo turnamen Sunday.

Miturut situs poker, wolung acara pisanan kabeh ngluwihi jaminan. Nanging, dina Jumuah pungkasan, turnamen dijamin $ 200K kanthi tuku $ 10.4K mung narik 18 pemain, mula jaminan mudhun $ 20.8K. Banjur acara Sabtu sing dijamin $300K mudhun luwih saka $30K. Dadi nalika Paul Zappella ngalahake Stephen Song kanthi rega $ 124K ing wayah wengi, iki minangka babak final.

Keluhan Twitter Mlebet Kabeh

Dipuntedahaken acara ana, wrote PokerGO ing website: “The Stairway To Millions Originally wis 12 acara ing jadwal, nanging amarga kaputusan digawe dening The Venetian Resort Poker Kamar, loro acara pungkasan dibatalake.” Iki ngluncurake rasa pait Twitter.

“Batal njamin turnamen ing ngendi sampeyan menang satelit ora bisa ditampa,” tweet Adam Hendrix, sing dadi runner up ing Acara No. 9 kanggo $37K.

“Iki sebabe sampeyan nindakake kanthi bener,” tweet Terrance Reid. “@LodgePokerClub isih entuk pers apik sawetara wulan mengko nalika @VenetianPoker (expletive) pemain turnamen maneh.”

Salah siji pisanan utawa pungkasan wektu

Nalika mbatalake acara dijamin ing tengah saka seri turnamen dianggep wangun ala, iku ora aneh. Ing wulan Agustus 2022, Hustler Casino ing LA mbatalake turnamen sing dijamin $ 250K kanthi patang dina game. Casino general manager Shaun Yaple diterangno ing Twitter sing “klub ageng jumangkah kita sawise kita dirilis jadwal kita,” lan iku bakal “luwih apik kanggo regroup lan rencana kanggo mangsa (saka kanggo) metu saka Cliff.”

Ing wulan Juni 2022, Orleans Casino ing Las Vegas mbatalake telung acara multi-penerbangan sing isih ana ing seri poker Summer Open, kalebu siji kanthi jaminan $ 250K. Lan ing Desember 2021, juara poker Johnny Chan’s 88 Social Club ing Houston mbatalake turnamen sing wis direncanakake sadurunge klub kasebut mandhegake operasi amarga salah urus finansial lan masalah bangkrut. (Perdana Sosial mlebu lan nganakake Enchanted Xmas Series ing tanggal sing padha.)

Casino.org ora nampa respon kanggo panjaluk komentar saka Venetian nalika diterbitake.

#Venetian #Las #Vegas #mbatalake #loro #Turnamen #poker #pungkasan #lan #11M #njamin

Bernard Chong

Venetian ing Vegas bakal dadi tuan rumah Mid-States Poker Tour ing September

Dikirim ing: 29 Agustus 2022, 07:31

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 07:31.

Mid-States Poker Tour (MSPT) nggawe babak, siap bali menyang salah siji panggonan favorit. Sabanjure mandeg ing sirkuit punika Venetian ing Las Vegas, teka 3-5. September.

Venetian ing Las Vegas, NV
The Venetian ing Las Vegas, NV ing wayah wengi. resorts Casino sepisan maneh nyepakaké kanggo tuan rumah sawetara turnamen poker. (Gambar: Trip Savvy)

Venetian bakal dadi tuan rumah Acara Utama MSPT, turnamen tuku $ 1,100 kanthi jaminan $ 500,000. Ing acara MSPT padha ing Juni, pemain poker Argentina Federico Roberto dikirim hadiah utama $ 294,327.

Dina 1a lan 1b ditindakake ing tanggal 3 lan 4 September. Banjur, kabeh sing slamet kumpul maneh ing 5 September kanggo main ing meja final. 2.154 pemain melu ing acara kang Roberto wekasanipun menang, sanajan World Series of poker njupuk Panggonan ing wektu sing padha.

MSPT Nggawe Babak

Turnamen Venice sing bakal teka minangka bagéan saka acara tahunan MSPT ing AS. Ana pitung Acara Utama ing seri kasebut, uga sawetara acara tuku $ 360 liyane.

