Tag Archives: Penn

Macau casinos gaming revenue GGR

College Township Near Penn State nerangake 2019 kaputusan kanggo ngidini Casino

dikirim ing: September 5, 2022, 02:58h.

Dianyari pungkasan ing: 4. September 2022, 05:07.

College City Council, ngadhepi backlash kuwat saka anggota masyarakat, diterangno kaputusan sing duweni potensi ngidini kasino komersial ing wilayah Center County.

College Township Nittany Mall Penn State
Warta lokal kalebu penutupan Macy ing Nittany Mall ing Januari 2020. Bally kepengin nyeleh casino ing tilas toko anchor toko, nanging College Township krungu akeh oposisi saka anggota masyarakat. (Gambar: WTAJ)

Pennsylvania lawmaker lan Gubernur Tom Wolf (D) ing 2017 akeh ditambahi game ing Persemakmuran ing apa bipartisan efforts kanggo generate revenue tax anyar. Majelis Umum Republik-kontrol ndukung gambling liwat tax mundhak kanggo jembatan longkangan budget negara. Bill legalizes iGaming, terminal video game (VGT) ing truk tartamtu mandeg, totoan olahraga, olahraga Fantasi, Lounge game bandara, lan minangka akeh minangka 10 bata-lan-mortir mini-kasino.

Nanging, paket game menehi kotamadya lan kotamadya lokal hak milih-metu kanggo exempt piyambak saka pertimbangan hosting mini-kasino Kategori 4. Pennsylvania Gaming Board Control (PGCB) milih-metu nganti Agustus 2019. Luwih saka 1.000 dewan lokal. lan dewan iya, nanging College Township ora siji saka wong-wong mau.

Kira-kira telung taun mengko, College Township ngadhepi akeh musuhan saka masyarakat minangka konsorsium dipimpin déning Bally kang Corporation ngarep-arep kanggo mbangun mini-casino ing Nittany Mall ing apa sing tau dadi department store Macy.

Casino Kesempatan pas karo Perjuangan Mall

Bally tindak detour ing ngamanake hak istimewa casino satelit. Saben Kategori 4 casino satelit wiwitane diijini kanggo nampung nganti 750 mesin slot lan 30 game table.

Sawise PGCB ing November 2019 nolak lisènsi Gunung Airy Casino Resort Kategori 4 amarga pendanaan ora cukup kanggo casino satelit asli sing direncanakake ing Beaver County, agensi game negara mbukak tawaran Kategori 4 kanggo individu sing duwe paling ora 1% posisi kepemilikan ing salah sawijining. kasino luwih gedhe.

Ketik Ira Lubert, alumni Penn State lan wali universitas sing kontrol 3% saham ing Pittsburgh kang Rivers Casino . Lubert menang ing September 2020 Kategori 4 babak lelang karo $ 10 yuta bid lan mengko partnered karo Bally kanggo Doel College Township kanggo casino.

Umpan balik umum saka komunitas lokal ing College Township, sing wewatesan karo State College ing ngendi Penn State University dumunung, nglawan rencana Bally.

Sajrone rapat College Township minggu kepungkur, dewan njupuk wektu kanggo nyoba lan nerangake apa sebabe. Presiden Dewan Rich Francke diterangno sing township mikir sing Nittany Mall, kang wis ilang kabeh telung nyewo anchor wiwit 2015, bisa revitalized karo casino.

Kapindho saka loro Kucing Pennsylvania. 4 kasino sing wis dibukak dumunung nang mall. Hollywood Casino York ngganti Sears ing York Galleria, nalika Live! Casino Pittsburgh manggoni kang tau Bon-Ton ing Westmoreland Mall.

Review Komunitas Mungkin

College City Council ora akeh dalan legal kanggo saiki mbatalake pencalonan kanggo tuan rumah mini-casino. Bally’s lan Namdar Realty Group, sing terakhir duweni Nittany Mall, katon niat kanggo maju.

Nanging, alangan potensial tetep.

Bebarengan karo tantangan legal aktif sing Live! operator The Cordish Companies liwat apa Lubert nerak aturan penawaran competitive dening conspiring karo Bally kanggo menang liwat Cat. 4 lisensi, College Township nimbang nindakake studi impact independen. review bakal fokus ing apa jenis impact negatif casino Bally ing masyarakat lan populasi universitas toko.

