Tag Archives: Penuntut

Choctaw Casino & Resort – Durant

Penuntut Las Vegas pengin ngeksekusi terdakwa ing pembunuhan mudo

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 03:34.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 03:34.

Wong loro sing didakwa karo pirang-pirang perampokan lan tembak-menembak ing Las Vegas Strip sing fatal ing Las Vegas Strip, miturut laporan kasebut. Las Vegas Review-Journal. Kantor jaksa distrik Clark County ngajokake dokumen minggu kepungkur ing pengadilan kanggo mbukak dalan kanggo eksekusi wong-wong mau yen padha ketemu guilty saka angkara.

Jessani Carter, kiwa, lan Jordan Ruby, ing foto cangkir
Jessani Carter, kiwa, lan Jordan Ruby, ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Loro-lorone padha dipenjara ing biaya Rajapati sawise shooting lan rampokan ing Las Vegas Strip. (Gambar: LVMPD)

Ing wulan Februari, Jessani Carter, 20, lan Jordan Ruby, 18, loro saka California, didakwa ing 13 tuduhan. Antarane tuduhan marang wong loro kasebut yaiku rong tuduhan pembunuhan kanthi senjata mateni korban sing umure 60 taun utawa luwih.

Upaya mateni, rampog bersenjata, nyoba rampog, lan konspirasi yaiku sawetara, KELASstasiun TV lokal, ngandika.

Wakil Kepala Jaksa Distrik Marc DiGiacomo lan Jaksa Distrik Steve Wolfson ora nemtokake sebabe dheweke njaluk paukuman pati kanggo jumlah pembunuhan.

Pengamat Lugu

Bukti bakal nuduhake manawa loro terdakwa teka ing Las Vegas ing dina paling sibuk ing taun kanggo ‘nggawe dhuwit’ kanthi ngrampok wong ing koridor wisata, “tulis DiGiacomo ing dokumen pengadilan ana. Review-Jurnal kacarita.

“Sajrone tumindak ‘nggawe dhuwit’, loro terdakwa mateni wong loro sing ora salah nalika njupuk dhuwit lan / utawa properti.”

Carter lan Ruby tetep ditahan ing Pusat Penahanan Clark County. Ora ana jaminan sing disetel. Pasangan kasebut sabanjure bakal katon ing pengadilan tanggal 25 Agustus. Dheweke durung diadili ing pengadilan.

Penuntut nyatakake yen sajrone rong dina, para terdakwa melu perampokan limang. Dheweke ana ing garasi parkir ing kasino lan ing mall Fashion Show.

Biasane wong loro kuwi nyopir BMW menyang garasi. Padha nggoleki korban rampokan, banjur siji tersangka metu saka kendaraan, polisi ngandika. Dheweke nyedhaki korban, nuding bedhil lan ngrampok, tambah polisi.

rampokan njupuk Panggonan ing Wynn Las Vegas. Mengko, ing Fashion Show mall, cedhak ngendi Clarice Yamaguchi, 66, saka Hawaii tiwas fatal, miturut Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD).

Banjur, ing Sahara Las Vegas, maling nyoba nyolong tas ransel saka buruh ing kana. Para bandit uga nembak karyawan kasebut.

Diterusake karo rampokan Stasiun Istana ing garasi parkir. Ing rampokan liyane ing garasi sing padha, Hyo Sup Um, 60 taun, tatu. Dheweke banjur seda. Dompete dicolong.

Sawetara rampokan kejiret ing video pengawasan. Bukti liyane bisa uga kalebu senjata api Glock 9mm.

Wiwit paukuman pati dibalekake ing 1977, Nevada wis ngeksekusi 12 narapidana, miturut Koalisi Nevada Menentang Hukuman Mati (NCADP).

Nanging Nevada ora ngeksekusi terdakwa luwih saka 16 taun, ujare Presiden NCADP Nancy Hart. Sacara nasional, akeh terdakwa sing dihukum mati liwat proses banding sing ekstensif lan larang.

Carter Ngandika Dheweke Ora Rampok

Carter, sajrone wawancara karo Review-Jurnal, nolak kaluputan ing angkara. Carter ngaku yen polisi LVMPD nyekel “wong sing salah.”

Dheweke ngandhani koran yen dheweke yakin bakal dibebasake saka pakunjaran. Dheweke luwih ngakoni minangka “platinum” gambler ing resort Strip.

#Penuntut #Las #Vegas #pengin #ngeksekusi #terdakwa #ing #pembunuhan #mudo