Tag Archives: Pemain

casino stocks

Genting bisa dadi pemain angel ing perang kanggo lisensi Macau

Dianyari: 19 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 10:52.

Ing dina wiwit Genting Malaysia cingak industri game dening mbukak aplikasi kanggo lisensi game Macau, kawicaksanan ana ing antarane Analysts iku perusahaan ora bakal bisa ngalahake incumbents diadegaké.

njaluk
Lobi ing Resorts World Genting ing Malaysia. Operator Genting katon apik ing Macau renderings. (Gambar: Wektu wis entek)

Ora sing unit konglomerat Genting Bhd. sepi bakal mlebu wengi. Perusahaan terus Macau efforts lan pengatur ana ditampa proposal, konfirmasi iku apik. Nalika iku adoh saka dijamin sing Genting bakal ngganti konsesi saiki, perusahaan bisa mlebu wilayah administratif khusus (SAR) dening menehi support financial kanggo saingan lara. Iku sentimen saka tim analis Bernstein sing dipimpin dening Vitaly Umansky lan Shirley Yang.

Kita pracaya Genting posisi dhewe minangka partner potensial utawa panuku saka operator ana yen concessionaire ngalami kangelan financial lan mbutuhake partner utawa bisa mbukak kanggo disualekno, karo persetujuan pemerintah, “wrote Analysts ing cathetan ana kanggo klien.

Sing duwe lisensi Macau saiki yaiku Galaxy Entertainment, Melco Resorts & Entertainment (NASDAQ: MLCO), MGM China, Sands China, SJM Holdings, lan Wynn Macau. Kabeh perusahaan kasebut nggawe tawaran kanggo nganyari lisensi Macau.

Ayo Spekulasi Kritis Diwiwiti

Ing syarat-syarat hukum game Macau kang dianyari, SAR bakal tetep ngarep kanggo enem nduwèni lisensi casino, nanging sing ora kudu njamin nganyari maneh kanggo perusahaan kasebut.

Ing tangan liyane, mung pitung operator – enem incumbents lan afiliasi Genting – diajukake aplikasi kanggo melu ing proses re-tender. Kanthi Genting lan sumber daya financial ageng, spekulasi kamungkinan kanggo nambah kanggo kang operator potensial bisa ndhukung perusahaan.

Ana wis sawetara Dhiskusi bisa Wynn Macau, nanging tiyang sepah perusahaan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) bubar silihan pa unit Chinese $ 500 yuta. Nalika ana sawetara chatter ing media Macau sing Genting ngetik fray bisa dadi negatif kanggo Wynn, Bernstein ora sarujuk.

“Kita cenderung ora setuju lan bakal nuduhake SJM [Holdings Ltd] duwe masalah paling akeh, “ujare perusahaan riset.

Data nandheske yen saka enem konsesi, garis wektu kaslametané SJM paling cendhak adhedhasar tingkat pembakaran awis lan kabutuhan pendanaan saiki.

Genting China Ties

Bisa uga Genting bisa mlebu Macau karo hotel non-game, nanging isih kudu katon carane iku rock metu karo likuidasi Genting Hong Kong, kang ndarbeni Macau, amarga perusahaan induk nyuda saham ing perusahaan lara.

Nanging, konglomerat Malaysia duwe hubungan apik karo China, kalebu ngawasi pangembangan papan sing digunakake nalika Beijing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin 2022.

Kajaba iku, Genting soko sing panguwasa Macua pengin: Madegaken sukses ing operasi panggonan non-game, gained liwat portofolio sing godhongé amba saka atraksi non-casino ing Resorts World Genting lan Resorts World Sentosa ing Singapura.

#Genting #bisa #dadi #pemain #angel #ing #perang #kanggo #lisensi #Macau

Bernard Chong

Fokus Penipuan Taruhan Olahraga Brasil Mundhak Nalika Pemain Bal-balan Dituduh Manipulasi

Dikirim ing: September 16, 2022, 01:22h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 04:05.

Pertandhingan bal-balan anyar ing Brasil nyebabake kerusuhan lan bisa nyebabake tuntutan pidana. Penyelidikan saiki aktif, nanging tumindake pemain ing lapangan kasebut nyebabake tuduhan yen mbenakake pertandingan ora bisa dikontrol.

