Tag Archives: Penawaran

casino stocks

Hiburan Inspirasi Mungkin Perlu Tambah Penawaran Takeover Kanggo AGS

Dikirim ing: 16 Agustus 2022, 10:35.

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 10:35.

Sampeyan bisa uga Inspired Entertainment (NASDAQ: INSE) nguber AGS (NYSE: AGS) ora dadi hasil sing sampurna, nanging uga ana pangertèn sing ngusulake tawaran kanggo mesin slot.

AGS
Slides saka presentasi investor AGS 2019. Analis ujar manawa Inspired bisa dipeksa ngunggahake tawaran pengambilalihan kanggo perusahaan kasebut. (Gambar: AGS)

Iku sentimen analis Stifel Jeffrey Stantial sing, ing cathetan kanggo klien saiki, nylidiki loro skenario. Nalika Inspired durung resmi ngonfirmasi yen wis nyedhak AGS, kabar kasebut bubar minggu kepungkur kanthi target sabanjure ngumumake yen dheweke nampa lan nolak proposal pengambilalihan kabeh awis $ 10 saben saham.

Stantial ngandika macem-macem faktor bisa nggawe angel kanggo Inspirasi kanggo segel menehi hasil, sanajan AGS dikonfirmasi iku ing rembugan karo panuku potensial.

Sakabèhé, kita rumangsa investor ragu-ragu yen kesepakatan bakal digayuh, amarga kapasitas utang INSE, risiko pendanaan, ROI sing bakal teka kanggo perbaikan operasional AGS, lan riwayat dagang luwih saka $ 18 / saham, “tulis analis Stifel.

Nalika titik babagan dagang ing ndhuwur $18 relevan, saham AGS paling dhuwur 52 minggu yaiku $10.45 lan durung ditutup ing ndhuwur sajrone telung taun.

Pertimbangan Apollo, Penawaran Bisa Didandani

Minangka Stantial nyatakake, akeh sukses tawaran Inspired kanggo AGS bisa mudhun menyang rega Apollo Global Management (NYSE: APO) gelem nampa.

Ing pungkasan kuartal kaping pindho, raksasa ekuitas swasta duwe 8,2 yuta saham produsen peralatan game, utawa 22,08% saham sing luar biasa. Iku luwih saka kaping pindho jumlah sing dikontrol dening investor institusi paling gedhe nomer loro, sing nuduhake Apollo bisa duwe pengaruh sing cukup yen AGS dituku utawa tetep mandiri. Perusahaan ekuitas swasta uga ngontrol rong kursi papan AGS.

“Nalika kita setuju manawa kemungkinan kasebut ditumpuk kanggo kesepakatan potensial, ing pungkasan kita bali menyang pengaruh Apollo ing keputusan sing nyorot kadewasan relatif (~ 9 taun) investasi,” tambah Stansial. “Nganggep INSE / AGS tekan kesepakatan, kita bisa ndeleng rega tuku pungkasan sing nglayang ing cedhak ~ $ 13 / saham sing diwenehi pengaruh PF sing bisa diatur, lan ambang bali kanggo para pemegang saham utama AGS.”

Penawaran $ 13 saben saham durung digawe umum lan bakal meh tikel kaping pindho saka rega penutupan AGS ing 11 Agustus – dina sadurunge kabar akuisisi kasebut pisanan dilaporake.

Evaluasi Motivasi Inspirasi

Kapentingan inspirasi ing AGS bisa dingerteni. Pelamar ora duwe akeh cahya ndhuwur-line kanggo AS lan siklus upgrade slot bisa dawa, duweni potensi nyediakake support kanggo tesis AGS. Kajaba iku, akeh pelanggan AGS casinos regional lan suku karo basis customer manut sing bisa uga ora kena pengaruh dening resesi.

Kajaba iku, analis nyathet yen perkawinan kasebut bakal nambah penghasilan saben saham Inspired lan nambah aliran awis gratis. Nanging, ana bagean obah babagan nggawa pesta AGS / Inspirasi menyang altar.

“Tambahake basis pemegang saham sing uga percaya ing crita jangka panjang lan dislokasi regane, lan kita ngarep-arep pilihan manajemen yaiku kanggo ndeleng upaya sing terus ditindakake,” ujare Stantial. “Nanging, kita nyathet posisi CEO INSE tetep ora diisi sawise budhal saka pendiri ing 2018, kanthi tanggung jawab dibagi antarane Ketua, COO, CFO, lan CSO. Iki bisa menehi saran opsional babagan manajemen AGS gabung karo perusahaan pro-forma.