Papan sabanjure bakal ketemu tanggal 15 September. Bebarengan karo sinau impact, anggota dewan ngandika bakal nimbang nulis layang saka Rekomendasi kanggo PGCB sing agensi negara nolak aplikasi lisensi Bally.

#College #Township #Penn #State #nerangake #kaputusan #kanggo #ngidini #Casino

casino stocks

Saham Penn Entertainment Dibusak saka S&P 500

dikirim ing: September 2, 2022, 06:01h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:11h.

Pangowahan rega saham saka Penn Entertainment (NASDAQ:PENN) nganti S&P 500.

Penn S&P 500
Barstool Olahraga pangadeg David Portnoy. Penn Entertainment, sing duwe perusahaan kasebut, ora kalebu saka S&P 500. (Gambar: Tinjauan Nasional)

Indeks S&P Dow Jones ngumumake dina iki sawise pasar AS ditutup, nyathet operator kasino regional lan PVH Corp. (NYSE:PVH) entuk boot saka ukuran ekuitas sing paling akeh diikuti ing donya. Pasangan saham kasebut bakal diganti dening CoStar Group (NASDAQ:CSGP) lan Invitation Homes (NYSE:INVH).

Iki lan owah-owahan liyane sing diumumake dening panyedhiya indeks bakal ditrapake sadurunge pasar AS dibukak dina Senin, 19 September. Penn Entertainment mung saham game sing kena pengaruh pamindhahan.

Kanthi operator Bartstool Sportsbook ninggalake S&P 500, jeneng game sing isih ana ing indeks, miturut bobot, yaiku VICI Properties (NYSE: VICI), Las Vegas Sands (NYSE: LVS), MGM Resorts International (NYSE: MGM), Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR), lan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN).

Penn Katon Kaya Saham Mid-Cap

Penn tetep ing S & P 500 singkat, minangka, bebarengan karo Caesars saingan, ditambahake menyang indeks ing Maret 2021. Mangkat operator casino saka pathokan ndadekake pangertèn amarga S & P 500 dirancang kanggo dadi ukuran tutup gedhe – a status Penn ora urip maneh nganti.

Kabeh perusahaan sing pindhah saka S&P 500 menyang S&P MidCap 400 luwih nggambarake ruang pasar mid-cap, lan kabeh perusahaan sing pindhah saka S&P MidCap 400 menyang S&P SmallCap 600 luwih wakil saka ruang pasar cilik. miturut statement saka S&P Dow Jones Index.

Ing tutup saiki, Penn duwe kapitalisasi pasar $ 5,27 milyar, sing mesthi nduweni kualifikasi minangka wilayah mid-cap.

Nalika perusahaan game duwe saham backing ing Wall Street, carane padha entuk alangan kanggo njupuk metu S&P 500 ora misteri. Saham kasebut mudhun 39,63% ing taun iki, lan 62% sajrone taun kepungkur. Ing wektu sing cedhak, persentase kasebut bisa nambah, amarga manajer dana sing dadi patokan kanggo S&P 500 kepeksa adol saham Penn.

Triliun dolar aset global dialokasikan menyang S&P 500 lan dana indeks sing gegandhengan. Contone, telung dana ijol-ijolan (ETF) sing kadhaptar ing AS kabeh ngetutake indeks kasebut, lan kabeh telu duwe aset gabungan $918,36 milyar sing dikelola.

Where Penn Simpenan dadi Sabanjure

Kaya sing kacathet ing ndhuwur, target Penn yaiku Indeks S&P MidCap 400. Nalika iku minangka pathokan sing paling akeh ditindakake, nanging ora dibandhingake karo S&P 500. Kajaba iku, ekuitas mid-cap kabeh garis asring diabaikan relatif marang tingkat kapitalisasi. gedhe lan cilik.

Nanging, pangarep-arep ora ilang kanggo saham Penn. Adoh saka iku. Ing sajarah, mid-caps wis outperformed sing luwih gedhe lan cilik mitra, asring mengkono karo volatility kurang saka terakhir.