Sul América v Atlético Amazonense AM
Bal kasebut mabur liwat sirah kiper Atlético AM Luiz Antonio. Gelandang Atlético Julio Campos (tengen) nyepak gawangé dhéwé, nuwuhaké pratelan kanggo ndandani pertandhingan. (Gambar: iGaming Brasil)

Awal wulan iki, Sul América ngalahake Atlético Amazonense AM ing Seri B Kejuaraan Amazon Brasil. Nalika pemain Atlético nyetak gol nglawan tim, sing kabeh direkam ing video, weker kasebut mati.

Kadhangkala, pemain bal-balan bisa kanthi ora sengaja nyetak gol dhewe. Nanging, wektu iki ora kaya ngono. Niat lan asil kasebut disengaja, lan siji pemain dipecat.

Sul América unggul 3-1 ing menit pungkasan game nglawan Atlético. Ing wektu iku, gelandang Júlio Campos nandhang kacilakan. Dheweke nampa bal saka kanca tim, nguripake menyang gawang lan murub. Dheweke ngirim bal ngliwati kiper lan menyang mburi gawang.

Prilaku sing ora sportif

Kaping pisanan, pemain alon-alon nanggepi. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake, nanging asile nyata. Sul América nyetak gol manèh lan bakal dianugerahi kamenangan 4-1.

Dhiskusi sing Campos melu sawetara jenis kedadean match-fixing langsung muncul. Nanging, iku ora bakal dadi kasus rigging asil, amarga ora ana cara Atlético bisa mumbul maneh. Alternatif sing bisa ditindakake yaiku jumlah total gol sing dicetak ing game kasebut.

Nanging, iki bisa uga ora kedadeyan. Presiden Atlético Henrique Barbosa da Costa ngandhani para wartawan yen dheweke ngomong karo Campos sawise pertandhingan kasebut. Pamuter kasebut nuduhake yen dheweke nesu babagan kinerja umum lan kekalahan tim kasebut. Tumindak kasebut minangka cara kanggo ngeculake rasa frustasi. Nanging dheweke bakal mbayar luwih akeh tinimbang sing bisa dibayangake.

Atlético ngetokake pratelan sing ngukum Campos amarga tumindak sing ora sportif. Iki bakal mbukak prosedur internal kanggo nyelidiki kedadeyan kasebut.

Sauntara kuwi, presiden Federasi Sepak Bola Amazonas (FAF, kanggo akronim Portugis), Pedro Augusto, nambahake pratelan kasebut. Ing wektu sing padha, mbukak lawang kanggo bantuan saka perusahaan data olahraga kaya Sportradar. Augusto ngandika organisasi nderek kabeh game statistik nanging ora duwe sistem utawa perusahaan kanggo neliti manipulasi bisa.

Nanging, FAF wis nggawa perkara kasebut menyang Pengadilan Olahraga Brasil. Penyelidikan bisa nyebabake tuduhan pidana.

Korupsi ing Olahraga Brasil Ancaman Nyata

Kasus kaya iki saya tambah akeh ing Brasil, lan Polisi Sipil São Paulo saiki lagi nyelidiki kemungkinan-kedadeyan sing bisa didandani. Kacarita wis nampa akeh keluhan saka atlit lan Federasi Bal-balan São Paulo (SPF, kanggo akronim Portugis).

Saiki ana 11 investigasi mbukak sing nglibatake 17 pertandingan bal-balan ing liga sing beda-beda. Media lokal Veja kacarita sing paling saka panyokro bowo related kanggo anggepan sing Bookmaker uga wis ditemtokake kasil saka pertandhingan.

Ing salah sawijining conto, Sportradar, sing nyedhiyakake layanan ngawasi FPF, nemokake akeh taruhan ing situs taruhan China. Nang nuduhake yen game bakal mungkasi karo paling telung gol.

Ing wektu iku, iki ora kamungkinan. Nanging, ora suwe, game kasebut entuk gol kaping pindho lan kaping telu ing kahanan sing bisa dipertanyakan.