The MSPT Main Event pungkasan ana ing Grand Falls Casino ing Sioux Falls, SD. Ora narik kawigaten akeh wong – mung 503 pemain – nanging duwe hadiah utama $ 104,579. Beau Wilshire saka Shawnee, KS, minangka pemenang gedhe.

Sawise mandheg ing Venesia, MSPT tumuju California. Sycuan Casino Resort in San Diego bakal tuan rumah US poker Championship saka 15-25. September. Acara utama seri kasebut duwe $ 570,000 GTD kanggo pemain.

Sawisé iku, MSPT bakal Firekeepers Casino ing Michigan, ngendi Michigan State poker Championship sijine $ 1 yuta ing meja. Seri kasebut dumadi saka 13-16 Oktober. Sabanjure ing baris liyane mandeg ing South Dakota, ing Silverado Casino ing Deadwood, saka 21-23. Oktober.

Riverside Casino i Iowa nderek saka 27-30. Oktober. MSPT banjur bali menyang Venice kanggo acara liyane saka 1-6 November. Pungkasan, Running Aces Casino ing Columbus bakal dadi tuan rumah Winter Poker Classic Series saka 1-11 Desember.

Venice Enggo bareng yuta

Venetian ora mung mandeg biasa kanggo MSPT. Iku uga ajeg tuan rumah seri dhewe saka turnamen poker, salah siji kang wiwit dina.

Seri DeepStack Extravaganza III bakal mbukak nganti 2 Oktober, kanthi luwih saka $ 3,8 yuta ing kolam renang sing dijamin kasedhiya. Nerangake sawise DeepStack Showdown, sing ditindakake 1-29 Agustus.

Acara perdana yaiku $ 400 NLHE Monster Stack, sing menehi jaminan $ 15.000. Umume acara nawakake jaminan limang angka, nanging sawetara sing luwih dhuwur.

Acara UltimateStack NLHE $ 400 duwe jaminan $ 150,000. Ana uga $1,640 NLHE Stairway to Millions (STM), sing duwe jaminan $100,000. Saka ing kono, acara STM $10,400 nawakake $200,000 GTD.

STM $ 15.800 bakal menehi $ 300.000 lan acara STM $ 26.000 duwe jaminan $ 500.000. Acara gedhe yaiku turnamen STM $ 52,000, sing duwe $ 600,000 ing meja.

#Venetian #ing #Vegas #bakal #dadi #tuan #rumah #MidStates #Poker #Tour #ing #September

Bernard Chong

EPT Barcelona nyetel rekor, mundhakaken standar kanggo turnamen poker mangsa

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

European Poker Tour (EPT) bubar mungkasi mandeg ing Barcelona, ​​​​Spanyol, lan asil ngluwihi kabeh pangarepan. Seri turnamen dadi sukses sing acara poker mangsa bakal angel kanggo tindakake.

EPT Barcelona
pemain poker baris munggah ing meja sak iki sasi EPT Barcelona. Seri turnamen kasebut sukses banget, narik akeh peserta. (Gambar: Sport.es)

PokerStars EPT Barcelona seri njupuk Panggonan saka 8-21 Agustus ing Casino Barcelona. Saiki PokerStars wis rampung crunching kabeh nomer, iku cetha kok mandeg penting kanggo demo.

Luwih saka 60 acara kalebu EPT lan Estrellas Poker Tour (ESPT) bebarengan ing Casino Barcelona. Saperangan cathetan anyar muncul minangka asil, karo pemain poker anyar nambahake jeneng ing dhaftar juara eksklusif.

Mundhakaken Standard ing Live poker

Acara PokerStars Live paling gedhe sing ana ing Minggu Million Live ing King’s Casino i Rozvadov, Republik Ceko. Iki disetel ing 2017, nalika acara kasebut nyathet 5.045 entri. Nanging, Acara Utama ESPT € 1,100 narik akeh 6,313 kanggo nggawe kolam renang hadiah luwih saka € 6 yuta (US $ 5,98 yuta).

