Tag Archives: Pasar

Macau casinos gaming revenue GGR

CEO MGM Resorts Japan Percaya Osaka Bakal Dadi ‘Pasar Game Apik’

dikirim ing: Agustus 25, 2022, 03:25h.

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 05:04.

CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers rembugan saham gedhe juragan ing Osaka minggu iki sak intine ing Global Gaming Expo (G2E) Asia ing Singapura. Pesen cetha: Pasar casino Japanese mbesuk bakal rauh dadi pemain utama ing industri game global, saingan Las Vegas, Macau lan Singapore.

MGM Resorts Japan Osaka casino resort terpadu
CEO MGM Resorts Japan Ed Bowers. pejabat MGM ngandika Jepang Perdana dadi pasar casino utama ing taun teka. (Gambar: Inside Asian Gaming)

MGM Resorts iku salah siji saka mung loro operator casino kanggo nawarake pemerintah pusat Jepang kanggo konsesi game, liyane Casino Austria. Buta casino basis Vegas Las, kang saliyane casino domestik makaryakke loro resorts terpadu ing Macau China, ngarep-arep kanggo mbangun casino resort terpadu ing Osaka.

Senajan proyek Osaka isih ana ing pembangunan, iku samesthine kanggo biaya watara $7,5 milyar kanggo $9 milyar. Totoan gedhe pungkasane bakal ngasilake pemegang saham MGM, Bowers percaya.

Kita yakin Jepang bakal dadi pasar game sing apik. ujare Bower. “Duwe meh 130 yuta wong lan klompok gedhe banget ing sawetara wilayah metropolitan.”

Wilayah Kansai sing ana ing Osaka, ujare Bowers, minangka papan kanggo udakara 25 yuta wong. Eksekutif MGM nambahake manawa infrastruktur Jepang sing wis dikembangake kanthi apik, dipasangake karo basis turis manca negara sing berkembang cepet sadurunge COVID-19, nggawe kesempatan sing apik banget kanggo dilewati.

MGM Lawas Prasetya kanggo Jepang

Nalika Jepang pisanan legalized gambling komersial ing 2018, negara kejiret manungsa waé saka paling operator game paling gedhe ing donya. Nanging proses nggawe aturan Jepang sing dawa, banjur pandemi, nggawe akeh semangat kasebut.

Las Vegas Sands, sapisan frontrunner kanggo siji saka telung lisensi casino sah dening 2018 hukum, announced ing Mei 2020 mundur total saka wawasan. Perusahaan liyane ngetutake, utamane Wynn Resorts lan Caesars Entertainment, sing nyurung kutha lan prefektur liyane supaya metu saka bisnis.

Osaka lan Nagasaki pungkasane dadi loro prefektur sing nggawe tawaran. Nalika industri game mbesuk Jepang wis munggah lan mudhun, prasetya MGM kanggo Jepang lan Osaka tetep mantep.

“Kanggo wong liya, ana kahanan sing durung mesthi kritis,” ujare Bowers babagan metu saka MGM saingan.

Bowers nerangake manawa prasetya MGM sing ora owah ing Jepang, perusahaan sing duwe kantor ing Tokyo lan Osaka meh sepuluh taun saiki, ngidini pimpinane luwih ngerti babagan undang-undang Jepang lan budaya negara kasebut. Bowers yakin proyek IR MGM ing Osaka bakal dadi kamenangan gedhe kanggo perusahaan kasebut, Jepang lan Osaka.

Proyek kita bakal diisi karo sensibilitas Jepang lan hiburan lan keramahan MGM. Bower nyatakake. “Ora mung duwe kapercayan sing kuat yen kita lan mitra Orix Corporation bisa nggawe proyek sing bakal lestari kanthi komersial, ngasilake asil sing kuwat, nanging kita yakin manawa IR Osaka kita bakal sukses ing politik.”

Bowers ngarep-arep bakal miwiti konstruksi ing MGM Osaka ing pertengahan 2023, lan mbukak properti kasebut ing taun 2030.

Dhuwit Endi Cangkeme

Nemtokake sukses MGM Osaka bisa didebat. Nanging Bowers ngambang sawetara keuntungan pajak dhuwur sajrone pidato ing G2E Asia. Kepala eksekutif MGM Resorts Japan, sing uga presiden pembangunan global kanggo MGM Resorts International, ngandika Osaka kudu rencana kanggo nampa JPY106 milyar (US $ 773 mayuta-yuta) saben taun ing revenue tax sawise IR kebak operasional.

MGM Osaka nyiapake pulo buatan Yumeshima Osaka kanggo tujuan resort sing jembar. Cetak biru saiki kalebu telung pilihan hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, kira-kira 732.000 kaki persegi ruang konvensi, lan teater 3.500 kursi.

MGM wis ora kasebut papan casino. Nanging hukum gambling Japanese mbatesi casinos kanggo 3% saka total wilayah interior resort kang.