Umume kasus, paling ora ing São Paulo, kalebu tim cilik saka liga cilik. Nanging, sing ana hubungane karo negara investigasi ngerti yen dhuwit sing nyebar ing bisnis kasebut gedhe banget. Dheweke negesake manawa, ing Brasil mung, taruhan olahraga lepas pantai regane US $ 2,9 milyar, sing bisa nyebabake pemain luwih seneng menehi hasil kanggo tumindak.


#Fokus #Penipuan #Taruhan #Olahraga #Brasil #Mundhak #Nalika #Pemain #Balbalan #Dituduh #Manipulasi

Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Pekerja Seks Nawakake Diskon kanggo Pemain Raiders Las Vegas

Dikirim ing: 11 September 2022, 07:21.

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 07:34.

A pekerja seks ing brothel Chicken Farm nawakake setengah saka layanan kanggo pemain utawa anggota staf Las Vegas Raiders nalika musim tim NFL 2022-23.

“Aku nawakake paket VIP kanggo pemain lan staf Raiders amarga tim wis nggawa akeh positif lan kasenengan ing wilayah Vegas, lan wis mbantu nambah bisnis ing brothel, thanks kanggo akeh pembuangan sing ngunjungi Sin City kanggo ndeleng. Raiders main,” ujare Ariel Marijuana TMZ.

Ariel Marijuana, pelacur, pekerja seks
Ariel Marijuana, pekerja seks ing rumah pelacuran resmi ing njaba Las Vegas, nawakake diskon gedhe kanggo para pemain lan anggota staf Las Vegas Raiders ing musim sing bakal teka. (Gambar: arielganja.com)

Paket kasebut kalebu lawang pribadi menyang bungalow pribadi, saengga para penebus kesepakatan bisa “teka lan lunga” kanthi rahasia, tulis situs gosip selebriti.

“Muga-muga bisa nambani VIP Raiders kanthi apik supaya dheweke kepeksa nggawe aku dadi pekerja seks resmi tim,” ujare Ganja. “Las Vegas Raiders duwe partner game resmi lan partner bir lan anggur resmi. Napa ora duwe pasangan pekerja seks sing sah?”

Apa Prostitusi Legal ing Vegas utawa Ora?

Uga kalebu ing tawaran Marijuana yaiku limosin gratis, sing bakal migunani amarga, sanajan diarani “pekerja seks Vegas” dening TMZJudhul, Chicken Farm iku sawijining jam drive kulon Las Vegas ing Pahrump, Nev. Senajan akeh wong lelungan menyang Las Vegas assuming digunakake, prostitusi wis ilegal ana wiwit 1971.

Nevada, siji-sijine negara AS sing prostitusi sah, mung ngidini ing negara sing kurang saka 700.000 jiwa. Pahrump ing Nye County, kang luwih saka 10 kaping isin kudu padha sumelang ing bab watesan populasi.

Raiders brothel meh dadi kasunyatan

Ing 2017, sakcepete sawise pamindhahan Raiders menyang Las Vegas saka Oakland disetujoni dening pemilik NFL, pengusaha brothel Dennis Hof, pemilik Moonlite BunnyRanch ing Carson City, Nev., ngumumake rencana mbukak “bordello olahraga” kanthi tema Raiders ing Ny. . Hof nawakake uga setengah kanggo kabeh pemain Raiders.

Ing wektu, Hof uga diduweni ing Love Ranch brothel, uga ing Nye County, ngendi basket lan Tetep karo Kardashians Star Lamar Odom ngalami overdosis obat sing meh fatal ing taun 2015.

Nanging, rencana brothel Raiders dibatalake sawise Hof tilar donya ing Love Ranch ing 2018, rong taun sadurunge game Las Vegas Raiders pisanan. (The Love Ranch saiki kadhaptar ing $1.2 yuta.)

Saiki, 20 rumah bordil sah beroperasi ing 10 kabupaten Nevada sing ngidini, miturut situs web Nevada Brothel List. Sing mudhun saka puncak 35 rumah bordil ing awal 80-an.

gabung Casino.org kanggo nyilem tuwa menyang mitos Vegas prostitusi legal ana Seri “Mitos Vegas Dicethakaké”.