Akibaté, 938 pemain kabeh nampa awis; jumlah paling cilik € 1.820 (US $ 1.813). Rick van Bruggen saka Walanda minangka pemenang sing luwih gedhe, nanging kanthong € 600.000 (US $ 598.080). Sing paling menang nganti saiki mung $20.000.

Inggris poker pro Jack Sinclair teka ing kaloro ing acara, njupuk ngarep € 377.120 (US $ 375.913). Sawetara dina sabanjure, dheweke rampung kaping 78 ing Acara Utama EPT € 5,300, nambah € 20,480 liyane (US $ 20,416). Wiwit wiwitan taun, dheweke wis ngunggahake luwih saka $ 500,000 ing aksi turnamen langsung, miturut Hendon Mob.

Acara Utama EPT lan Urusan Internasional

Acara Utama EPT minangka acara gedhe liyane. Iki narik kawigaten 2,294 entri – sawetara sing mlebu gratis liwat acara satelit – sing mbantu nggawe kolam renang hadiah € 11,125,900 (US $ 11,19 yuta).

Rekor EPT Main Event sadurungé kanggo partisipasi ana 1.988, disetel ing 2018. Kajaba iku, turnamen paling anyar uga nyuwil rekor paling akeh negara sing melu, narik pemain saka 78. Ing 2019, 75 negara diwakili.

Giuliano Bendinelli dadi juara EPT Main Event sawise ngalahake wong Prancis Jimmy Guerrero ing pertandhingan pungkasan. Nanging, ngadhepi pertandhingan kasebut, ora mungkin, amarga Bendinelli mung duwe siji wuta gedhe.

Nanging, dheweke bisa nyingkirake, entuk gaji € 1,49 yuta (US $ 1,48 yuta). Guerrero njupuk ngarep € 1,25 yuta (US $ 1,24 mayuta-yuta) kanggo efforts . Kajaba iku, finalis 328 kabeh njupuk dhuwit paling ora € 5,907 (US $ 5,890).

Francisco Benitez saka Uruguay mbantu nempatake negarane ing peta poker nalika EPT Barcelona. Dheweke menangake rong acara, turnamen € 10K Mystery Bounty lan € 25K High Roller. Kanggo loro, dheweke kanthong € 570.000 (US $ 568.461).

Mikita Badziakouski uga tampil apik. Sawise ilang hadiah utama ing EPT Monte Carlo Main Event awal taun iki, Belarusian poker pro dikirim EPT Barcelona € 100.000 Super High Roller. Iki minangka mbaleni prestasi sing padha wiwit taun 2018.

Ana uga reguler liyane sing ora mlebu ing Acara Utama. Lucas Silva Rocha saka Brasil nindakake kanthi apik, nyekel posisi 14. Nanging, Maria Lampropulos, Benjamin Pollak, Timothy Adams lan liya-liyane padha ora begja.

EPT Acara Mbangun Steam

Seri EPT taun iki sukses banget. COVID-19 meksa mandheg kanggo turnamen, nanging seri iki nuduhake pentinge.

Pisanan mandeg ing demo King kang Casino . Ing kana, Acara Utama narik kawigaten 1,190 lan menehi dhuwit luwih saka € 5,77 yuta (US $ 5,76 yuta). Salajengipun, EPT Monte Carlo mbuktekaken sukses ageng. Acara Utama nampilake 1,073 entri sing nyebarake luwih saka € 5,2 yuta (US $ 5,18 yuta).

Perhentian EPT sabanjure yaiku London. Hippodrome Casino bakal tuan rumah seri saka 18-28. Oktober, karo € 5.300 Main Event njupuk Panggonan 22-28. Oktober.

Acara EPT pungkasan kanggo 2022 bali menyang King’s Casino ing Rozvadov saka 7-18 Desember. Acara Utama € 5,300 dijadwalake tanggal 12-18 Desember.

#EPT #Barcelona #nyetel #rekor #mundhakaken #standar #kanggo #turnamen #poker #mangsa

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Sapphire Las Vegas Strip Club Nggoleki Lisensi Video Poker Gaming

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 12:48

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 01:41h.

