Tag Archives: pembunuhan

Choctaw Casino & Resort – Durant

Scarlet Pearl Casino Shooter Wanted, Pembunuhan Suspect Car Set On Fire

Dianyari: 25 September 2022, 11:51

Dianyari pungkasan ing: 25 September 2022, 12:08.

polisi Mississippi mburu loro tersangka ing shooting agawe minggu kepungkur ing Scarlet Pearl Casino . A mobil dicolong disambung menyang angkara dumunung cedhak Alabama. Wis diobong.

Nicolaus Craig
Nicolaus Craig, digambar ing ndhuwur. Dheweke dijupuk lan matèni minggu kepungkur nalika lungguh ing mobil diparkir ing casino Mississippi. (Gambar: National Gun Violence Memorial)

A Nissan Altima biru peteng narik kawigatosan polisi sawise katon ing video pengawasan ing D’Iberville, Miss. watara wektu Rebo shooting fatal.

Mengko minggu kasebut, ditemokake ing kompleks apartemen ing Prichard, Ala. Mobil kasebut digambarake rusak dening geni, WXXVstasiun TV lokal, kacarita.

Rebo esuk Nicholaus Craig, 36, tatu serius nalika ing mobil rental diparkir ngelawan casino.

Craig lan gendakan padha nginep ing hotel casino kanggo ngrameke ulang tahun, laporan ngandika. Pasangan iki nedha bengi ana ing Hard Rock Hotel & Casino .

Sore-sore mburine ora penak amerga dioperasi akhir-akhir iki, banjur rencanane arep mlaku-mlaku sekitar jam 2 esuk. Nanging nalika ing mobil, dheweke ditembak sapisan.

Craig saka Mobile, Ala., Lan bubar manggon ing California, ngandika Harrison County koroner Brian Switzer WCBI, stasiun TV lokal. Dheweke wis mandheg ing Mississippi nalika arep ngunjungi wong tuwane ing Mobile.

Komentar ing Shooting

“Kita bangga karo wong-wong sing teka ngunjungi komunitas kita supaya rumangsa aman,” ujare Kepala Polisi D’Iberville Shannon Nobles dikutip dening WLOXstasiun TV lokal liyane.

Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino
Salah sawijining tersangka ing minggu kepungkur njupuk ing Scarlet Pearl Casino . Polisi Mississippi nggoleki wong kasebut. (Gambar: D’Iberville Police)

“Wong iki ora bisa lungguh ing mobil lan mikirake urusane dhewe tanpa kelangan nyawane.”

Otopsi ditindakake dina Kamis. Polisi durung ngumumake motif resmi pembunuhan kasebut.

“Saiki, apa sing kita pikirake minangka tumindak kekerasan acak lan wong iki, korban, mung mikirake urusane dhewe lan katon ana ing papan sing salah ing wektu sing salah,” ujare Nobles. WALA, stasiun lokal liyane. “Iki bisa dadi upaya rampokan sing gagal utawa upaya nyolong mobil sing gagal.”

A spokesperson kanggo Scarlet Pearl Casino luwih ngandika WLOX“Pikiran kita karo kulawarga sing kena pengaruh kedadeyan iki.”

Ora komentar tambahan bakal digawe dening casino nganti D’Iberville Police Department jangkep diselidiki.

Ing kedadean sing ora ana hubungane, wong sing diduga nyerang pacare ing kasino sawise nandhang sawetara kerugian gambling dihukum 15 taun penjara ing wulan Agustus.

Kalah ing Casino

Christopher Neal McAlister, 45, saka Hattiesburg, Miss., Dihukum 45 taun kanggo angkara dening Hancock County Pengadilan Hakim Lisa Dodson. Ukuman telung puluh taun bakal dilereni yen dheweke kasil ngrampungake ukara 15 taun.

Ing Mei 2020, dheweke kelangan dhuwit ing Scarlet Pearl Casino. McAlister banjur nyerang wong wadon karo wong. Dheweke didakwa karo kekerasan rumah tangga lan serangan sing luwih abot, Sun Heraldngandika koran Biloxi, Miss.

Dheweke sadurunge didakwa kaping telu amarga kekerasan rumah tangga ing taun 2008, koran kasebut dilaporake.

Ing mangsa panas, uga kacarita sing revenue casino Mississippi taun pungkasan gunggungipun $ 2,669 milyar. Iki minangka industri game paling dhuwur ing negara sajrone luwih saka sepuluh taun.