#Pekerja #Seks #Nawakake #Diskon #kanggo #Pemain #Raiders #Las #Vegas

casino stocks

Ganjaran Caesars minangka Klub Pemain Paling Top Kanggo Lima Taun berturut-turut

dikirim ing: September 10, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 10 September 2022, 07:38.

Caesars Ganjaran saka Caesars Hiburan maneh njupuk ngarep penghargaan ndhuwur ing kategori “Best Player kang Club” ing USA dina iki 2022 iterasi saka Top 10 penghargaan.

Hadiah Caesar
Caesars Gift Card. Iki ditingkat klub pemain paling apik dening USA Today. (Gambar: Jurnal Bisnis California)

Editor ing 10Best.com, USA dina iki lelungan darmabakti lan unit luang, ranking Caesars Ganjaran minangka program kasetyan casino paling apik kanggo taun kalima saurutan.

Kanthi ganjaran Caesars, pemain bisa entuk lan ngijolake Credits ganjaran ing luwih saka 40 kasino lan resorts donya, kalebu Caesars Palace, Harrah, The Cromwell, The LINQ, Planet Hollywood lan Paris Las Vegas. Keuntungan kalebu diskon tetep ing hotel lan akses pra-sale kanggo acara sing dipilih, uga rega anggota ing sawetara restoran, “ujare. Amerika Serikat Dina iki.

Miturut nomer panggonan, Caesars operator casino paling gedhe ing AS. Nanging anggota saka platform kasetyan sawijining bisa entuk nilai liwat Caesars Sportsbook app lan ing hotel non-game.

Caesars Ganjaran tunjangan, tekan

Caesars Ganjaran wis liwat 65 yuta anggota, nggawe program kasetyan paling gedhe ing industri game.

“Anggota bisa entuk lan ngijolake kridit ing jaringan kanggo pengalaman sing paling dihargai. Anggota Caesars Rewards uga duwe akses menyang keuntungan eksklusif lan tarif anggota ing kabeh tujuan Caesars Rewards, acara mung undhangan, lan pengalaman sepisan ing seumur hidup amarga koleksi olahraga, hiburan, koki selebriti, lan kemitraan lelungan. perusahaan game basis Nevada ngandika ing statement.

Sejatine kabeh kasino komersial lan suku nawakake program kasetyan customer, nanging Caesars Ganjaran mréntahaké kanggo bettors amarga ombone gedhe saka tekan perusahaan. Ora mung iku operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip, nanging Caesars uga salah siji saka portofolio casino regional paling ekstensif. Sakabèhé, pelanggan bisa entuk Caesars Rewards TCTerms lan kridit undakan ing panggonan ing 17 negara.

“A ekosistem disambungake kebak game, Hospitality, hiburan, Nightlife, dining lan blanja, ana luwih saka 50 tujuan lan sawetara lengkap produk seluler kabeh disambung menyang jaringan Caesars Ganjaran,”Ing perusahaan ditambahake.

Lack Ngageti Las Vegas Presence ing 10Best.com Dhaftar

Nalika Las Vegas minangka Mekkah game AS, perwakilan sakabèhé kutha ing dhaptar klub pemain 10Best.com minuscule.

Njaba Caesars Ganjaran, mung platform kasetyan liyane karo cahya Sin City dhuwur ing dhaftar MGM Ganjaran saka MGM Resorts International. Seminole Wild Card, kang Hard Rock International casino program kasetyan, bisa digunakake ing Mirage Las Vegas minangka suku Seminole dianggo liwat disualekno saka ajang.

Seminole Wild Card iku salah siji saka papat suku casino program kasetyan ing dhaftar. paket hadiah casino komersial liyane ing dhaftar kalebu Live! Urip Casino & Hotel! Ganjaran Star lan Resorts Casino Program Card Hotel.

#Ganjaran #Caesars #minangka #Klub #Pemain #Paling #Top #Kanggo #Lima #Taun #berturutturut

QB Lamar Jackson

Pratinjau Musim NFL: Peluang Pemain Nyerang ing Taun

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 10:29.

Ing +900, Indianapolis Colts mlayu maneh Jonathan Taylor lan Los Angeles panrima sudhut Rams Cooper Kupp padha headliners kanggo Offensive Player of the Year hardware.


