Tag Archives: Plans

casino stocks

CEO Disney Chapek Details ESPN Plans For Sports Betting

dikirim ing: September 15, 2022, 03:01h.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 03:25.

CEO Walt Disney (NYSE: DIS) Bob Chapek negesake manawa dheweke ndeleng taruhan olahraga mlebu ESPN mangsa, nanging ditambahaké entitas media olahraga ora bakal langsung melu totoan.

capek
CEO Disney Bob Chapek ing D23 Expo ing 2019. Dheweke bubar ujar manawa taruhan olahraga tetep dadi bagean saka ESPN mangsa. (Gambar: Patrick Fallon/Bloomberg)

Chapek nggawe komentar wingi ing Goldman Sachs Communacopia + Technology Conference. Nanggepi pitakonan saka analis ekuitas Goldman Sachs Brett Feldman, pangareping eksekutif Disney ujar manawa taruhan olahraga minangka salah sawijining pilihan sing dideleng Disney kanggo nglawan “penyusutan alam semesta kabel,” nalika njaga pandangan kasebut. ESPN paparan taruhan ora mbebayani kanggo merek Disney sing luwih jembar.

Nyelehake link, contone, sing mbokmenawa aplikasi paling kamungkinan – link outbound, ora app minangka app, nanging app, link outbound menyang situs totoan olahraga, ESPN-branded, ora bakal duwe pengaruh ing ekuitas merek kanggo Disney nanging bakal duwe pengaruh sing positif banget marang ekuitas merek kanggo ESPN amarga pamirsa sing luwih enom nuntut,” ujare Chapek.

Dheweke ora nemtokake cara upaya sing gegandhengan karo link bisa diwujudake ESPN. Paling taun, kacarita sing raksasa media olahraga ngupaya persetujuan lisensi multi-taun $ 3 milyar karo operator Sportsbook, lan padha ing rembugan karo Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan DraftKings (NASDAQ: DKNG). Nanging kesepakatan kasebut ora kedadeyan.

Wektu sing apik kanggo Komentar Chapek

Iki bisa uga mung kebetulan, amarga konferensi Goldman Sachs dijadwalake pirang-pirang wulan. Nanging Chapek nggawe komentar mung rong dina sawise investor aktivis Daniel Loeb nolak rencana kanggo nyurung Disney dadi spinoff. ESPN.

Bagéyan saka alesan pangadeg Third Point kanggo pamindhahan kasebut yaiku- ESPN bisa nggawe luwih apik nggunakake olahraga kesempatan totoan minangka entitas ngadeg-piyambak. Ing dina Minggu, Loeb ujar manawa dana pager dheweke duwe “pangerten sing luwih apik”. ESPN Nilai kanggo Disney. Ing konferensi kasebut, Chapek ngonfirmasi manawa jaringan olahraga bakal tetep ana ing perusahaan kasebut.

“Perusahaan Walt Disney nambahake akeh ESPNlan ESPN ditambahake akeh menyang The Walt Disney Company. Lan sampeyan bisa ndeleng soko minangka prasaja minangka mbendel alus, nanging sampeyan uga bisa ndeleng keuntungan sanget sing urip olahraga ndadekke kanggo perusahaan, salah siji saka titik iklan tampilan utawa saka titik pamirsa tampilan utawa saka sudut pandang fandom. ” jare nanggapi pitakone Feldman. “Lan kita mikir sing penting banget.”

Pungkasan wulan, Chapek ngandhani investor Disney manawa perusahaan kasebut bakal nggawe pengumuman taruhan olahraga sing penting.

Nunggu ESPN Sports Betting Splash

dina iki, ESPN ora ilang cahya kanggo totoan olahraga. Nduwe hubungan karo Caesars Sportsbook lan DraftKings, lan tambah akeh miringake konten ing macem-macem platform menyang pamirsa sing luwih enom sing dianggep minangka penggemar taruhan.

Nanging, jaringan ora langsung disambung menyang operasi Sportsbook, lan iku ora cetha yen lan nalika iku bakal kelakon.

Disney wis suwe dikabarake minangka panuku potensial sawetara operator buku olahraga sing luwih cilik – kabeh bisa dituku kanthi gampang – nanging Chapek ora nyebutake kesepakatan kasebut ing konferensi Goldman Sachs.

#CEO #Disney #Chapek #Details #ESPN #Plans #Sports #Betting

Catawba Two Kings

Caesars Plans Sportsbook Truck Tour minangka Gear Shift Marketing efforts

Dikirim ing: 14 September 2022, 06:10.