Minangka Gawan saka indeks adiluhung, iku bisa sing karo hasil saka rapat umum gedhe menyang kuartal kaping papat, Penn bisa ing posisi kanggo promosi kanggo Nasdaq-100 Index (NDX) – padha karo Caesars – nanging sing mbokmenawa. njaluk akèh usaha game ing titik iki.

#Saham #Penn #Entertainment #Dibusak #saka

casino stocks

Enggo bareng Penn Hiburan bisa menang Bets antarane Equities Gaming

Dikirim ing: 28 Agustus 2022, 05:02

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 05:02.

Penn Entertainment (NASDAQ: PENN) Enggo bareng mudhun 38% taun-kanggo-tanggal, tepak akeh Samsaya Awon saka MVIS Global Gaming Index, nanging sawetara nonton pasar pracaya Simpenan buta casino nawakake mbalek potensial.

saham penn
CEO Penn Entertainment Jay Snowden. Sawetara pengamat pasar percaya yen saham kasebut bakal entuk bathi. (Gambar: Bloomberg)

Perusahaan basis Pennsylvania iku operator casino regional paling gedhe ing AS lan ora operate sembarang situs game adhedhasar tanah njaba negara. Iki minangka tambahan nalika dolar saya kuwat lan sawetara pesaing berjuang karo protokol COVID-19 ing Macau. Biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, perusahaan mlaku 44 kasino ing 20 negara. Kajaba iku, asil kuartal kapindho Penn lan wawasan lengkap taun menarik.

Revenue mundhak 5.4% taun-taun (YoY) dadi $1.63 milyar ngalahake perkiraan konsensus $1.61 milyar. PENN negesake maneh pandhuan penghasilan 2022 kanthi $ 6.15 milyar nganti $ 6.55 milyar dibandhingake ramalan konsensus analis $ 6.36 milyar, “ujare Schaeffer’s Investment Research.

Ing sisih liya, pasar saham sing sluggish, mundhake suku bunga lan inflasi sing ora nuduhake tandha-tandha abating ing wektu sing cedhak minangka salah sawijining faktor sing dikandhakake para analis lan ekonom sing nimbang kapercayan lan belanja konsumen. Sing duweni potensi ora karu kanggo operator casino, kang epitome saka jeneng siklus konsumen.

Penn Interactive, Power Up

Penn Interactive, unit game online perusahaan, ing munggah lan stands minangka katalis liyane bisa kanggo Simpenan.

Ing cathetan sing gegandhengan, perusahaan kasebut ngumumake awal wulan iki yen nggunakake hak kanggo entuk persentase Barstool Olahraga sadurunge ora duwe, tegese bakal duwe kabeh entitas media David Portnoy nalika transaksi rampung ing Februari.

Barstool Sportsbook durung tekan dhuwure FanDuel utawa DraftKings. Nanging buku olahraga online Penn nggunakake Portnoy lan liya-liyane Kursi bar pribadine kanggo ndarbeni pelanggan sing luwih enom kanthi cara sing larang regane – sifat sing penting, amarga sawetara pesaing mbuwang dhuwit akeh kanggo marketing.

“Kombinasi lokasi fisik lan online interaktif gambling mbisakake efek jaringan synergistic ngendi pelanggan bisa entuk ganti rugi lan ganjaran nalika tetep disambungake kanggo account saka sakbenere ngendi wae,”Said Schaeffer kang. “PENN bisa tekan, utawa luwih, pelanggan PENN bisa tekan ing macem-macem saluran cashless, cardless, lan kontak kurang.”

Massachusetts Bisa Power Penn Simpenan

Ing legalization anyar saka totoan olahraga ing Massachusetts, ngendi Penn makaryakke slot – mung Plainridge Park Casino (PPC), bisa dadi katalis liyane kanggo saham ing tembung dawa.

“Ana enem lisensi totoan seluler lan Penn bakal ngaku siji. Saiki wis racing jaran lan slot machine kamar ing Plainview, Massachusetts sing bisa entuk manfaat saka nambah Sportsbook. Kajaba iku, aplikasi Bar Stool Sports asale saka Boston, dadi populer banget karo para mahasiswa lan milenial,” pungkase Schaeffer.

Wolulas analis nutupi saham Penn Enterainment kanthi 13 peringkat saham “tuku sing kuat” utawa “tuku.” Target rega rata-rata ing ekuitas game yaiku $ 50,24, nuduhake kenaikan sing signifikan saka tutup 26 Agustus $ 32,18.