#CEO #MGM #Resorts #Japan #Percaya #Osaka #Bakal #Dadi #Pasar #Game #Apik

Iowa greyhounds

Pamuter Poker Lan Shak Dikenani Biaya Kanthi ‘Mbeling’ Pasar Logam Mulia

Dikirim ing: 7 Agustus 2022, 12:40.

Dianyari pungkasan ing: 7 Agustus 2022, 12:42.

totoan dhuwur pamuter poker Dan Shak ing banyu panas karo pengatur financial US – maneh. Ing dina Jumuah, sirkuit reguler 63 taun dituduh ngapusi pasar emas lan perak ing Commodity Exchange Inc. (COMEX).

Dan Shako
Lan Shak main ing WPT Aria Summer Championship 2019. Iki dudu sepisanan warga Las Vegas duwe masalah karo regulator finansial. (Gambar: World Poker Tour)

“Spoofing” nuduhake laku ilegal kanggo nyelehake tawaran ing komoditas kanthi tujuan kanggo mbatalake sadurunge eksekusi ing upaya kanggo ngapusi pasar.

Miturut complaint sipil sing diajukake dening Commodity Futures Trading Commission (CFTC), saka Februari 2015 nganti Maret 2018, lan ing “ratusan” kesempatan, Shak melu “tumindak manipulatif utawa ngapusi” kanthi menehi pesenan gedhe kanggo emas utawa perak berjangka sing dheweke ora duwe.niat nutup. Ing wektu sing padha, mlebu ing urutan asli ing sisih ngelawan pasar iki.

Sinyal palsu

“Kanthi nggawe pesenan spoof, Shak sengaja utawa sembrono ngirim sinyal palsu saka tambah sumber utawa dikarepake dirancang kanggo trick peserta pasar menyang nglakokaké marang pesenan ing sisih ngelawan saka pasar, kang bener wanted kanggo nepaki,” complaint CFTC alleges.

Pesenan palsu Shak ngidini dheweke nepaki pesenan ing sisih ngelawan pasar luwih cepet, kanthi rega sing luwih apik, lan / utawa kanthi jumlah sing luwih gedhe tinimbang sing bakal ditindakake, “jelas CFTC.

Pengawas kasebut ngupaya, antara liya, relief, denda moneter sipil, repeals, larangan perdagangan, lan injunksi permanen marang pelanggaran hukum komoditas federal ing mangsa ngarep, kaya sing diduga.

Shak basis Vegas Las kondhang ing donya poker lan peralatan ing sirkuit turnamen totoan dhuwur, karo kira-kira $ 11,7 yuta ing menang turnamen net, miturut Hendon Mob Database. Dheweke uga dadi pangadeg lan mantan principal Hedge fund SHK Management. Kaca LinkedIn dheweke saiki nyathet dheweke minangka “pedagang komoditas sing kerja dhewe.”

lemah goyah

Shak wis sadurunge karo CFTC. Ing 2013, dheweke mbayar denda $400.000 amarga nyoba ngapusi rega kontrak berjangka minyak mentah manis ing New York Mercantile Exchange (NYMEX). Dheweke dilarang dagang kontrak berjangka langsung ing pasar apa wae sajrone wektu tutup rong taun. Ing 2015, dheweke didenda $100.000 amarga nglanggar larangan kasebut.

Tuduhan kasebut nduduhake maneh manawa CFTC bakal nuntut penuntutan lengkap, pelanggaran sing duweni potensi ngrusak integritas pasar kita, “ujare Gretchen Lowe, direktur akting saka divisi penegakan CFTC, babagan dakwaan paling anyar.

Tuduhan kasebut ana ing mburi kasus blackmail profil dhuwur babagan telung mantan bankir JP Morgan. Wong-wong mau dituding konspirasi kanggo ngapusi rega, penipuan kabel, penipuan komoditas lan spoofing ing pasar berjangka logam mulia. Juri ing Chicago saiki nimbang kasus kasebut.

Ing 2020, JPMorgan mbayar $920 yuta kanggo ngrampungake tuntutan hukum babagan tumindak sing didakwa.

#Pamuter #Poker #Lan #Shak #Dikenani #Biaya #Kanthi #Mbeling #Pasar #Logam #Mulia

Pasar Kasino Online Ageng.  $ 134 milyar, gedhe!

Pasar Kasino Online Ageng. $ 134 milyar, gedhe!

Dikira global pasar kasino online bakal tekan saklawasé $135 Milyar ing taun 2021. Ing taun 2026, angka kasebut bisa njeblug nganti meh $160 Milyar ing taun 2026, kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan saklawasé 3,5%.

Tanpa mangu, industri casino online wis rusak kabeh alangan, loro sosial lan legal. Ing Amerika Serikat, gambling online saya legalized ing negara individu. Nanging, online gambling wis legalized sethitik dening sethitik; sawetara negara mung duwe kasino online, lan sawetara mung duwe online poker utawa totoan olahraga.

Ing 2021, New Jersey, Pennsylvania, Delaware, West Virginia, lan Michigan duwe kasino online sing wis urip.