Dianyari pungkasan ing: 14 September 2022, 06:48.

Caesars Entertainment ana announced demo negoro nampilaken ora Sepur, nanging selaras 18-wheelers. Truk bakal ningkataké perusahaan Las Vegas olahraga online totoan app ing 17 dijadwal mandeg liwat mbesuk Super Bowl.

truk Caesar
Caesars Entertainment ngrancang tur truk ing saindenging negara wiwit saiki liwat Super Bowl kanggo promosi buku olahraga seluler lan aplikasi iGaming perusahaan. Presiden Digital Eric Hession ujar manawa minangka bagean saka “pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake” kanggo akuisisi lan retensi pelanggan. (Gambar: Caesars)

Tur kasebut bakal diwiwiti ana ing Stadion Highland ing Orchard Park, NY, ing ngendi Buffalo Bills dadi tuan rumah Tennessee Titans. Awal mandeg uga bakal pas karo Opening saka Caesars ‘gaya sportsbook’ bale, dumunung ing pojok lor-kulon stadion, miturut release Caesars.

Ing stadion, rig gedhe bakal dadi hub aktivasi, nawakake insentif unik kanggo pangguna anyar lan “pengalaman VIP” kanggo anggota Caesars Rewards. Uga bakal dadi tuan rumah studio produksi lan podcast kanggo ngirim konten ing saben mandeg tur. Caesars Sportsbook Partners ESPNCBS Sports, lan Omaha Productions Peyton Manning kabeh bakal melu pangembangan konten, uga duta besar Caesars lan selebriti liyane.

“Bebarengan karo Caesars, kita wis ngrancang pengalaman tangan sing ora iso lali sing mesthi nyenengake para penggemar olahraga ing saindenging negara,” ujare Manning.

Ganti Arah

Tur truk bakal nyorot Caesars taun kapindho operasi Sportsbook. Caesars Entertainment tuku operator taruhan olahraga William Hill taun kepungkur, lan kanthi resmi ngganti jeneng divisi AS dadi Caesars ing Agustus 2021.

Tur iki uga nuduhake owah-owahan ing pendekatan Caesars kanggo entuk pelanggan anyar lan nahan pelanggan sing wis ana.

Nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing ora bisa dilalekake lan nganggep kaya bangsawan tetep dadi penekanan utama. Presiden Caesars Digital Eric Hession ngandika. “Tur Truk Caesars Sportsbook & Casino minangka bab sing nyenengake ing crita kita nalika kita mindhah fokus marketing menyang pendekatan sing luwih lokal lan ditargetake ing taun kapindho.”

Kaya sing katon ing taun kepungkur karo penggemar FanDuel, DraftKings, lan BetMGM, Caesars nawakake taruhan “bebas risiko” $ 5,000 kanggo pangguna anyar taun kepungkur. Bonus kasebut mbantu dheweke dadi pimpinan awal ing New York, sanajan FanDuel lan DraftKings wis nyusul.

Sadurungé taun iki, Caesars ngumumake rencana kanggo nyuda belanja iklan ing operasi online. Sajrone telpon penghasilan kuartal kaping pindho perusahaan induk karo analis investasi, CEO Tom Reeg ujar manawa mbuwang pariwara sing direncanakake dipotong nganti atusan yuta dolar minangka upaya kanggo nggawe sisih digital luwih lestari.

Nganti saiki, ora ana pengaruh ing pangsa pasar perusahaan, ujare.

“Dibandhingake karo musim gugur pungkasan, kayane kita wis ninggalake udhara kanthi lengkap. Nanging sampeyan bakal entuk iklan utawa loro gumantung ing ngendi sampeyan lan apa sing lagi ditonton, “ujare Reeg.

NFL College Football Game ing Tour

Sawise Buffalo, tur Caesars bakal dianakaké ing Stadion Lucas Oil 25. September kanggo game ngarep Indianapolis Colts nglawan Kepala Kansas City.

Paling mandeg related kanggo game NFL. Nanging ana rong game bal-balan kuliah musim biasa ing tur. Ing 8 Oktober, Ohio State bakal lelungan menyang Michigan State, lan ing November 5, Alabama lan LSU bakal gawe anyar saingan ing Baton Rouge. Caesars minangka mitra resmi LSU Athletics.

Ana uga game NHL ing jadwal, minangka truk bakal ing Washington, DC, kanggo Capitals Oktober 12 pambuka ngarep marang Boston Bruins. Caesars ngoperasikake buku olahraga ing Capital One Arena.