#Scarlet #Pearl #Casino #Shooter #Wanted #Pembunuhan #Suspect #Car #Set #Fire

Iowa greyhounds

Pertempuran Bellagio Nimbulake Penangkapan Baterei Domestik kanggo Tersangka Pembunuhan Wartawan

Dikirim ing: September 15, 2022, 9:50 am.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 09:50.

Robert Telles, Clark County Administrator dipuntudhuh saka Rajapati Las Vegas Review-Journal reporter Jeff German, didakwa karo baterei domestik lan nolak penahanan ing 2020. Iku sawise Telles mabuk lan miwiti gelut karo bojoné ing Bellagio, miturut laporan penahanan katon dening LVRJ.

Robert Telles
Robert Telles teka ing pengadilan kanggo penampilan awal Kamis kepungkur. Dina Senin, dheweke resmi didakwa pembunuhan. Pejabat Clark County sadurunge ditangkep amarga serangan domestik ing 2020. (Gambar: Bizuayehu Tesfaye / Las Vegas Review-Journal)

Polisi ditelpon menyang omah Telles udakara jam 11 bengi tanggal 29 Februari 2020 sawise nampa telpon saka garwane, Mae Ismael, miturut laporan kasebut.

Ismael ngandhani petugas yen dheweke lan bojone ninggalake Bellagio nalika dheweke mabuk lan kasar. Nalika Ismael lagi mulih, Telles nyekel gulu, nggebug lengen lan nyoba mecah barang ing mobil.

tindak tanduk sing ora mesthi

Tindak-tanduke sansaya kleru nalika tekan ngomah. Ismael ngandhani polisi yen dheweke lan anak-anake padha nglumpuk ing kamar liyane nalika Telles bola-bali bengok “Pateni aku!”

“Dheweke ora bakal ninggalake kita dhewe,” ujare Ismael ing rekaman kasebut. “Dheweke wis akeh banget ngombe bengi iki, lan mung … aku lan anak-anakku wedi.”

Sawise telpon, Telles nyekel garwane ing rangkulan “kuwat” bear lan ora gelem nglilani dheweke nganti bocah-bocah meksa dheweke lunga, miturut laporan kasebut.

Nalika responden teka, pejabat sing dipilih terus mbengok bojone lan polisi lan ora gelem diborgol. Dheweke kudu ditangkep kanthi paksa, ujare laporan kasebut.

Pungkasane, pengacara Telles, Ross Goodman, negosiasi supaya ngisi daya baterei domestik mandheg. Telles ngakoni guilty kanggo tuduhan nolak penahanan lan nampa reprieve 90 dina lan $418 denda.

Dheweke uga dijaluk mlebu kelas “Corrective Thinking” sing fokus ing manajemen stres lan hubungan.

Jeff German Pembunuhan

Jaksa penuntut nuduh Telles “ngapusi” ing njaba omah Jerman Summerlin nalika esuk tanggal 2 September, sadurunge nusuk nganti mati. Wartawan Veteran wis nulis crita sing nuduh Telles mimpin lingkungan “kasusahan emosional, intimidasi lan pilih kasih” ing Kantor Administrator Umum. Jerman uga ngandhakake yen Telles duwe hubungan karo rekan kerja.

Artikel-artikel kasebut bisa uga nyebabake dheweke kalah ing pemilihan maneh ing pemilihan primer Juni. Mung sawetara dina sadurunge Jerman tiwas, Telles ngerti manawa wartawan lagi nggarap crita liyane babagan dheweke.

Polisi nggoleki omah Telles lan nemokake sepatu getih lan topi jerami sing dipotong. Topi kasebut padha karo sing dipakai tersangka sing katon ing video keamanan nyedhaki omah Jerman sakcepete sadurunge pembunuhan kasebut. Dheweke uga nemokake DNA Telles ing TKP.

Penuntut negesake manawa Telles diduga “nunggu” ing Jerman amarga iki minangka salah sawijining standar kanggo pembunuhan tingkat pertama, amarga nuduhake rencana. Pembunuhan tingkat pertama teka karo paukuman sing luwih abot, kalebu paukuman pati utawa penjara seumur hidup tanpa kemungkinan parole.

Senadyan predicament saiki, Telles isih Administrator Clark County nganti mangsa ends ing Januari, lan terus nampa gaji $120.000.

#Pertempuran #Bellagio #Nimbulake #Penangkapan #Baterei #Domestik #kanggo #Tersangka #Pembunuhan #Wartawan

Choctaw Casino & Resort – Durant

Penuntut Las Vegas pengin ngeksekusi terdakwa ing pembunuhan mudo

Dikirim ing: 10 Agustus 2022, 03:34.