#Enggo #bareng #Penn #Hiburan #bisa #menang #Bets #antarane #Equities #Gaming

casino stocks

Caesars, Penn antarane Simpenan Casino Kanthi Potensi mbalek

Dikirim ing: 1 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 1 Agustus 2022, 12:47h.

S & P 500 isih saddled karo mundhut taun kang 13,26%, nanging benchmark usaha domestik wungu 8,32% ing Juli karo kontribusi saka sawetara jeneng konsumen, kalebu saham casino.

Simpenan casino
Las Vegas Strip. Credit Suisse ndeleng kesempatan karo saham casino pilih. (Gambar: TheStreet.com)

Caesars Entertainment (NASDAQ: CZR) lan Las Vegas Sands (NYSE: LVS) ana ing antarane saham casino sing menehi hasil Juli, munggah 13,46% lan 12,14%, nalika peserta pasar mundur menyang sektor siklus konsumen. Kanthi ngandika, Credit Suisse ngandika Kepemimpinan pasar anyar berkembang lan sawetara iki amarga jeneng “spekulatif”, kalebu sing ing industri game.

Kanthi rega komoditas sing luwih murah lan data ekonomi sing luwih lemah, inflasi diprakirakake adhedhasar titik impas lan para ekonom ngira bakal terus mudhun sajrone 24 wulan sabanjure, “tulis analis ekuitas Credit Suisse. “Kita yakin iki bakal ngarahake Fed kanggo pivot menyang kabijakan sing luwih dovish nalika kita pindhah menyang bagian pungkasan taun, ndhukung kelanjutan rally pasar saiki lan faktor kepemimpinan.”

Bank kasebut nemtokake saham spekulatif minangka saham sing nduweni siji utawa luwih karakteristik ing ngisor iki: Korelasi dhuwur karo bitcoin, kelipatan penghasilan sing larang, drawdown pinunjul ing basis 52-minggu, tambah volatility lan kapentingan singkat substansial.

Caesars, Sands Priksa kothak sing

Adhedhasar kritéria kasebut ing ndhuwur, Caesars lan Sands katon ing dhaftar Credit Suisse 50 saham kanthi sifat spekulatif sing bisa mimpin rally pasar anyar.

Caesars meets drawdowns gedhe, kapentingan singkat dhuwur lan syarat volatility dhuwur nalika LVS diantemi, larang regane lan molah malih, miturut bank. Kanthi loro saham casino mundhak kaping pindho ing Sasi pungkasan, bisa mbebayani kanggo pedagang bearish ngunjungi jeneng iki kanggo tujuan sade singkat.

Ing kasus LVS, dipercaya manawa aliran warta saka Macau ora bakal luwih elek lan data kasebut negesake manawa Marina Bay Sands (MBS) ing Singapura bali menyang tingkat paling dhuwur saka untung lan wutah sadurunge pandemi koronavirus. .

Amarga fokus ing AS, Caesars ing posisi sing luwih rawan babagan kerentanan potensial kanggo inflasi lan mbuwang konsumen sing alon. Ing tangan liyane, casinos Nevada digawe paling rekor revenue 12 sasi, kang migunani kanggo Caesars minangka operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip lan duwe properti ing Laughlin lan Reno-Tahoe.

Simpenan Casino liyane ing Dhaftar

Caesars lan Sands ora mung totoan casino ing spekulatif Credit Suisse. Minangka babak gedhe, jeneng kapentingan dhuwur singkat Penn National Gaming (NASDAQ: PENN) uga ing dhaftar.

Saham mundhak 11% sasi kepungkur. Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) dikirim ing 9,45% Juli gain. Operator Wynn Macau katon ing ratings Credit Suisse amarga drawdowns massive, kapentingan singkat wujud lan volatility ndhuwur-rata-rata.

Wiwit 16 Juni, kinerja paling apik saka faktor kasebut ing ndhuwur wis korélasi dhuwur karo bitcoin, ngiring dening valuations larang lan sing drawdowns gedhe.

#Caesars #Penn #antarane #Simpenan #Casino #Kanthi #Potensi #mbalek