Dhaptar papan wisata paling anyar bisa ditemokake ing kene. Sawetara lokasi nyata kanggo acara Caesar tetep ditemtokake.

#Caesars #Plans #Sportsbook #Truck #Tour #minangka #Gear #Shift #Marketing #efforts

casino stocks

Macau slot , Tabel Game Plans bisa ngluwihi Sands China

Dikirim ing: 1 September 2022, 05:11.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 05:38h.

Malah distribusi saka mesin slot lan game table tengen resorts terpadu dilakokno dening concessionaires Macau bisa dadi masalah kanggo Sands China, miturut analis Morgan Stanley.

Pasir Cina
Macau Venice. Morgan Stanley ngandika operator Sands China bisa ngrugekke kanggo nyoba kanggo roto-roto disebaraké slot lan game table. (Gambar: YouTube)

Ing pranata saka wilayah administratif khusus anyar (SAR) hukum game, watesan watesan slot kanggo 12.000 piranti ing Macau casino, lan 6.000 game table. Nalika angka kasebut selaras karo tingkat sing katon ing pungkasan kuartal kaping pindho, angka kasebut luwih murah tinimbang sing katon sadurunge pandemi koronavirus. Ing 2019, ana luwih saka 17.000 mesin game ing ajang game Macau, lan 6.739 game table.

Nalika operator Macau koyone nyaman karo syarat revenue taunan watara $ 866.000 saben meja lan $ 37.100 saben mesin (kabeh tokoh ing dolar AS), momok saka regulator duweni potensi prentah equalization saka slot lan game table bisa nimbang ing sawetara konsesi, kalebu Sands China- operator paling gedhe ing SAR.

Yen pengatur Macau nerusake karo ngukur podo, iku tegese saben concessionaire anduweni hak 1.000 Tabel lan 2.000 mesin game. Sing duweni potensi kuwatir kanggo operator Sands China, minangka mlaku limang resorts terpadu ing SAR.

Ora Kabeh Kabar Bad kanggo Sands China

Nalika watesan piranti game / tablet temtunipun gawe kuatir kanggo Sands China, Morgan Stanley cathetan sing plans ambisi kanggo alesan prasaja: Sawetara operator cilik ora duwe dawane kothak kanggo nampung fasilitas game liyane.

Bank kasebut MGM China, sing mbukak loro panggonan ing Macau, minangka conto utama saka konsesi ora duwe kamar kanggo nambah liyane slot lan tabel.

Ing teori, yen plans maju, Sands China lan SJM Holdings bakal ilang metu ing game table. Kangge operator Venetian Macau Galaxy Entertainment lan Melco Resorts & Hiburan kabeh bakal ilang slot , miturut Morgan Stanley.

Ing tangan liyane, MGM China-yen bisa nadhahi tambahan anyar-lan Wynn Macau bakal nambah game table, nalika MGM, SJM, lan Wynn bakal nambah slot saben, Bank ditambahake.

Macau Bisa Nundha Rencana Distribusi

Watesan nomer mesin lan meja kasedhiya kanggo tamu iku salah siji bab. Nanging mesthekake ana distribusi sing padha ing ndonya iku prakara liyane, lan siji regulator Macau bisa uga ora pengin miwiti amarga industri game SAR terus berjuang karo kejatuhan saka pandemi koronavirus.

Sadurungé dina iki, Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming ngandika revenue game reged Agustus (GGR) $ 270,8 yuta, utawa mung setengah saka tingkat Agustus 2019. Analysts ngukur data revenue Macau anyar marang comparison 2019, minangka taun pungkasan sadurunge COVID- 19 krisis. 19.

Kajaba iku, pengatur bisa wegah tinker karo model bisnis Sands China kang, kang umumé mimpin dening massa lan pemain premium – titik tombol ing wektu nalika sawetara Analysts pracaya pasar game VIP Asia-Pasifik isih taun adoh saka mbalekake.

#Macau #slot #Tabel #Game #Plans #bisa #ngluwihi #Sands #China

Choctaw Casino & Resort – Durant

Las Vegas Boulevard Plans ‘Road Takeover’ Sing Resiko Dihentikan Polisi

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 11:41

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 11:41h.

Polisi lokal mbatesi acara nyopir sembrono sing direncanakake akhir minggu kepungkur ing Las Vegas Boulevard. Pembalap bakal ketemu ing garage parking Resorts World Las Vegas ana. Wong loro didakwa, lan kabar babagan penahanan kasebut dilaporake akhir minggu iki.