#Hiburan #Inspirasi #Mungkin #Perlu #Tambah #Penawaran #Takeover #Kanggo #AGS

casino stocks

AGS Konfirmasi Nampa Penawaran Pengambilalihan, Ora Ngenali Penawar

Dikirim ing: 12 Agustus 2022, 10:34

Dianyari pungkasan ing: 12 Agustus 2022, 10:34.

Slot machine Edo AGS (NYSE: AGS) dikonfirmasi iku wis nampa tawaran takeover $ 10 saham, kang nerangake dina iki 25,25% mundhak ing Enggo bareng, nambah sing tawaran ora ditampa.

AGS
Slide saka presentasi investor AGS. Perusahaan kasebut dikonfirmasi wis nampa tawaran pengambilalihan saham $10. (Gambar: AGS)

Ing Formulir 8-K sing diajukake karo Komisi Sekuritas lan Bursa (SEC), AGS ora nemtokake manawa perusahaan nampa proposal akuisisi kasebut, nanging dipercaya manawa saingan Inspired Entertainment (NASDAQ: INSE) minangka pelamar sing dituju.

Dewan Direksi lan tim manajemen Perusahaan setya tumindak kanggo kepentingan kabeh pemegang saham. Selaras karo tugas fidusia lan kanthi konsultasi karo penasehat keuangan lan hukum Perusahaan, Direksi Perusahaan bakal mriksa kanthi ati-ati usulan-usulan sing ditampa dening Perusahaan kanggo nemtokake tindakan sing diyakini kanggo kepentingan sing paling apik kanggo Perusahaan lan para pemegang saham. ,” miturut dokumen peraturan AGS.

Produsen piranti game nambahake manawa dudu kabijakan perusahaan kanggo menehi komentar babagan spekulasi pasar lan ora ana nganyari maneh kajaba dijaluk dening regulator.

Apa Sabanjure kanggo AGS

Ing $10 saben saham awis, para panuku potensial ngira $4, utawa 66% ing ndhuwur rega tutup 11 Agustus saka AGS. Malah kanthi rally massive lan volume dhuwur kanggo jenenge saiki, saham kasebut kudu munggah 33.1% kanggo nggayuh rega tawaran.

“Proposal iki ora ditampa dening Perusahaan, sanajan Perusahaan isih ing tahap diskusi awal karo pihak katelu,” ujare AGS ing pengajuan SEC.

Perusahaan Las Vegas-based warns investor sing ora njamin bakal tekan pihak katelu unidentified ing rega kasebut ing ndhuwur utawa karo pelamar liyane karo tag rega beda.

Nalika Inspired Entertainment ora menehi komentar babagan perkara kasebut lan AGS ora ngenali perusahaan kasebut kanthi jeneng, mantan kasebut katon minangka pelamar sing bisa dipercaya amarga neraca perusahaan sing kuwat lan komentar sadurunge sing ngevaluasi kesempatan konsolidasi.

Apa $10 Cukup? Mbokmenawa ora.

Matematika prasaja nandheske tawaran $ 10 saben saham kanggo dagang perusahaan ing $ 6 mung sedina kepungkur menarik, nanging ora gampang nalika nerangake AGS. Saham dagang ing $32 ing 2018 lan minggu 52 yaiku $10.45.

Kajaba iku, umume analis konstruktif ing AGS lan target rega rata-rata ing jeneng kasebut – ora kudu dadi faktor ing rembugan takeover – yaiku $ 11,44. Pancen, perusahaan duwe sipat sing cenderung narik kawigaten para pelamar.

Tren kunjungan casino kuwat ing AS, meksa operator kanggo ngluwihi siklus upgrade slot, amarga wates dhuwur sing ditawakake mesin game. Khusus kanggo AGS, perusahaan nambah pangsa pasar lan entuk 70% saka dodolan saka aliran revenue sing terus-terusan.

Ora jelas manawa AGS nolak $ 10 saben saham, tawaran sing luwih dhuwur bakal ditindakake.

#AGS #Konfirmasi #Nampa #Penawaran #Pengambilalihan #Ora #Ngenali #Penawar