Iki minangka Pasar Teknologi Dinamis

Faktor kayata nambah acceptance sosial lan nolak standar urip amarga kunci global wis nyumbang kanggo akeh dikarepake kanggo online gambling . Kajaba iku, kanthi cepet ngembangaken teknologi, kayata hardware virtual kasunyatan, wis kasedhiya banget immersive gambling game kanggo masyarakat umum.

Kajaba iku, teknologi kayata machine learning, artificial intelligence, lan teknologi blockchain nambahake pasar casino online sing saya akeh. AI lan machine learning nyedhiyakake pengalaman game sing tepat kanggo pangguna individu lan pamblokiran ngidini para gambler kanggo muter karo cryptocurrencies. Blockchain uga menehi lapisan ekstra privasi lan keamanan kanggo pemain judi online.

Nanging, gambling online diwatesi dening pemerintah tartamtu, loro ing AS lan internasional. Iki minangka alangan utama kanggo tuwuhing pasar sing lestari. Kajaba iku, lisènsi asring proses dawa lan ditarik-metu. Iki luwih slows wutah saka pasar casino online.

Segmen Pasar Kasino Online

Pasar kasino global dipérang miturut wilayah, jinis gambling, lan jinis kasino.

Jinis pasar casino diklasifikasikaké minangka kasino online lan kasino adhedhasar tanah-. Senadyan gaya wikan, game casino adhedhasar tanah samesthine kanggo mrentah paling dhuwur kanggo periode foreseeable. Kasunyatan punika, wong, seneng macem-macem pengalaman sosial sing resorts casino nyedhiyani.

Jinis pasar game diklasifikasikaké minangka mesin slot, game jinis bingo, lotre, game table, poker lan blackjack. Antarane kabeh iki, lotre samesthine bakal njaga pangsa pasar paling dhuwur sajrone ramalan.

Ing babagan wilayah, Amerika Utara samesthine bakal mimpin jagad iki tuwuh. Iki amarga online gambling relatif anyar ing Amerika Serikat. Ing tangan liyane, Kanada wis sambutan online gambling kanggo sawetara wektu.

Asia Wétan uga wis budaya gambling kuwat lan Eropah uga wis industri gambling online mapan. Nanging, pasar Eropa samesthine bakal ngalami pertumbuhan sing signifikan. wilayah liyane ing donya, kayata Near East lan Afrika, duwe masalah budaya sing nyegah acceptance nyebar saka online gambling .

Perkembangan Paling Anyar ing Dunia Game Online Global

UK basis 888 Holdings tuku portofolio Jet merek bingo digital. pamindhahan tombol iki strengthens posisi 888 ing pasar bingo online UK. bingo online punika ageng ing UK, dibandhingake pasar bingo US lan Canadian.

Evolution Gaming mbentuk kemitraan karo Canadian Bank Note Company, Limited. kemitraan iki fitur game casino online urip minangka bagéan saka lotre nasional Canadian dilakokno utawa disetujoni dening Canadian Bank Note Company.

Esports Technologies wis partner karo panyedhiya game casino anjog, Spinominal. Persetujuan ngidini Esports Technologies nawakake game casino dhuwit nyata ing Gogawi.com, platform totoan olahraga internasional. Saiki, pangguna Gogawi bisa nggawe taruhan ing acara olahraga lan olahraga, uga game casino ing piranti apa wae.

Faktor Key liyane saka Global Casino Market

Kasedhiyan internet-kacepetan dhuwur ndadekke kasino online lan totoan olahraga kanggo saben sudhut donya. Malah wong desa ing pojok paling adoh ing donya asring duwe smartphone lan internet kanthi kacepetan dhuwur. Kajaba iku, cryptocurrencies ngilangi alangan perbankan internasional, mbisakake gambling online meh ing endi wae.

Kepinginan kanggo dolar pariwisata uga nyopir popularitas resort casino adhedhasar tanah. Ing Amerika Serikat, wong asli Amerika wis nyiyapake resort casino mewah, sanajan ing negara sing gambling ora sah sacara teknis. kasino suku ora mung entuk manfaat saka suku, nanging uga masyarakat lingkungan.

Ing tangan liyane, serangan cyber, masalah keamanan online lan proses otentikasi pamuter tetep sawetara pemain adoh saka kasino online. Sayange, ana kasino online sing ora bisa dipercaya sing ora mbayar pemenang kanthi adil. Nalika gambling ing ngarep ing komputer trep, iku ora tansah aman minangka muter ing casino adhedhasar tanah dilisensi lan diatur. Nalika nerangake muter ing casino online lepas pantai, bisa mutusake masalah masalah watara payouts mokal kanggo ngatasi.

masalah legal lokal uga faktor matesi ing wutah saka pasar casino global, nanging wilayah dening wilayah, pasar iku manawa kanggo tuwuh.

#Pasar #Kasino #Online #Ageng #milyar #gedhe