Graham Liberal, kiwa, lan Michael Alex ing foto cangkir
Graham Liberal, kiwa, lan Michael Alex ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Duo kasebut didakwa sadurunge melu ‘pengambilalihan jalan’ ing Las Vegas Strip. (Gambar: LVMPD)

Kabar babagan kedadeyan kasebut wiwit katon ing media sosial minggu kepungkur. Polisi miwiti investigasi lan panitia Graham Liberal lan Michael Alex dicekel.

Acara iki biasane diarani minangka “pengambilalihan jalan”. Padha sok-sok katon ing California.

Salah sawijining stasiun TV Los Angeles, KTLA, diterangake asring nglibatno atusan penonton lan akeh mobil sing teka ing lokasi sing wis dijadwal. Dheweke kerep mblokir lalu lintas liyane lan nindakake aksi beresiko dhuwur nalika nyopir.

Kadhangkala dibandhingake karo mob lampu kilat, diwenehi cara promosi lan jadwal, nanging dianggep mbebayani.

Padha kedaden ing Nevada. Nanging acara ngrancang iki dipercaya dadi pisanan kanggo Las Vegas Strip.

Acara Reconnaissance Polisi

Ngerti kahanan kasebut, petugas Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) mriksa pemandangan ing persimpangan Las Vegas Boulevard lan Pebble Road ing dina Jumuah kepungkur, miturut KSNVstasiun TV lokal.

Ana ing endi wae antarane 50 lan 75 pembalap karo mobil ngumpul ing kono. Salah sawijining mobil yaiku Dodge Charger kanthi bungkus karakter kartun, ujare laporan kasebut.

Ban ing Dodge wiwit muter lan driver nindakake donat. Iki minangka maneuver nyopir sing beboyo ing ngendi sopir nyopir mobil ing bunder sing sempit. Kanthi mencet pedal gas, dheweke asring ninggalake tandha-tandha skid ing trotoar.

Nalika polisi nonton sopir, dheweke uga nuduhake senjata api, ujare polisi. Dheweke banjur sijine ing sabuk. Dodge kadhaftar karo Michael Alex, polisi ngandika. Dheweke nyopir.

Alex lan penumpang, Graham Liberal, sing nggunakake akun media sosial “Mr.Gotdamnit_” dicekel polisi Metro.

Alex didakwa kanthi trick driving, nglirwakake safety wong utawa properti, lan nggawa senjata sing didhelikake tanpa ijin, KSNV kacarita. Liberal didakwa ngatur kontes kacepetan, laporan kasebut ditambahake.

Liberal ningkataké acara driving padha ing AS, miturut KELAS, stasiun TV lokal liyane. Dheweke dikenal akeh pangguna media sosial.

Ing antarane sing melu ing acara kasebut yaiku bocah-bocah umur rong nganti 12 taun, KELAS ngandika.

Miturut hukum negara, trick driving ditetepake minangka “nggunakake kendharaan kanggo nindakake trick, stunt, utawa maneuver liyane ing dalan umum sing lalu lintas wis dialihake, kalem, diblokir, utawa diblokir kanggo ngidini nindakake trik, stunt, utawa maneuver liyane. . .” Tumindakipun asring kacathet.

Nanging LVMPD duwe tembung sing kuat kanggo promotor lan pembalap acara kasebut.

“Aja teka ing kutha kita lan mikir sampeyan bakal njupuk alih!” LVMPD ngandika ing kirim ngumumake penahanan.

Sadurunge Risky Driving

Ing taun 2020, Veronica Acosta, 43, saka Riverside, California tilar donya amarga ciloko sawise SUV sing ditumpaki nabrak tembok ing garasi parkir Paris Hotel & Casino. Dumunung ing Las Vegas Strip.

Scott Thomas, 39, saka Montclair, California, minangka pembalap. Dheweke didakwa nyopir ing pengaruh.

Ing kedadean sing ora ana hubungane, buruh casino sing protes ing njaba Casino Woodbine ing Etobicoke, Toronto, ditabrak mobil ing garis piket ana wengi. Serikat kasebut ngaku tumindak kasebut disengaja.

Dheweke nandhang tungkak sing rusak lan bruises sing mbutuhake jahitan.

#Las #Vegas #Boulevard #Plans #Road #Takeover #Sing #Resiko #Dihentikan #Polisi