Jonathan Taylor saka Indianapolis Colt (kiwa) Cooper Kupp saka LA Rams (tengen) duwe kesempatan sing padha kanggo Pemain Serangan Musim. (Gambar: Casino.org)

Paling taun, Kupp dijenengi NFL Offensive Player of the Year sawise ngrekam musim reguler sing ndeleng dheweke nyekel 145 bal kanggo 1,947 meter lan 16 touchdowns.

Taylor bakal teka ing musim sing apik sing ndeleng dheweke mlayu luwih saka 1,800 yard ing lemah, nalika nambah 18 gol.

Nomer Taylor terus entuk akeh, sanajan Colts nggawa Matt Ryan dadi gelandang wiwitan anyar tim. Asil sing padha diarepake saka Kupp nalika dheweke mlebu musim kaping pindho karo pemain tengah Rams Matthew Stafford.

Ora kaya penghargaan Pemain Paling Berharga, Pemain Offensive of the Year menang kanthi macem-macem posisi sajrone pirang-pirang taun. Nalika MVP durung dimenangake dening non-quarterback sajrone sepuluh taun, pemain nyerang taun iki durung dimenangake dening quarterback wiwit Patrick Mahomes nggawa hardware ing taun 2018.

Deebo Samuel, Derrick Henry (+1200)

Loro pemain sing kadhaptar ing +1200 kanggo menang penghargaan yaiku panampa / panyengkuyung Deebo Samuel saka San Francisco 49ers lan bek Derrick Henry saka Tennessee Titans.

Henry, sing menang penghargaan kasebut mung rong taun kepungkur, bali saka musim cedera sing taun kepungkur mung main wolung game. Samuel njeblug taun kepungkur amarga kesalahan Niners, nalika pelatih kepala Kyle Shanahan nemokake cara sing luwih kreatif kanggo nggunakake umpan balik / sudhut.

Samuel mimpin liga ing meter saben reception taun pungkasan ing 18,2 meter saben nyekel nalika uga nyetak wolung gol, kombinasi sampeyan ora kerep ndeleng ing NFL.

Davante Adams (+1400), Justin Jefferson (+1600)

Ing +1400 lan +1600 mungguh, terus Davante Adams saka Las Vegas Raiders lan Justin Jefferson saka Minnesota Vikings dhaftar panrima sudhut looking kanggo tindakake ing HBS Kupp saka taun pungkasan.

Adams ana ing musim pisanan adoh saka Green Bay lan lunga saka Aaron Rodgers menyang Derek Carr minangka pemain tengah. Dadi regresi potensial kanggo panampa superstar bisa uga ana ing kertu.

Minangka adoh minangka Jefferson, ngetik taun katelu ing liga, kang wis mangsa 1.400 meter lan liwat 1.600 meter nampa ing sabuk.

Christian McCaffrey, Nick Chubb (+2000)

Loro-lorone mlayu maneh Christian McCaffrey saka Carolina Panthers lan Nick Chubb bali saka Cleveland Browns ana ing sepuluh favorit kanggo menang penghargaan.

McCaffrey wis Angker dening bug bundhas rong taun kepungkur, main ing total sepuluh game, nalika Chubb terus jaran ing backfield Browns, wis racked munggah telung mangsa 1.000 meter langsung ing lemah.

karakter liyane

Sawetara quarterbacks sing kudu dipikirake kanggo Pemain Offensive of the Year yaiku Patrick Mahomes saka Kepala Kota Kansas ing +1800, Josh Allen saka Buffalo Bills ing +2200, Lamar Jackson saka Baltimore Ravens, uga ing +2200, lan Justin Herbert saka Los Angeles Chargers ing + 2500.

#Pratinjau #Musim #NFL #Peluang #Pemain #Nyerang #ing #Taun

Dragon Link slot Seminole casino Kelapa Creek

Jackpot: Pemain Slot ‘Dragon Link’ Tekan $ 1M Pembayaran Progresif ing Seminole Casino Coconut Creek

Link Naga kondhang antarane pembuangan slot kanggo ngirim urip-ganti menang. Judhul populer saka Aristocrat Gaming wis rampung maneh.