Sapphire Las Vegas, klub Strip paling gedhé dhéwé-proclaimed ing donya, ngupaya lisensi game negara lan persetujuan kabupaten kanggo operate mesin poker video bar-top.

Hiburan diwasa paling gedhe saka klub Sapphire Las Vegas wong kang
Sapphire Las Vegas, ing wengi pra-pandemi. Klub Gentlemen, sing bisnise mudhun 25% amarga COVID, ngupaya nyisihake 1,000 saka 71,000 kaki persegi kanggo video poker. (Gambar: lasvegasweekly.com)

Klub kasebut wis ngalami penyusutan pandemi lan golek sumber penghasilan liyane. Nanging, miturut Las Vegas Review-Journal, Lisensi ngadhepi sawetara resistance saka Komisioner Clark County.

Tumindak ing Papan Omben-omben lan Lisensi, komisaris milih kanthi bulat ing 2 Agustus kanggo tundha mutusake apa bakal nyetujoni lisensi Sapphire nganti paling ora Oktober. Wektu tundha iki supaya luwih kasebut kanthi teliti, nimbang apa kanggo menehi pangecualian kanggo 43-Arige aturan sing mbutuhake 250-mlaku misahake antarane bisnis mesin slot lan hiburan diwasa.

Pangecualian iki dibutuhake kanggo menehi lisensi game kanggo klub Strip. Komisaris diprentahake mung kanggo menehi yen dheweke mutusake yen lisensi game ora bakal mengaruhi “kesehatan, safety lan kesejahteraan” karyawan bisnis utawa pelanggan.

Karawitan Tari Ora Kebak Maneh

Sapphire wis nyuda 25% ing kira-kira 500,000 pelanggan taunan amarga kerugian COVID-19, miturut RJ. Klub Strip minangka salah sawijining bisnis pungkasan sing diidini mbukak maneh sawise mati pandemi sing diwajibake negara ing taun 2020.

Kanggo menehi ganti rugi, pemilik kadhaptar klub, SHAC LLC, ngajokake aplikasi lisensi game winates karo Papan Kontrol Gaming Nevada ing Juni. Ngidini maksimal 15 mesin slot minangka jinis lisensi sing biasane digoleki ing toko lan toko lan tavern.

Sapphire ngusulake kanggo nginstal rolas mesin poker ing 1.000 meter persegi ing klub 71.000 meter persegi, metu saka hiburan diwasa.

Virginia Valentine, presiden Nevada Resorts Association, marang Komisioner sing dheweke ngangap sing lisènsi bisa nyetel precedent kanggo game lisènsi ing klub Strip liyane. Dheweke ujar manawa tren kasebut bakal duwe “konsekuensi sing ora disengaja.” Nanging, lisensi game winates kanggo slot sadurunge wis diwènèhaké kanggo loro klub lanang wilayah Las Vegas liyane: Club Platinum lan Play It Again Sam.

Waterfall Proof Load ing Pangkuan Sapphire

Nanging beban kanggo mbuktekake kaslametan tiba ing Sapphire, miturut Komisioner Clark County Jim Gibson.

Pandanganku yaiku ana dhasar dhasar sing wicaksana sing kudu misahake panggunaan kasebut, “ujare ing rapat komisioner 2 Agustus. “Muga-muga nalika kita maju … dheweke bisa ngatasi keprihatinan kasebut, amarga aku mikir yen dheweke kudu nggawa bal, kanthi efektif ora mung ora ala kanggo kita, nanging apik kanggo nggawe pangecualian iki.”

minangka RJ nuduhake, putra Gibson, Brin Gibson, kepala Papan Control Gaming, kang bakal krungu panjalukan Sapphire kanggo lisensi.

Sapphire wis dianakaké lisensi kabaret hiburan wiwit 2003. David Brown, pengacara makili SHAC LLC, marang Komisioner sing klub punika “bisnis terhormat” karo “hubungan kerja luar biasa” karo Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas.

Dheweke udur sing lisensi game bakal nerjemahake menyang liyane pengawasan kanggo klub minangka agen Gaming Control Board saiki ajeg mriksa operasi.

