Tag Archives: Partners

Catawba Two Kings

Caesars, EBCI Holdings Partners ing $ 650M Virginia Casino Project

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 02:32.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 02:32.

Caesars Entertainment announced ana sing nalika padha nggawe temonan minggu iki kanggo ngrancang Caesars Virginia casino in Danville, Va., bakal nindakake karo partners ing $ 650 yuta project pembangunan.

Caesars Virginia
A Rendering Caesars Virginia, $ 650 yuta casino resort in Danville, Va. Rebo, perusahaan sing berbasis ing Las Vegas ngumumake yen EBCI Holdings bakal nandur modal jumlah sing ora dingerteni ing usaha patungan kasebut. (Gambar: Caesars Entertainment)

ECBI Holdings, game lan komersial Hospitality basis perusahaan nyekeli didegaké dening Eastern Band saka Cherokee India (ECBI), wis resmi mlebu minangka investor ing project.

A investor lokal, sing ora dijenengi ing woro-woro Caesars ‘, uga duwe saham ing project. Pengumuman kasebut uga ora nyebutake jumlah kontribusi EBCI Holdings kanggo pangembangan kasebut.

Danville, dumunung ing garis negara North Carolina, punika 40 mil lor Greensboro, NC, lan 50 mil lor Durham, NC.

Sawetara proyek ing proyek wis diwiwiti amarga kru wis miwiti kerja pembongkaran bangunan sing dadi bagean saka pabrik tekstil. Caesars nyimpen telung cerobong asep khas sing minangka bagean saka kompleks pabrik bersejarah lan rencana kanggo nggabungake minangka unsur desain resort casino sing bakal dibukak ing pungkasan 2024.

“Koleksi macem-macem tujuan Caesars ing saindenging AS sinonim karo layanan sing ora ana tandhingane, keuntungan sing nyengsemake liwat program kesetiaan Caesars Rewards, bakat hiburan superstar, lan keunggulan kuliner,” ujare Presiden lan COO Caesars Anthony Carano ing pratelan. “Kita bakal nggawa kurban fenomena padha kanggo wilayah Danville kanggo wong seneng.”

Caesars, EBCI kang dangu Gaming Partner

Keterlibatan ECBI ora kaget. Pimpinan suku wis ngrembug babagan kemungkinan gabung karo Caesars ing proyek ing pungkasan taun 2020.

Kemitraan antarane Caesars lan EBCI bali luwih saka 20 karo perusahaan game basis Vegas Las loro kasino Harrah kanggo suku basis North Carolina.

Kajaba iku, EBCI Holdings tuku Caesars Southern Indiana saka perusahaan kasebut ing Desember 2020 kanthi rega $ 250 yuta. Minangka bagéan saka persetujuan, diijini Caesars perusahaan kanggo makaryakke jeneng liwat persetujuan lisènsi long-term.

Pemimpin suku njupuk langkah sawise Catawba Bangsa wiwit makarya ing casino suku ing Kings Mountain, NC. Sumelang sing casino bisa Cut revenue sing Harrah loro casinos generate kanggo suku, padha digawe EBCI Holdings kanggo operate casino lan pembangunan liyane.

Upaya iki minangka kesempatan penting kanggo bangsa lan rakyat kita, “ujare Principal EBCI Richard Sneed ing pratelan. “We are seneng nggedhekake kemitraan dawa-ngadeg lan sukses karo Caesars Entertainment kanggo berkembang resort kelas kapisan sing bakal ditetepake dening kemewahan lan layanan sing tamu Caesars wis ngerti lan nyana.”

Saliyane nandur modal ing properti casino, EBCI Holdings uga wis ditetepake dana ibukutha usaha fokus ing teknologi game.

Sadurunge, Cherokees ngajokaken kanggo mbangun casino ing Bristol, Va., Nanging gaweyan iki ditolak dening pejabat lokal, sing di senengi plans nglibatno Hard Rock International. Hard Rock Project dadi pisanan ing Virginia kanggo mbukak casino sauntara pungkasan sasi.

Babagan Caesars Virginia

Miturut release Caesars, Caesars Virginia bakal kalebu luwih saka 1.300 mesin slot, 85 game table urip, lan 24 game table elektronik. A Sportsbook toko lan kamar poker tema World Series of Poker uga ing plans.

Proyèk iki uga kalebu hotel 500-kamar, spa, komplèks hiburan 2.500 kursi, lan ruang konvensi lan konferensi 40.000 kaki persegi.

#Caesars #EBCI #Holdings #Partners #ing #650M #Virginia #Casino #Project