Dragon Link slot Seminole casino Kelapa Creek
Dragon Link slot Seminole casino Kelapa Creek
Pemain slot gamble ing Seminole Casino Coconut Creek 11. Juli 2022. tamu anyar ing casino kenek jackpot maju liwat $ 1 yuta muter “Naga Link Golden Century.” (Gambar: Seminole Casino Coconut Creek)

A pemain banget begja ing Seminole Casino Kelapa Creek ing Florida ana kenek a Dragon Link Golden Century jackpots maju worth liwat $ 1 mayuta-yuta. casino, kang diduweni lan dilakokno dening Seminole Suku Florida, ngandika pamuter menang $ 1,099,858 ing $ 25 muter .

Aristokrat Link Naga seri tindakake perusahaan Link Kilat platform. Seri game iki nampilake tampilan tema Asia sing warni. Versi Golden Century nggabungake Link Naga misuwur Terus & fitur Spin, karo rintangan menang nganti 250x taruhan pamuter.

Nanging kanggo menang Dragon Link Golden Century hadiah utama, pemain kudu njaluk jackpot maju. Progressive blumbang slot machines kabeh bebarengan, karo bagian sekedhik saka saben nang menyang jackpot sing terus kanggo tuwuh nganti pemain luckiest tekan hadiah ndhuwur.

Link Naga pranala maju ing Seminole Coconut Creek, Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood, lan Seminole Hard Rock Hotel & Casino Tampa.

pemenang Lucky milih tetep anonim, ngandika resmi casino Casino.org. Sawise pukulan kasebut, Link Naga jackpot maju iki ngreset kanggo $ 1 mayuta-yuta.

Naga ing geni

Minggu iki luwih saka $ 1 yuta Link Naga Pembayaran kasebut minangka menang maju pitung angka katelu ing seri slot ing Seminole Coconut Creek ing taun iki. Iku uga tandha kawolu $ 1 yuta utawa liyane slot jackpot menang ing Link Naga tarik ing kabeh kasino Seminole ing Florida ing 2022. Suku Seminole counts enem kasino ing Florida.

Pemain ing Coconut Creek wis banget begja taun. Seminole Casino ngandika sawijining 2.200 mesin slot wis mbayar meh $ 624 mayuta-yuta ing menang taun.

mesin slot Progressive nyeleh sawetara dhuwit ing totoan menyang blumbang jackpot. Jumlah jackpot mundak akeh karo saben taruhan kredit. mesin slot individu bisa duwe jackpot maju, utawa loro utawa luwih bisa disambung bebarengan kanggo ngidini luwih saka siji wong saingan kanggo jackpot. Pembayaran utawa jackpot bisa ngganti urip sampeyan. statement saka Seminole Casino Coconut Creek nerangake.

A mitos populer antarane sawetara gamblers iku mesin slot ora bakal kenek maneh sanalika jackpot wis bubar wis menang. Nanging mitos kasebut wis suwe dibuwang, amarga asil mesin slot rampung acak, ditemtokake dening generator nomer acak komputer (RNG).

Kanggo luwih gamblang ing gosip sing slot bisa “kadewasan”, mriksa metu Corey Levitan seri “Vegas Myths Busted” ing. Casino.org.

Randomness punika Joy

Suku Seminole ngandika randomness nalika mesin slot utawa hit maju kok casino gambling dadi agawé lan nglipur.

“Sanajan mesin slot mung mbayar menang gedhe, muter sabanjuré uga bisa menang,”Said suku. “Ing kahanan sing durung mesthi nalika kamenangan sabanjuré bakal kelakon apa njedulake kasenengan saka muter slot .”

Kanggo gamblers sing ora swayed dening njamin casino sing slot bisa menang nalika sembarang, nawakake uga Seminole Casino Coconut Creek liwat 65 game table bakul urip, plus kamar poker 20 Tabel.

Jackpot Post: ‘Dragon Link’ Slot Player entuk $ 1M Pembayaran Progresif ing Seminole Casino Coconut Creek pisanan muncul ing Casino.org.

#Jackpot #Pemain #Slot #Dragon #Link #Tekan #Pembayaran #Progresif #ing #Seminole #Casino #Coconut #Creek