#Sapphire #Las #Vegas #Strip #Club #Nggoleki #Lisensi #Video #Poker #Gaming

Iowa greyhounds

Pamuter Poker Lan Shak Dikenani Biaya Kanthi ‘Mbeling’ Pasar Logam Mulia

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 12:40.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 12:42.

totoan dhuwur pamuter poker Dan Shak ing banyu panas karo pengatur financial US – maneh. Ing dina Jumuah, sirkuit reguler 63 taun dituduh ngapusi pasar emas lan perak ing Commodity Exchange Inc. (COMEX).

Dan Shako
Lan Shak main ing WPT Aria Summer Championship 2019. Iki dudu sepisanan warga Las Vegas duwe masalah karo regulator finansial. (Gambar: World Poker Tour)

“Spoofing” nuduhake laku ilegal kanggo nyelehake tawaran ing komoditas kanthi tujuan kanggo mbatalake sadurunge eksekusi ing upaya kanggo ngapusi pasar.

Miturut complaint sipil sing diajukake dening Commodity Futures Trading Commission (CFTC), saka Februari 2015 nganti Maret 2018, lan ing “ratusan” kesempatan, Shak melu “tumindak manipulatif utawa ngapusi” kanthi menehi pesenan gedhe kanggo emas utawa perak berjangka sing dheweke ora duwe.niat nutup. Ing wektu sing padha, mlebu ing urutan asli ing sisih ngelawan pasar iki.

Sinyal palsu

“Kanthi nggawe pesenan spoof, Shak sengaja utawa sembrono ngirim sinyal palsu saka tambah sumber utawa dikarepake dirancang kanggo trick peserta pasar menyang nglakokaké marang pesenan ing sisih ngelawan saka pasar, kang bener wanted kanggo nepaki,” complaint CFTC alleges.

Pesenan palsu Shak ngidini dheweke nepaki pesenan ing sisih ngelawan pasar luwih cepet, kanthi rega sing luwih apik, lan / utawa kanthi jumlah sing luwih gedhe tinimbang sing bakal ditindakake, “jelas CFTC.

Pengawas kasebut ngupaya, antara liya, relief, denda moneter sipil, repeals, larangan perdagangan, lan injunksi permanen marang pelanggaran hukum komoditas federal ing mangsa ngarep, kaya sing diduga.

Shak basis Vegas Las kondhang ing donya poker lan peralatan ing sirkuit turnamen totoan dhuwur, karo kira-kira $ 11,7 yuta ing menang turnamen net, miturut Hendon Mob Database. Dheweke uga dadi pangadeg lan mantan principal Hedge fund SHK Management. Kaca LinkedIn dheweke saiki nyathet dheweke minangka “pedagang komoditas sing kerja dhewe.”

lemah goyah

Shak wis sadurunge karo CFTC. Ing 2013, dheweke mbayar denda $400.000 amarga nyoba ngapusi rega kontrak berjangka minyak mentah manis ing New York Mercantile Exchange (NYMEX). Dheweke dilarang dagang kontrak berjangka langsung ing pasar apa wae sajrone wektu tutup rong taun. Ing 2015, dheweke didenda $100.000 amarga nglanggar larangan kasebut.

Tuduhan kasebut nduduhake maneh manawa CFTC bakal nuntut penuntutan lengkap, pelanggaran sing duweni potensi ngrusak integritas pasar kita, “ujare Gretchen Lowe, direktur akting saka divisi penegakan CFTC, babagan dakwaan paling anyar.

Tuduhan kasebut ana ing mburi kasus blackmail profil dhuwur babagan telung mantan bankir JP Morgan. Wong-wong mau dituding konspirasi kanggo ngapusi rega, penipuan kabel, penipuan komoditas lan spoofing ing pasar berjangka logam mulia. Juri ing Chicago saiki nimbang kasus kasebut.

Ing 2020, JPMorgan mbayar $920 yuta kanggo ngrampungake tuntutan hukum babagan tumindak sing didakwa.

#Pamuter #Poker #Lan #Shak #Dikenani #Biaya #Kanthi #Mbeling #Pasar #Logam #Mulia