Dianyari pungkasan ing: 10 Agustus 2022, 03:34.

Wong loro sing didakwa karo pirang-pirang perampokan lan tembak-menembak ing Las Vegas Strip sing fatal ing Las Vegas Strip, miturut laporan kasebut. Las Vegas Review-Journal. Kantor jaksa distrik Clark County ngajokake dokumen minggu kepungkur ing pengadilan kanggo mbukak dalan kanggo eksekusi wong-wong mau yen padha ketemu guilty saka angkara.

Jessani Carter, kiwa, lan Jordan Ruby, ing foto cangkir
Jessani Carter, kiwa, lan Jordan Ruby, ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Loro-lorone padha dipenjara ing biaya Rajapati sawise shooting lan rampokan ing Las Vegas Strip. (Gambar: LVMPD)

Ing wulan Februari, Jessani Carter, 20, lan Jordan Ruby, 18, loro saka California, didakwa ing 13 tuduhan. Antarane tuduhan marang wong loro kasebut yaiku rong tuduhan pembunuhan kanthi senjata mateni korban sing umure 60 taun utawa luwih.

Upaya mateni, rampog bersenjata, nyoba rampog, lan konspirasi yaiku sawetara, KELASstasiun TV lokal, ngandika.

Wakil Kepala Jaksa Distrik Marc DiGiacomo lan Jaksa Distrik Steve Wolfson ora nemtokake sebabe dheweke njaluk paukuman pati kanggo jumlah pembunuhan.

Pengamat Lugu

Bukti bakal nuduhake manawa loro terdakwa teka ing Las Vegas ing dina paling sibuk ing taun kanggo ‘nggawe dhuwit’ kanthi ngrampok wong ing koridor wisata, “tulis DiGiacomo ing dokumen pengadilan ana. Review-Jurnal kacarita.

“Sajrone tumindak ‘nggawe dhuwit’, loro terdakwa mateni wong loro sing ora salah nalika njupuk dhuwit lan / utawa properti.”

Carter lan Ruby tetep ditahan ing Pusat Penahanan Clark County. Ora ana jaminan sing disetel. Pasangan kasebut sabanjure bakal katon ing pengadilan tanggal 25 Agustus. Dheweke durung diadili ing pengadilan.

Penuntut nyatakake yen sajrone rong dina, para terdakwa melu perampokan limang. Dheweke ana ing garasi parkir ing kasino lan ing mall Fashion Show.

Biasane wong loro kuwi nyopir BMW menyang garasi. Padha nggoleki korban rampokan, banjur siji tersangka metu saka kendaraan, polisi ngandika. Dheweke nyedhaki korban, nuding bedhil lan ngrampok, tambah polisi.

rampokan njupuk Panggonan ing Wynn Las Vegas. Mengko, ing Fashion Show mall, cedhak ngendi Clarice Yamaguchi, 66, saka Hawaii tiwas fatal, miturut Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD).

Banjur, ing Sahara Las Vegas, maling nyoba nyolong tas ransel saka buruh ing kana. Para bandit uga nembak karyawan kasebut.

Diterusake karo rampokan Stasiun Istana ing garasi parkir. Ing rampokan liyane ing garasi sing padha, Hyo Sup Um, 60 taun, tatu. Dheweke banjur seda. Dompete dicolong.

Sawetara rampokan kejiret ing video pengawasan. Bukti liyane bisa uga kalebu senjata api Glock 9mm.

Wiwit paukuman pati dibalekake ing 1977, Nevada wis ngeksekusi 12 narapidana, miturut Koalisi Nevada Menentang Hukuman Mati (NCADP).

Nanging Nevada ora ngeksekusi terdakwa luwih saka 16 taun, ujare Presiden NCADP Nancy Hart. Sacara nasional, akeh terdakwa sing dihukum mati liwat proses banding sing ekstensif lan larang.

Carter Ngandika Dheweke Ora Rampok

Carter, sajrone wawancara karo Review-Jurnal, nolak kaluputan ing angkara. Carter ngaku yen polisi LVMPD nyekel “wong sing salah.”

Dheweke ngandhani koran yen dheweke yakin bakal dibebasake saka pakunjaran. Dheweke luwih ngakoni minangka “platinum” gambler ing resort Strip.

#Penuntut #Las #Vegas #pengin #ngeksekusi #terdakwa #ing #pembunuhan #mudo